555
Ide jöhetnek az űberláma és humoros spamek, ahogy a cím is mondja
-
Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy szavazzatok rám- mivel neveztem egy Kawasaki dizájn versenyen és szeretném megnyerni. Az alábbi linken tudtok szavazni a járgányra és az alatt pedig található a szavazás menete, hogy mit hogyan kell csinálni.
Az alábbi linken lehet szavazni:
http://www.kawasaki.hu/ER-6n#yourgallery/Norcsi
Szavazás menete:
Ugye betölti az oldalt, meglátod a Norcsi nevű motort. Jobb oldalon szvazás gomb!! Adatokat fog tőled kérni:név, születési idő, e- mail cím. Plusz jobb oldalon 3x(magyar álampolgár vagyok, elfogadom a szabályzatot, meg még valami....) Ezek az adatok csak azért kellenek mert TE IS NYERHETSZ EGY EREDETI KAWASAKI- s bőrdzsekit (ha szavazol). Én nem fogom látni ki szavazott a festett motoromra.Az e- mail cím különösen fontos mivel arra kapni fogsz egy visszaigazolo valamit. Arra mindenképp rá kell megint kattintani mert csak akkor lesz érvényes a szavazat.
Szóval csak ennyi lenne az egész.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget.
Üdvözlettel: Szanyi Zsanett

De mivel csaj volt szavaztam :DDD -
Jah tök nevetséges. Eddig nem foglalkoztam velük, mert nem tudtam angolul. Most picit van róla foglalmam és most röhögök az ilyeneken, mert ez csak 1 közülük volt :D -
Ha válaszolsz, elküldenének saját költségeden a világ végére. Közben minden adatodat elkérik azonosítás céljából. Ha megnéznéd a levelet a scamomatic.com oldalon, valószínűleg kiderülne, hogy az illető a körözött személyek között van.
Egyszer végigjátszottuk kamu adatokkal a sort, onnan tudom. -
LOL!
Good day, I am Miss. Cynthia Konate from Guinea - West Africa, I worked with
the late president of Guinea Lansana Conte for 12 years over all his
investments outside Africa, I am writing you because of the confidentiality
involved in the transaction I carried out for the president in Republic Of
London, as a matter of fact we had started negotiation for the purchase of a
Five Stars Hotel in China and Dubai before his death. I and my brother was the person negotiating with the sellers, it because of this my brother who is a very trusted person to my late boss President Lansana Conte, before his death, I help him to deposit Ten million united states dollars (US$10,000,000.00) in a Security Firm in London which is to be use for the purchase of the hotel and because of his long illness, he never visited the Security Firm in London and this fund is not know by anybody but my brother. Now I am asking for your assistance by front you as the co-beneficiary of this fund and help to purchase the hotel. Immediately I receive your confirmation and readiness to participate and handle this fund and purchase of Five Star Hotel or invest in any good business in your country, I will introduce you to my brother Mr. Ken Konate who is right now in London, who is to act on my behalf in all matters concerning this transaction because I will not be able to travel often because right now so many eyes are on me as who they know have been working with the president for so many years but when all matter is finalized, I will be around to see you in person. Please note the following as regarding this transaction * you will be required to send your full name, address, personal telephone number and any of your ID. * You will be the Chairman of the Board of Directors of the Hotel to be purchase. * You will be given 30% of the total funds. Please note that you might have to come down to London - England to complete this transaction, claiming of the funds from the Security Firm, also note that all documents regarding this transaction cannot and will not be sent to you in advance for Security reasons but will be given to you when you are ready for this transaction. I must thank you for the time you have spent with me on this message and please remember great achievement are conceived in secrecy, so lets us keep this transaction a secret for successful attainment and I wish you a good day. Regards, Cynthia Konate. -
n3whous3 #310 érdekes oldal, megnézem mindjárt ::: -
Mert szeretitek a csemegéket: A nyertem levél és a scamomatic.com ellenőrzésének teljes kombinációja:
Result of Scam-O-Matic check of email
* About the 419 scam
* Frequently asked Questions (419 FAQ)
* Is that email a scam? Check it here!
* Support our efforts to stop scams!
* Phone numbers used by 419 scammers
(+225 +229 +234 +27 +31 +32 +34 +44 other)
* Company names mentioned in 419 spam:
1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
* How to report 419 spam to us
* What can you do when you receive 419 spam
* Names of people mentioned in 419 spam
* IP addresses / ISPs used by 419 scammers
* Email addresses used by 419 scammers
The message you submitted has been checked
Please carefully review the following Scam-O-Matic results:
* This email looks like a fake lottery scam.
Consider the following facts about real lotteries:
1. They do not notify winners by email.
2. You can not win without first buying a lottery ticket.
3. They do not randomly select email addresses to award prizes to.
4. They do not use free email accounts (Yahoo, Hotmail, etc) to communicate with you.
5. They do not tell you to call a mobile phone number.
6. They do not tell you to keep your winnings secret.
7. They will never ask a winner to pay any fees to receive a prize!
Any "courier service", "lawyer" or "bank" that a fake "lottery" may have introduced you to is also fake!
* The following phrases should put you on alert:
o "00,000.00":
they want you to be blinded by the prospect of quick money, but the only money that ever changes hands in 419 scams is from you to the criminals
* This email lists free webmail addresses. Besides personal use for legitimate purposes, use of such addresses is also typical for scams. NOTE: Lotteries, banks, government agencies and any but the smallest of companies do not normally use such addresses. Criminals use them to anonymously send and receive email at Internet cafes.
o [email protected] (Googlemail; can be used from anywhere worldwide)
Thank you for using Scam-O-Matic. If you found the results from this check useful then please mention www.scamomatic.com to your friends, family and co-workers, so they can also use it to check out and report suspicious emails that may have been sent to them by criminals.
Once you have received any scam emails, it means the scammers know your email address. You will probably receive further scam emails. Therefore we recommend that you bookmark www.scamomatic.com (Ctrl+D) in your web browser for when you may need it again.
DISCLAIMER: While we try to give appropriate advice in the greatest number of cases, we must decline responsibilty for any mistakes that may occur. We encourage you to do your own research on the internet (for example, search on Google) and using other information sources. Get informed, talk to people you trust (your family, friends, your bank, local police) and then act accordingly.
Click here to submit another email for checking or here for fraud-related links.
Here is the text you submitted:
Dear Valued Customer,
Your e-mail have emerged as a winner of £500,000.00 GBP (Five Hundred Thousand British Pounds) in our on-going promotion.Your Winning details are as follows: Computer Generated Profile Numbers (CGPN):7-22-71-00-66-12, Ticket number: 00869575733664, Serial numbers:/BTD/8070447706/06, Lucky numbers: 12-12-23-35-40-41(12).
Contact Mr. Francis Henson for more details through the contact below:
Mr. Francis Henson,
Email: [email protected]
Sincerely,
Mrs Felicia Johnson -
n3whous3 #308 Könnyen lehet bárki nevében küldeni mailt, mert annyira bengán írták meg annak idején az egyik szabvány interfészt levelezéshez. -
Szép álmok. Csak semmi alapja. 12 ilyen levelet kaptam az elmúlt hónapban. Az e-mail címnek köze nincs az említett céghez. Volt amikor végigmentem a soron, bár tudtam, hogy kamu. -
milenne? nyertem egymillió dollárt xD -
www.scamomatic.com
Kb 70% eséllyel körözik a feladót. -
Bitaboy #304 Én is szoktam ilyen warez siteos leveleket kapni hogy: rengeteg film van itt, játék, zene, MINDEN AMIT AKARSZ! GYERE, REGISZTRÁLJ NEM FOGOD MEGBÁNNI!
Meg én is szoktam kapni ilyen ismeretlen emberektől leveleket, ahol leírják milyen volt eddig az életük, vagy hogy telt a napjuk
!
Na de most kérdem én: honnan tudják meg ezek a címünket?:S -
n3whous3 #303 és mi az extra ebben? -
erre varjatok gombot! -
n3whous3 #301 még az se, csak anyakönyvvezető :D -
-
a mai világban akár zsuzsi is lehetsz, csak megfelelő sebész kérdése... :D -
cijja zsuzsi :D -
"Cijja Zsuzsi!!
Jaahj ne tudd meg mit találtam a neten, egy tök jó kis oldalon fent van már minden frankó film.
Mint pl. a Nem kellessz eléggé, vagy a Kuyaszálló. Meg egy tök új ilyen film paróda is, a Katasztrófafilm :)
Nah szal itt megtalálod:
http://biglnk.com/gfmwrz
Remélem jól emlékeztem a címedre, mert emlékezetből írtam... Ha igen akkor dícsérj meg! :)
Pussza!"
"zsuzsi"???
192cm vagyok 118kiló és szakállas...
-
n3whous3 #296 
-
Ma a sok-sok spam között találtam két különböző tartalmú, de azonos témájú: "HURRÁ NYERTÉL!" - angol nyelvű üzenetet. Mindkettő ugyanarról az e-mail címről jött:
kaka266@.....
Mit ne mondjak be... Azért ilyen precíz névválasztást ritkán látni.
-
Üdv!
Szeretnék ajánlani neked egy oldalt, melyen leszedheted a kedvenc sorozataidat pofon egyszerûen. A letöltéshez nem kell szakértelem!
Az oldal címe: http://www.******.net
Az oldal felhasználói elégedettsége 100%-ban pozitív, ami annyit jelent, hogy az összes regisztrált tagunk örömmel, és sikerrel használja az oldalt.
A sorozatokat megjelenést követõen pár órán belül felkerül ide!
Próbáld ki, és ha meggyõzõdtél arról, hogy valóban pofon egyszerû a használata, akkor regisztrálj, és használd örömmel!
Úgysem hiszitek el, de egy, azaz egy netanalfabéta ügyfelem mutatta eddig a legnagyobb fejlődést. Egyedül még mindig nem tudja felmérni, mi micsoda, de egyszer elküldött nekem egy ilyen levelet. Megírtam neki, miért nem kéne. Azóta kap egy levelet, elküldi nekem és megkérdezi: ezt továbbküldjük, vagy ne. És beletörődik egy egyszerű nem válaszba. Sőt - mint mondta - örül ennek, mert régebben azt hitte, ezeket tényleg tovább kell küldeni és rengeteg ideje elment időnként. -
Jaja, ilyet én is szoktam kapni mindenféle ismerőseimtől (iwiw-en főleg). Minden esetben elmagyarázom nekik, hogy ők miért is hülyék, hogy továbbküldték, illetve elirányítom őket az egyik kedvenc oldalamra (igen, a /hoax-ra végződő és a yikes.tolna.net-tel kezdődő :D).
Így kiderül, hogy az emberek 3 fő típusba sorolhatók:
1. Bocsánatot kér és biztosít arról, hogy csak véletlen kerültem a címzettek közé
2. Vérig sértve érzi magát,nem áll szóba velem x ideig (ha az illető a szüleim ismerőse is, akkor panaszkodik nekik egy sort - 24 éves vagyok egyébként, tehát már nem igazán nevelnek :))
3. Kis százalékban, de előfordul, hogy felfogják, többet nem küldenek ilyet -
Aztakurv@élet :D asdasdasd -
Most szeretném megosztani veletek az egyik legszebb levéltípust, amely eredetijében természetesen szerepel néhány száz e-mail cím, melynek révén akarva-akaratlanul felkerülünk levelezőlistákra. Mert jóindulatú barátaink persze elküldik nekünk, meg még vagy x címzetthez. És az adathalász levél egyszercsak körbeér. Biztos megy tovább is, eljut máshova is, úgyhogy nem kell csodálkozzunk semmin. Az alábbi levél is ilyen jó sok címzettes volt. Egy általam ismert cég új gazdasági igazgatója révén jutott hozzám:
Tárgy: MICROSOFT
Ha elkülditek ezt az e-mailt a barátaitoknak akkor a MICROSOFT két hétig
követi a nyomotokat. Minden egyes személyért, aki ezt az e-mailt
elküldi, 245 EUR-ot fizet.
A MICROSOFT - minden egyes személyért, akinek elküldtétek és ő
továbbküldte 243 EUR-ot, a harmadik személyért aki megkapta 241 EUR-ot -
fizet.
Két hét után a MICROSOFT küld Nektek egy levelet, amelyben kéri a postai
címetek megerősítését és küld egy csekket.
Üdvözlettel:
Vineter Márton
5700 Gyula, Kenyérsütő u. 33/a.
Magyarország
Én ezt csalásnak tartottam, de két héttel később - miután ezt a levelet
megkaptam és továbbküldtem - a MICROSOFT kérte tőlem a címem, és kaptam
egy csekket 24.800 EUR-ról. Válaszoljatok, mielőtt vége a tesztnek ! Ha
valakinek megadatik ez a lehetőség, élnie kell - érdemes - vele.
Bill Gates számára ez a kiadás csupán csak reklámköltség.
Küldjétek tovább ezt az e-mailt annyi embernek és barátnak, amennyinek
csak tudjátok!
Nem segédkeznénk az e-mail továbbításában, ha nem lenne nekünk is
érdekünk? Legalább 1.000 EUR-ot kell, hogy kapjatok.
Az apám egyik ismerőse részt vett ebben a továbbküldős játékban, néhány
hónappal ezelőtt. Amikor legutóbb meglátogattam, mutatott nekem egy
csekket. Az összes 4324,44 EUT-ot tett ki! Patrícia néni - egy
jóbarátom nagynénje - az Intelnek dolgozik és nemrég kapott egy csekket
4543,23 EUR-ról a levél továbbításáért.
Ahogy mondtam, ismerem a törvényt és az is igaz, hogy az Intel és az AOL
éppen egy fúzión tárgyalnak, hogy a világ legnagyobb ajánlattevőjévé
váljanak. Ezért végzik ezt a tesztet, hogy kiválasszák a legtöbbett
használt programot és meggyőzödjenek annak a felhasználásáról. Nekik az
az érdekük, hogy ezt válasszák !
Próbáljuk meg! HAJRÁ!
A levelet természetesen bemásoltam, így az eredeti helyesírás is megmaradt. Nem minősíteném a küldő értelmi színvonalát és beosztását egyidejűleg... -
Érdekes, hogy Kiss Ramóna mi mindennel foglalkozik. Mintha itt is láttam volna, de saját spamek között is volt már. -
n3whous3 #288 [i]Kiss Ramóna
részletek megjelenítése 23:38 (12 órája)
Válasz
Kedves Hírlevél Olvasó!
Szeretnék bemutatni egy új oldalt. Nem régiben nyílt. http://url cím
Az oldalon megtalálható nagyon sok minden. Köztük film,játék,zene,program,xxx,hack cuccok
Szeretnél ismerősödet kicsit megtréfálni? Akkor mindenképp nézz be hozzánk a Hacker programok végett.
Az oldal címe: http://url cím
Nem tart semeddig benézned, azzal nem veszítesz semmit.
http://url cím
Leiratkozás
------------------------------------------------------------------------------------
http://mexmail.eu/index.php?id=leiratkozas
[i/]
Perszeigen, rámegyek és leíratkozom arról, amire fel se vagyok, hihető #Ð -
valóban -
n3whous3 #286 

szargecik mind -
Feladó:juliannaborbala ([email protected])
Elküldve: 2009. február 7. 11:54:43
Címzett: *********
Szia!
Szeretnel tudni egy hatalmas TITKOT?
Latogass el a http://*****.myftp.org/ oldalra es elaruljuk, HOGYAN:
...tudd meg masok MSN, e-mail fiok vagy iwiw, myvip, stb. jelszavat egy pofon egyszeru trukkel!
...fuggetlenitsd a mobilod nehany kattintassal!
...metsd le az adataidat torles/formazas utan vagy halott merevlemezrol!
...keszits 20 perc alatt komplett honlapot eszbonto egyedi design-nal!
Ne fizess ezekert a muszaki guruknak, te is meg tudod csinálni, raadasul INGYEN! Sot, meg penzt is kereshetsz vele!
*** Kattints IDE: http://******.myftp.org/ ***
// Email cimed felvan iratkozva egy nyilvanos mail listara, azert kapod ezt az emailt, ha leszeretnel iratkozni, a linkre kattintva teheted meg
http://******.myftp.org/leiratkozas.php // -
n3whous3 #284 xxx is!!!!!
ADADASDSA:DASds -
Kelemen Ildiko
címzett: saját magam
részletek megjelenítése 5:49 (5 órája)
Válasz
Szia!
Eleged van abbol, hogy midnen nap ugyan az megy a tv-ben? A mozi tul draga?Akkor a megoldas mi vagyunk! Oldalunkon lehetoseged van letolteni most rengeteg filmet ( xxx is! ) jatekot, programot, zenet! Amennyiben szeretnel letolteni, nincs mas dolgod mint hogy ellatogatni a http://xxxxxx.rushweb.eu/ weboldalra, regisztralni, es mar tolhetsz is le teljes savszelesseggel! S mindezt havonta csupan egy mozijegy araert! -
-
n3whous3 #281 lol -
Szia, Laci vagyok!
Képzeld, nemrég találtam egy nagyon jó oldalt!
A neve: Atom Site
A legújabb minőségi Filmek, Zenék, Játékok és Programok mind-mind fent vannak!
Nekem egy film átlag 10-15 perc, egy album meg lent van 5 perc alatt!
Minimum 400-500kb/s -al töltök le!
Ha gondolod nézz fel, ezen a linken.
Ennél stabilabb, jobb oldalt nem ismerek!
Na majd még beszélünk, Szia! :)
szia, én meg zsuzsi vagyok -.- -
A legszebb benne a duplaláma. Ugyanis idéntől csak bankszámlaszám, név és lakcím ismeretében lehet bankba pénzt számlára befizetni, és bankszámlaszám és név ismeretében pénzt utalni. Úgyhogy bármennyire nem normális aki egy hirdetésre adna pénzt, nem tud.
De ugyanabban az újságban kerestek már a régi fajta műanyag Trabanthoz karosszérialakatost is. (mondjuk ezen egy éve röhögök, akárhányszor eszembe jut)
Az újság egyébként 60.000 háztartásba jut el hétről hétre. -
Aztakurv@élet :D:D:D XD -
n3whous3 #277 lol -
Kicsit off, mert nem netes, de muszáj:
Forrás: Ingyen Piac, apróhirdetés.
A hirdetés tartalma: Szükségem lenne 350.000,- Ft-ra. Előre is köszönöm a segítséget! xxxxbankszámlaszámxxxx
Ennyi. Még egy nyomorult telefonszám se. -
Képzeld el, én hogy venném észre, hogy valami hiányzik? Igaz, nem az adott szolgáltató, de 4200 levél a saját fiókomban.