555
Ide jöhetnek az űberláma és humoros spamek, ahogy a cím is mondja
  • NessieGraf
    Ha valamikor máskor küldenének mégis levelet, lehessen hova. Meg ha nem te regisztráltál oda, akkor tiltakozol és tudják, hogy kamureg.
  • N o N a m e
    Az ilyen leveleknek mi értelme?
  • [HUN]FaTaL
    LOL :D
  • NessieGraf
    Életem leglámább hírlevelét kaptam ma. Földön ilyen nincs.

Cím: Microsoft Akciók!
    Levél:
    Aláírás: Üdvözlettel: XY Kft. telefonszám, emilcím
    Hírlevél leiratkozás: link

Igen, jól látjátok, a hírlevélből a levél kimaradt.
  • FZoleee
    hopsz, benn maradt a link
  • FZoleee
    Kedves anyukák, apukák, nagytesók, és nyelvtanulók!

Ki ne szeretné, hogy gyermeke, kistestvére a lehetõ legrövidebb idõ alatt a legtöbbet fejlõdjön?

Lepd meg Õt egy nagyszerû és HASZNOS ajándékkal, karácsony alkalmával.

Örömmel jelenthetem be, hogy most olyan többszörösen díjnyertes,

készég fejlesztõ multimédiás (gyönyörû grafika, animációk, beszédes szereplõk),

CD-lemezeket kínálunk nektek, melyek óvodásokat, alsósokat, felsõsöket,

és nyelvtanulókat segíthetnek át KÖNNYEDÉN a mindennapi tanulási folyamatokon.

Most reklámáron és pénz visszafizetési garanciával!

Óvónõk és tanárok ajánlásával!

www.manokalandok.fw.hu

Tisztelettel a Manók!
  • [HUN]FaTaL
    LOL ha lesz folytatás azt is posztold :D
  • n3whous3
    lol

majd postold be akkor a folytatást is :D
  • N o N a m e
  • Frozen Whispers
    janlat
    címzett: saját magam

részletek megjelenítése nov. 19. (9 napja)

Válasz

Üdvözöllek!

Régóta kerestem egy olyan oldalt, ahonnan a létező összes filmet/sorozatot le tudom
    tölteni csúcsminőségben! És nem fogod elhinni! MEGTALÁLTAM!

Jó letöltést kívánok hát neked is és élvezd ki az oldalt!
    Az átirányító cím:

http://****

Minden jót!

• Depridol
  • rooney8
    Éjnismegkaptam :D
  • NessieGraf
    Jön a karácsony. Idén a spammerek kifizetnék, amennyit szerintük nyertem, az egész család gazdag lenne, míg ki nem hal. :D
  • Depridol
    Szabadi Zita
    címzett: saját magam

részletek megjelenítése nov. 21. (2 napja)

Szia!

Ugye Te !s v0ltal mar ugy, h0gy nagy0n meg szerettel volna nezni egy nagyon jo filmet,
    amit sehol nem talaltal, vagy eppen a reg! kedvencedet, a legujabb filmet vagy barmilyen
    mas filmet akartal megnezni? Ez a problemad mostantol megoldodott! Nalunk az OSSZES
    magyar film megtalalhato, kedvedre tolthetsz le akarmit! Az alabb! kategoriak kozul valaszthatsz:
    _________________#_____________________________________________#_______________________________________________
    Oscar-díjas - TV-sorozat - akció - animáció - animációs - családi - dokumentum - dokumentumfilm
    - dráma - erotikus - fantasy - gengszterfilm - horror - horrpor - háborús - ifjúsági - ismeretterjeszto
    - kaland - katasztrófa - klasszikus - krimi - kémfilm - kötelezok - maffiafilm - misztikum - misztikus -
    musical - muvész - rajzfilm - romantikus - sci-f - sci-fi - sport - szatíra - thriller - történelmi -
    vígjáték - western - zenés - életrajzi -
    ________#___________________________________________#___________________________________________________________

Az oldal cime pedig:fgdf

Jo letoltest kivanok neked, remelem jol fogsz szorakozni a filmekkel, es feldobjuk vele az unalmas, szurke napjaidat! :)
  • n3whous3
    az a + lol benne, hogy iwiwen meg én csináltam a tayzonday reget még pár hónapja
  • n3whous3
    nem spam, de lol:

TayZonday has invited you to become friends on YouTube. Becoming friends makes it easier to keep track of what your friends are favoriting, uploading, or rating, and makes it easier to share public or private videos.

You can accept or reject this invitation by visiting your inbox.

asd:ASD:ADS:.asdas.Ddas:DSA:d (az originál reg., nem kamu)
  • Froopy
    Én ilyet most kaptam. Be akartam ide másolni, de gyorsan utánanéztem, hogy írták-e már:D Megszólítás utáni 1. sortól röhögtem...
  • Fabio Capello
    Hűűűűűűha... ez már kemény :D

Felado: a.geza@.....
    Címzett: én
    Tárgy: Felhívás

Tisztelt Címzett!

Egy nemes ügy felkarolása érdekében bátorkodunk zavarni Önt, bízván abban, hogy nem veszi sem sértésnek, sem pedig tolakodónak levelünket.

Úgy gondoltuk, nem csak kötelességünk, hanem mindannyiunk jól felfogott érdekében juttatjuk el Önhöz ezt az információt, melyről mi is csak a napokban szereztünk tudomást. Ha tud és akar is segíteni egy bátor Hölgynek, akkor látogasson el a honlapjára (reklám.hu), vagy írjon neki (sereslevelek@...........), mindemellett pedig kérjük küldje tovább akinek csak tudja az alább olvasható kezdeményezést:

Magánszemélyként, négy gyermekes anyaként aláírásgyűjtést indítottam, melynek célja a 386 országgyűlési képviselő költségtérítésének szigorítása, pontosabban, hogy csakis a számlákkal alátámasztott kiadásaik után járhasson nekik költségtérítés, ahogy ezt elvárják mindenkitől az általuk hozott törvények alapján - ami sajnálatos módon rájuk még sem vonatkozik!

Az Országos Választási Bizottság által hitelesített kérdésem így hangzik: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?"

Több mint száz olyan parlamenti képviselő van, aki az elmúlt ciklusban 17 millió forintnál nagyobb összegű költségtérítést kapott adómentesen, bármiféle bizonylat felmutatása nélkül! A költségtérítéseken kívül nagyon sok más kiváltságuk is van, de most hogy bajban van az ország, még sem magukon kezdik a megszorításokat. Hogy kiken, azt mindannyian érezzük.

Sajnos igen szűk csatornákon tudom népszerűsíteni az aláírásgyűjtést, pedig csak 4 hónapot ad a törvény erre. Van egy honlapom (www.seresmaria.hu), ahol minden lényeges információ megtalálható, valamint letölthető és kinyomtatható az aláírásgyűjtő ív, amit fénymásolni is lehet. Ha sikeres lesz az aláírásgyűjtés és megvan a 200 ezer aláírás, a népszavazást az EU-s választással egy időben lehetne megtartani, így nem kerülne szinte semmibe.

Amennyiben támogatja a kezdeményezést , az íveket a következő címre kérném eljuttatni:

XY, 1426 Budapest, ..............

Egyre több a baj és virul a korrupció, miközben a megélhetésünk egyre nehezebb. Erről viszont a honatyáink mintha tudomást sem akarnának venni. Üzenjünk nekik ezzel a 200 ezer aláírással!

Üdvözlettel: XY

u.i.: Kérem, egy válasz e-maillel tájékoztasson, ha számíthatok a segítségére.

Az a legnagyobb támogatás, ha mindenkinek szól erről, akinek úgy gondolja, hogy érdemes!

kérdésem: mivel látszik, hogy nem bizonyos XY adta fel nekem a levelet, kérdem én, Géza honnét tudja az emailem, és honnét veszi hogy én érdemes vagyok erre?
  • NessieGraf
    winning!!

This email is to notify you that you have won Sum of 1,000,000.00 (one
    Million Euro)in an E-mail program,
    contact your claim agent with your winning REF.(23341) BATCH.(EU084GG) TICKET
    (EU9278PZ)
    Dr.Mark Harris
    Tel:00 31 681 094 539

Tájékoztatásul említem, ha mind megkapnám, ami csak ma ilyen jött, euromilliárdos lennék.

Hasznos cím: www.scamomatic.com - leellenőrizheted a valósnak tűnőt is, kamu-e?
    Fax:00 31 847 250 950
    E-mail:[email protected]

Yours Sincerely,
    Mrs.Suzan Rusland.
    Public Relation Officer.winning!!

(EU9278PZ)
    Dr.Mark Harris

Yours Sincerely,
    Mrs.Suzan Rusland.
    Public Relation Officer.winning!!

(EU9278PZ)
    Dr.Mark Harris

Yours Sincerely,
    Mrs.Suzan Rusland.
    Public Relation Officer.
  • NessieGraf
    Azt hiszem a Kretén Magazin precíz fogalmazása szerint: Egyszer egy rózsaszínpitypallat szín hajú nő...
  • fifi
    Szia Pici Juci vagyok!!

A barátom csak Jucinak hív! Én nem szőke vagyok :) és képzeld találtam egy szuper oldalt,

amiről a legjobb premier elötti filmeket töltöttem le. Együtt nézzük a barátommal őket. Imádom az új filmeket és játékokat.

Látom egészen felkeltettem az érdeklődésedet. Gyere és nézz be, és érezd jól magad a barátnőddel vagy a barátoddal..

Ja az oldalt itt találod: http://fsgdhjk

Pusza Juci..

Pusza Pusza Pusza.......
  • koryne
    A saját postafiókomat miért akarnám meghekkelni?
  • Monoton
    Szia

Szeretnéd meghackelni a postafiokjaid? Freemail, Vipmail, IWIW, MyVIP stb törése CSAK NÁLUNK:

url: http://blablabla.com/freekey

Szia

• n3whous3
    lol de idióta levél A:SD:SAS:DAS:
  • NessieGraf
    Aki magához vesz egy ekkora kutyát és utána a Hermina Bau-nál vesz lakást az nem normális. Reklámlevélnek is szar.
  • Fabio Capello
    megint a hermina bau...
  • N o N a m e
    OMG mit kaptam:

Szia,

pöttömke vagyok,

a gazdim vett egy új lakást 0 Ft- os kezdéssel, Forint alapú, 4.95 % - os, Államilag kamattámogatott Hitellel a Hermina Happy Land-ben, ahol most lett kész az elsõ épület és kiderült, hogy kiskutyáknak nem szabad az új épületben lakniuk.

Sajnos én és a gazdim sincs tisztában, hogy jogilag ez megalapozott-e, mindenesetre nem szeretnénk konfrontálódni, ezért úgy döntöttünk, hogy fájó szívvel, de elválunk egymástól, mivel Petinek muszáj lesz beköltöznie már a szép új Hermina Bau lakásba, ahova én nem mehetek vele.

Kérdésem az, hogy lennél-e esetleg az új gazdám?

A www.herminabau.hu oldalon megtalálod az elérhetõségemet, megígérték, hogy segítenek.

Szeretnék egy kedves gazdit, szerintem te jó lennél nekem.

Szerinted?

Vauu,
    pöttömke
    (aki elsõ csontiját az NHH -tól kapta)

Étkezésemet a Mc'donald's és a Coca Cola biztosítja. Kedvenc filmjeimet a Minimax-on és a National Geographic-on nézem. Kis fekhelyemet az Ikeá-ból kaptam.

Leiratkozás: itt

Amennyiben ezt a segélykérõ levelemet elküldöd legalább 3 ismerõsödnek, mert úgy döntesz, hogy személyesen nem tudsz segíteni, de legalább ilyen formában mégis segítesz, akkor 3 napon belül 3 kívánságod teljesülni fog!!!

és egy kép Pöttömkéről:
  • Depridol
    ment a pm
  • Depridol
    [email protected]
  • n3whous3
    looooool

légyszi add meg pm-ben a címet, ezt látnom kell :DDDDD Írok neki egy szép válaszmailt majd...
  • Depridol
    2008.11.03 12:40
    feladó: Török László [email protected]
    tárgy:Feny derult a guruk titkara..

Szia!

Szeretnel tudni egy hatalmas TITKOT?

Latogass el a http://www.****.net oldalra és elaruljuk, HOGYAN:

...tudd meg masok MSN, e-mail fiok vagy iwiw, myvip, stb. jelszavat egy pofon egyszeru trukkel!
    ...fuggetlenitsd a mobilod nehany kattintassal!
    ...metsd le az adataidat torles/formazas utan vagy halott merevlemezrol!
    ...keszits 20 perc alatt komplett honlapot eszbonto egyedi design-nal!

Ne fizess ezekert a muszaki guruknak, te is meg tudod csinálni, raadasul INGYEN! Sot, még pénzt is kereshetsz vele!

*** Kattints IDE: http://www.***.net ***

Udvozlettel: Torok Laszlo
  • Frozen Whispers
    np, mikor elolvastam én is röhögtem
  • fifi
    először jót röhögtem, aztán rájöttem, hogy lány vagy...

sry
  • Frozen Whispers
    Kedves Hölgytársam!

Egy meglepetéssel szeretnék kedveskedni neked.
    Készítettem egy oldalt, melyen véleményem szerint,
    egy igen hasznos információt osztok meg minden
    kedves látogatóval.

www.karcsuleszek.fw.hu

Bízom benne, hogy ezzel neked is tudtam segíteni.
    A lehetõ legjobbakat kívánom neked!

Horváth Angelika

Ui.: Az email címedet egy hozzám is eljutott
    körlevélben találtam,
    így távoli ismerõsödként bátorkodtalak levelemmel
    zavarni.
  • Jano
    Helyesírás roksz. :D Én is kaptam azóta.
  • n3whous3
    idióták
  • rooney8
    :D
  • fifi
    könyörgöm PM-ben a linket!
  • Jimmyke
    Szia.

Meg gyűlt a bajod az ismerősöddel? Kiakarod deríteni hogy megcsal e a barátnőd vagy barátod?
    Külömböző Hacker programok tölthetőek le! Folyamatos frissítés, és biztonságos letöltés
    vár mindenkit!

<oldal linkje, inkább kicenzúrázom :)>

MSN, EMAIL, TÁRSKERESő, KÖZÖSSÉGI PORTÁL feltörése 100%-osan!

+ Remek pénzkeresési lehetőségek otthonról saját kezűleg !

Jó töltögetést!

ناة عربية إخبارية تعمل على مدار اليوم. يمكنك مشاهدة بث القناة من خلال الموقع.
    TARTALMUNK 100% VÍRUSMENTES, ELLENÖRZÖTT
    ناة عربية إخبارية تعمل على مدار اليوم. يمكنك مشاهدة بث القناة من خلال الموقع.
  • NessieGraf
    A hoaxok mindig élnek, mint a városi mondák.