Überláma/Humoros Spam E-Mailek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
ilyenért simán fel lehet jelenteni nem? :)

All hail the double x!

Tarajos Sül
szerintem 100 ezret is írhatott volna a 6 ezer helyet.. :D
Sajnos 50 ezer forint is nagyon sok, így annyit nyernénk, ha igaz LENNE.
..köcsögnek pedig ott villogna a 100 ropija, de legalább nem mohó. :)
gergely1991
És ki lesz az a hülye aki ezt beveszi?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

rooney8
neeee :D:DD
és mibe, hogy van aki elküldi :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Büdös Bohóc
megfogaTTa :DDDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

daeemoon
Feladó: gyorgy612
Címzett: -
Tárgy: szia
Elõször is: 2011. júliusban a lottóval 458 millió forintot nyertem.

Megfogattam, ha egyszer nyerek a lottón, akkor egy részét eljótékonykodom, ez meg is történt, összesen 60 milliót. Azt is megfogattam, hogy megpróbálok minél több embernek segíteni, ennek is eljött az ideje. Itt is 60 millióval. Napi 1,5 milliót osztok szét, 40 napig.

10 embernek elküldöm ezt a levelet, kíváncsi vagyok 10-bõl, mennyien használják ki a lehetõséget.

6000 forintot kérek és másnap 150 000 forintot kapsz. Tehát, ha kapok 6000-et, Te kapsz 150 000-et. 25 szeresét fizetem.

Gémes György: Bankszámla szám: OTP -----------------------

Beszarás :D Chat.hu-n kaptam

mcmoha
Most kaptam.

greeting,

With Due Respect and Humanity, I was compelled to write to you under a humanitarian ground. My name is. Mrs.Mariam William' I‘m married to Mr. Michael William(late), we are from (Eastern Province Syria) but base in Africa. Ghana and Ivory Coast’, since eight years ago and my late beloved husband is a business man dealing with GOLD exportation. before he died in the year 2009. Since his death I decided not to remarry or get a child outside my matrimonial home as it is against my wish. And i have been suffering from ovarian cancer disease. Now that I am about to end the race like this, without any family members and no child. i have USD$2. Million Dollars. In Bank of Africa (BOA) in Ghana which i instructed the bank to give it to St Andrews Missionary Home in Ghana.

But my mind is not at rest because i am writing this letter now through the help of my computer beside my sick bed. And all so my late beloved husband also has USD$3.2Million Dollars in of the prime banks here in Ivory Coast’, and now there is POLITICAL INSTABILITY here and my condition is bad because of my Cancer sickness. I decided to donate this fund to a charity organization that will utilize this money the way I am going to instruct herein, I want an organization that will use this fund for orphanages, school and church, widows, I will instructed the bank to transfer the money to my foreigner that will apply to the bank. And release the fund to you, but you will assure me that you will take 50% of the money and give 50% to the motherless baby homes, charity homes orphanages, school and church, widows, in your country for my heart to rest. I understand that "Blessed is the hand that gives".

My request is for a foreigner to stand as next of kin to this fund, even I am writing this letter with the assistance of a nurse in the name of SISTER GRACE AMAH. Who use to help me? I will want you to send me your full name and address so that I can swear to an affidavit on oath that will officially and legally approved you as the next of kin to this fund so that even if I am no more, your claim to the fund will not be in doubt. I will be sending you the affidavit and certificate of deposit of this fund immediately after the affidavit is ready.

So for that I want your Ensure you reply this letter and the needed information’s immediately so that I will take my final decision. Please always remember me in your prayers for a healing miracle.

And also attach to me in your return mail your personal details for familiarity, May the good lord bless you.

(1) Name of beneficiary................................
(2) Address...........................................
(3) Occupation...….......…………….
(4) Nationality....……………………
(5) Your age/ sex……………………..
(6) Your marital status …………….

I will also issue you an authorization letter that will prove you the present beneficiary of this fund. God bless you as you listen to the voice of reasoning.
Mrs.Mariam William.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pxxl
nem spam de poén :D

All hail the double x!

gergely1991
Ne is mond:D
Nekem csak a "kéktablettás" és khmdolognagyitokhm dolgokat kapom,de ezt most leállt és valami másolt dolgokat reklámoznának.Természetes módon, eddig is mindegyik spam-en volt egy .ru végzõdésû link(orosznak tûnik)...
Megjegyzem nem személyes emailcímrõl van szó.:)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Büdös Bohóc
lol

chhaya
Szia drágám!
hogy van! Reméljük, a szép és tökéletes állapotban. my name is öröm
és én com szerte a profilját itt böngészés közben, és úgy döntött, hogy felveszi Önnel a kapcsolatot a
barátság, mert keresek egy õszinte partner kérjük, ha nem bánod, írj vissza, így azt lehet mondani, többet magamról, és ossza képeket te is várja a
válasz hamarosan csók
öröm

Hello dear!
how are you! hope you are fine and in perfect condition. my name is joy
and i com across your profile here while browsing and decided to contact you for
friendship because i am looking for a honest partner please if you don't mind, write me back so i can tell you more about myself and share pictures with you too waiting for your
reply soon kiss
joy

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

morcosqtya
De jó nekem.
Nem vagyok elég bátor.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Pár napos csecsemõnek már KELLENEK a mesefilmek.. :))))

morcosqtya
nyilván leadta.. :)

pxxl
nekem is jött :D

Csao.
Dehogy mondom el masnak, de itt a film letoltos oldal cime amit kertel:
http://asd
Atyavilag, ezt meg kell nezzd!
Remelem hasznodra valik az oldal.

All hail the double x!

Büdös Bohóc
Szio.
Leadtam a diplomamunkam, kerlek drukkoljal, hogy minden jo legyen... Most vegre pihenhetek, sok sok filmet fogok nezni, errol a webcimrol, mar leszedtem egy halommal:
http://itt egy url volt
Minel elobb nezd meg!
Remelem hasznodra valik az oldal

NessieGraf

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Fabio Capello
mitakarsz, tök igaza van :D

pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

NessieGraf

pxxl
jah nyilván :D
még magyarul se tudnak írni -.-

All hail the double x!

morcosqtya
1. Nem, nem jó helyre írsz. Nem vagyok Bertényi András és soha nem is dolgoztam a Sió Eckes-nél..

2. Minek töltesz le annyi játékot amibõl aztán nem tudsz választani?? Irígylem a problémáidat.

3. Csöccsel nem kezdünk mondatot, csakis pöccsel, puncival, vagy nunival. Ezt mindenki tudja.

morcosqtya
ok.

Tarajos Sül
"Látom rossz napod van, vagy nem érted a viccet mert"

Egyik sem. =).
Csupán nem tudtam, hogy a levél nem valós, de ezt késõbb, ahogy rávezettek, meg is jegyeztem, hogy volt egy ilyen sejtésem.
morcosqtya
Látom rossz napod van, vagy nem érted a viccet mert:

1. Nem az én "igaz történetemrõl" van szó, nem én vettem a gépet, nem én írtam a levelet. (nyilván nem ismersz még itt, de hidd el nem vagyok teljesen hülye, sem pedig annyira pihent, hogy ilyenekkel szórakozzak)

2. Azon túl, hogy semmi közöm a levélhez (vicces kör-e-mailként kaptam), még ráadásul fikció is.
Poén amin nevetni kell.
Tudod: vicces, szellemes, szórakoztató szellemi termék. (már ha van ideje az embernek végigolvasni.. :)))

Ennek tükrében olvasd újra (ha akarod).

Tarajos Sül
Értem, Köszi.

Simán eltudnám képzelni, mert néhol úgy vannak a termékkel, hogy kit érdekel, megveszik és kész, így jártunk egy tescoban forgalmazott csavarbehajtóval, aminek akku-ja túlságosan hamar lemerült, persze a márkának nincs is szervize, így szerintem ki is dobták.(de jó pont, hogy levásárolhattuk az árát)
Tudom, járja az a mondás, aki tescoban vesz ilyen fajta terméket, az ne is csodálkozzon :D, de hát a mai világban.. :S a pénz nagy úr.
A baleset történetébõl pedig következtettem, hogy enyhén kamu a sztori, de nem voltam benne biztos :)

ON
Fabio Capello
kicsit félreértetted a dolgokat, Hegde annak idején egy mailvadász nevû blogger kitalált figurája volt, aki ilyen szituációkba került... A levél nem igazi ;)

Tarajos Sül
"A baleset után azonnal elolvastam az Ippon KonyHaver (KitchenMate) használati utasítását"

Ne haragudj, de azt írtad, hogy a baleset után elolvastad, és észlelted a számomra is fontos hiányosságokat.

De ha ott lettek volna, akkor te b*szol rá, mert senki nem tehet arról, hogy nem olvastad el használat elött, megbocsáss! :)
Szóval szerintem ezt ne is hangoztasd. ;)
Tarajos Sül
Egy újabb vicces spam, ráadásul, még könyebb mozdulattal törlöm, mint az összes többi spam-et :)

-->
Kedves Címzett!

Az Ön által igényelt TVN.HU Meghívó megérkezett!

A regisztráció folytatásához, kérjük kattintson az alábbi linkre:

http://s1.www.tvn.hu/regbyinvite.tvn?ikey=3b28322f8ae8565d37d91b5b3f516b41

Ismerje meg a TVN.HU Magyarországon egyedülálló ingyenes szolgáltatásait és nyerjen egy Nokia N8 csúcsmobilt!

Üdvözlettel,
WWW.TVN.HU

-->
Ez krva jó!!! :D

Magamnak igényeltem egy meghívót, de úgy, hogy még a "regisztrációmat" el sem kezdtem xD
...és nem is fogom xD. Lol :)
Jano
Nincs is ilyen település, az Elulália meg Eulália. :-|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

pxxl

All hail the double x!

Büdös Bohóc
Feladó: Kovács István

Kedves Barátom!

Múlt héten volt a Szent Család ünnepi búcsúja Kantarostáson.
Találkoztam ott egy titokzatos cigányasszonnyal.

Fizettem neki egy kisebb készpénz összeget,
hogy áldást hozzon gyönyörû fejedre a Romák erejével!

Barátom! Megvettem a szerencsédet az újévre!
Hallgasd meg, mit mondott rólad>>>

Fogadd áhítattal a 2011-es évre személyes romaáldását!

Nézd meg mit üzen Neked Csamangó Elulália>>>

Kívánom, hogy váljon valóra e csodálatos álomkép!

Pisti

Ui.: Hallgasd szeretettel és a végén különösen figyelj!

[HUN]FaTaL
:DDDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
PS works topigból

All hail the double x!

N o N a m e
Loál János
htx

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

[HUN]FaTaL
:DDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
csak szólok... :D

All hail the double x!

Loál János

pxxl
én szeretném, ha minden A best.With szerelem <#nevetes1>

All hail the double x!

Feladó:
nora mabou [email protected]
Tárgy: hello
Érkezett:
Tegnap 18:44

nevem Nóra. Én egy nõ, hogy örömömre szolgál, hogy Önnel a kapcsolatot, miután megtekintették a profilod itt (www.sg.hu), ami igazán érdekel engem fûzõdik kommunikáció veled. Én nagyon boldog lesz, ha tudsz írj nekem az én e-mailben a legegyszerûbb kommunikáció és mindent tudni egymást, itt van az e-mail ([email protected]) Én várok, hogy hallani rólad, mint én szeretném, ha minden A best.With szerelem.
[email protected]

NessieGraf
Ócó?

pxxl
<#nevetes1>
Kell esetleg csak Ippon Mokka? Csinal coffee semmi mas! <#idiota>

All hail the double x!

morcosqtya
Ma kaptam hasonlót, a szöveg más volt, de a kezdés ugyanez. Drága egy.
:)))

Loál János
+ a hibátlan angolság <#wow3>

NessieGraf
Az év poénja nálam:

Szia drága egy,

A nevem Nora Agurma, jöttem acrose profilját randizzunk.hu, éreztem, és úgy döntenek, hogy elküldjük Önnek a masszázs, hogy kérni barátság. Tudod, amelynek prófétált szerelembe ott valaki a legtöbb esélye legyen az egész, akkor kapcsolatba léphet velem az én privát mail cím ([email protected]), azt hiszem, hogy jó szem elõtt tartva meg kell ismernem az én request.Yours szerelem.
Nora

Hello my Dearest one,

My name is Nora Agurma,I came acrose your profile at randizzunk.hu, I felt it and decide to send you a massage, to ask you for friendship .you know having a prophesy of love over someone there most be odds around the, you can contact me with my private mail address at ([email protected]), I belive that with good mind you have to admit my request.Yours Love.
Nora

Ehhez képest egészen hetero nõnemû vagyok, ráadásul az említett oldal közelében se jártam soha. <#mf1>

morcosqtya
tudom, hogy TLDR, de akinek van rá 5 perce olvassa el, megéri... :))
halvérû japók..

morcosqtya
levelezés - vásárlói panasz:

Tisztelt Ippon Márkabolt és Szerviz!

Webáruházukban vásárolt garanciális (vásárlás idõpontja 2009. 12. 16.) KonyHaver készülékem a mai napon a testi épségemet veszélyeztetve meghibásodott.

Érdeklõdnék, hogy hol adhatom le garanciális javításra, illetve van-e arra mód, hogy munkatársuk elõre egyeztetett idõpontban lakásomban átvegye. Utóbbi azért is lenne hasznos, mert így jegyzõkönyvben rögzíthetné az addicionális károkat, melyek a meghibásodás következtében ingatlanomban és ingóságaimban keletkeztek. Ezek megnyugtató rendezésére a szervizelés mellett megoldást várok Cégüktõl.

Várom jelentkezésüket,

üdvözlettel,

Hegedûs Dezsõ - egy rémült KonyHaver használó

From: IpponShop Customer Care
Date: 2010/03/23
Subject: RE: Ippon KonyHaver
To: Hegedûs Dezsõ

Tisztelt Ur Hegedus,

Kaptuk meg panaszod, mely pontosan mi?

Ippon KonyHaver special Japan produkt 4-az-1-ben, egyutt funkciok csinal ido es kenyelem, konyha reggeli.

Te behoz, vagy mi kimegy, fugg problema! Mi problema?

Eliza Varga

IpponShop

From: Hegedûs Dezsõ
Date: 2010/03/23
Subject: RE: RE: Ippon KonyHaver
To: IpponShop Customer Care

Kedves Eliza!

Nem látom be, miért kell leírnom részletesen a problémát a GARANCIA érvényesítéséhez! Csak a meghibásodás okozta károk (lelki+anyagi) miatt vetettem fel, hogy munkatársuk személyesen vegye át a készüléket - a késõbbi félreértések végett.

Gyors intézkedésüket kérem! (Esetleg Varga úr? bevonásával, gondolom, Ön a felesége/lánya. Csak a nyelvi problémák miatt)

Köszönettel,

Hegedûs Dezsõ

Date: 2010/03/24
Subject: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver

Tisztelt Ur Hegedus,

lehet te hibazol vezerles, nem garancia. Ezert leirni mi problema.

Ippon KonyHaver osszettett haztartasbeli kutyu, Japan produkt egyszeru hasznalod ha jol.

Mi problema? Hallgatni!

Sajnalni Ur Varga nem van, van Tavol-Kelet. En Magyarul olvasok perfekt, nem problema.

Eliza Varga

IpponShop

Date: 2010/03/24
Subject: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver

Kedves Eliza!

Rendben.

Piritóst terveztem reggelizni, a grill-lapon megpirított sonkaszelettel, valamint frissen csavart narancs-grapelével és haboskávéval. Jellemzõen ilyesmikkel indítom a napot, a rendelkezésre álló idõ függvényében választva párosítást. (Pl.: dzsúz-kávé, bacon zsemlében-dzsúz-kávé, lekváros pirítós-kávé, stb.)

Ezúttal egyszerre indítottam el a kenyérpirító-grill-kávéfõzõ funkciót, majd mikor a pirítás a félidejéhez ért, kezdtem bele a félbevágott déligyümölcsök facsarásába. A berendezés viszont a 4-es fokozatú sütési idõ lejártával - korábban nem tapasztalható módon - nem dobta ki az elkészült pirítósokat, sõt, furcsa zümmögõ-kattogó hangot produkált, illetve a narancsfacsaró forgófeje jól érzékelhetõen lelassult. Az igazi problémák itt kezdõdtek. A gyümölcshéj-félgömböt a facsarófejen hagyva megpróbáltam a beragadt kenyérszeleteket kipiszkálni a szorítórácsozat fogságából, miközben a fûtõszálak - bár vibrálva - továbbra is izzottak. Az addig csendesen csordogáló kávéfej ijesztõ durranással kiköpött egy forró, zaccos folyadéklöketet, ami a csészébõl a kézfejemre fröccsent. A sokktól önkéntelenül felfelé rántottam a zöldségtisztító késsel a kenyér kiszabadításán dolgozó kezemet. A kés hegye a fûtõszálhoz ért, minek köv etkeztében enyhébb áramütést kaptam. Az áramütéstõl összerándult combizmom koordinálatlanul magasba rántotta a térdemet, így szándék nélkül alulról megrúgtam a konyhapultot. A hirtelen erõhatás következtében a berendezés is megemelkedett, majd a gravitációnak köszönhetõen visszaesett a pultra úgy, hogy az egyensúlyát vesztett kávéscsésze zuhanni kezdett. Igyekeztem elkapni a csészét, de a reflexmozdulat erõteljesre sikeredett, olyannyira, hogy a szinte teli porcelánt a mennyezetig felütöttem. Balszerencsémre a tekintetem követte az eseményt, így nem kevés forró kávé fröccsent a magasból az arcomra és közvetlenül a szemembe. Eközben a facsarófej is megpördült hirtelen, röppályára állítva az õrizetlenül hagyott fél narancs héját, ami a még mindig a kenyérpirító-rácsozatba szorult kést tartó kezemet ütötte meg. Az ütés indukálta önkéntelen mozdulatom felbillentette a teljes berendezést, mi után a gyümölcslé felfogására szolgáló tégely a padlóra esett. Miközben próbaltam visszan yerni az egyensúlyomat, támaszkodó lábammal a keletkezett folyadékfoltra (narancslé és kávé elegye) lépve megcsúsztam és olyan szerencsétlenül estem, hogy homlokkal a tejhabosító csõbe fejeltem, majd fektemben magamra rántottam a teljes konyhai eszközt úgy, hogy a megfeszülõ hálózati kábel mintegy 3 centiméternyire kirántotta a konyhai világítás kapcsolóival egybeépített fali aljzatot. A gépben felhalmozódott szobahõmérsékletû és forró folyadékok teljes egészében rám, illetve a még mindig izzó fûtõszálra folytak, minek következtében a berendezés füstölni kezdett, majd hangos pukkanással elektromos zárlatot okozott. (Mint utóbb kiderült, a lakóépület teljes északi szárnyában)

A keletkezett kár:

- mennyezet elszínezõdése
- 2 db fehér csempe (a fali aljzat körül) kiszakadása
- fali aljzat (világítás-kapcsolókkal)
- laminált padló szennyezõdése
- 8 napon belül gyógyuló égés és rándulás

A baleset után azonnal elolvastam az Ippon KonyHaver (KitchenMate) használati utasítását, mely egyértelmûen nem figyelmeztet arra, hogy az összes funkció egyidejû használata nem javasolt és esetlegesen meghibásodáshoz vezethet!!!

Szörnyû felelõtlenségnek tartom, hogy a gyártó nem tesztelte a fokozott igénybevétel hatásait, illetve azt is, hogy önök, mint forgalmazó, nem gyõzõdtek meg a termék biztonságosságával kapcsolatban!

Mindezek ellenére egy garanciális javítás után - immár körültekintõbben - továbbra is használnám a berendezést, illetve beszereznék további készülékeket a kompenzációként nyújtott vásárlási bón erejéig. (Mindkettõnk megelégedettségére úgy 200.000 forintnyi teljes egészében levásárolható kuponra gondoltam.)

Várom ajánlatukat, illetve a kollégát a készülékért (és darabjaiért).

Üdv,

Hegedûs Dezsõ

Date: 2010/03/26
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver

Tisztelt Ur Hegedus,

problema nem nagyon erteni, hasnalsz szavak nekem kicsit nehez. Ami latok, te hibazol ha femet beledug futoszal, meg dobalni nem szabad KonyHaver!

Ha idehoz Serviz azert kijavitunk ha tudunk. Neked is baj esik? Mi baj esik? Konkretan!

Eliza Varga

IpponShop

Date: 2010/03/26
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver

Kedves Eliza!

Elég hosszan megírtam, mi történt!!!

És a kérésemet is! Azon gondolkodjanak, kérem! (200.000 Ft vásárlási utalvány)

Üdv,

Hegedûs Dezsõ

Date: 2010/03/27
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver

De konkretan mi baj esik, nem ertem?

Eliza Varga

IpponShop

Date: 2010/03/27
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver

KONKRÉTAN?!

Ippont dobott rajtam a cucc! Megbaszott az áram! A homlokomon még mindig van egy sebkarika, amit a tejhabosító pöcök nyomott oda!

A plafon dzsuvás, a padló felhullámosodott!

Ma reggel is kimentem a konyhába és úgy éreztem magam, mint egy kibaszott Gandhi a bombay-i gettóban! És még KÁVÉM SEM VOLT!!!

EZ MÁR ÉRTHETÕ?! Vagy írjak lassabban?

Vagy mondjam azt, hogy most már 300.000-nél tartunk?! MERT OTT TARTUNK!!!

Tudja mit, beviszem a gépet! MÉG MA! És nem is kell javítani! Egyre kevésbé merek megbízni az Ippon cuccokban!

Date: 2010/03/28
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver

Tisztelt Ur Hegedus,

en megertem, te megnyugodol.

Ha nem bizik tovabb mit tervezel vasarolsz IpponShop?

Inkabb javit KonyHaver, hidd el rendben lesz tovabb!

Lesz coffee, juice, toast - szeretsz reggel!

Lanyom olvas leveled ujra nekem, nevet kicsit! Nem haragszik?

Kapsz 10% mindig IpponShopnal kellemetlensegert, jo!

Eliza Varga

IpponShop

Date: 2010/03/28
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver

Nevetsz, bazdmeg?! A lányoddal együtt? Na, nem fogsz nevetni, mikor belebaszom az arcodba a cuccot, facsaróval elõre! Azt fogod mondani O! Sõt, bedugom a gépet, akkor meg azt, hogy Õ! Ismered ezt a betût? Majd most megismered KÖZELRÕÕÕÕÕL!

A helyetekben most bezárnék és Ur Varga után mennék Távol-Kelet! Kurva távol!

Az Ippon gépet meg kibasztam a faszba!

Date: 2010/04/02
Subject: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ippon KonyHaver

Hogy iszik coffee akkor? Kell esetleg csak Ippon Mokka? Csinal coffee semmi mas!

Nezheted webshopban van kedvezmeny!

Eliza Varga

IpponShop

NessieGraf
Jessica néger nõi fotót fog küldeni szerintem.

morcosqtya
"..nem szereti a dolgokat oszt az életben"

oszt?
OSZT?