Jackia Chan újra akcióban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Jackie Chan has received worldwide recognition for his acting, having won several awards including an Innovator Award from the American Choreography Awards and a lifetime achievement award from the Taurus World Stunt Awards.<53>53> He has stars on the Hollywood Walk of Fame and the Hong Kong Avenue of Stars."
Na szóval ennyit arról, hogy mi van akkor, ha magára hagyják...
Na szóval ennyit arról, hogy mi van akkor, ha magára hagyják...
"Ám ha "magára" hagyják, akkor azt - sajnos érthetõ módon - nem igazán veszi be a közönség gyomra. Ilyen volt A szmokinger és A medál is."
Pont arról az ázsiai színészrõl ezt mondani, akinek sikerült betörnie a modern Hollywood-ba, és olyan sikerfilmeket csinált (ázsiai stábbal), mint a rendõrsztorik, Istenek fegyverzete, Balhé Bronxban, stb. stb., elég sommás.
Bruce Lee után, és Jet li mellett õ az, aki komolyan képes volt megvetni a lábát az amerikai piacon, úgyhogy lehet szeretni, vgay éppenséggel nem szeretni, a tények mellette szólnak.
Pont arról az ázsiai színészrõl ezt mondani, akinek sikerült betörnie a modern Hollywood-ba, és olyan sikerfilmeket csinált (ázsiai stábbal), mint a rendõrsztorik, Istenek fegyverzete, Balhé Bronxban, stb. stb., elég sommás.
Bruce Lee után, és Jet li mellett õ az, aki komolyan képes volt megvetni a lábát az amerikai piacon, úgyhogy lehet szeretni, vgay éppenséggel nem szeretni, a tények mellette szólnak.
Na igen,most néztem,már 54 éves :/
Bár nem az a lényeg hogy hány éves,mert még mindig jó állapotban van :P
Bár nem az a lényeg hogy hány éves,mert még mindig jó állapotban van :P
Birom a csokat!:)
A reszeges kung-fu mester 2. volt a legjobb filmje, meg az Istenek fegyverzete.. meg talan amikor ikertestvereket jatszik, meg vmi new yorki :P
A szmokinger, a 80nap alatt, meg amikor azzal a szoke buzival van azok undoritoahk.
A szmokinger, a 80nap alatt, meg amikor azzal a szoke buzival van azok undoritoahk.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Itt valószínûleg az amerikai közönségre gondoltak :(... Én kedvelem a saját filmjeit, az amerikaiakat pedig elfogadom mint szükséges rossz.
"Ám ha "magára" hagyják, akkor azt - sajnos érthetõ módon - nem igazán veszi be a közönség gyomra. Ilyen volt A szmokinger és A medál is."
Szerintem teljesen jók voltak azok a filmek is és a régi filmjei is!
Szerintem teljesen jók voltak azok a filmek is és a régi filmjei is!
"Ám mikor az egyikük valami titkos dolgot tölt le a netrõl, ügynökök hadával kell, hogy megbírkózzon."
Biztos Britney Spears legújabb videoklipjét. XD Egyébként már váron, nagyon kiwi leszek rá (mármint a Chan filmet). :) A pl. fent említett két filmje is tetszett nekem, sz'tem azok sem voltak rosszak.
Biztos Britney Spears legújabb videoklipjét. XD Egyébként már váron, nagyon kiwi leszek rá (mármint a Chan filmet). :) A pl. fent említett két filmje is tetszett nekem, sz'tem azok sem voltak rosszak.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Jackie Chan-ben pont az a jó, hogy egy pillanatig sem veszi magát komolyan.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
A The Forbidden Kingdomban azért Jet Li is ott volt... :)
De persze J.Chan filmjeit én nagyon csípem.
De persze J.Chan filmjeit én nagyon csípem.