119
Minden ami RoboCop / Alex Murphy
-
Béka Benő #79 Képek a Robotzsaru remake forgatásáról.
Jövő nyáron lesz a bemutatója. -
#78 ez mi ez?? -
DevilJin #77 Én azt olvastam hogy CGI-vel még tuningolnak a páncélon.Szóval nem csak ilyen Batman szerű cucc lesz. -
Béka Benő #76 Ilyen lesz az új Robotzsaru :
Szerintem ez nagy alja, a régi páncél 1000x jobb volt... -
DevilJin #75 Szóval ugyanaz nagyjából. XD Csak már mutatnák meg hogyan fog kinézni az új robo mert baromira kíváncsi vagyok. -
#74 A Comic-Conon képviseltetik magukat az újragondolt Robotzsaru készítői is, akik most végre elárulták, hogy röviden mi is lesz a jövőre megjelenő reboot fő története, amelyben olyan sztárok tűnnek fel, mint Samuel L. Jackson (Bosszúállók, Ponyvaregény), Abbie Cornish (Álomháború, Fényes csillag), Joel Kinnaman (Instant dohány, Védhetetlen) és Gary Oldman (Az ötödik elem, A sötét lovag).
2099-ben megváltozott a haditechnika, köszönhetően a multinacionális OmniCorp robottechnológiájának. Gépeik sorra nyerik Amerikának a háborúkat, ám szeretnék hazai földön is bevetni az egységeket. Alex Murphy, a szerető férj és becsületes rendőr egy súlyos sérülést szenved, amelynek következtében életveszélybe kerül. Ekkor veti be az OmniCorp a gépek fejlesztésénél alkalmazott technológiát, és megalkotják a félig ember, félig gépként létező Robotzsaru, aki visszatér Detroit utcáira, hogy leszámoljon a bűnözőkkel.
forrás -
#73 Ez jól is van így, én csak azt sajnálom, hogy végül mégsem Darren Aronofsky rendezi a filmet.
Amúgy kb. 2 hete néztem meg újra a rendezői változatot, ami ugye jóval brutálisabb, mint a vágott verzió.
Akit érdekelnek a különbségek, az itt tekintheti meg őket.
Remélem ez a brutalitás meglesz az új Dredd, és az új RoboCop filmben is. Ez pont 2 olyan film, amelyekbe a hangulat miatt ez egyszerűen KELL. Nem akarok PG-13-as RoboCopot nézni, az tuti kinyírná az egészet. Transformers gyökérségnek már volt 3 része, több nem kell. -
#72 Hmm, szép találat. Az új ED-209 azonban nem igazán tetszik, inkább a Bay féle Transformers filmekbe illene. Ráadásul a bemutatóvideóban valamit nagyon elszúrtak a méretaránnyal. Az M1 Abrams kb. fele olyan magas, mint az ED-209. Namost az M1 közel két és fél méter, szóval akkor az ED-209 5 méter lenne? Kétlem, mert fegyverzetnek .50 kaliberes géppuskát adnak meg, ami viszont az eredeti, mintegy 2-2,5 méteres magassághoz illene.
Örülök a Rebootnak, de eddig nem vagyok lenyűgözve... :\ -
#71 A Sony készített egy OCP-s weboldalt, ahol egyelőre csak egy videó és az ED-209-es képe látható http://www.omnicorp.com
Na, úgy látszik csak lesz valami az új filmből. 2013-ban. Robotzsaru (RC-2000) is minden bizonnyal új dizájnt kap majd...
-
#70 Pár érdekes dolog a filmről a Robocoparchive.com-tól.
ROBOCOP - MYTH and FACTS - Eddig ez a két rész készült el:
Bocsi a dupla post-ért, az előbb valami félrecsúszott... -
#69 Pár érdekes dolog a filmről a -tól.
ROBOCOP - MYTH and FACTS - Eddig ez a két rész készült el:
Robocoparchive.com -
Quantumleap #68 A 24-ben is az ötödik évadban szerepelt. -
#67 jaja most fejeztem be az 5. évadot, és tényleg benne volt:D -
Peter Weller a DEXTER ötödik évadában 8 részben szerepel majd, egy Rendőrt alakít,aki egy belső ügyön kezd dolgozni...
Másik hír:
Az IMDB szerint a Robotzsaru 2011 nem fog összejönni, újabb 2 évvel tolódik a projekt. Így valószínüleg 2013-ban lesz új Robotzsaru... -
#65 nekem is nagy kultusz képregény volt a robotzsarú. a filmhez még anno nagyon kicsi voltam, mai szemmel megnézve viszont vannak benne technikai bravúrok. tökéletesen egyetértek a rendezővel, hogy nem akarja telenyomni számítógépes jelenetekkel a filmet. emlékezzünk csak cameron bolygó neve halál című filmjére. semmi számítógép nem volt akkoriban, csak trükk. és azóta is vetekedik a legjobbakkal. I am legend.. na abban a zombik géppel készültek.. röhejes. -
#64 Azé profi munka:)elismerésem!! -
#63 PETER WELLER ma 63 éves.
Innen is kívánnék neki BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
-
Azrael23 #62 Nem semmi tetkó
-
artschi2 #61 áááááááá, ez k**va jóóóóóóó :DDDDDD
linket a többihez! -
Daza500 #60 Ez egy hígfos. -
#59 Megérkezett a TERMINATOR VS ROBOCOP Ep.03 1.része!
mégmégmég -
#58 Rossz hír az új filmmel kapcsolatban (SG-s hír):
Úgy tűnik, hogy hiába várják sokan, hogy az 1987-es Robotzsarunak elkészüljön a feldolgozása, mivel a rendező és a stúdió tovább sem tudott megegyezni pár sarkalatos kérdésben.
Produkciós források szerint az MGM ezúttal nem anyagi problémái és csődje miatt látszik kihátrálni a Robotzsaru-film mögül, hanem mert a rendezővel, Darren Aronofsky rendezővel nem tudnak megegyezni. A gondot az okozza, hogy a stúdió 3D-ben akarja elkészíttetni a filmet, míg a rendező a hagyományos megoldásokat részesítené előnyben. Ebbe az is beletartozik, hogy Aronofsky kerülni akarja a modern technikai megoldásokat és a számítógépes trükköket, ezzel kölcsönözve jóval valóságosabb, organikusabb megközelítést filmjének. A vita eredményeképp az új Robotzsaru egyelőre parkolópályára került - legalábbis a megegyezésig és a nagy egymásra borulásig.
A film egyébként azért emelkedett ki a rebootok és remake-ek tengeréből, mert a kijelölt rendező, Darren Aronofsky a kritikailag elismert filmek világából érkezett, olyan remek alkotásokkal, mint a Pí, a Rekviem egy álomért, a Forrás és a Pankrátor. Két filmje is benne van az IMDB 250 legjobbja között, de a többi sem rendelkezik 7,5/10-nél rosszabb érdemjeggyel a filmes adatbázis olvasóinak voksait figyelembe véve.
Egyezenek már meg, és hadd nézzünk egy új ALEX MURPHY-t!!! -
#57 Detroitban, szolgálata teljesítése közben egy bűnöző banda meggyilkol egy rendőrt, Alex Murphy-t. A rendőr holttestét azonban a legújabb technológiák segítségével sikerül újraéleszteni. Az Alex-en végzett kísérlet azonban itt még nem ér véget. A rendőrség és az azt irányító szervezet ugyanis Murphy elroncsolódott végtagjai és szervei helyett mesterséges karokat és szerveket ültet a férfiba. Így változik át Alex Murphy a világ legkorszerűbb "rendőrévé", a félig robot félig ember Robotzsaruvá. A programozás szerint a Robotzsarunak gondolkodás nélkül végre kellene hajtani a parancsokat, bármi legyen is az. Él azonban a robotban az ember is, s ennek egészen más céljai vannak: leszámolni azokkal, akik megölték és megölették. Célja eléréséhez pedig meg kell szegnie a felettesei által adott parancsok legnagyobb részét. S ezzel a cselekedetével a Robotzsaru körül elszabadul a pokol...
Delta City büszkesége, a Robotzsaru már a tizedik születésnapját ünnepli, az egész város hálás neki, hiszen sikeresen tartja féken a bűnözést. Lourdes és Sandra eközben egy terroristával próbál közös nevezőre jutni, aki egyelőre nem hajlandó tárgyalni velük és nem akar semmilyen kompromisszumot kötni. Az OCP Fogyasztói Termékközpontnál közben nagy gondok vannak, a cég ugyanis a pénzügyi összeomlás szélén áll, ám ismét van egy korszakalkotó tervük: létrehozni egy gépet, aminek önálló gondolatai vannak. Mielőtt tehát a Delta felszámolja őket, meg akarják valósítani az álmukat, a SAINT nevű gondolkodó robotot. Cable-ről pedig kiderül, hogy ő a Delta főnöke és egyben a rettegett Csontgépezet is, aki sok terrorcselekmény miatt felelős...
Miután egy kemény csata után sikerül az OCP-nek hatástalanítani Robotzsarut és ellenfelét, szinte teljesen működésképtelenné válnak. A vadóc és lázadó Ann R. Key megmenti Robotzsarut, de Cable sajnos a fanatikus Dr. David Kaydick markába kerül, ami semmi jót nem jelenthet a világ számára. A férfi ugyanis feltalált egy nagyon veszélyes bio-vírust, amit Cable segítségével akar a városban szétterjeszteni. Időközben James Murphy is a Robotzsaru nyomára bukkan, és amikor megtudja, hogy ő tulajdonképpen az apja, újra feléleszti a fiatal OCP menedzser gyűlöletét. Egy óriási összetűzés során a két ellenséges kiborg és az OCP vadászai között két személy áll egymással szemben: apa és fia...
Az OCP új igazgatója, Damian Lowe teljesen SAINT bolondjává válik. SAINT egyfajta mesterséges értelem, ami arra született, hogy Delta Cityből egy komplett mechanikailag vezérelt és Lowe által irányított várost csináljon. Az őrült Dr. Kaydick közben pedig azt tervezi, hogy bio-vírusával megfertőzi SAINT-et, aki mind az embereket, mind a gépeket meg fogja semmisíteni. A Robotzsarunak egyetlen esélye van, hogy megmentse a város, ha saját magát is megsemmisíti.
A történet Detroitban játszódik, ahol a bércsökkentés miatt épp általános rendőrsztrájk zajlik. Az események fő mozgatója az a hidegvérű iparmágnás, aki szeretné az egész várost a csőd szélére sodorni, aztán teljes egészében bekebelezni. A helyi kábítószermaffia főnökével összeszövetkezve szeretnék a Robotzsarut is eltörölni a föld színéről. A Robotzsaru félig ember félig gép teremtmény, aki programozóinak legnagyobb igyekezete ellenére is gyengéd érzelmekkel bír. Nem is sejti, hogy egy laboratóriumban már dolgoznak egy erősebb és megbízhatóbb változatán, amely ha elkészül, az ő végét jelentheti. -
#56 Mivel ideje lenne újra beindulnia a topiknak, ezért gondoltam, hogy újra belinkelem a Soundtrack-et... (mivel az előző linkről törölve lett)
Szóval, akinek még nem lenne meg:
...:: ROBOBOCOP - ORIGINAL SOUNDTRACK (1987) ::... -
#55 Hadd Segíítsek:
-
#54 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Vf2UWH33Xiw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Vf2UWH33Xiw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
#53 hogy illesztetted be a videót? -
#52 lol!!!!!!!!!!!!! -
#51 Ez mekkora basszus!!!
ROBOCOP-RAP
-
#50 2010-es új film rendezője...
Amit eddig tudunk:
2010 nyarára várható, egy teljesen új feldolgozás, független az eredetitől,nem egy remake, és a helyszín is más lesz. Még a teljes Forgatókönyv nincs kész, de folyamatban van. Azért van remény, hogy Alex Murphy ismét megküzdhet az ED-209-essel.
-
#49 Robocop vs Terminator Ep.01
Robocop vs Terminator Ep.02
Robocop vs Terminator Ep.03
Ezek az AMDs vidi szerkesztők kicsit értik a dolgukat (Egyébként a Neo vs. Robocop is az ő szerzeményük...) -
Azrael23 #48 Annak idején nagyon örültem, hogy végre nálunk is megjelenik a Robotzsaru kétlemezes extra változata, ráadásul szinkronnal. Kis csalódás volt, hogy az extrákat nem feliratozták, de ezen még túl tudtam volna lépni, de hogy új szinkron készült a filmhez... na ne! Azóta életem egyik nagy tragédiájának tartom ezt. Az eredeti szinkron zseniális volt, igazi színészekkel, a magyar szinkron valódi ékköve. Elgondolkodtam, hogy most már így kell leélnem az életemet, hogy soha nem hallhatom eredeti magyar hanggal?
Kérlek segítsetek, honnan lehetne beszerezni az eredeti szinkronos változatot, főleg tőled kérdezem ezt darkSector, mert te írtad, hogy neked meg van. De persze bárki hozzászólását szívesen veszem, aki tud segíteni. Köszi. -
megalodon #47 a videó állat :)
Nekem Robocop vs Terminator van a végén +spékelve Predatorral:) lol -
#46 A 2-ből a nagy ellenség, CAIN:
Jó kis rész volt még a 2 is Bár sokaknak a 3 nem nagyon tetszett, nekem viszont jöhet minden, ami robotzsaru
Nah és még egy kis plusznak egy nagyon jól sikerült összevágott videó..
NEO vs. ROBOCOP
-
#45 Robotzsarus Soundboard
A dumák letölthetőek INNEN -
#44 Egy kis érdekesség:
A 'jelmez':
-
bcrics #43 nemrég pár hete vettem meg a rendezői válozatot...és egész korrekt darab..kár hogy az extrák között a kommentekhez nincs magyar felirat. -
#42 köszke. ez már kellett nekem is -
#41 nagyon szerettem régen sokszor láttam:D -
#40 anno rencerváltás környékén láttam még először egy igazi falusi széknyikorgós mozaikos hőbölgős hányás szagú "multplexbe" és akkortájt a legjobb film volt