119
Minden ami RoboCop / Alex Murphy
-
#39 IGen, jól tudjátok, az a plusz négy rész nem a 4-5-6-7 volt, hanem
Robocop Prime Directives:
Ami egyébként nekem megvan eredeti külföldi díszdobozos változatban, természetesen csak angolul..
Valahogy így néz ki (tesóm szerezte valahonnan)
Mellette az első rész Rendezői változatos DvD-je
-
#38 hát keress rá google-ben.
a "robotzsaru 7" címszóra még előjön sok találat. ("robocop 7"-re ellenben semmi), de robotzsaru 8 nincs..
de ha találsz róla infót, lepj meg! én csak örülök neki:D -
#37 akkor te nem lehetsz élő ember:o -
#36 Nemtuom, de tv-ben egyszer volt írva Robotzsaru 8... -
#35 kedves félreinformált barátom.
robotzsaru 4 nincs. se 5 se 6 se 7 se 8.
3 film van csak.
amire te gondolsz az egy négyrészes filmsorozat, ami "Magyarországon" valamiért robotzsaru 4-5-6-7 cím alatt került a TV-be. 8-as meg itt se volt. -
#34 LOOOOOL!!!!!!!!!!!!!
THX -
#33 Na szóval az ajándék:
Régen mindenhol bekerestem, de egyszerűen sehol nem lehetett megtalálni. Pár hete sikerült egyik külföldi torrent oldalon.
Az EREDETI SOUNDTRACK!!! ROBOCOP-OST_cassone
Azé kellett egy órát várni, mert 12 kb-al töltött felfelé...
Tracklist:
01.Main Title
02.Van Chase
03.Murphy´s Death
04.Rock Shop
05.Home
06.Robo vs. ED-209
07.The Dream
08.Across The Board
09.Betrayal ------- Ááá ezért kerestem, ez az amikor a rendőrök lövik a parkolóházban, és leesik a térdére..
10.Clarance Frags Bob
11.Drive To Jones´Office
12.We Kill You
13.Directive IV
14.Robo Tips His Head
15.Showdown
16.End Credits
ENJOY -
#32 volt belőle, csak nintendóra, meg Sega-ra anno.. -
#31 Ebből nagyon fasza game is készülhetne.Nem is értem miért nem csinálnak! -
#30 egyiket se láttam :c -
#29 csak az első rész jó, az anno ütött, többi értékelhetetlen annyira szar... -
#28 Bocsi, nem tudtam egy Robotzsaru filmnek minden 2.percében vérnek kell folynia :D
Azok meg nem szárnyak, hanem egy prototípus. -
#27 [az 1. részt még hangalámondásos verzióban látta] -
#26 Ééés nemsokára egy kis ajándékkal jövök a ROBOTZSARU-FANoknak 1óra kb, és 'hozom' -
#25 ED-209
Robo fegyvere( egyébként rendelhető eBay-en:
Robo-alaprajza:
-
#24 Egy részre emlékszem belőle amikor a jó meg a rossz robotzsaru lőtte egymást. :D -
#23 A durvát arra értem, hogy egy film folytatása ilyen mélyre tudott süllyedni... -
#22 pont a 3? az egy délutáni babamese, tele van szeretettel meg kislányokkal meg ilyesmikkel, semmi brutalitás semmi vér, ja meg plusz poén, hogy szárnyai vannak -
#21 Ó persze, max 3 részt szeretnének mi? xd -
#20 A sorozat megint más.
Ezek másfél órás részek voltak. -
#19 Azért mert robotzsaru 4-5-6-7-8 a címe is... -
#18 KB azt a 8 részt... -
#17 hát... "sorozat".... nem tudom melyiket érted ez alatt.
mert volt 3 film, meg egy 4 részes fimszerű valami, de az sose votl moziba(csak dvd-n jelent meg.. meg anno kazettán.. Prime Directives néven)
szal most az egész volt rosz, vagy csak a 4 extra rész?
meg a 3 nagyfilm szerintem egész jó volt.
(hogy a magyarok miért Robotzsaru 4-5-6-7-ként adták le a többi 4 részt, azt nem tudom, de hivatalosan ilyen nincs.)
Van amúgy valami sorozat-sorozat is, de csak egy évadot ért meg(23 rész)
Volt 3 rajzfilmes dolog is, de ebbe már nem megyek bele, akir érdekel, nézegesse imdb-n, tv.com-on vagy wikin -
#16 Szerintem sorba egyre gyérebb lett a film sorozat!!! -
#15 Mér lenne durva?
Totál reális értékelés -
#14 Csak ne világítson pirosan a keresője, álá KITT -
#13 Hát pedig az a film egy erős fostalicska, a közelébe nem ér az első 2 résznek... -
#12 kíváncsi vagyok milyen lesz.
jók voltak benne a rendőrautók (Ford Taurus) valahogy ment az egész környezethez ez a tök egyszerű kinézet, semmi batár nagy police felirat vagy ilyesmi mint a mai rendőrautókon szokás, pláne ez a matt fekete fényezés. mmm, imádtam
heló akyyy
-
#11 kicsi voltam féltem amikor nem volt rajta a "sisak", illetve a másik robot mozgásától is majdbeszartam.
nemrég néztem meg ujra, extrákkal, ahol azt olvastam, hogy a rendezn évjegye az a mozgás (meg a 'reklámok":D) -
#10 Szintúgy!!!!!!!!!!! -
#9 De banyek.
A világ legjobb filmje.
Próbáltam HD minőségben hozzájutni, de nem sikerült, de avi-ban megvan.
És háálisten eredeti szinkronnal!!!!
Yes.... -
#8 Azért durva, hogy imdb-n első rész még 7.5-öt kapott, a 3. meg már csak 3.2-t. -
#7 Ááá én az első rész magyar szövegét kívülről mondtam, ha nem láttam 100x akkor egyszer sem
Kiskoromban a No.1 -ok táborához tartozott elég erősen.. -
#6 Rendező : Darren Aronofsky lesz, aki többek közt a Rekviem egy álomért című filmet rendezte.. Ígérete szerint R-kategóriás filmet fognak készíteni... Nah egyelőre ennyit az új filmről...
A régiekről + nyugodtan lehet csámcsogni, majd jövök holnap cuccokkal.. -
karajjj #5 fúúúú az első részt hányszor láttam :| -
#4 Rokabőr :D Meg Vicc ahogy mozog meg kinez -
#3 Mai napig a Robotzsaru 3 nálam a No1.Hányszor, de hányszor megnéztem...kívülről fújtam az egészet! -
#2 Első hírként:
Az MGM bejelentette, hogy 2010-ben jön egy teljesen új Robotzsaru film, de hozzátették, hogy nem szeretnének szériát...
-
#1 Ide jöhet minden ami robotzsaru