BoxOffice (filmek bevétele)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Elõre is elnézést azoktól, akiknek ezek a filmek (Hulk, Batman, Iron man) tetszenek, de én azt figyelem értetlenül, hogy a _jó_ hollywoodi filmek miért érnek el sokkal kisebb sikert, mint ezek a gyerekes mesék.
(Legalábbis gondolom, hogy kisebb sikert érnek el)

Gondolok itt pl. a Babelra, 21 Grammra vagy akár a Téglára.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ForzaInter
gyakorlatilag ugyanugy áll mint elsõ hulk...

Yo, Bitch!

ForzaInter
durván:o

Yo, Bitch!

Prince23
Otthonába megbukott, jókorát.

XxTyl3rxX
az Incredible Hulk se hozozz valami nagy kassza robbanást! jelenleg csak 244 mill $-os bevétellel, elég silányan áll!

Welcome to a World without rules!!!!

Prince23
Nekem se jött be... Dardevil szintû volt az egész, szal értelmetlen film a hülyeségrõl

XxTyl3rxX
hellboy 2! sztem ettõl nem is várt senki többet!!! de már az elsõ része sem volt vmi nagy áttörés....

Prince23
Ja, még arra sem volt képes, h kiegyenlítse a számlát 1 hónap alatt. Illõ lett volna a 85-öt behoznia, no de ne igyunk elõre a medve bõrére. Hiszen csak 25 napja debütált, amikor még csak 71.5 milliónál tartott.

Kiszemelt filmem:
Vantage point (Nyolc tanú)
A film mindössze 40 millóból rakták össze, ahhoz képest, h tele voltak színészkavalkádokkal. 59 napja debütált a film. A Sony 40 milliót szánt a filmre. 22.8 milliót hozott ki az elsõ hétvégei bevételeken, ami el is várható ilyen nagy színészekkel mint pl. Dennis Quiad vagy Matthew Fox. Több mint 3000 mozivásznon vetitteték le, végül otthonában sikeresen teljesítette a küldetést a maga kis 78.5 milliós bevételivel. (40 millától kezdõdnek az igazán jó statsisztikai fimek minõségre)
Összesen 150.7 milliót hozott a Világnak.
Szórakoztató film nagyon, ajánlom mindenkinek, h nézze meg.
pörgõs, fordulatos, adrenalinbomba film!

Várom a véleményetket, ill ti is írjatok vmit

Téged ez atéma télleg érdekel, nem szarsz bele h menyit hoz egy film és mennyit nem, nem értem h ebbe mi lehet ilyen érdekfeszítõ

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

zaki
Hellboy 2 szépen megbukott a pénztáraknál... :c

Prince23
Will Ferrell fõszereplésével a Columbia Pictures is büszkélkedhet, a film címe: Step Bros..
a 65 milliós budgetû (költségvetés) film már túllépte a költségvetését jelenleg. És jelenleg is tart a tarolása vigjátékok terén. 31 millióval nyított, ami elég magas arány vigjátékhoz képest.

Minden infót innen szerzek: boxofficemojo.com (a legjobb filmek bevételeivel foglalkozó honlap)

Úgy látszik, h ez év a képregények éve lesz. 1. helyen Batman van, 2.ik helyen pedig: Iron Man
Mindenki fanyalogva beszélt errõl a filmrõl, és láss csodát, a stat másról árulkodik. Minden idõk legjobb bevételével büszkélkedhet Robert Downey jr filmje.

XxTyl3rxX
Hát ha nem is egy hónap alatt de tarolni fog az biztos!

Prince23
Az esély pedig adott! És nagyon õrülnék, ha lealázná a trónról minden idõk leggazdagabb filmjét! Titanic 600.8 Milliót termelt a tengerentúlon. Van esélye a Sötét lovagnak.
A múmia 3-mal egy a baj: rosszkor debütált. (Batman) Máskülönben ez is blockbuster lenne egy hónap alatt szvsz.

zaki
Kíváncsi vagyok 1 hónap múlva hol fog állni a Dark Knight. Nem lennék meglepve, ha feljönne a Titanic mögé a 2. helyre...

XxTyl3rxX
Jah a Batman az abszolút elsõ! És sztem az is marad, mert mostanában nem lesz olyan film, amelynek ennyi rajongója lenne!
De a Múmiára is kiváncsi leszek 😄 Azért Brendan Fraser-nek sem mehet rosszul, ha egyszerre jön ki 2 filmje is!!!!
Amugy jó ötlet ez a topic! 😄

Prince23
Elõször is mi az a blockbuster?
Blockbuster: az a film USA-ban vagy Összbevételben (amerikai mozibevétel dollár), amelyik maximum egy év alatt átlépi a 100 Millió dolláros határt. Ha egy film 90M hozott Hollywoodnak, akkor az már nem blockbuster, csak egy sima sikerfilm. Remélem érthetõen leírtam.

Most jelenesetben napjaink filmjei az aktuálisak.
Batman - The Dark Knight jelenleg kasszát robbantott.
Elsõ hétvégei bevétel USA: 158.4 M
Jelenlegi állás USA: 400 M !!!!!!
Jelenlegi Összbevétel: 604 M
Költség: 185 M
Bõdületes mennyiséget termelt, és a a stat szerint tovább fogja növelni elõnyét a Mumia 3-al szemben USA-ban.
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor mindössze csak 40 millióval nyított 3 nap alatt (elsõ hétvégei bevétel). jelenleg 45 milliónál tart a 145 milliós költségvetésû film.

Gondoltam kezdésként dumálhatnunk film bizniszekrõl is itt. Most felhoztam egy aktuális témát.
Ha nem jó a topik, akkor töröltetem.

← ElőzőOldal 3 / 3