Máv Ábe-s helyzet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
Igy van, milyen rendesek a hûséges ügyfelekkel, aki meg kurvul ide oda az kapja óccsóbban <#idiota>

GanXstaZolee#2709

Gyanús is, de konkrétan itt nincs mutyizás, mert le van írva miért.
A Genertel ugye a Generali leányvállalata, ami ugyanazokon az alapokon mûködik, csak nincs személyes ügyintézés, és ezért olcsóbb. Szóval itt semmi egyesületrõl, vagy ifjú titán cégrõl nincs szó.

Az egyetlen buktatója a genertelnek, hogy idézem "45% VISSZAVONHATÓ kármentességi kedvezmény" van, és ezért ilyen olcsók. Ez a kedvezmény egy a bónuszt érintõ károkozás esetén azonnal megvonásra kerül, tehát duplájára emelkedik a biztosítási díjad. Ellenben a fennmaradó idei 1 negyedév alatt ezen már aligha lehet nagyot bukni, ezért vállaltam be hogy kipróbálom. Ráadásul ha duplájára nõne a díjam, az Allianzét még akkor se érné el 😄

(Ha meg neked nem ilyen olcsó a Genertel az valszeg pont azért van, mert okoztál kárt az elmúlt x évben)
Sir Quno Jedi
Bezony, minden évben át KELL kötnöd (esetleg újrakötnöd), ha alacsonyan akarod tartani az árakat. Az a vicces, hogy ha már ügyfelük vagy (és hûséges), akkor drágábban adják neked, ha idegenként újat kötsz velük, EZÉRT kell újrakötni velük és rohadjanak meg élve!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

GanXstaZoleeWrk
Annyit még hozzáteszek hogy így az év második felében nem nehéz olcsó árakat ajánlani a most átszerzõdõknek az igazi érdekesség majd év végén jön amikor kitudódnak a 2009es árak, szerintem megint pörögni fog a net*isk és társai mert eddig ezek az olcsó lehetõségek sehol sem voltak, nem nagy bátorság most olcsó biztosítást ajánlani 😊

GanXstaZolee#2709

manome
Figyi neked is azt ajánlom, hogy nézz szét több helyen is, mert végülis az jött ki, hogy nagyon nem mindegy milyen autód van, hány köbcentis, illetve hány éves vagy. Lehet csak én voltam ilyen naív, de ezek szerint egy lentibb kommentbe az úriember kiszámolta magának, hogy Õ jobban jár egy K&H-s biztosítással, mint egy másikkal. 😊

Kérdéses ugye hogy meddig lesznek ilyen kedvezõek az árak. Bár ott az oldalon a kalkulátor, remélem ezt mások is átveszik, mert akkor sokkal gyorsabban, és bátrabban dönt az ember.
Lord Nomak
Ez a komment így a favoritba.doc fájlba lett mentve. 100%-ig igaz, és teljesen szépen lett megfogalmazva az, hogy mindenkit sz*patnak valamivel/valamiben ebben az országban. ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

GanXstaZoleeWrk
Természetes mivel senki nem vette meg a mávot most azért csak nyomulnak a felszabaduló ügyfelekre.

GanXstaZolee#2709

Én TIR-es voltam 2 évig, váltottam MÁV-ra mert az is olcsó volt, aztán tessék... most lehet keresni új biztosítót.
RIZLA
K&H Biztosító Zrt.

Biztosítás szerzõdõje: tulajdonos
Tulajdonos adatai

személye: Férfi
lakcíme: 1204 BUDAPEST
születési dátuma: 1969.02.05 (39 év)
jogosítvány éve: 1997

Gépjármû fajtája: Személygépkocsi 1501 és 2000 ccm között
Gyártmánya: RENAULT
Rendszáma: hfl715
Gyártási éve: 1995
Saját tömege: 1200 kg
Hengerûrtartalom: 1994 cm3
Teljesítménye: 102 kW (139 LE)
Fizetési mód: Csekk / Negyedéves
B/M fokozat: B10

38 760 Ft/év, 9 690 Ft/név

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

manome
Igen ez nekem is feltûnt. A nagy biztosítók közül többet is szemügyre vettem, és tényleg levitték az áraikat. Úgy néz ki megakarják nyerni a volt MÁV-os okat. Biznisz is biznisz. A Netriskkel szemezgettem még, de az Allianz tényleg nagyon olcsó. Legalábbis nekem, mert Sir Quno írása alapján, ez változó, kinek melyikbõl jön ki jobban.

Taranov
Nekem úgy tûnik, mintha most ebben a kéthetes átkötési idõszakban alacsonyabbak lennének a nagy biztosítók árai, mint tavaly õsszel.
Akkoriban magasan a MÁV volt a legolcsóbb, most meg kb. úgy néz ki a sorrend, hogy Allianz, Köbe, ..., ..., Genertel. (Ár szerint növekvõ sorrendben 😊
Az Allianz negyedévente csak 1500-zal drágább, mint a MÁV, a Genertel viszont a mávos 20k-s negyedéves díjhoz képest 57k lenne negyedévente.
Az már azért durva.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Igaz, ez M.O.
Azért az Allianznak ki merném fizetni elõre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GanXstaZoleeWrk
Azért az aki eddig MÁV-os volt és most 1,5 havi bukott díj miatt veri a balhét az elmehet ahova akar. A feltûnõen olcsó biztosítás azért gondolom feküdt mindenkinek 😊 Nekem 2 autó volt MÁVnál most buktam kb 7000-et ezen a manõveren de ha kiszámolnám az évek alatt ennél sokkal többet spóroltam vele. Egyébként K&H nekem még olcsóbb is most mint a MÁV szóval érdekes egy történet ez 😊

GanXstaZolee#2709

RIZLA
B10 sokat dob 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sir Quno Jedi
Jah, de a hunyadimra is ennyi vót a MÁV-nál vazki, mostmeg majnem a duplája...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RIZLA
wow....... ez nem is hangzik rosszul 😊

RIZLA
Hát .... én siratom azért kicsit a MAV-os biztositásom........ eddig 7600 volt a negyedéves biztositásom egy 2literes Lagunára, pesten ........ ennyiböl nem fogok ujra kijönni 😞

Sir Quno Jedi
Jah és Budapest 16.ker. 34 éves büntetlen elõéletû egyedülálló férfi. 😄

Sir Quno Jedi
A szerzõdés adatai:
Hivatkozási szám:
Szerzõdõ neve:
Biztosító neve: K&H Ált. Biztosító Rt.
A kockázatviselés kezdete: 2008.08.02
Bonus/malus besorolás: B1
Díjfizetési ütem és mód: negyedéves / átutalásos
Díjfizetési ütem szerinti díj: 19 320 Ft
A biztosítás éves díja: 77 280 Ft (B1 B/M besorolás alapján)
Bankszámlaszám:
Elõzõ biztosítás kötvényszáma:

A gépjármû adatai:
A gépjármû rendszáma:
Forgalmi engedély száma:
Gyártmány / típus: HYUNDAI / LANTRA
Alvázszám:
Motorszám:
Gyártási év: 1996
Hengerûrtartalom: 1599 cm³
Saját tömeg / össztömeg: 1280kg / 1685 kg

Sir Quno Jedi
A szerzõdés adatai:
Hivatkozási szám:
Szerzõdõ neve:
Biztosító neve: K&H Ált. Biztosító Rt.
A kockázatviselés kezdete: 2008.08.02
Bonus/malus besorolás: B10
Díjfizetési ütem és mód: negyedéves / átutalásos
Díjfizetési ütem szerinti díj: 11 421 Ft
A biztosítás éves díja: 45 684 Ft (B10 B/M besorolás alapján)
Bankszámlaszám:
Elõzõ biztosítás kötvényszáma:

A gépjármû adatai:
A gépjármû rendszáma:
Forgalmi engedély száma:
Gyártmány / típus: FORD / SCORPIO GL29I
Alvázszám:
Motorszám:
Gyártási év: 1991
Hengerûrtartalom: 2935 cm³
Saját tömeg / össztömeg: 1381kg / 1900 kg

Anyáméknak is itt van a 2 kocsi, nem tudom mi a helyzet, majd megkérdezem.

Sir Quno Jedi
Régebben pár évvel ezelõttig mi is Allianz-osak vótunk, de leszoktunk róla. Pénz beszél, kutya vauvau.

manome
Ezt mondom. Mi van ha csõdbe megy a most viszonylag olcsóbb is? Akkor megint bukta. Szóval a "drágább az olcsóbb" sokszor igaz. Sir a K@H-nál mennyit fizetsz?

autoszimulator
Az szép, én negyedévente fizetek 14ezret kötelezõre, CASCO-m mondjuk több, mint az átlag.

Nekem a megkötés nem volt kérdéses, kocsi vásárláskor elintézte az eladó, oda jött ki a képviselõ srác, és mondott el mindent, meg is kötöttük, másik kocsi is Allianzos, nem volt kérdés számunkra 😊 Az a plusz mondjuk két ezer forint negyedévente úgy gondolom nem problémás, és akkor egy biztos hátterû cégnél van az ember. Bemászkálni itt sem KELLENE, csak a bizonylatos rendszerük nem szeret minket, vagy õk nem szeretnek, nemtudom 😊

.: mobilize.hu :.

Alexease
Mar amikor letrejott ez a biztosito, mar akkor lefogadtam volna, hogy csodbe megy😉 Az ilyen mar messzirol gyanus. Csak normalis, nagynevu biztositoval erdemes foglalkozni, meg ha dragabb is (legtobbszor a dragabb az olcsobb😄).
Sir Quno Jedi
Na nekem erre kurvára nincs idõm. Akivel nem lehet online, mindenféle bemászkálás, meg faxolgatás és levelezgetés nélkül kényelemsen és GYORSAN megkötni a biztosítást, azt én komolytalannak tartom és NEM kötök velük semmit az égegyadtavilágon. 2008-at írunk bazki!!! (én már 3 éve csak neten kötök biztosítást, mer csak)

Sir Quno Jedi
Atyaég, 25% online kedvezménnyel is 7k-val drágább negyedévente a másik kocsimra az Allianz, mint a K&H (ami nem is a legócsóbb és kedvezmény nélkül). ZSOÁL! Így már negyedévente 11k-val fizetnék többet, kösziek!

autoszimulator
Nálunk az volt a trükk az Allianznál, hogy faterom nevére ment, míg a kocsi az én nevemen van, így alapból kb felét kell fizetni, mintha enyémen lenne, 20 éves fejjel. + kell mellé egy jó ügyintézõ, aki a Te javadat akarja, és akkor feltár olyan kellemes opciókat, amivel pl mi elértük azt, hogy a kötelezõm kevesebb mint egyik Postánál levõ ismerõsömnek. Pl CASCO+kötelezõ együtt, egy helyen, stb..

Másik kérdés, hogy negyedévenként kiküldött igazolásuk a befizetésrõl már másodszor késett nem is keveset, akkor mindig telefonálni meg utána járni kell, plusz ha történik valami, akkor aztán kegyetlenül megnézik a dolgokat, hogy miért mennyit fizessenek.

.: mobilize.hu :.

Sir Quno Jedi
Genertel gyanúsabb, mint a MÁV. 😄 Én már csak VALÓDI biztosítóval kötök, ami nem ad semmi spéci kedvezményt, hanem úgy natúr ócsó. És még így sem vagyok benne biztos, hogy meddig tart és mennyit fogok szívni.

Sir Quno Jedi
Az konkrétan nálam 5k, két kocsira mégtöbb és ez szorozva néggyel. AZ már igenis számít.

A vicces az, hogy péntek óta a Generali bevándoroltr még a Közlekedési Biztosító Egyesület elé is jórában. Geciiiik! Mostmár nem a K&H az olcsóbb, hanem õk (legábbis ha most kötném). Lám-lám ennyit számít pár nap.

Arról meg ugye azé szóljon az ének, hogy az online kedvezmény, amit pl. az Allianz is ad, az csak év végégig szól, hosszabbításkor már lófaszt adnak és úgy már MÉG drágábbak. Igaz, manapság már át lehet kötni újra hozzájuk és akkor megkapod az akkori kedvezményt, de az is macera (én MÁV-nál is kétszer újrakötöttem).

manome
Lol, ahány ház annyi szokás. 😄

nagybek
Igen, de a minõségi szolgáltatásért fizetni kell, ha tetszik, ha nem. Ez jobb helyeken így megy. Nálunk a "bóvliért" is leakasztanak egy csomó pénzt.

Attól függ kinek. Allianz az idõsebb családosokra megy, ott már nem vészes. Más biztosítók inkább a fiatalokat kedvezményezik, stb.
Nekem pl a genertel negyedévente 1k-val olcsóbb mint a máv eddig... aztán van olyan ami 10-15x ennyi lenne 😄
Sir Quno Jedi
Sosenem szabad semmit se elõre fizetni, csak annyit, amennyi feltétlenül szükséges. Ami náluk van, az már az övék és sosem kapod vissza, õk meg röhögnek a markukba... Ez van, ez MO.!

manome
Mondjuk most ahogy nézem, találtam más jó biztosítókat is.

manome
Annyival nem drágább, mint amilyen megbízható. Ezt halottam több forrásból is. Nézd meg a dijszabás kalkulátorát. Az a plusz 4 ezer forint sokat jelent?

Taranov
Én is átkötöttem, bár az Allianz éves szinten csak 4 ezerrel drágább, szóval jól jártam aránylag, de az egész évre elõre befizetett összeget buktam a MÁV-nál, ami az év hátralévõ részére leosztva legalább 30 ezer forint.

Sir Quno Jedi
Allianz mocskos drága. A legdrágábbak között van messze.

w77d
én ma délután megyek átkötni a Hungáriához, 3 autónk már ott van régóta, csak a VW Buggy volt itt a MÁV-nál. Remélem nem valamni horror összeget hoznak ki rá...

n3whous3
Aszongyák, hogy olcsó húsnak híg a leve, de ebben az esetben már szinte a kezdetektõl lehetett látni, hogy nem megfelelõ a "cég". Posta biztosító is ugyancsak nem fizetett a károsultaknak sok esetben, mert egy szarszemét szar, nem mintha a kaptalizmus nem errõl szólna, de egy nívósabb biztosító ilyet nem tesz, csak elvétve.

púúúúú

manome
"... a biztosítók keresztbe biztosítják egymást, így egy nagyobb bizti elvileg soha nem mehet úgy tönkre, hogy magával rántja a biztosítottakat"

Hát ez érdekes. Keresztbe biztosítják egymást? Hát akkor márcsak ezért érdemes nagyobbat választani. Nem?

Neked káendhás akkor? Az is jónak tûnt. 😊 Én most éppen az allianzra gondoltam, mert most rengeteg kedvezményt nyújt. Normál árakhoz képest 15-20%, vagy ha 36 év alatti vagy akkor is kapsz külön. Vagy pl ha az interneten kötög a biztosítást. 10%. De akkor Neked már könnyû, megtaláltad. 😊 Ez elvileg nagyon figyel az ügyefelekre, nem egy ismerõsöm "szerencsére" már régebbóta Allianzos. Nem volt olyan olcsó mint a MÁV-ÁBE nekik se, de mivel õk a piacvezetõ M.o-n, illetve országos az elérhetõsége megbízható a szolgáltatás.

Sir Quno Jedi
AMúgy mindig azt HAZUDOZZÁK, hogy a biztosítók keresztbe biztosítják egymást, így egy nagyobb bizti elvileg soha nem mehet úgy tönkre, hogy magával rántja a biztosítottakat, vagy kárt okoz nekik (Lásd. Loyds botrány). Ez elvileg azért volna, mert ha a bitzti is csak egy megbízhatatlan magáncég volna és bármikor tönkre mehetne, senki sem bízna meg a biztosítókban és csökkenne a biztosítási kedv (senki sem dobál szívesen ki pénzt az ablakon). NA NEM ÚGY NÁLUNK!!! HAHA!

Sir Quno Jedi
Már eleve ott a gond, hogy a biztosítási EGYESÜLETeknek is engedélyezték a köztelezõt. Soha többet, én is tanultam a hibáimból. Most is van még mûködõ biztegy. kötelezõre és ócsó is aránylag, de NEM! Aki egyesületi tag, az szerintük részvényes és mint ilyen tulajdonos, ergó, ha két tag karambolozik, akkor nem feltétlenül fizet a cég, hanem rendezzék le egymás között, hiszen MINDKETTEN tulajdonosok. HAHAHAAA! Lófaxt!

Simán kötöttem egy mezei, de valódi biztosítóval (esetünkben éppen a K&H) és szega.

katakpult
Hallottam róla... én egy másik biztosítónál vagyok, nagyon bízom benne, hogy nem fog csõdbe menni, elég megbízhatónak tûnik. Az a tapasztalatom, hogy ilyenre nem szabad sajnálni a pénzt (persze józan keretek között), én sem tettem.

JAG1
Egyszerûen képtelen vagyok felfogni, hogy emberek mibõl gondolják, hogy ingyen van bármi is, vagy olyankurajól' jár dolgokkal...
Pláne magyarországon. Ami kicsit is olcsóbb, én azt már meg sem veszem, vagy urvára megnézem. Tuti valami baja van, vagy átverés...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sir Quno Jedi
Mármeg milyen kondíciói?!! Én évek óta ott vagyok az autóimmal és nem volt velük gond. SÕT, elintézik nekem a bonusigazolást, lemondást, átkötést, újrakötést és most átkötésnél minden adatot automatice töltenek (szinte) az autókról, meg rólam, mer megvan az adatbázisukban. Mindenrõl küldenek mail-t, lehet velük üzengetni belsõben is. Kurva kényelmes. Mondjuk a telós ügyfélszolgálatuk ilyen terhelt idõkben nekik sem elérhetõ igazán, de ez minden cégre igaz sajna.

Sir Quno Jedi
AZ ilferofos egyértelmûen átverés volt az elejétõl kezdve, mint pl. a modern bújtatott piramisjátékok, amiknek újra- és újra nemzedékek dõlnek be (anno pl. apám RENDÕREZREDES barátja akart egy ilyenbe beszervezni, LOÁL). Ugattuk az elejétõl mindenkinek, boldog-boldogtalannak, hogy ennek nem lesz jóvége és ÁTVERÉS, de azok kigúnyoltak minket és lehülyéztek. Majd mikor beszopták tövig, akkor elegánsan bekussoltak és nyalogatják a sebeiket. ÉN nem sajnálom õket! Aki nem hallgat a józan észre és másokra sem, az max. így fog tanulni (bár valszeg. így se).

Gondolom azt sem sajnáljátok, aki leáll az ecserin "itt a piros, hol a piros"-azni a cigókkal, ugye?! Aki hülye, az az is marad...

Igaz MO.-n az emberek szó nélkül kifizetik a 490%-os uzsorakamatot is, mer az jó! 😄DD

manome
Egyébként most azt fogom csinálni, hogy nézek valami más színvonalú biztosítást. Európait.... haha... Netrisken gondolkodtam eddig, de nem tetszenek a kondíció és a kalkulátor. Tudtok valamit?

JAG1
Naneee...<#wow3>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...