Máv Ábe-s helyzet
← ElőzőOldal 11 / 11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze. Szinte csak mínuszba jösz ki belõle. Nem is értem, hogy mûködhet, egy ilyen szolgáltatás Magyarországon. Most nem szídni akarom, mert nem azt mondom, hogy direkt akarták így, vagy igen? Már ezen is gondolkodtam. Lehet elõre elvolt tervezve a csõdeljárás, mint a várjunk csak, nemis tudom már melyiknél. Az az autó matricázós, "ill-feros" ügy. Halottam pár helyrõl, hogy direkt lett ez kimenetele, az úgymaradt kifizetetlen ügyfelekkel együtt. Persze ez csak spekuláció. Igazából nem Európai szintû szolgáltatások mennek már régóta országunkban, elég körülnézni máshol is. Legalább kártérítést fizetnének, vagy mondanák, hogy bocsánat.
A vicc az, hogy ha VALÓBAN nem lenne biztid, mer rohadék ingyenélõ csalórabló lennél, akkor fizeti a MABISZ, de ha van (mintahogy ezzel ugye itt nincs), akkor NEM! Kurva szájukat! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem beszélve arról, hogy ha karambolozol, akkor effektíve nincs biztosításod, így a másik fél rákényszerül arra, hogy polgári peres eljárással fizettesse meg veled a kárát. Manapság, amikor egy szimpla lökhárító-törés (kb. 10 km/h-s ütközés) is 300.000 Ft.
Már nem kell eladni, át lehet kötni simán másik biztihez, mivel a múlt hét vége felé már engedélyezték, mert hivatalsoan is kinyiffantották a MÁVbiztit.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ja. Én már pénteken átkötöttem a biztosításomat mindkét autómra. Muszáj átkötni! Pölö netrisk-en azonnal át tudod kötni, avagy meg. Az a szívás, hogy az új biztosítóknál drágább a díj, de azt sem kapod vissza, amit eddig a MÁV-nak befizettél. Ergó fizetsz egy potya másfél hónapot az új biztidnek (emelt áron) és már kifizettél egy ugyanilyet a MÁV-nak. Szép kis jogállam. Köpnék, ha lenne nyálam, de már arra sem telik...
Rohadt egy ország ez rohadék hivatalokkal, mint a PSZÁF, vagy a MABISZ, akik a töküket vakarják, majd ha õk HIBÁZNAK és vétenek a szabályok/törvények ellen, akkor az állampolgárokon verik el a saját inkompetenciájuk eredményét. Nyugaton ezért lemond egy-két miniszter, meg vezig. és a seggedet is kinyalják, hogy rendbehozzák a MIATTUK kialakult helyzetet, nálunk meg éppenhogy nem kötnek föl a lámpavasra, mert jóhiszemû, TÖRVÉNYTISZTELÕ és jogkövetõ állpolgár voltál...
Mottójuk: Fizess paraszt!
Rohadt egy ország ez rohadék hivatalokkal, mint a PSZÁF, vagy a MABISZ, akik a töküket vakarják, majd ha õk HIBÁZNAK és vétenek a szabályok/törvények ellen, akkor az állampolgárokon verik el a saját inkompetenciájuk eredményét. Nyugaton ezért lemond egy-két miniszter, meg vezig. és a seggedet is kinyalják, hogy rendbehozzák a MIATTUK kialakult helyzetet, nálunk meg éppenhogy nem kötnek föl a lámpavasra, mert jóhiszemû, TÖRVÉNYTISZTELÕ és jogkövetõ állpolgár voltál...
Mottójuk: Fizess paraszt!
Szia! Hát nem vagy egyedül a problémával,nálunk a családban 3 mávos is van ...Na most van egy olyan lehetõség, hogy családon belül eladod a kocsit, egy másik családtagnak, és ha megvan az adásvételi szerzõdés akkor sima ügy, átléphetsz másik biztositóhoz. Itt egy bibi van. Ha annak a bizonyos rokonnak már van másik kocsija, akkor a következõ kocsira már sokkal magasabb biztositást kellene fizetnie...ráadásul nálunk mindenki mávos, szal megütöttük a fõnyereményt...😞((
← ElőzőOldal 11 / 11