A Múmia - A Sárkánycsászár sírja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látványos csatajelenetek, nagyszerû poénok!
Kötelezõ film!
nagyon nem kellett az amerikai focizó jeti, a fejleverõs zombis, és a többi háttérben szerencsétlenkedõ zombi poénsorozat..kicsit több a helyzethez illõ poénnal még oké lett volna de ezek mégjobban lehúzták nálam a filmet, pedig csak azért néztem meg nehogy leszóljanak a haverok miért mondom hogy nem jó.. 😊 igazam volt, és szerencsére õk is belátták😄
egyébként meg a Wall-e-t akartam, de a haverom ezt akarta megnézni
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mások mit vártak? Hogy ûberelni fogja az elsõ részt? Hány folytatás tudta a legelsõ részét felülmúlni? Nem sok.
Nekem aránylag tetszett, mert nem voltak nagy elvárásaim, egy délutánra jó volt. Egyszer.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.
ez kicsit nagyon dúrva megfogalmazás xD
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
http://www.cinematrix.hu/honlapok/hos/belso1.html
AE
Nekem a legnagyobb problémám az összefüggõ történet hiánya, az egy dimenziós karakterek és a helyenként teljesen feleslegesen használt (a technika fejlettségét mutatni próbáló, ám történetesen siralmas - igazából csak a költségeket lefaragandó) CG használata volt.
AE
Söt, inkább katasztrófa.
Ime hogyan kell valamiröl mégegy bört lehuzzni, nekem csak ennyit jelentett, és igencsak erölködtem hogy ne jöjjek ki a moziból .<#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2>
Nem. Ha ki akarok kapcsolódni, megnézem inkább még egyszer az elsõ részt. Vagy, ha új filmet akarok, akkor valami minimum közepeset. De aki szórakozni, kikapcsolódni akar, az kerülje a Múmia 3-at.
<#gonosz3>#gonosz3>
A forgatókönyvíró és a rendezõ fogja meg egymás kezét és ugorjanak le a tizedikrõl. Tényleg, senkinek sem hiányoznának.
A poén az, hogy gyakorlatilag történelmileg a háttértörténet teljesen a helyén van. Valóban volt egy ilyen császár, valóban kereste a halhatatlanságot, valóban van agyaghadsereg, valóban a többi királyságot igázta le.
Ebbõl már egy jó történetet is kisült volna, persze nem a Múmia folytatásaként, hanem különálló filmként.
De úgy néz ki, hogy némely forgatókönyvíró és rendezõ már arra a szintre ért, hogy egy jóból is képesek szart csinálni. Azért ez mindenképpen megdöbbentõ...
A CG nagyon nem volt ott néhány jelenetben (szétlõtt arcú Jet Li, levágott fejû vasló, a jetik). Ahol amúgy "normál" technikával meg tudták volna oldani a trükköket (egyre kevesebb ugye), ott nem volt olyan feltûnõ a CG, de az "extra" részek még mindig nagyon kilógnak a képbõl. Persze tudom, hogy fantasztikus-kalandfilm (vagy mi a sz@r), de akkor is.
Az átvezetõ "jelenetek" (múmiás poénkodás) borzalmasak voltak. Sajnos elég sok volt belõlük. Mivel - korábban más is említette - forgatókönyve nem nagyon volt a filmnek, ezek a jelenetek tényleg csak átvezetések voltak két CG jelenet között, a nemlétezõ történethez semmit nem adtak hozzá. Egy két elcsépelt közhely, és bárgyú poénkodás.
Gondolom a film eleget fog hozni és jövõre már a TV-ben láthatjuk a "Múmia - a sorozat" címû legalább (legfeljebb??) egy évados csodát az újonnan bejáratott fõszereplõvel, és a sorozat elsõ részében drámaian elveszõ aktuális szerelmével.
AE
Nem bántam meg, hogy megnéztem. Nekem tetszett.
A 2 óra nagyon gyorsan elszállt. A látvány 100-as, a sztorihoz valóban nem kellett egy nagy IQ, de ennek ellnére, jó volt a film.
én ilyen logikátlanságokat, történetbeli hiányosságokat, a buta egyszerû párbeszédeket, stb. nem hánytorgatom fel, mert ez a film nem erre szolgált (bár jó sztori, szellemes párbeszédek nem ártottak volna, és akkor biztos jobb film lenne), de amit nem bírt bevenni a gyomrom, az az apát játszó 40 éves fraser, a 41 éves maria bello és a fiukat játszó 27 éves luke ford. még csak a látszatát sem sikerült megteremteni, hogy tényleg szülõ-fiúnak látszódjanak. broáf.
bukta borítékolva. az elsõ heti bevétel a "teszt", biztos hogy látványos visszaeséseket fog produkálni, valszeg usá-n kívüli bevételekkel azért majd megállja a helyét.
igaz, nekem már a 2. sem tetszett, és az is igaz, hogy tudtam mit várhatok, tehát nagy csalódásokról nem beszélhetek. (megjegyzem, csak azért mentünk el moziba és néztük ezt, mert véletlenül volt rá lehetõség - a gyerek a nagyszülõknél landolt éppen - és más nem volt abban az idõben).
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Persze ez viszonyítás kérdése.
De az elsõvel nem igazán hasonlítható össze.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A filmrõl: Kezdem azzal, ami drága ovis szintû hozzászólónk (prince20...igen, te...lehet duzzogni) írásában legjobban tetszett...a hangok. Elõször is moziban még nem láttam olyan filmet, ahol ne hatottak volna eléggé a hangok, ugyanis ott van megfelelõ hangrendszer. Ha arra gondolsz, h hanghatások, akkor meg egy effektekre épülõ kalandfilmnél elvárható, h legalább lehessen hallani 3 élethû hangocskát, ettõl nem kell hasraesni. A filmzene meg sztem korántsem volt annyira ütõs, mint pl. az elsõ részé, ott sokkal nagyobb erõt éreztem a zenében.
Effektek: mai technikával én átlagosnak mondanám, semmi extrát nem láttam benne, sõt egyes effektek a történet és bevezetés hiánya miatt sokszor eléggé feleslegesek voltak, bár lehet, h a készítõk is látták, h max az effektekkel dobhatnak kicsit a filmen.
Történet: Van ilyen?😄 Egykét dolog eléggé zavart a filmben, pl.: eléggé keveset tudunk meg a konkrét átokról, ami nem gond, mer végülis ki lehet következtetni, csak én egy kalandfilmnél nem szeretek ilyeneken gondolkodni. Aztán...életre kelt császárunk egyes képességei ködbe vésznek, míg más, relytett képességeit villogtatja. Pl.: uralja az 5 elemet...ebbõl ha jól emléxem 2-t megvillant (tûz, és a víz minden formája, pl. hó😄) de nekem hiányzik a többi, mer pl a fém uralásával eléggé helyben hagyta volna fõhõseinket (igen, muszáj kötekednem😄) Viszont csak én nem kaptam el, h hogyan lett alakváltó is barátunk? Oké, h sárkánycsászár, de nem kell azzá válnia, nekem pl elég lett volna az, h pl. Kínában eléggé jelentõs a sárkánykultusz, a sárkányt még bölcsnek is tartják, hohó, legyen a császár egy emberalakot öltött sárkány. De még ha sárkánnyá is tud változni, az a másik izé az mi volt?😄 A jetikrõl, a halhatatlanságról, és a jó oldalra állt feltámasztott múmiákról nem is beszélek, nekem eléggé nagy túlzás volt ennyi segítség a jó oldalán, csökkentette a fõhõsök "hõs" mivoltát...Brendan barátunk poénjairól csak annyit, h eléggé kevés volt belõle, és azoknak a felét is már eldurrogtatták, a másik felén meg csak azért nevettem, mert az férfiasabbnak tûnt, mint sírni szégyenemben😄 (a fia pedig tényleg nyugodtan lehetne a testvére is, nem hiszem el, v a sok felesleges effekt helyett öregíthették volna kicsit Brendant, ha már nem jutottak el addig, h egy maszkkal megoldják az egészet)
Összességében tehát csalódás, de akinek sok pénze, türelme és ideje van, és még szeret is moziba járni, az azért beülhet rá...
személyeskedsz mert, nem tetszik az emberek nagy részének az a film ami neked igen LOL olyan vagy mint egy kisgyerek kinek "lehúzzák" a dzsiájdzsóját LOL
a film gyenge, de nézhetõ. minden poén ellõve az elözõ részekben. "popcornmozinak" tökéletes.
SZVSZ.
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Tehát hálivúd még mindíg nem tudja felfogni, h. az emberek többségének (remélem) nem feltétlenül a csili-vili efektek miatt tetszik egy film. A történetszál és a mondanivaló ( ha szabad így mondani) is fontos elegyét kell h. képezze a filmnek... (Hipervándor - tökletes is lehetett volna egy kicsikét több történettel, de így felvezetõnek is elég silány...)
Szumma-szummárum: egy rettenetesen félresikerült "klónt" kaptunk a pénzünkért...