A Múmia - A Sárkánycsászár sírja
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez a film már a trailer alapján sántított. Na meg a képek. Annyira látszik pl. a sárkányos képen hogy úgy van odavetítve. Látványfilm, semmi több, gondolom én, meg a vélemények alapján. Márpedig ilyen filmek csak fárasztóak.
Egy évben 1x 2x járok moziba. Idén Dark Knighton kívül max még clone Wars-ra megyek, ha jön a hazai mozikba.
Erre el nem mennék moziba. Már bocs. Majd itthon jó lesz. 7.-én éjel Dark Knight, inkább arra adok ki pénzt. Aztán ha tényleg olyan jó IMDb Top#1 bla lba. Akkor elmegyek rá 2x is moziba 😊
Látvány erõs 8-as 10-bõl, hangok azok.. hangokkal nem volt semmi 😄 Kína jó helyszín volt amúgy szerintem is azzal sincs gond... A forgatókönyv meg..... mi is??? hogy volt ilyen? azt hittem csak egymás után jött ami jött 😄
Amúgy ma néztem meg a filmet, tényleg elég kínos tud lenni, ahogy kínozzák a színészek a béna forgatókönyvet...
Na de megért két órát, jók az effektek benne. 😊 (Kb ennyi ami jó benne..)
Na de megért két órát, jók az effektek benne. 😊 (Kb ennyi ami jó benne..)
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
Milyen "hangokról nem is beszélve"? Vagy mivan?
Még nyomj le pár év helyesírást, mielõtt elkezded leidiótázni a népet.
Még nyomj le pár év helyesírást, mielõtt elkezded leidiótázni a népet.
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
Ezt nem a hozzászólóknak irtam, hanem a fõszerkesztõknek! szal elõre is sorry! ha félreértené valaki, egyébként akinek kell, az tudja hogy ki!
Mind idióták vagytok! A film atom nagy, mindenképp megéri, ami nem tetszik, nem kell lehúzni, sok más ebernek tetszhet! Látványos, és szépen megrendezett! (Kis hozzáértés emberek, ez hiányzik belõletek)! A Hangokról nem is beszélve, eszméletlen! Szóljatok ha csináltok ilyen filmet, vagy csak hasonlót, elmegyek a moziba, és utána véleményezem! Kiváncsi leszek meik lessz a jobb! Ja és a sztori: Kell a változatosság, semmi baaj az új környezetstílussal! cccc még ilyen bandát!No mind1!
Egyetértek minden szinten 0, de a látvány az 100%,szóval azért megéri jegyet, és tényleg Jet és Michelle jelenetei jók. De ami nagy nagy pozítivum úgy elment a 2 óra hogy észre se vettem,szóval azt hozta amire szántam két óra kikapcsolódás, végig pörög mégha hülyeség is.
Hát valahogy én is így éreztem ezt. Valami iszonyú kínos párbeszédekkel van teli a film. Nagyon estelen, és sablonos. Amolyan családi vígjáték az egész, ami megpróbál "komolykodni" csak hát nem igen megy... A látványjelenetek jók voltak, látvány terén nagyon odatették magukat a készítõk. De ennyi. Nekem spec a 2. résszel sem volt gondom, de a 3. rész kb olyan, hogy van jó pár ötlet a történetben, ami meg sem fér egymás mellett, és olyan idióta módon, olyan nevetséges indokokkal vannak a történetbe vezetve, hogy az már fáj --> jetik színre lépése, halhatatlanság...
← ElőzőOldal 2 / 2