A sebhelyesarcú (1983)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
kb egyetértek, sztem se egy világmegváltó múvi, egy 7/10et megéri, de kategóriájában vannak jobbak..

Yo, Bitch!

Carlos
Amikor a végén "fekszik" a medencében és a kamera lassan a World is Yours gömbre emelkedik. És az alatta lévõ zene! Kész...

Þór vígi þessi rúnar

hunbasser
amikor mennek azok a képsorok,amikor minden jól megy,az valahogy nem frankó,az szerintem nem kellett volna bele 😄😄😄 vhogy tönkreteszi kicsit a filmet azzal a zenével meg azokkal a kis jelenetekkel...jó,persze meg kell valahogy mutatni,hogy gyûlik a kavics,de sokkal jobban tudták volna ezt illusztrálni azzal,hogy nagy a hatalma,és azt csinál,amit akar,mert van pénze,megteheti.

ReaL MaDRid x siempre

Nekem a közepe, amikor megölik Lopezt és utána jön a film legpozitívabb pár perce, amikor rendben van minden és békések a körülmények... nah meg persze a finálé... hát az fantasztikus😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

hunbasser
amikor a Lopezhez bemennek és megölik,meg a végén a nagy finálé 😄 meg még az is tetszik nagyon,mikor bent van az örsön és kérdezgetik mindenrõl és az elsõ küldetése is nagyon jó.nagyon kemény,amikor odatartják a fejéhez a láncfûrészt,de azért az még akkor is szidja az anyjukat meg köpköd 😄DDDddd

ReaL MaDRid x siempre

<#mf2><#mf1>

davidka003
Ezt a hsz-t akárhányszor meglátom elkap a röhögés. Oltószó LOL.<#hehe><#banplz>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

utgyuru
szépen van fényképezve, a cselekmény harmonizál a zenével, gyönyörû színek, na és azok a betûtípusok! <#idiota>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

mert?😄

utgyuru
nekem a stáblista

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Dobjuk fel a témát...
Melyik a kedvennc jelenetetek a filmbõl?

Okkéj mostmár értem😄 KÖszi! És mégegyszer bocsi😊

utgyuru
látom akkor sok értelme van 😄

bertino
hsz számot.
pl. #100.
vagy #1000
vagy #10000
vagy #3333

np.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Amúgy bocsi, összekevertelek egy másik arccal aki nagy antiscarface😊

Akkor mit jelent?😄

bertino
semmilyen oltáshoz nincs semmi köze.

Konkrétan nem de úgy tudom, hogy egy "oltószó" Javíts ki, ha nem<#smile>

bertino
ismered a téket egyáltalán ? :\

neked be van rakva kedvencekhez ez a topic csak hogy fikázni tudj?<#circling>

bertino
take.

Ha rajtam múlna 1. lenne😄

hunbasser
a jó vagy rossz mondjuk relatív,csak azért tényleg ne úgy állítsa már be,hogy egy szar film 😄 max mondja azt,hogy neki nem tetszik.

egyébként akik itt vannak,és szeretik a scarfacet,biztos nem azért szerették meg,mert ott van az imdb 250-es toplistájában.ha rajtam múlna,akkor ott lenne top 5-ben,nem pedig a 175.helyen,vagy hol 😄

ReaL MaDRid x siempre

Tikal
errõl beszéltem... ne más mondja meg mi tetszik... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

utgyuru
nem az imdb mondja meg, hanem az a több ezer (vagy több) ember, aki ott voksol. És ha egy filmet jópár ezer szavazat alapján már top 250-be bennvan, akkor az valamit jelenthet.
Sok ideig elsõ volt a Keresztapa elsõ része, nekem az nem tetszett, de nagyon nem. Meg a lista elején van a Gyûrûk ura, az nekem megin nem tetszett. Neki a Sebhelyesarcú nem. Ezért vagyunk emberek, mindenkinek más tetszik.

Tikal
ne az imdb mondja már meg mi a jo és mi nem, ez igaz, de egy miami vice-hoz hasonlitani ezt a filmet, hogy is mondjam..... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

utgyuru
az rendben van hogy neked nem tetszik, csak azzal volt a bajom hogy azt mondtad hogy nem jó. persze hogy nem kell mindenkinek ugyanannak tetszenie, de azért valszeg nem alaptalanul került 175. helyre, meg kapott 3 oscart

schrank
nekem nem az íemdébé mondja meg hogy mi tetszik ha neked igen akkor jöhet a klasszikus válasz egyél szart a sokmilliárd légy nem tévedhet <#lama>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Igaz is...😞 Töröltessük a topicot... áhhh szerintem az egész Sg-t😞

<#idiota>

utgyuru
top 250-be csak 175. ??? akkor télleg szaaaar

Ez " ha azt látja hogy nem jó szám, akkor meg se nézi" az teljesen jogos!😄
Éppen ezért csak ennyit fûznék hozzá: http://www.imdb.com/title/tt0086250/

utgyuru
nem kötekedni akartam, csak ha vki olyan néz be a topikba akinek nem ismeri a filmet, és ha elsõnek azt látja h nem nagy szám, jó eséllyel meg se nézi, pedig lehet attól neki még tetszene. Kül õ az elsõ akitõl azt hallottam h nem jó film.

Carlos
Irhatta volna azt is, hogy szar... 😊
Jóvan ez igy...lépjünk tovább... 😊

Þór vígi þessi rúnar

utgyuru
nem is azt mondtam h az õ hibája. Ha nem tetszik neki, írja azt h "nem tetszett", ne azt h "nem nagy szám"

Carlos
Neki nem tetszett, ennyi...

Þór vígi þessi rúnar

utgyuru
ja, biztos véletlen kapott 3 oscart 😄

schrank
háát a sztori akár egy májemivájsz ebizód is lehetne de a fényûzõ kérók azok jól átatták a gazdagságot amúgy meg nem egy nagy szám ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

gabo91
"mennyi ez? 43 ezer... cakk-um pakk, teljes felszerelésel? ... a géppuskaálványt külön felszámítom... " loál

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Film zenék nincsenek meg valamelyikötöknek?
Kellene az album, jó zenék vannak benne. Torrenteken kerestem, de eddig eredménytelenül...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Tikal
Szerintem ha ezt kiadnák egy GTA szintu világban, rockstar csinálná, igen nagyot ütne...
itt ugyanis tényleg gengszter volt a játékos, rendõrõk megvesztegetése ( ez nagyon hiányzik gtabol, nem is értem miért nincs még mindig a játékban), rivális bandák ( volt egy kezdemény a san andreasban), autok, csonakok vásárlása stb... szerintem sok jo otlet volt a játékban, szivesen látnám PS3on vagy 360on

de gondolom ott nem spanyol akcentus van😄

bertino
Crysis (2007) (VG) .... Major Strikland

Condemned 2: Bloodshot (2008) (VG) (voice) .... Ethan Thomas

ezek mellett egy rakás gameban szinkronhang még... zsír.

Tikal
A színész aki a hangját adta tony montana-nak....André Sogliuzzo

Tikal
lol, kár hogy nem... egy szinkron szinész volt 😄

Fido4life
Az öregebb karakteréhez még elmegy 😄

davidka003
Végvári Tamás szokott lenni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Szerintem jó a szinkronhangja... csak nagyon nem ebben a filmben😄

Fido4life
Pedig Al Pacino hangja két külön kategória - már mint eredetiben vagy magyar szinkronnal (aki nem tudom kicsoda, de aki általában szokott lenni)

igen én is ezt mondom hogy végülis az a bajom a szinkronnal, hogy az igazi beszólásokat teljesen átírja... ok minden filmben ez van... de ebben a filmben annyira jók az idézetek, hogy kár értük... Nah meg a végén borultam még ki... annyira nem volt átélés az "üvöltözésben" és a õrjöngésben amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beveszik a házát Sosa emberei...
.
Pedig az a film legnagyobb jelenete ugyebár... Egyébként maga a szinkronhangok jók lennének😄

Fido4life
Ja én majdnem visítottam amikor a magyar szinkronban ezt a "Why don't you try sticking your head up your ass? See if it fits." egy igazi paraszt "kabbe a f*szomra, ízleni fog"-ra fordították..