Vantage Point

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Abszolút nem a film mûfaja határozza meg, hogy egyszer vagy többször nézõs, hanem olyan egyszerû dolog, hogy mennyire tetszett a film.Vígjátékot is ugyanûgy meg lehet többször nézni.Így vagyok pl. az Ace Venturával, az Üvegtigrissel vagy az Indul a bakterházzal.
Teljesen értelmetlen dolog kijelenteni, hogy többször nézni, csak a poént, az akciót vagy egy jó sztorit lehet.
Blacksheep333
Nekem is tetszett, adnék neki egy 7/10 est.
Dennis Quaid -nak volt egy kis Jack Bauer -es beütése😄

Az operációs rendszeren is túl...

Király film. Megvan Bluraybe.
Prince23
Én a többszöri nézéses kategóriát mindig AKCIÓfilmként kezelem, ahol van látványosság 10 percenként. Ilyen pl a transformers, az tiszta akció popcornmozi.

gameplusz
Pont a vígjátékok egyszer nézõsek. Miért? Mert tudod elõre a poénokat. A többször nézhetõ filmek inkább drámák, krimik, komolyfilmek... Pl. Donnie Darko, A remény bajnoka, A boldogság nyomában, stb.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

passatgt
most lestem meg, nekem tetszett, a végén a vágások faszák voltak

ezt az egyszer nézhetõ dolgot meg nem értem, miért kéne kétszer megnéznem egy filmet?😊

vígjátékot még talán😊

Sadist
A hírszerkesztõ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nem hinném, valahol már 50 körül lehet
😊

fotográfik kolomp edisön :D

Legend Killer
lál, Ripley.... melyik csaj Ripley? ott lent?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince23
Na haggyátok már. 😄 Térjünk a lényegre: a legjobb testõr film, a Több mint testõr után, de a Testõrt (M. Douglas) lényegében alázza eza film 😊

sweech
azigen

Szolnokboy1
zárható <#idiota>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

autoszimulator
gecidurva vagy ám

.: mobilize.hu :.

akyyy
mi jött ki? meg honnan? csak nem onnan egyenese a wcbe?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Prince23
Nem mondod?! 😄

nandorb
ezt a filmet amikor kijott azutan 1hetre ra neztem meg

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

szerintem is 1 szer nézhetõ film de a jobbik fajtából(azért mondanám rá, mert ha megnézted újra már nincs benne új "poén"), de a szereposztás nagyon jó és érdekes is a film megvalósítása, az egybefonódások a 8 szemszögbõl. Az autós üldözés nagyon jó!
Egyetlen dolog nem tetszett, ok hogy meg van szervezve minden stb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...hogy egy csávó túl könnyen eljut az USA elnökéhez, simán kinyír mindenkit
REALista
Baki vagy nem baki szerintem akkor is hiba.egy ilyen filmnél erre figyelni kell...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Balumann
Az nem baki, hanem szándékos kihagyás. Ami teljesen ugyan olyan másik szemszögbõl is azt kihagyták. Tehát kevesebb idõ telt el, de nem lett volna lényeges az amit mutatniuk kellett volna annak a szemszögébõl. Egyik szemszögébõl sem mutatták végig vágás nélkül az eseményeket.

REALista
Hát pedig volt benne több is fõleg idõbeli eltérések.Volt akinél csak pár másodperc telt el a két robbanás között még a másik szereplõnél percek...

Prince23
Én nem vettem észre idõsikbeli bakit...

REALista
1-szer nézhetõ szerintem is.Ráadásul egy ilyen filmnél elég fontosnak kéne lennie hogy minden szemszögbõl egyformán történjenek az események de itt voltak idõbeli furcsaságok...

kulabácsi
1szer meg lehet nézni, de nem rohanok a bõrkötéses dvd változatért a boltba azért...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Balumann
Én is megnéztem nemrég. Érdekes volt, bár én szerintem nem kellett volna mind a 8 szemszögébõl megmutatni szinte az egészet. Bár tényleg érdekes, ahogy egyre tisztul a dolog, aztán a végén kiderül minden, hogy hogy történt. A vége nagyon tetszett.

Prince23
No meg itt van Dennis bá is... Spoileres film...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tetszett, h minden egy helyen, azautópálya aluljárójában fonódott össze

trogerzsiger
Megnézem! 😄 Matthew Fox-os szal, tuti jó.

Prince23

Szenzációs film!!!!! Feszültség, izgalom megállás nélkül, szó szerint pörgõs film. Mindenki nézze meg kötelezõ darab! Michael Douglas testõr filmje elbújhat emellett. Pete Travis maradandó alkotást tett le Moritz-ék asztalára, a maga kis 72 milliós bevételével csak büszkélkedhet a Columbia is! Emellett még parádés szinészkavalkád is van, jól kiválasztott helyszinek, és mindemellett kiváló történettel is rendelkezik. Kötelezõ darab!
Ha tetszett a Királyság, ez is fog!

IMDB

Boxoffice