Nem jogos a PC-re kivetett tévédíj Németországban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a világ megérett a pusztulásra!
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Rajtam ot eve akar TV dijat behajtani a BBC ugy, hogy TV-m sincs, de meg nyomorult antenna se kint - mar ami hozzam lenne bekotve. Kaptam mar fenyegeto levelektol hazkutatasi parancsert benyujtott kerelemig mar mindent. Probalkoztak trukkokkel is bejutni hozzam, ha korbevezetem oket a lakasomban es elhiszik, hogy nincsen TV vetelre alkalmas eszkozom akkor azt 2 evig tudomasul veszik es az nekem kedvez.
Hat nagy lofaszt. Majd ha engemet korbevezet a BBC az archivumaban, hogy minden ket evben ellenorizhessem nincs-e naluk masolat a cimborakkal a bevonulasomkor elenekelt pinceszagu notambol, akkor majd esetleg targyalhatunk rola, hogy meghivom oket egy csesze sajat keszitesu kavera a konyhamban, de a privat szferamban nem fog razziazni egy penzbehajto "alapitvany" sem.
JOGDÍJTERROR!
Mé há nem?
Leülhetsz.
És persze lehetne ezt még tovább ragozni. Ha például valaki elkezd egy filmet elmesélni..... olyan lesz ez, mint régen Sztálin-viccet mondani :P