Blade and Soul - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jelenleg sajnos a sin nagyon gyenge véleményem szerint. főleg summoner nagyon rossz matchup amiből meg van bőven, most hogy jön a decemberi patch a summoner kap buffot viszont a sin semmi olyat nem kap amivel jobb lenne ez ellen a karakter ellen (megkapjuk a shadow slash legedary skilleket hurrá -.-) balance szempontjából 1 nagy raklap a mostani helyzet ha bejön végre minden akkor ténylegesen minden klassz balanszos lesz
ezzel nem akarok senkit lebeszélni a sinről mert jó kari sok skillt igényel de jelen helyzetbe igen sokat kell tryhardolnod hogy megnyerj 1-1 meccset
Utoljára szerkesztette: xodd, 2016.02.10. 10:25:34
Jah igen az lemaradt, hogy a Kung Fu Master állítólag az egyik legnehezebb klassz. Tapasztalatom nincs ezen a téren, csak egy alul gearelt Blade Masterem van a felsorolt 3 közül.
Szerintem a Kung Fu Master és az Assassin közül dönts. Mind a kettő nagyon jó pvp-ben ha tudsz velük játszani. Szerintem a Kung Fu Master erősebb, de lehet csak az én klasszom ellen tűnik így.

PvE szempontból majdnem mind1 mit választasz, de a Kung Fu Master és a Blade Master képes tankolni a bossokat. Az én véleményem szerint a Blade Master akkor képes igazán nagy dps-re ha ő tankol, ha nem ő akkor jelentősen veszít a dps-ből. Hogy melyikből van hiány nem tudom, de kevesebb Kung fu master-t látok mint assa-t vagy blade master (ebből bőven van).

BG(6v6) még nincs, de hamarosan lesz.
3v3-ban nem egyszerre harcoltok, hanem egyesével. Lehet egymást cserélgetni, sőt 5sec-re beugrani és segíteni a másikat. Mind a Kung Fu Master mind az Assa eléggé jó tud lenni a beugrásoknál, főleg ha cc-zik az ellenfelet miközben egy destro burstol. Nem mondanám, hogy lenne keresett klassz. A setup számít, mert vannak olyan klassz kombok amik eléggé durvák tudnak lenni.
Forolto
ez igy van,ugy döntöttem tegnap egy 1600 coint megér ez a játék,hogy köszönetet mondjak neki a játékban eltöltött időért,vettem is egy ruhát a karakternek és valószinü a maradékot packra költöm.

napi min 7 goldot tudsz farmolni minimális idő ráfordítással, a mail meg nem igazán kell semmire ami olyan fontos lenne ha mégis akkor veszel 400 ncoint ami 1600 ft körül van és ebből tudsz venni starter packot ami 1 hét premium plusz pár dolog és máris tudsz mailezgetni ami szerintem nem vészes ha azt nézed hogy valaki az idejét ölte a játék programozásába. nem tudom te mit szólnál ha nem kapnál fizetést a munkádért és ingyen dolgoznál mert kb ez ilyen felfogás
bocs a duplazas miatt...

Hali. Segitseg kene. Nem tudok donteni, mindharmat kedvelem.

Kung fu master / assassin / blade master.

1. Endgame open pvp, daily pvp questek szempontbol erdekelne. Melyikkel mennyire szenvedos oket vegigcsinalni?
2. Max. szinten a szervezett pvp mennyire van jelen?
3. Mire erdemes szamitani maxlvl-en, bg rendszeru pvp-re vagy inkabb arenara?
4. Arena - pl. 3v3 - eseten melyik class a keresett a 3 kozul, melyikbol van rengeteg?
5. Bg rendszeru / open pvp eseten melyik a legeletkepesebb csapatban?
6. Pve szempontbol melyik classbol van hiany?

Jelenleg van egy 10-es kfm-em es 10-es sin-em hao district-en, de endgame-rol nincs tapasztalatom, ezert kene info tapasztalt playerektol.

Koszi a segitseget....

Hali. Segitseg kene. Nem tudok donteni, mindharmat kedvelem.

Kung fu master / assassin / blade master.

1. Endgame open pvp, daily pvp questek szempontbol erdekelne. Melyikkel mennyire szenvedos oket vegigcsinalni?
2. Max. szinten a szervezett pvp mennyire van jelen?
3. Mire erdemes szamitani maxlvl-en, bg rendszeru pvp-re vagy inkabb arenara?
4. Arena - pl. 3v3 - eseten melyik class a keresett a 3 kozul, melyikbol van rengeteg?
5. Bg rendszeru / open pvp eseten melyik a legeletkepesebb csapatban?
6. Pve szempontbol melyik classbol van hiany?

Jelenleg van egy 10-es kfm-em es 10-es sin-em hao district-en, de endgame-rol nincs tapasztalatom, ezert kene info tapasztalt playerektol.

Koszi a segitseget....

Burkoltan,de arra sarkal téged hogy fizessél rá, még az a szaros mail rendszer is ncoin-ba kerül hogy küldhessél mailt -.- Goldot alig tudsz szerezni a játékba...
erre én is kíváncsi lennék hogy miért pénzéhes a játék?
Anthrax
Arra tudtok valami megoldást, hogy mikor megcsinálom a "tutorialt" és a video után mikor mindenki meghal akkor fogja és hibával kilép a játék.

Aztán miért pénz éhes?
Kicsit pénzéhes játék de sebaj...😞
Bárcsak fele olyan lenne mint az aion....
Forolto
Köszi,Anelith néven érhettek el.

Tegnap eljutottam a 22-es szintig, ha jól emlékszem. Még mindíg OP ez a summoner class PVE-ben 😄 Valaki tud ajánlani PVE buildet és hogy építsem fel sorban? Néztem néhányat, de az mind 45-re szóltak már.

Starfall Kittty Summoner Order

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Később is tudsz választani frakciót. Sőt 17 silver-ért cserébe frakciót is tudsz váltani. Eleinte sok pénz, de 40 körül már meg se fogod érezni a 17 silver-t.
Forolto
Sziasztok,

Én is indítottam máris két karaktert a Spiriten egyet és a starfallon.Azt azért nem értem,hogy frakciót nem lehetett választani mivel a crimson betelt....mókás.Egyenlőre szintezek és meglátjuk mi lesz.

Persze hogy nem volt aktív, mert az a karakter a Hao Distric nevű szerveren van , én pedig a Spirit's Rest szerveren próbáltam keresgélni. És nem a fórumon megjelölt névvel. Ezért kértem elérhetőséget. (a félreértések elkerülése végett.)
Szerintem rövidítsünk és adj karakternevet, ha beloggolok, megpróbállak meglelni.

Ezen a neven egy 22es FMet talaltam csak, de nem volt aktiv...😄
Spirit's rest szerver Crimson (piros) oldalán, van esetleg aktív magyar guild? Ha igen akkor elérhetőséget kérnék. Előre is köszi.
A kioszott dmg+last hit mert a last hit is ad fixen egyet.

Ha nem lettel meg 45 akkor csinaljal par dailyt vagy arenaban huzd meg a maradek szintet. Esetleg meg a big 4(majom,pok,ikrek,diszno) dungik is szobajohetnek. Blackram 24(poh24) is sok xpt adhat illetve sok daily szol oda ha mar megnyitottad. Persze a Poh24 es a Big 4 lehet nem olyan egyszeru a lv 45-os soul shield nelkul.

Veni, Vidi, Vici

BoneDragon
Látom neked se sikerült értelmezni amit írtam. 😊
Érdekes, hogy 4-et dobott. Ezt hogy? Még videókat is néztem róla, de ott is 2 volt a drop. Ennyire számít a kiosztott damage?

Amúgy ha végeztem a storyval és nem lettem meg 45, akkor onnantól csak napival lehet fejlődni? Melyik részen érdemes napizni?
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.02.08. 12:16:15

Gondoltam ha mar arra jarok lovok egy kepet neked. Sajnos belenyultak, de ez meg igy is tobb mint amit mondtal.

Farmolni lehet csak tudni kell mit es hol 😉
A lv 45 daily questek kihoznak 8g-t dropok nelkul.

BoneDragon #1307 Ha a wuxia stilus neked olyan mint az Aion-ban akkor nem nagyon fedezted fel meg egyik jatekot se XD Az egyetlen terulet ami Aionos az a Majom dungi elotti terulet. Mondom ezt ugy, hogy Aiont 2.1-ig toltam kezdestol.

Hitmanus #1320 Jelenleg a Summonerrel a legegyszerubb.
Illetve a Destroyer is kepes ra.
KFM-bol csak a durvan geareltek es jo jatekosok tudnak solozni.
Assassinal meg neha resettel EU-n a boss ha hide-ban uti vegig.

Bandeeka #1325 Raidelhetsz Misty woodban a frakcio teruleten. Van 3 boss ott amire osze szoktak gyulni a nepek.

Vicodine #1293Finyak az nem elhet o mivel NA serverol van a video 😛

A feb. 10 patchben benne lesz a decemberi skill update is a content update melett. 😊 Illetve elvileg arena resettel most bekerulnek majd a babok is.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.02.08. 12:08:53

Veni, Vidi, Vici

Név: Kittty
Class: Summoner

19-re feltornásztam tegnap. Ez a class tényleg egy tápgép pve-ben. A szintemen lévő insta bossokat tudom vele solozni.

mi a neved?
Közben választottam frakciót, kit keressek, ha hozzátok szeretnék csatlakozni?

Oks, épp az tetszik színben 😄 mindjárt beloggolok.

Kekek vagyunk,cerulean
Akkor te most melyik frakcióban vagy, mert akkor azt választom és bandázhatnánk 😄

Persze, 45ig is varhatsz, csak semmi ertelme..😄
Bandeeka: mint minden mas mmoban...,open world pvp,pvp arenak, instazas, gearelodes, insignia farm, illetve ami nagyon fontos es nehez, a guild fejlesztese, amihez nem art egy nagyobb guild tagjanak sem lenni. Soloban vagy kis guildben nem jo annyira...
Sziasztok!
Ha eléri az ember a 45ös szintet mit lehet csinálni max szinten? Insta,aréna, szabad pvp-t leszámítva van még vmi egyéb elfoglaltság? Lehet, hogy csak én nem találom fel magam 😊 Köszi
Vagy nem választasz és kihúzod egészen a Chapter 17 végéig.

Frakciot kb lvl 4 kornyeken valasztasz..😄
Oké, de melyik frakció?? Épp a választásnál tartok 17. fő questben.

Arra a summoner a legjobb meg a destro,de assa is igen kemeny solozasra, de elso hely az minden felul a sumi
És a későbbiekben esetleg solozni dungeonoket?
Mindegyik karival egyszeru szintezni, igy FMel is
Force Masterrel mennyire jó a szintezés, solo?
Frakcio cseten erdeklodjetek, eleg sok magyar van pedig, csak a mi guildunkben atlag 30 magyar van online, es ehhez hasonlo meretu magyar guild van meg legalabb 3-4
Szintén, mint írtam is 1-el korábban. De legalább már tudom, hogy te is ott vagy 😊

Sziasztok!
Starfallon keresek magyar klánt. Pár napja nem nagyon látok magyarokat fent ami a klánok alatt ki van írva mindenki offline.
Starfallon keresek klánt. Kit nyaggassak? 😊 Aki ki volt írva mind offline volt.

én a highland gate-n vagyok vagyis most kezdtem
Highland Gate szerveren játszik valaki?
A linkelt videóban nem én vagyok, mert az azonos nevű karakterem megragadt LVL9-en. A szerver neve nem derült ki nekem a betekintésből, de a Starfall-on kreáltam. Sajna a másik summonorrel sem haladok idő hiány miatt. Az is csak LVL16.

Malachite: Destroyer férfi drabál állat 😊
Kittty: Summoner kiscsaj macska fülekkel, szürke farokkal és egy fehér cicussal, Tejcsi-vel nyomul párban 😄

"Én akármikor belépek az Aion jut eszembe." Erre reagaltam, mi a bonyolult ebben.:?XD Es meg nekem megy nehezen az ertelmezes....
BoneDragon
Látom nehezen megy nálad a mondat értelmezés. Inkább ne is reagálj arra amit írok, köszi. 😊

Akkor neked egy koteg huszezresrol a tejbegriz jut az eszedbe?😄 Kb semmi hasonlosag nincsen a ketto kozt, stilusban is teljesen mas, es itt a glideolas nem olyan legbolkapott akarmi mint aionban, hanem itt ez a fajta, a keleti filmekbol jol ismert kulturalis valtozat, ami egy ilyen stilusu mmobol elengedhetetlen.