Blade and Soul - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezzel nem akarok senkit lebeszélni a sinről mert jó kari sok skillt igényel de jelen helyzetbe igen sokat kell tryhardolnod hogy megnyerj 1-1 meccset
Utoljára szerkesztette: xodd, 2016.02.10. 10:25:34
PvE szempontból majdnem mind1 mit választasz, de a Kung Fu Master és a Blade Master képes tankolni a bossokat. Az én véleményem szerint a Blade Master akkor képes igazán nagy dps-re ha ő tankol, ha nem ő akkor jelentősen veszít a dps-ből. Hogy melyikből van hiány nem tudom, de kevesebb Kung fu master-t látok mint assa-t vagy blade master (ebből bőven van).
BG(6v6) még nincs, de hamarosan lesz.
3v3-ban nem egyszerre harcoltok, hanem egyesével. Lehet egymást cserélgetni, sőt 5sec-re beugrani és segíteni a másikat. Mind a Kung Fu Master mind az Assa eléggé jó tud lenni a beugrásoknál, főleg ha cc-zik az ellenfelet miközben egy destro burstol. Nem mondanám, hogy lenne keresett klassz. A setup számít, mert vannak olyan klassz kombok amik eléggé durvák tudnak lenni.
Kung fu master / assassin / blade master.
1. Endgame open pvp, daily pvp questek szempontbol erdekelne. Melyikkel mennyire szenvedos oket vegigcsinalni?
2. Max. szinten a szervezett pvp mennyire van jelen?
3. Mire erdemes szamitani maxlvl-en, bg rendszeru pvp-re vagy inkabb arenara?
4. Arena - pl. 3v3 - eseten melyik class a keresett a 3 kozul, melyikbol van rengeteg?
5. Bg rendszeru / open pvp eseten melyik a legeletkepesebb csapatban?
6. Pve szempontbol melyik classbol van hiany?
Jelenleg van egy 10-es kfm-em es 10-es sin-em hao district-en, de endgame-rol nincs tapasztalatom, ezert kene info tapasztalt playerektol.
Koszi a segitseget....
Kung fu master / assassin / blade master.
1. Endgame open pvp, daily pvp questek szempontbol erdekelne. Melyikkel mennyire szenvedos oket vegigcsinalni?
2. Max. szinten a szervezett pvp mennyire van jelen?
3. Mire erdemes szamitani maxlvl-en, bg rendszeru pvp-re vagy inkabb arenara?
4. Arena - pl. 3v3 - eseten melyik class a keresett a 3 kozul, melyikbol van rengeteg?
5. Bg rendszeru / open pvp eseten melyik a legeletkepesebb csapatban?
6. Pve szempontbol melyik classbol van hiany?
Jelenleg van egy 10-es kfm-em es 10-es sin-em hao district-en, de endgame-rol nincs tapasztalatom, ezert kene info tapasztalt playerektol.
Koszi a segitseget....
Starfall Kittty Summoner Order
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Én is indítottam máris két karaktert a Spiriten egyet és a starfallon.Azt azért nem értem,hogy frakciót nem lehetett választani mivel a crimson betelt....mókás.Egyenlőre szintezek és meglátjuk mi lesz.
Ha nem lettel meg 45 akkor csinaljal par dailyt vagy arenaban huzd meg a maradek szintet. Esetleg meg a big 4(majom,pok,ikrek,diszno) dungik is szobajohetnek. Blackram 24(poh24) is sok xpt adhat illetve sok daily szol oda ha mar megnyitottad. Persze a Poh24 es a Big 4 lehet nem olyan egyszeru a lv 45-os soul shield nelkul.
Veni, Vidi, Vici
Érdekes, hogy 4-et dobott. Ezt hogy? Még videókat is néztem róla, de ott is 2 volt a drop. Ennyire számít a kiosztott damage?
Amúgy ha végeztem a storyval és nem lettem meg 45, akkor onnantól csak napival lehet fejlődni? Melyik részen érdemes napizni?
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.02.08. 12:16:15
Farmolni lehet csak tudni kell mit es hol 😉
A lv 45 daily questek kihoznak 8g-t dropok nelkul.
BoneDragon #1307 Ha a wuxia stilus neked olyan mint az Aion-ban akkor nem nagyon fedezted fel meg egyik jatekot se XD Az egyetlen terulet ami Aionos az a Majom dungi elotti terulet. Mondom ezt ugy, hogy Aiont 2.1-ig toltam kezdestol.
Hitmanus #1320 Jelenleg a Summonerrel a legegyszerubb.
Illetve a Destroyer is kepes ra.
KFM-bol csak a durvan geareltek es jo jatekosok tudnak solozni.
Assassinal meg neha resettel EU-n a boss ha hide-ban uti vegig.
Bandeeka #1325 Raidelhetsz Misty woodban a frakcio teruleten. Van 3 boss ott amire osze szoktak gyulni a nepek.
Vicodine #1293Finyak az nem elhet o mivel NA serverol van a video 😛
A feb. 10 patchben benne lesz a decemberi skill update is a content update melett. 😊 Illetve elvileg arena resettel most bekerulnek majd a babok is.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.02.08. 12:08:53
Veni, Vidi, Vici
Class: Summoner
19-re feltornásztam tegnap. Ez a class tényleg egy tápgép pve-ben. A szintemen lévő insta bossokat tudom vele solozni.
Bandeeka: mint minden mas mmoban...,open world pvp,pvp arenak, instazas, gearelodes, insignia farm, illetve ami nagyon fontos es nehez, a guild fejlesztese, amihez nem art egy nagyobb guild tagjanak sem lenni. Soloban vagy kis guildben nem jo annyira...
Ha eléri az ember a 45ös szintet mit lehet csinálni max szinten? Insta,aréna, szabad pvp-t leszámítva van még vmi egyéb elfoglaltság? Lehet, hogy csak én nem találom fel magam 😊 Köszi
Starfallon keresek magyar klánt. Pár napja nem nagyon látok magyarokat fent ami a klánok alatt ki van írva mindenki offline.
Malachite: Destroyer férfi drabál állat 😊
Kittty: Summoner kiscsaj macska fülekkel, szürke farokkal és egy fehér cicussal, Tejcsi-vel nyomul párban 😄