1711
  • alcca
    hidd el, nem szamit a gear
  • xodd
    arenaba nem számít a gear csak opvp-ben meg majd később 6v6ba
    Utoljára szerkesztette: xodd, 2016.03.08. 12:46:15
  • Vicodine
    Arenaban hogy szamitana mar a gear, amikor mindenki egyformaban van??
  • Malachit
    Dehogynem számít a gear a build meg főleg. (persze én ezt csak hallomásból mondom, mert eddig még nem jutottam el :) )
  • Vicodine
    Nem mindegy milyen buuildet hasznal, mert van olyan, amivel elegge tanki is tud lenni
  • alcca
    Hat 3vs3-ban nem számít a gear és 45ös volt
    Utoljára szerkesztette: alcca, 2016.03.08. 11:20:15
  • Malachit
    Ha ütésre elpárolgott, akkor még igencsak low gearben lehetett. 31-esen golden deva sh-val ütök akkorákat critben majdnem, mint a 45-ös summonerrel 45-ös kék sh-val. Igaz PVE, de akkor is szembetűnő a különbség kimenő dps-ben.

Van az IDDQD is :)

Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.03.08. 10:38:02
  • alcca
    Van. Starfall Crater, Cerulean Order, Lvl 6os klán
  • savior666
    Starfall crater kek oldalon van magyar klan?
  • savior666
    Nektek megy a jatek? Engem nem enged belepni.
  • alcca
    Hatalmas burstje van, sokáig tudja kontrollálni az enemyt és közben szépen osztani. 3vs3-ban 3-at levitt low hp-ra. Viszont rohadt papír, amikor megtudták ütni szinte elpárolgott.
  • Malachit
    Klántárs, ha jól hallottam gold, vagy platot csinált vele tán 1v1-ben.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.03.07. 13:51:57
  • Vicodine
    PvPben viszont nem egy nagy eresztes, olyan nagy atlag...Nyilvan aki nagyon pro jatekos, az majd szarra ver vele mindenkit, masok meg kikapnak mindenkitol.:D en ma is toltam vagy 4 ellen tuti, egyik az szoros volt, de a tobbit azt szetszedtem. Pedig nekem is csak olyan karijaim voltak, amiket csak a pvp napikhoz hasznalok, meg normalis buildjuk sincsen nem hogy HM5 meg hasonloak..:D
  • Malachit
    Elkezdtem húzni egy Warlock-ot, de tiszta vicc ami megy LFG-ben. Party összeállítás 20+ fölött ált. 4-5 Warlock + 1-2 töltelék, vagy 6 Warlock, de le megy minden simán :D

Amúgy szép atomtámadás skilljei vannak :)
  • alcca
    Szerintem 1 hónap múlva. Tudtommal nincs több tartalom 50 előtt amit be tudnának rakni
    Utoljára szerkesztette: alcca, 2016.03.05. 17:09:48
  • Vicodine
    Erre csak tippelni lehet,de en nem tippelgetek mert fogalmam sincsen:D
  • BoneDragon
    Lehet tudni mikor jön az 50-es szint és a legendary fegyók?
  • alcca
    Elvileg egyszer már szarrá nerfelték a warlock-ot. Milyen lehetett a nerf előtt?
  • alcca
    Most csak azért ilyen, hogy "vigyék".

Mivel az 50es skill balance-t kapjuk folyamatosan meg, 1-2 hónap csúszással, így nem azért ilyen mert új. Csak szimplán 50re van beállítva a skillje. Tehát az 50es warlock is ilyen és ha 50en ez normálisnak számít nem hiszem, hogy nerfelve lenne. Ennyi erővel nerfelhetik a kfm buffjat is. Sőt a videóban van egy kfm is, a két buff együtt biztos op.

Warlock buff:
    User and party members gain 100% Focus (ez valszeg focus dmg lenne)
    Increases Critical Hit Damage by 50% while Soulburned
    KFM buff:
    Amplification increases Critical Hit Chance by 40%
    Amplification increases Critical Hit Damage by 50%
    Each attack deals 70% of attack as additional lifesteal while Amplification is active

Ez kb olyan mint a wow-ban a bloodlust, vagy a wildstar-ban a warrior buff (ha jól rémlik az tud hasonlót), vagy az Aion chanter buff.
  • Vicodine
    Ha valakinek van konkret tudomasa arrol, milyen nerfet kap majd a warlock, ossza meg velunk pls, mert sajat es masok tudomasa szerint nem lesz ez nerfelve, igy jo lenne tudni hogy mi lesz az a nagy nerf:)
  • BoneDragon
    Warlockhoz csak ennyit fűznék... Szerintem kövi patchben óriási nerfet kap. Most csak azért ilyen, hogy "vigyék".
  • Vicodine
    Ehhez meg annyit hozzatennek, hogy abba nem gondoltal bele, hogy meg sokan a warlockot sem ismertek ki?:D Marmint sajat oldalrol, nem mint enemy! Tehat lesz abba meg tobb is sokkal:)
  • Malachit
    Itt meg a lista elméletileg:

http://bns.endgame.pk/quests/faction/

• Malachit
    Igen, azt néztem, hogy már lvl5-ön 1 szál bugyíban is atommal lő :D (megint csaj karaktert sikerült kreálnom :P )
  • Malachit
    Megleltem a probléma megoldását lehet. Rank 2-nek kell lenni legalább, hogy adja a napi endgame pvp küldetéseket.

Mehetek vissza a korábbi területekre turkálnia questek után (területek és helyek/NPC-k):

Viridian Coast: Pondskip Vale/Wanderer's Hut
    Cinderlands: Tomun Range/Wispwater Spring Scorching Sands (3) Razorwind Ravine (2)
    Moonwater Plains: Hogshead Pasture Beach (2) Misty woods (7)
  • Vicodine
    Warlock szerintem nem nehez enemy, 1v1 arenaban sokkal talalkozom aki mar 45os nagy rankon van, de elegge egyszeruen olom oket. Eddig 1 vert el, ott beneztem az animaciot es rossz skillt kerultem el es az "atomtamadas" nagysagu skillje becsattant..:D
  • Malachit
    Warlock nagyon trollnak tűnik most, TS-en tegnap csak azt hallottam, hogy 1v1-ben 28-30-as walockkal 45-ösök alázása megy és a saját classán kívül szinte minden könnyű ellenfél neki. Gondolom későbbre ez változni fog, ahogy kiismerik, mint ellenfelet.

Valakinek van ötlete a következőre, hova kéne mennem?
    Misty Wood's-ban nem kapok napi pvp küldetést, pedig tegnap végre rászántam magam, hogy azzal is foglalkozzak a bab miatt. Visszamentem a sivatagba, felvettem a ruhát, de a kezdő sátornál nem voltak így megjelenő küldetések. Piros küldim csak egy volt, ami Moonwater Plains Cerulean Beach-re szólt. Odamentem, leadtam, de semmi se jelent meg a továbbiakban. Merre keresgéljek tovább?
  • Vicodine
    Ez messze nem off,a konkurenciaval kapcsolatban is naprakesznek kell lenni, hozza tartozik:)
  • Panzeradler #1479
    Tudom, hogy pang a topik, de azért mellőzétek az offot kérlek.
  • p2501
    Én még az orosz verzióval játszottam egy két órát kb. De nagyon nem kötött le. A grafikan kívül nem nagyon jött be más... És igen, az UI valami borzalom..
  • Vicodine
    Meg hozzatennem, hogy a shop egy dolog, de maga az egesz jatek egy vicc kategoria. Nem is birtam belogolva lenni sokaig, nevetseges animaciok, iranyitas, az egesz ugy ahogy van egy vicc, a skillezesben lenne potencia, de azert nem szorongatja meg B&S-t..:D Semmi sem esszeruen van megoldva, nem igazan felhasznalobarat az egesz. Kar erte, ezzel a garfikaval lehetett volna alkotni maradandot.
  • Vicodine
    Ne aggodj nemsokara f2p lesz ez:DD
  • p2501
    Én majd csak akkor fogom kipróbálni, ha ingyenes lesz vagy valami.. sok jó alap gondolat van benne, amiket olvastam, de rengeteg más dolog pedig nem szimpatikus... én ezt a videót találtam a napokban, ami elég nagy negatívum számomra:

• Vicodine
    Hat basszus, probalta kozuletek valaki a Black Desertet?:D Nem akarok oda irni mert meg elzavarnak, de az a jatek egy vicc, a vartnal is sokkal nagyobb csalodas. Attol tuti nem kell felni, hogy B&S-bol elszivja az embereket, elkepesztoen gagyi kategoria, hatalmas penzlehuzas. Grafika csodalatos, gyonyoru, es ezzel minden pozitivum veget is ert:D Tudom nem BDO forum ez, csak megemlitettem mert ma kiprobaltam, es aki itt gondolkodik a megvetelen, elotte mindenkeppen probalja ki mert nagyot fog koppanni:D
  • Malachit
    Mondjuk ezekért:

Clan Rank 6
    Equipment upgrade cost reduced by 5% (Excludes Breakthrough/Evolve, and some items.)

Clan Rank 9
    Equipment upgrade cost reduced by an additional 10% (Excludes Breakthrough/Evolve, and some items.)

Clan Rank 12
    Fee to mail account-bound items reduced by 10%. Sender and recipient must be guild members on the same account.

Clan Rank 14
    Equipment upgrade cost reduced by an additional 10%
    Equipment Breakthrough and Evolve cost reduced by 5%

Nem nagy számok, de mégis jól jöhetnek.

Gyártásnál is vannak érdekes dolgok, ha jól láttam.
  • Vicodine
    Nem ertelek, gearelodesnek mi koze van a klanhoz?:D

Ugy latom megint van GG. Remelem fejlesztettek rajta, mert bar banolasok mentek ezerrel, azert volt csaloka boven...
  • Malachit
    Hát nekem jól jönne épp a költségcsökkentés, mivel az utolsó 2 endgame instába még fegyver miatt nem tudok lemenni. Ezen okból kifolyólag a gold is nehezebben jön. PVP-ni meg most még épp nincs kedvem.
  • xodd
    hát nemtudom kb alig foglalkozok pve-vel csak a 2 24est tolom meg a faction dailyt és mégis megvan awaken pirate fegyó awaken siren acc hmlvl4 meg a bsh4es skill (100 gold), úgyhogy a kell részét kétségbe vonnám (az eddigi contentbe)
  • Vicodine
    Pedig nem is tul regen itt sgn volt kicsit foglalkozva a dologgal es le lett irva h miert kell es jo..
  • Malachit
    Klán akkor hasznos, ha tudtok együtt bandázni + ha magasra van felhúzva, mert akkor a gyártásnál, javításnál, fejlesztésnél bónuszokat és költségcsökkentéseket kapsz.