Blade and Soul - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak kivan szinezve par keppel az egesz meg a vegere raktak parat
ui.:sorry a dupla post miatt
Veni, vidi, vici
http://news.mmosite.com/content/2008-08-07/20080807002618423,1.shtml
Veni, vidi, vici
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Veni, vidi, vici
やられたらやり返す。倍返しだ!
Veni, vidi, vici
やられたらやり返す。倍返しだ!
remelem hamarosan jonnek ki ujabb infok illetve a sourcos oldal is elkeszulhetne mar :)
ui.:lehetne egy olyan keresem hogy valamilyen B&S-s bannert felrakjunk hogy pofasabb legyen? :)
Veni, vidi, vici
ezt letudnad forditatni Lyan? vagy talan esetleg mar nezted
http://www.thisisgame.com/board/view.php?id=181361&category=102
Veni, vidi, vici
http://photo.mmosite.com/content/2008-08-06/20080805223512168,1.shtml
Veni, vidi, vici
csak neha teljesen folosleges :D
Veni, vidi, vici
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Veni, vidi, vici
http://bnsfacts.wordpress.com/2008/08/06/more-qa/
http://bnsfacts.wordpress.com/2008/08/06/playforums-analysis-of-blade-soul-trailer/
Veni, vidi, vici
Na de mostmar legyen vege az offnak!<#ejnye1>#ejnye1><#buck>#buck>
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
L2vel kapcsolatban meg annyit, ha szabad: Az új krónikában lvl40ig ingyen teleport. lvl62-ig a felszerelést szinte ingyen belehet szerezni boltból és buffot is kapsz odaáig. Lesz vitality rendszer aminek köszönhetõen akár 3x-os exp-t is el lehet érni. A mobok a fieldeken minden szinten, már e krónika elõtt is dobáltak buffot adó illetve mana és life herbeket.
2,5-3hónap alatt bot nélkül meg lehet a subclass.
Én Jockeyhoz hasonlóan koreai beta óta játszom a játékkal(kisebb nagyobb megszakításokkal), de sose voltam 70 felett, mert igazán nem is érdekelt sem a sub sem a heroság. Sõt engem a pvp és a siege sem hozott lázba(1 kezemen megtudnám számolni mennyiszer volt részem ezekben)nekem elég volt a grind és a craft. :)
Engem a mai napig lenyûgöz l2 világa. Sok játékot(mmo(rpg)-t) kipróbáltam az elmúlt években, de egy sem kötött le 1 hétnél tovább és egyik sem volt arra méltó, hogy az l2-rõl lemondjak miatta.
És akkor egy kis on: a video nagyon megfogott, de a kevés faj és kaszt kicsit elszomorít. Persze ez még bõven változhat. Bétát mindenképpen kipróbálom.
Jah az ugrálós játékokat ut óta gyûlölöm(béna vagyok hozzá és idegesít<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>), de asszem ebben nem zavarna a dolog.
<#smile>#smile>
hanem ez
"Namost attol fugg melyik prelude south azsia vagy north?"
amugy ha jol tudom egy sima proxyval nemtudsz felmenni hanem kell KSN is amit nemoszogoatnak minden sarkon igaz ha keresel talalsz
nemtom mivan ma mar az emberekel mindig felhozzak a regi dolgokat ala DAOC haat en is halottem hogy jo game foleg hogy olyan jo game lett belole hogy csak par evig huzta nem ugy mint WoW es L2 :D es az hogy lv40-tol nehez a lvup ez kamu :)
max 1.5 honap a 60+ persze tudnod is kell hogy hol olj es mit errol ennyit ;)
tema lezarva es nemkene szetoffolni mar a topikot mert eppen dol a sok fa....
Veni, vidi, vici
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
még c5-il idejen ha jol emlexem, hoztak be hasonlo usb botot de az teljesen karakterre szabott volt es ncsoft-tol lehetett csak rendelni valami $69.99 korul volt. es ha megvetted meg azzal sem volt 100% hogy nem kapsz bant. Ennyire lehet bizni ncsoftban...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
gyakorlatilag, ha jól értelmezem, a DAOC-t a grafika és karakteranimok alapján ítélted meg, pedig a bg-k már ott is votlak low lvl, egyik legélvezetesebb része volt a daoc-k, igaz lehet bg-k nem kezdetektõl volt, már én sem emlékszem pontosan. Mindenestre sajnálom, hogy nem adtál neki több idõt, sztem te élvezted volna az end game tartalmat..
やられたらやり返す。倍返しだ!
Daocrol csak wowban hallottam, megneztem, rosszul lettem a grafikatol, a karakterek animacioitol, es attol hogy akarmilyen konfigom volt, tomegeknel szanaszet halt a jatek. Kb ennyi derult ki szamomra a trialbol.
Visszatérve az eredeti kommentre: L2 pvp része hiába tûnik jónak, mikor annyira itemizált, hogy az szinte hihetetlen, és hiába egy relatíve emészthetõ pvp rendszer, ha a pvp-hez vezetõ út gyakorlatilag megöli az egészet. Erre utaltam a botolássa, ebay cashvásárlással, stb. gyakorlatilag önerõbõl sosem fogsz érdemben pvp-zni, álá fos az egész:-)
persze van akinek a szíros kenyért a fasza van aki a francia konyhára esküszk:p
GW-t 2.5évig toltam
CoH-ot kiprobáltam nem jött be
Tabula Rasa sem
L2-t is toltam pár honapig aztán rájöttem h fos :S
Aion oldalát Lyana-val ketten kezdtük el szerkeszteni és azota is az egyetlen hivatalos magyar rajongoi oldal
hm..
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
L2 egy grind fos szvsz, lehetetlen fejlõdési idõvel..+bot gamma
GW ideiglenesen számomra 2 hétig volt élvezhetõ, inkább egy instance-lt zárt játék..
COH: ezzel is toltam, low pop szinte megjelenéstõl, pvp hiánya miatt eleve halott és ezen hiába változtatott COV már késõ volt..
Tabula Rasa sztem kurva jó gamma, de mivel no pvp tartalom életképtelen, 50es karikkal nemsokmindent tudsz csinálni...
gyakorlatilag a mérleg nálam az, hogy ezek közt 1 db normális játék nincs-)
mivel L2 egy jo game
GW szinten :)
City of Heroes is bejon sok embernek
Tabula Rasa a fekete barany de ez csak 1 a sok kozul
Aion szinten jo game lesz es erdekes az igeretek 90%-t bevaltja hmm valahogy az az erzemsem tamadt lehet meg nemjatszottal ncsoft gameval ami OFF volt itt golndok pl L2-re :)
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"