Blade and Soul - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kár 😛

és még 1 kérdés ha tudná valaki😊az aika-t gpotato tudja valaki mikor dobja ki?
Hikaru
100, hogy nem lesz ingyenes, pontos megjelenési dátum még nincs.

ja meg még egy érdekelne ha tud valaki róla valamit az Aika online-t gpotato mikor hozza ki?
hali nem tudjátok a blade and soul mikor jelenik meg? meg ingyenes lesz?😊 köszi
Inferno
Az hogy ez a csapat az NCsoftnak dolgozott,és dolgoztak a L3-mon...

Musha: a lineage folytatása a Tera vagy más néven Project S1. ez a 2 legígéretesebb mmo mostanság a horizonton (B&S és Tera) bár még néhányat kell aludnunk addig...

Nem fejtem ki hogy ez miért nem Line Age,ezt a témát ezzel le zártam 😛 ^^
(Eleve amit ott csináltak L3,ha elkeszték,Ncsoft levédette biztos)

PS3/X360 user: Infernohun

musha
szerintem te nem olvastad el a cikket :/

Inferno
1.Line Age (3) = NCSOFT
2.Tera studio
Az hogy hasonlít rá valamelyest az meg szinte több tucat mmo-ról mondható hogy hasonlít erre megg arra az mmo-ra.

musha
oké, az egyenlõségjel nem rakható ki, de azért köze van hozzá elég sok...

Inferno
Ez nem Line Age 3 video,ha nem Line Age 1 video ! 😊

A Tera nevû játéknak meg semmi köze a Line Age 3-hoz.

Érdekesség féle képpen:
Magna Carta

Ez ugyan nem gameplay, de nem látok benne Terás jellemzõt:
Lineage 3
Mikorra várható a megjelenése?

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

musha
a lineage folytatása a Tera vagy más néven Project S1. ez a 2 legígéretesebb mmo mostanság a horizonton (B&S és Tera) bár még néhányat kell aludnunk addig...

Nos amint láttom ez a játék a távol keleti világra épül,mid a harcmüvészet és fegyveres harc is ötvözve van,és a ahngulata is távol keletinek tünik számomra,véleményem szerint a lineage nem a távol keleti stilusról hires szerintem ez kroántsem a folytatása.
Nos mivel,az Aion is NCsoft gyártmány,azt is emlitették L2 folytatásaként,gyanitom,hogy még ez sem az.
Sziasztok! Itt van amit már említettem videó. Blade & Soulszrintem ez a legjobb minõségû.<#wow1><#vigyor1>
Nem tudom, hogy honnan vetted, hogy unalmas és hasonlók, még egyetlen egy cikket (koreait, nem koreait) vagy beszámolót sem olvastam, amiben így jellemeznék a játékot. Amúgy már kijött egy tartalmi kiegészítõ és a nyugati verzió tartalmazni fogja azt induláskor.

Ha lehet, akkor a választ már a játék topikjába írd, ne szemeteljük ezt a topikot.

hát igen, azért ebbe lehet bízni bár mondjuk, ha akkora ott már jön vmi kiegészítõ az nem hiszem, hogy az itt 2009 végén (v már néhányan 2010 elejét emlegetnek) az a kieg benne lesz, arra valószinû, kell egy jó darabig megint várni a játékosoknak.

musha
off: mire nálunk kijön az Aion, addig lesz idejük polírozni :/

nos igen, ebbõl az átalakításból látszik megszületni ebbe az évbe az NCWest. Remélem is, hogy még az idén kap a lineage 2 is egy megfelelõ marketing-et arra, hogy méltó legyen ahoz a szinthez ahol az l2 van. Az elmúlt félévbe eu/na régióba több hasznos dolgot is tettek az l2-vel amibõl csak jó lehet illetve remélem, hogy majd a marketing erõsíti tovább.

Mondjuk nálam az 1ik példa az aion volt arra, hogy elcsinálnak 1 játékot, most pár hónappal a megjelenése utána olyan emberek kommentjeibõl olvasom azt, hogy a játék totálisan unalamas akik talán a leginkább oda voltak érte anno a kezdése körül. Azt mondják, hogy 3 hónap múlva az egész játék teljesen unalmas lesz. Na persze kinek ez kinek az a véleménye, de személy szerint én is azt veszem észre, hogy nem lett ez olyan jó mint amelyit akartak, hallottam vmi arról is, hogy hamarabb kikellett adniuk mint tervezték, vagy elcsúsztak vele és nem tudták rendes meg csinálni. Persze hát kitudja mi lesz az aion-al meg az új kiegészítések természetesen javíthatnak rajta, de tönkre is tehetik...

Csalóka egy ekkora nagy cégnél a több MMO azonos idõszakban való megjelentetése. Több, mint fél tucat stúdiójuk van világszerte, van amelyik egyedül dolgozik egy projekten, van olyan, hogy kettõ-három összevonva. Egy kisebb, kevesebb fejlesztõt foglalkoztató cégnél a minõség rovására megy, ha megosztják a fejlesztõket, NCSoftnál ilyen nincs.
Ha egy játék nem éri el a kívánt szintet és bukik, akkor az nagy részben az adott, egyetlen fejlesztõstúdió hibája, s a hibaforrás azonnali megtalálásával jóval egyszerûbben el tudják kerülni a folyamatos bukásokat.
Legújabb példa erre a Tabula Rasa, az egész nyugati kirendeltség-csoportot átalakították, mert észrevették, hogy sem az ottani fejlesztõstúdiók, sem a marketing-kirendeltség nem úgy végzi a dolgát, ahogy kellene.
Szóval az, hogy hány játékot jelentetnek meg és hogy milyen gyakorisággal, az NCSoftnál teljesen lényegtelen. 2011/12-ig még rengeteg idejük van.

B&S-nél ne tessék számítani globális indulásra, már elején is mondták, hogy alapjáraton nem terveznek nyugati verziót. Az érdeklõdés hatására azonban majd idõvel behozzák ide is, de az nem az elkövetkezendõ két-három évben lesz.

musha
hát ja, sok a kérdés, de azért bízom bennük, nc-ék eddig elég felhasználóbarátak voltak, optimalizálták rendesen a játékaikat, szóval azon kevesek közé tartoznak, akik odafigyelnek a használhatóságra. ennek a grafikája lenyûgözõ, a harcok is jól néznek ki, hogy a rendszer milyen lesz, hát az kérdéses, de nem kevés mmo-val a hátuk mögött csak nem b@sszák már el nagyon...

végülis szerintem az NCSoft neve tulajdon képpen mondhatni garancia a jó MMORPG-re, de szerintem az újabb játékaik már nincsenek olyan jók mint amiket pár éve adtak, a grafika szép mindegyik játékuknál, de ugye MMORPG nem feltétlenül attól lesz jó, hogy milyen grafikája van. Ami szerintem a játék rovására mehet még az az, hogy az NCSoft több játékot is tervez a piacra 2 éven belül illetve a régiek kiegészítõit is ezeken felül, szóval szerintem még nagy kérdés, hogy mennyire lesz jó játék, meghogy egyeltalán kijöne, meg ha kijön elérhetõ lesz-e itt is végül.

kösszike a segítséget.
Doomista
érdekel, létszives küld el pmben,köszönöm.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Csá találtam egy nagyon jó minõségû videót a játékról de nem linkelhetem akit érdekel írjon.
musha
ha csak az eggyel lejjebbi postot elolvasnád...hamár minden infó érdekel...

Sziasztok! A videó alapján nekem is bejön ez a játék. Csak honnan tudnám megszerezni? Aki tudna sgíteni az írjon. Kösssssz. De minden infó érdekel

e-mail:[email protected]
Győri Devi
egy kis új info : klikk

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

musha
mennyi diszlexiás van :/

google.com

És mikkor jön ki?
És mik a gép igények??
musha
szerintem a Lineage 2 folytatása csak a Lineage 3 lehetne, ezt csak ugyanaz a cég csinálta. a stílus (grafikai) persze emiatt hasonló.

Hali ez a játék a Lineage 2-nek a fojtatása??
Blade and Soul.

Pls minél elõbb válaszoljatok.

Elõre is kösz
márcsak az miatt sem fog elavulni mert lehet benne rohangálni falakon nekem ez tetszik nagyon

musha
jajaja, a bizakodás bennem is megvan 😊

valamennyire egyetertek veled de szerintem nemfog elavulni ala Aion elso kepekhez kepest a mostani graf megjobb lett es BnS Unreal motorjara azt mondtak a fejlesztok hogy nagyon jo vele dolgozni szal en bizok ebben 😄

Veni, vidi, vici

musha
akkor miért kérdezted? oO már sorry ^^

amúgy az Aion mellett ezt várom a legjobban (már mmo-k közül), nagyon durva a trailer, ezzel már lehet, hogy csak a látvány miatt is érdemes lesz játszani. csak bízom benne, hogy nem húzzák el annyira a megjelenést, hogy elavuljon / ellaposodjon a kijövetel idejére...bár ezt egy jó rendszerrel orvosolni lehet ^^

nincs is, csak tervezett megjelenés.

kár pedig én úgy tudtam hogy még nincs megjelenési dátum

Doomista
olyan korán ?😮

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

2010 után vmikor.

ez a játék mikor is fog megjelenni?

Új, shakycam videó a játékról. Nem töltöm fel YT-re, mert nem hiszem, hogy érdemes veszõdni vele, majd más úgyis felteszi.

Igen rossz minõség (bár a felbontás jó, vászonra vetített, így nem valami élvezetes), ráadásul hang sincs, no meg nem mutat valami sok újdonságot.

8 perces amúgy, INNEN vagy INNEN tölthetõ.

elvileg lessz majd hasonlo B2P mint GW de szerintem B&S nemfog kozejuk tartozni legabbis vetek lenne 😄

Veni, vidi, vici

hmm. nem néz ki rosszul, mikortól várható ez a game?
bár ha havi díjas akkor szerintem kihagyom. Azt a napi fél óra játékot még mindig a Deicide-be (nem reklám , de ha valaki nem ismeri) nyomom. Remélem hamarosan behal az egész, másképp soha nem lépek ki 😛
Addig nem játszok havi díjasat amíg nem találom meg ugyanazt a feelinget. (pedig nincs magasan a léc. lol.)

Jó lenne ha több online játék mûködne úgymint a guild wars, mert nincs kedvem sok lóvét fizetni, ha csak fél órákat játszok naponta.
krampusz140
Egyik kerdesedre sincs betonbiztos valasz. Csak tippelni lehet

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

és mikor adják ki pc-re?
ezért a játékért kell fizetni?
nekem tetszik 😊
en tamogatom ezt a bannert xD

ha valaki nemtudna rola bar szerintem mar tudjatok azert linkelem a hamarosan elkeszulo oldalt

http://www.bladesoulsource.com/

Veni, vidi, vici

Győri Devi
találtam itt egy jó flasht ami jöhetnek bannernak
vélemény?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!