Blade and Soul - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és még 1 kérdés ha tudná valaki😊az aika-t gpotato tudja valaki mikor dobja ki?
Musha: a lineage folytatása a Tera vagy más néven Project S1. ez a 2 legígéretesebb mmo mostanság a horizonton (B&S és Tera) bár még néhányat kell aludnunk addig...
Nem fejtem ki hogy ez miért nem Line Age,ezt a témát ezzel le zártam 😛 ^^
(Eleve amit ott csináltak L3,ha elkeszték,Ncsoft levédette biztos)
PS3/X360 user: Infernohun
2.Tera studio
Az hogy hasonlít rá valamelyest az meg szinte több tucat mmo-ról mondható hogy hasonlít erre megg arra az mmo-ra.
A Tera nevû játéknak meg semmi köze a Line Age 3-hoz.
Magna Carta
Ez ugyan nem gameplay, de nem látok benne Terás jellemzõt:
Lineage 3
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
Ha lehet, akkor a választ már a játék topikjába írd, ne szemeteljük ezt a topikot.
Mondjuk nálam az 1ik példa az aion volt arra, hogy elcsinálnak 1 játékot, most pár hónappal a megjelenése utána olyan emberek kommentjeibõl olvasom azt, hogy a játék totálisan unalamas akik talán a leginkább oda voltak érte anno a kezdése körül. Azt mondják, hogy 3 hónap múlva az egész játék teljesen unalmas lesz. Na persze kinek ez kinek az a véleménye, de személy szerint én is azt veszem észre, hogy nem lett ez olyan jó mint amelyit akartak, hallottam vmi arról is, hogy hamarabb kikellett adniuk mint tervezték, vagy elcsúsztak vele és nem tudták rendes meg csinálni. Persze hát kitudja mi lesz az aion-al meg az új kiegészítések természetesen javíthatnak rajta, de tönkre is tehetik...
Ha egy játék nem éri el a kívánt szintet és bukik, akkor az nagy részben az adott, egyetlen fejlesztõstúdió hibája, s a hibaforrás azonnali megtalálásával jóval egyszerûbben el tudják kerülni a folyamatos bukásokat.
Legújabb példa erre a Tabula Rasa, az egész nyugati kirendeltség-csoportot átalakították, mert észrevették, hogy sem az ottani fejlesztõstúdiók, sem a marketing-kirendeltség nem úgy végzi a dolgát, ahogy kellene.
Szóval az, hogy hány játékot jelentetnek meg és hogy milyen gyakorisággal, az NCSoftnál teljesen lényegtelen. 2011/12-ig még rengeteg idejük van.
B&S-nél ne tessék számítani globális indulásra, már elején is mondták, hogy alapjáraton nem terveznek nyugati verziót. Az érdeklõdés hatására azonban majd idõvel behozzák ide is, de az nem az elkövetkezendõ két-három évben lesz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
e-mail:[email protected]
やられたらやり返す。倍返しだ!
És mik a gép igények??
Blade and Soul.
Pls minél elõbb válaszoljatok.
Elõre is kösz
Veni, vidi, vici
amúgy az Aion mellett ezt várom a legjobban (már mmo-k közül), nagyon durva a trailer, ezzel már lehet, hogy csak a látvány miatt is érdemes lesz játszani. csak bízom benne, hogy nem húzzák el annyira a megjelenést, hogy elavuljon / ellaposodjon a kijövetel idejére...bár ezt egy jó rendszerrel orvosolni lehet ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Igen rossz minõség (bár a felbontás jó, vászonra vetített, így nem valami élvezetes), ráadásul hang sincs, no meg nem mutat valami sok újdonságot.
8 perces amúgy, INNEN vagy INNEN tölthetõ.

Veni, vidi, vici
bár ha havi díjas akkor szerintem kihagyom. Azt a napi fél óra játékot még mindig a Deicide-be (nem reklám , de ha valaki nem ismeri) nyomom. Remélem hamarosan behal az egész, másképp soha nem lépek ki 😛
Addig nem játszok havi díjasat amíg nem találom meg ugyanazt a feelinget. (pedig nincs magasan a léc. lol.)
Jó lenne ha több online játék mûködne úgymint a guild wars, mert nincs kedvem sok lóvét fizetni, ha csak fél órákat játszok naponta.
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
en tamogatom ezt a bannert xD
ha valaki nemtudna rola bar szerintem mar tudjatok azert linkelem a hamarosan elkeszulo oldalt
http://www.bladesoulsource.com/
Veni, vidi, vici
vélemény?
やられたらやり返す。倍返しだ!