1711
  • Malachit
    Ma lejár a WOW tokenem, szerintem visszanézek, hogy mennyire avult el a felszerelésem (amúgy se volt közel se maxos) :D
  • Rafanir
    Nyugodtan vágj bele.
    Nagyon jó kis MMORPG, sőt számomra a legjobb amivel eddig játszottam.
    Bár már én sem nyomom akkora hévvel mint a szerverek indulásakor, de ettől függetlenül azért még rendszeresen játszok vele.
    A történet egészen kiváló, izgalmas és vállalkozással teli amit csak még jobban feldobnak a jobbnál jobb karakterek.
    A legnagyobb erény persze a harcrendszer, ami igazi felüdülés, sok más mmo-hoz képest. Pörgős, élvezetes és látványos. Remekül összerakott, gyönyörű kombókat lehet benne összehozni, amik mind moboknál, mind más játékosok ellen használva oltári élmény.
    A grafika gyönyörű, egy-egy helyszínen egyszerűen élmény nézelődni, és egyben a világ felépítése és dizájnja is csodás.
    A választható fajok és kasztok is igen tetszetősek. E mellett a dungeonokra és pvp-re sem lehet túl sok panasz.

Nem tagadom, vannak hibái, de egy nagyon pofás ki mmo ;)

• BoneDragon
    Nem.
  • Mydgard
    Csao!

Nezegetek uj MMO-kat, ezt meg az Echo of Soulst talalom probara erdemesnek. Mint regi Lineage 2 fan erdemes belevagni?
  • Pilutika
    nekem is ez a gondom...mit kell kilőni pontosan? Játék inditása előtt vagy közben?
  • Malachit
    Megjött a videó karira a hűtő venti, de most meg időm nincs belépni és játszani :/
  • Zarache87
    VIP-et adnek el ha valakit erdekel PM-ben jelezze.
    Sajnos nagyon sok pontom megmaradt ezert a csere megoldhato lenne.
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.31. 10:29:04
  • Malachit
    Feladatkezelőből lődd ki a programot, meg az NC guardot is. Ált. ez orvosolni szokta a problémát.

Egy ideje nem játszok, mert kicsit megfeküdt a video karim. Ha majd megjön rá a hűtő venti amcsiból, megint benézek :)
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.05.23. 09:54:03
  • Rafanir
    Egy ismerősöm nevében kérnék egy kis segítséget.

A lényeg, hogy ha leszedi a játékot, akkor azt írja ki neki, hogy "A debunger has been found runing is your system. Please, unload it from memory and restart your program."
    Nem mintha nem tudnám lefordítani, de ettől függetlenül nem tiszta, hogy itt mi a teendő.

Valami ötlet?
  • p2501
    Akkor ez viszont már pozitív számomra, hogy úgy is lehet érvényesülni normálisan, hogy nem kertészkedem meg horgászok egész nap.
    Btw ettől függetlenűl a kasztok annyira nem "varázsoltak" el. Talán majd ha jön valami új pluszba vagy ilyesmi. Addig nem erőltetem.

ON: És igen ez így van. A mindennapi dailyk borzalmasan unalmasak. És ezért untam meg, pedig én is nagyon élveztem a fejlődést stb. Nagyon jó a skill és combó rendszere, és nagyon hangulatos játék érdekes storyval. De már nem birok leülni és farmolni egésznap hogy meglegyen az a 300 soulstone + kő + ezaz, hogy enchantolni tudjak, hogy aztán további 450 soulstone kelljen stb...
  • Vicodine
    Az az ertelme,h mindenki ugy fejleszti fel a cuccat, ahogyan neki jobban esik, nem nagy arelteresek vannak ha legyartod vagy ha megveszed, de mivel a broker arak is limitalva vannak, ezert sosincsenek elszallva az arak, es a penz meg mindenbol nagyon jol jon. En farmolos beallitottsagu vagyok, es nekem tetszik, hogy akar csak grindbol kijon barmi, nem kell hozza semmi extra. De vannak akik mashogyan szeretik...:D

Kicsit on:B&S egyik nagy hibaja a pvpn kivul pont az, hogy nagyon monoton es unalmas, mindig minden nap ugyanazokat a koroket futja az ember, es a sok insta miatt meg az emberek javareszt bent rohadnak az instakban, ami az amugy sem tulosztonzott open world pvpt megjobban lehuzza. Nct nem ertem amugy, ez nagyon nem jellemzo ra, mert ezelott csak ncs jatekokkal tudtam eveket jatszani, pl L2vel a maga idejeben hatalmasat alkotott, de ugy latszik visszafele fejlodik a ceg.
  • p2501
    Nem az a baj hogy sok mindent lehet csinálni, hanem hogy vajon kötelező-e? Jó persze tudom, nem az, játszani sem kötelező. De pl ha nem foglalkozom semmi ilyennel a játékban, szóval nem kertészkedek, nem veszek házat, nem kereskedek stb akkor ugyanúgy megtudom szerezni az ezekből folyó dolgokat? pl enchanthoz nem kell egy X item, amit CSAK mondjuk kertészkedésből és craftból szerzek? Ha a válasz az hogy igen, mert nem kell a kertészkedés semmihez, se enchanthoz se crafthoz se máshoz akkor mi értelme? Nyilván azért van benne a játékban mert van értelme. Ha én ezeket utálom csinálni, akkor nem marad más, meg kell vennem más játékosoktól ingame, gonolom jó sok goldért. Mert hát általában az van hogy kedvezőbb magadnak legyártani/megtermelni, mint megvenni. Ahhoz hogy megvegyem ezeket a szemeteket pénz kell, sok, vagyis egésznap majd famrolok. Jujjdejó.

De tök mindegy. Sokat olvastam a játékról, rengeteg videót néztem de engem nem fogott meg, ez van. Na. ez nem a BDO topic :D promozni ott kell, ty.
  • Hitmanus
    Még ott élvezetes, de majd ha végére jutsz a storynak és kezdődik az eszeveszett grindelés, meg a szenvedés a cuccok fejlesztésével megfogod gondolni, hogy játszol még tovább ezzel a játékkal:D
  • Vicodine
    Az,h egy jatekban sok mindent lehet csinalni, az miert baj?:D De alapvetoen full pvp game, szal a kommented nem allja meg a helyet, mert ez alapjan meg negativan jon le a dolog:D
  • Rafanir
    Nahát, milyen negatív itt mindenki a játékkal kapcsolatban.

Nekem továbbra is piszkosul tetszik. Bár túl sok MMO-val nem játszottam életem során, de azok közül egyértelműen ez a legjobb.
    A történetnek még messze nem vagyok a végén (most tértem vissza a sivatagba) és továbbra is piszkosul izgalmas és érdekfeszítő, így ez is ösztönöz engem, hogy tovább játsszak.
    Egyébként a pvp-ben meg nagyon rég találkoztam botal. Sőt igazából most éreztem rá az ízére. Teljesen áttrendeztem a skillfákat így sorra halmozom a győzelmeket az utóbbi napokban. A Team pvpv mellesleg oltári móka.
    Hangulatos játék, egy küldetést szívesen megcsinálok többször is, a harc élvezetes, a karakterek szerethetőek, a helyszíneknek pedig óriási hangulata van. Egy helyszínen pedig szívesen elidőzök sokáig, a sivatagos terülten például imádok hosszan bóklászni és küldetéseket csinálni .

Szerintem még biztos sokáig fogok játszani vele :)
  • Mirayse
    Hidd el engem se vonzott első ránézésre,csak azért fogtam bele mert nem volt más alternatíva.Mára gyökeresen megváltozott a véleményem róla.Amiket felsoroltál csak pénzszerzési opciók,a játék lényege teljesen más.De nem kezdek bele hisz ez a BnS "topic" :D

Vicodine,sajnos megértem az álláspontodat és nem is hiszek benne hogy ebből valaha lesz még jó game...Nagyon sok mmo-nak ez lett a végzete.Átestek a ló túl oldalára,jobban érdekli őket a profit mint a játékosok véleménye.
  • p2501
    Jah, kár hogy engem a bdo kicsit sem tudott meggyőzni, az nem az én játékom.. (talán ha lesz benne egy olyan kaszt, ami kicsit is felkelti az érdeklődésem..bár nemtudom.. engem abszsolút nem vonz ez a földművelés-kapálás-kereskedés-pecázás-építsél házat mert jó - dolgok..).

Szóval én még várok egy jó mmo-ra..
  • Malachit
    Én egy fillért nem fizettem eddig a játékba. Lehet ezért is vagyok lemaradva mindenkitől valamennyire, de így is elvagyok. Még egy ideig el is leszek. Ha épp megunom, váltani szoktam másra.
  • Vicodine
    1 evvel ezelott, ket jatek volt kilatasban, az egyik a b&s, masik a bdo. Ketto kozul mindenki, koztuk en is, kiprobalas utan a b&s-t reszesitettem elonyben, es mivel masikat mindenki forumokon a foldbe dongolte, azt le is fostam. Aztan kijott b&s, eltelt kis ido, es rohadtul unalmas kezdett lenni, elkepesztoen monoton, es tenyleg az arenan kivul normalis pvp kihivas sajna nincsen benne, raadasul nc meg ratett erre azzal, h nem fordit kello figyelmet a csiterek meg botok irtasara, ami aztan az utolso csepp a poharban. BDO viszont pont azt hozta, amire b&s-nel szamitottunk sokan, es meg attol is tobbet. Aki az elso furcsa es szokatlan "vilagot" megszokja, az biztosan ratapad, es a hiresztelesekkel ellentetben, pont h ott van csak igazi end game, es meg a kombat rendszer is sokkal jobb:DD (csak hat ezt ki kellett probalni, kar volt videok alapjan eloitelkezni..)b&s viszont gyengen muzsikal sajna. A legjobban az faj, hogy sok penzt beleoltem, es jatszottam erte 2 honapot...Raadasul nem vagom most h all, de voltak jelek a p2w iranyaba is, ami megjobban agyonbassza az egesszet. Nyilvan a maradek maroknyi jatekosbol amit lehet ki kell preselniuk, es bar sokan szidjak a p2w rendszeru shoppokat a jatekokban(en is), azert azt ne felejtsuk el, hogy az emberek miatt tud mukodni, tehat nagyon sokan vannak akik szeretik :D Sajna...Na mind1, egyszer meg lehet fasza game lesz, de azert arra meg sokat kell varni, mert jelen esetben nem latom, hogy olyan fejlesztesek jonnenek a jovoben, ami gyokeresen megvaltoztatja az egesszet, open world pvpben jo kihivasokat allitananak az emberek ele, adnak motivaciokat a mass pvphez, mert ez az arenasdi szep es jo, e sportra stb, de egy mmoban hosszutavon...Potencia meg mai napig van benne, es azert kar, mert nc mindig beletette a jatekaiba azokat, amik innen hianyoznak, nem is ertem.
  • Malachit
    Én még találok benne újdonságot szerintem. Ott van a Musin 9+ szintek, Lila insták 4 fősen, felszerelés fejlesztgetése. Igaz most jön az igazi opó roller, mert az összeszedendő alap anyagok terén most érem el a Pirate + szintet.
  • Mirayse
    Egy ideje nekem is kezdett egy síkú lenni az egész játék...valahogy nem is hiányzik hogy abba hagytam....BDO-al tök jól elvagyok.
  • Malachit
    Ha kihívást szeretnél menjél random low AP-s gruppal 4 fős instát
  • p2501
    Én elég sokáig kitartottam mellette, de a kurva sok bot, és társai, nagyon elvették a kedvem. Meg az hogy iszonyat sokat kell farmolni, ami önmagában nem baj, ha nem lenne állati unalmas, ott rohadni soulstone plains-en, csinálni az unalmas dailyket minden nap. Az easy insták, semmi kihívás. De legalább arénán elver a summi cheater bot.
  • Hitmanus
    Undorító lett a játék. -.-
  • Rafanir
    Azóta már szerencsére megoldódott :D
  • Bolhaslo
    Adj hálát az égnek.
  • Rafanir
    Nem küld a rendszer belépő kódot az e-mail címemre!
    Azt írja ki, hogy elküldte, de nem érkezik semmi sem az e-mailomra.
    Nem tudok belépni a játékba, pedig tegnap még semmi gond sem volt.

Valami ötlet?
  • Malachit
    Lesz pörgetés, ha nézed, ki is írja hány nap múlva.
  • Sordoran
    Na meglett az event első értelmes láda loot-ja számomra, egy Yeti soul shield 8. Nekem nagy szó, mert még lab-ba se voltam, bár igazság szerint most is csak láda miatt léptem be, kicsit elment kedvem játéktól.
    Viszont, lenne egy kérdésem, Daily dash új kör lesz? Mióta körbe értem múlt héten, nem dobja fel, de most már menüből se tudom megnyitni.
  • Vicodine
    A jellemvonasai ezt mar ezer eve elarultak rola, hogy ilyen ember, de aki nem latta rajta az elso perctol kezdve, az elegge vaksi mar bocsi:D
  • drop
    sziasztok eddig védtem Ákos gyereket a de sajnos rá kelet jönnöm hogy nála gerinctelenebb embert nem ismertem még nagy ívbe kerülje a klánját mert sajnos csak kihasználja az embereket
  • BoneDragon
    Én meg rá akartam költeni 250 goldot kulcsokra, de napok óta nem tudom átváltani pontokra. Senki se veszi.
  • Malachit
    Tegnap mondták is volt klántársak, hogy fórumon olvasható, ki hány kulcsból mit nyitott és nem kevesen vannak akik 3-400 kulcsot vettek, teljes havi fizuját a játékra költötte, stb...Na most ez 70-100.000 forintocska besaccolva, amit én sose fogok erre a játékra költeni. a láda slot bővítésen gondolkodtam, de aztán azt is hagytam a fenébe.
  • xodd
    szerintem akkor probléma nincs vele ahhoz, hogy nagy előnyre tegyél szert súlyos összegeket kell ráfordítani, aki meg megteszi szerintem meg is érdemli amúgy meg pont ezzel veszi el a pve lényegét, aki meg pvpzik annak meg tök mind1 mert arenaba nem számít
  • Malachit
    Olyan mint a Shugo event reset scrollal, csak itt még instát se kell menned csak nyomogatni a klikket. Néztem miket nyitottak az emberek és a broker árváltozásokat.

Nyitásnál nekem természetesen tiszta haszontalan szemét jött (20 MW insignia, meg 1 silverfrost ore). Másoknak meg folyamat 100 soulstone 3 silverért, lila max gemek, új event ruha (az pl. kell a fenének) dart, stb.

Brokerbe le is ment az ára mindennek, késő estére kicsit emelkedett, mert gondolom a papa kicsi gazdag fiai elmentek csicsikálni. Ha ma megint ugyan azt a sémát követi majd a broker, szerintem bevásárolok dartból. Lesz rá kb. 100 goldom, ami 50 darabot jelent. De jobb lenne ha 2k-m lenne, mert akkor mindent meg tudnék venni, csak annyi összesen nem volt még :/
  • Vicodine
    Sok pistike van, aki vesz kulcsokat, es annyit, amig ki nem nyitja a neki kello cuccokat. Szal real maniert megveszi, amiert masnak szopni kell kemenyen, szerintem ezt nem nagyon lehet mashogy megitelni. Tiszta Aion, elsonek az ugrott be nekem, h mi a fasz, GF megvette a jogokat es mar o uzemelteti?:D
  • p2501
    A láda random dobja az itemeket, nem? gondolom a drága-ritka cuccokat kisebb eséllyel dobja mint a többit. Ez a rendszer már Terában is volt, azért ezt nem nevezném p2w-nek. Főleg hogy ez egy event, vagyis csak egy bizonyos időszakban lehet ládákat nyitogatni, tehát nem az van h pistike fogja az 50ezer Ft-ját, majd azt mondja hogy ő megveszi magának az összes hongmoon skillt vagy 300 db frozen stingert, vagy 1000 db soulstonet, hanem vesz kulcsokat, és vagy kinyit 1-2 jó dolgot, vagy nem.
  • Malachit
    Mától indul az igazi PAYTOWIN! :D

http://www.bladeandsoul.com/en/news/spring-treasure-trove-event/

Egészségére mindenkinek!

Van kb. 80 goldom, de van bankkártyám is :P
  • Mirayse
    Mondj egyet ami hozza a színvonalat kérlek!Elvagyok vele de váltanék ha volna mire! :)
  • Bolhaslo
    Akit érdekel egy acc, viheti. Kihúzva nincs rajta az új patch. Tehát, ha jól emlékszem 45, meg a tököm emlékszik már a... hm 4, talán. (2 sör.)