Blade and Soul - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit on:B&S egyik nagy hibaja a pvpn kivul pont az, hogy nagyon monoton es unalmas, mindig minden nap ugyanazokat a koroket futja az ember, es a sok insta miatt meg az emberek javareszt bent rohadnak az instakban, ami az amugy sem tulosztonzott open world pvpt megjobban lehuzza. Nct nem ertem amugy, ez nagyon nem jellemzo ra, mert ezelott csak ncs jatekokkal tudtam eveket jatszani, pl L2vel a maga idejeben hatalmasat alkotott, de ugy latszik visszafele fejlodik a ceg.
De tök mindegy. Sokat olvastam a játékról, rengeteg videót néztem de engem nem fogott meg, ez van. Na. ez nem a BDO topic 😄 promozni ott kell, ty.
Nekem továbbra is piszkosul tetszik. Bár túl sok MMO-val nem játszottam életem során, de azok közül egyértelműen ez a legjobb.
A történetnek még messze nem vagyok a végén (most tértem vissza a sivatagba) és továbbra is piszkosul izgalmas és érdekfeszítő, így ez is ösztönöz engem, hogy tovább játsszak.
Egyébként a pvp-ben meg nagyon rég találkoztam botal. Sőt igazából most éreztem rá az ízére. Teljesen áttrendeztem a skillfákat így sorra halmozom a győzelmeket az utóbbi napokban. A Team pvpv mellesleg oltári móka.
Hangulatos játék, egy küldetést szívesen megcsinálok többször is, a harc élvezetes, a karakterek szerethetőek, a helyszíneknek pedig óriási hangulata van. Egy helyszínen pedig szívesen elidőzök sokáig, a sivatagos terülten például imádok hosszan bóklászni és küldetéseket csinálni .
Szerintem még biztos sokáig fogok játszani vele 😊
Vicodine,sajnos megértem az álláspontodat és nem is hiszek benne hogy ebből valaha lesz még jó game...Nagyon sok mmo-nak ez lett a végzete.Átestek a ló túl oldalára,jobban érdekli őket a profit mint a játékosok véleménye.
Szóval én még várok egy jó mmo-ra..
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Azt írja ki, hogy elküldte, de nem érkezik semmi sem az e-mailomra.
Nem tudok belépni a játékba, pedig tegnap még semmi gond sem volt.
Valami ötlet?
Viszont, lenne egy kérdésem, Daily dash új kör lesz? Mióta körbe értem múlt héten, nem dobja fel, de most már menüből se tudom megnyitni.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Nyitásnál nekem természetesen tiszta haszontalan szemét jött (20 MW insignia, meg 1 silverfrost ore). Másoknak meg folyamat 100 soulstone 3 silverért, lila max gemek, új event ruha (az pl. kell a fenének) dart, stb.
Brokerbe le is ment az ára mindennek, késő estére kicsit emelkedett, mert gondolom a papa kicsi gazdag fiai elmentek csicsikálni. Ha ma megint ugyan azt a sémát követi majd a broker, szerintem bevásárolok dartból. Lesz rá kb. 100 goldom, ami 50 darabot jelent. De jobb lenne ha 2k-m lenne, mert akkor mindent meg tudnék venni, csak annyi összesen nem volt még :/
http://www.bladeandsoul.com/en/news/spring-treasure-trove-event/
Egészségére mindenkinek!
Van kb. 80 goldom, de van bankkártyám is 😛
4 felé bejelentkezek. WOW HC raid már nem kenyerem, próbáltam újra, de hamar frusztrált lettem tőle már.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.04.08. 08:54:20
Starfall Crater crimson oldalon az Elemental Gankery-be várunk mindenkit szeretettel. Gear nem számít, csak két kikötés van: legyél aktív, és ne legyél kretén. Minden este pár órát farmoljuk a 4es dungeonöket ill. soulstone plainst, a kevés időnket értelmesen akarjuk eltölteni, drámázás, anyázás, és legfőképp retardált pugok/gyűjtőklánokra jellemző klántársak pesztrálása nélkül. Klánadó nincs, minimális aktivitás: heti 4 nap, főként este. Részletek a hivatalos fórumon, (Clan recruitment, EU, Starfall Crater, Elemental Gankery), vagy ingame: Lodovik, Elleryn, Fuyukami
Ha nem akarsz csatlakozni, csak partyt keresel egy-két dungeonre, arra is nyitottak vagyunk.
ps.: Nem tudtam a recruit linket beszúrni, ha valami mod beszúrná, megköszönném.
Tegnap váltottam is frakciót, így MW a 30-60+ percből hirtelen leredukálódott 10-15 percre. Nesze neked frakció balance....
Ja és ha már warlock, az se baj ha nem egyedül mész oda hanem partyban csinálod (mondjuk egy warlockkal 😄). Szokták ott a helyszínen invelni egymást az emberek, és a warlock partybuffja lényegesen megkönnyíti a dps dologot.
Utoljára szerkesztette: p2501, 2016.04.06. 11:59:50
Ott talán 1-2 quest van aminek még nem néztem utána hogy pontosan mit is kéne ölni meg ilyenek így azokat soha nem csinálom meg.. de alapvetően 51 db soulstonet kilehet szendi / nap. (468 ap-val).
Utoljára szerkesztette: p2501, 2016.04.05. 09:25:42
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Többször is feltűnt, hogy miközben egy dungeonba nyomulok, a mapon időnként "illetlen" ábrák szoktak kirajzolódni 😄
Az ilyeneket ki és hogyan csinálhatja? Az világosan látszódik, hogy valaki rajzolja őket.
Valami programozó hacker betör a játékba és szórakozik a játékosokkal vagy mi? Mert feltételezem nem az adminok trollkodnak unalmasabb pillanataikban. 😄
Nem mintha én akarnék ilyeneket csinálni, csak hát nem értem.
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.04.01. 18:52:55
Azt sajnalom a legjobban, h eveket vartam a jatekra, ki is probaltam kijovetele elott, es akkor tetszett is, de hosszutavon sajna nem hozta az elvarasokat, beleoltem vagy 60k ftot, es jatszottam vele ugy 2 honapot. 1v1 az tenyleg jo, a skillek az animacik a grafika meg sokminden tenyleg kovetendo pelda mai napig, de valami hianyzik az end gamebol, es tul sok benne a monotonitas. Kar erte, pedig ugy terveztem evekig tolom majd ezzel. Persze ha kesobb raknak be open world pvpt erinto fejleszteseket, amik feldobjak az egesszet, es normalisan lehet majd "vadaszni " az embereket, nem pedig "big red zerg" vs "mini blue zerg" lesz, akkor azert fogok neki adni meg eselyt, de egyenlore nem latok ilyen fejlesztesekre utalo jeleket.
Nos igen, sosem a PVP-ért játszottam az MMO-kat...