Blade and Soul - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna egy olyan kérdésem, hogy szerintetek mitől lehet az, hogy miután letöltöttem a játékot, majd fel is lett installálva (nem írt ki sehol semmi hibát) elindítanám de az ég világon nem történik semmi?! Bejön egy kis ablakban az NCSOFT ahol van egy settings illetve egy file repair és ennyi. Semmit nem lehet csinálni, amivel el tudnám indítani a játékot.
Szerintetek hol lehet a bökkenő?!
Bocsi 😄
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Tudom eléggé késői válasz de legalább más tisztában lessz vele ha esetleg ide téved mondjuk eléggé inaktiv lett ez a fórum ahogy látom de sose lehet tudni.
Esti raid! live
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Aki kapja marja! Én nem veszem hasznát. <#alien2>#alien2>
Mai live, új insta kimaxolása
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.10.21. 18:39:09
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nem is használok semmi hacket, csalást, vpn, vagy egyebet még is lezárják a fiókjaimat. Ez eléggé szemétség:S
Már csak nyolcadikáig tart és egy bizonyos szint után megkapod napi küldetésnek a tower of memory-t (J-gomb, második fül), amit érdemes megcsinálni. Itt lényegtelen a felszerelés és a szint, mindenki csinálhatja, aki megkapta a küldetést.
Azt áruld el még légyszíves, hogy ezzel a Memory Bell-el mi a bánatot lehet kezdeni?!
A fejlesztési fát a karakterlap jobb oldalán nézheted meg, a középső fülön.
Event van, az F10-nél vedd ki az ingyenes dolgokat.
Régen sokat játszottam ezzel, aztán közel egy éve abbahagytam.
Most gondoltam kipróbálom ezt a stukkeres mutatvány, emilt is kaptam, hogy jöjjek már vissza, mert az nekem milyen marha jó lesz 😉
Szóval régebben ha még jól emlékszem - viszonylag egyszerű volt (egy darabig) a fegyvereket fejleszteni. Ha jól rémlik, akkor a Stalker-t lehetett. Most viszont "This item cannot be evolved" van... Megszűnt ez a fajta fejlesztése a fegyvereknek? Vagy van valami spec dolog / cucc?
Köszi!
Magyar klán már nincs szerintem, csak néhány barangoló egyén 😊
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hao District-en van még aktiv magyar klán?
-Tgf LVL NINCS ! MINDENKI SZÍVESEN LÁTTUNK !
-TS3 LEGYEN ! ÉS MINDEN NAPOS AKTIVITÁS .
KLÁN NÉV : Bajnokok
Az én nevem : GintokiHUN
Vagy írj rám itt 😊
Na mar reggel felraktam a jatekot (epp update-el), az europai szerverre csatlakozom. Ha esetleg van magyar kozosseg/klan szivesen csatlakoznek.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.08.03. 06:48:29
ÉS amúgy igen, nálam a B&S ott rontotta el, hogy iszonyat unalmas a gearelődés és az insták, még az 1v1 arénával el is voltam egy darabig, de igen.. az open pvp kicsit hiányzott..
Utoljára szerkesztette: p2501, 2016.07.13. 14:54:24
Rafanir: a valasztek oriasi MMO teren, viszont ahogy olvasom a kritikakat, igencsak megoszalanak a velemenyek. Folosleges telepitgeteshez nincs kedvem. 😄
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Nagyon jó kis MMORPG, sőt számomra a legjobb amivel eddig játszottam.
Bár már én sem nyomom akkora hévvel mint a szerverek indulásakor, de ettől függetlenül azért még rendszeresen játszok vele.
A történet egészen kiváló, izgalmas és vállalkozással teli amit csak még jobban feldobnak a jobbnál jobb karakterek.
A legnagyobb erény persze a harcrendszer, ami igazi felüdülés, sok más mmo-hoz képest. Pörgős, élvezetes és látványos. Remekül összerakott, gyönyörű kombókat lehet benne összehozni, amik mind moboknál, mind más játékosok ellen használva oltári élmény.
A grafika gyönyörű, egy-egy helyszínen egyszerűen élmény nézelődni, és egyben a világ felépítése és dizájnja is csodás.
A választható fajok és kasztok is igen tetszetősek. E mellett a dungeonokra és pvp-re sem lehet túl sok panasz.
Nem tagadom, vannak hibái, de egy nagyon pofás ki mmo 😉
Nezegetek uj MMO-kat, ezt meg az Echo of Soulst talalom probara erdemesnek. Mint regi Lineage 2 fan erdemes belevagni?
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Sajnos nagyon sok pontom megmaradt ezert a csere megoldhato lenne.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.05.31. 10:29:04
Veni, Vidi, Vici
Egy ideje nem játszok, mert kicsit megfeküdt a video karim. Ha majd megjön rá a hűtő venti amcsiból, megint benézek 😊
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.05.23. 09:54:03
A lényeg, hogy ha leszedi a játékot, akkor azt írja ki neki, hogy "A debunger has been found runing is your system. Please, unload it from memory and restart your program."
Nem mintha nem tudnám lefordítani, de ettől függetlenül nem tiszta, hogy itt mi a teendő.
Valami ötlet?
Btw ettől függetlenűl a kasztok annyira nem "varázsoltak" el. Talán majd ha jön valami új pluszba vagy ilyesmi. Addig nem erőltetem.
ON: És igen ez így van. A mindennapi dailyk borzalmasan unalmasak. És ezért untam meg, pedig én is nagyon élveztem a fejlődést stb. Nagyon jó a skill és combó rendszere, és nagyon hangulatos játék érdekes storyval. De már nem birok leülni és farmolni egésznap hogy meglegyen az a 300 soulstone + kő + ezaz, hogy enchantolni tudjak, hogy aztán további 450 soulstone kelljen stb...