Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amugy nekem se jön be naon az a csaj de az már jobban bejön #5313
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Þór vígi þessi rúnar
nagyon jo szemed van az ilyesmihez ^^
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
másztszíííí 😄
kicsivel lejjebb linkelt leányzó képet tessék végignézni 😄 (L)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
---> rendkívül szép - aranyos - édes minden. o_O
csak a bekas lanyrol montam h voltmar.. csak meg kerdeztem h kiez.. ennyi tortent korabban..
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
lehet h votma,de szarul fotosoppolt meg fekete,vagy legalabbis 8 ad ver minimum ,szal ritkemo.. erdekes