Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lááááááv mind1ik... nyalókásra annyit, h ne azt nyalja 😄. adok neki finomabbat 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Remélem jók és tetszenek<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#alien>#alien>
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Hasonlít a skinsbõl az ikerpárra
hát sztem kicsit meg van photoshopolva ;p
Az elsö képen lévö csajszi naon szexi
ö kéne nekem😄<#puszis>#puszis><#crazya>#crazya><#szeret>#szeret>
ö kéne nekem😄<#puszis>#puszis><#crazya>#crazya><#szeret>#szeret>
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
úristen az elsõ <#wow2>#wow2><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
<#wow1>#wow1>
Na uraim, lehet válogatni😊
kivan lyukadva a bugyija
Felfalnám😊 Nagyon fincsi husi.<#finom>#finom>
masszívan dugnivaló leányzó

Üdv a klubban
az a nõ nekem KELL.
ha nem tetszik, azt is leszarja mindenki.
ez az igazság :0
ez az igazság :0
<#law>#law><#finom>#finom><#szeret>#szeret>
ez az internetnek egy olyan része ahol vannak szabályok, meg be kéne tartani a netikettet is
az hogy te ide regeltél és ezt a fórumot használod be kell tartani... ha nem tetszik... nem folytatom 😛
az hogy te ide regeltél és ezt a fórumot használod be kell tartani... ha nem tetszik... nem folytatom 😛
Bazinga!
Leírhatod, csak a HG kitörli
Mi az, hogy nem lehet? akkor írom le hogy szopjatok le, amikor akarom.
Bazmeg.
Ez a zinternet.
Bazmeg.
Ez a zinternet.
mikre nem figyelsz te 😄😄
amúgy ha tényleg "igaz" és az õ szobája, akkor ultragáz... többnek néz ki mint 12, és e kor felett már égõ TH -t hallgatni <#hehe>#hehe>
amúgy ha tényleg "igaz" és az õ szobája, akkor ultragáz... többnek néz ki mint 12, és e kor felett már égõ TH -t hallgatni <#hehe>#hehe>
Bazinga!
a háttér ugye csak vicc?<#shakehead>#shakehead>
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Na meg a párna 😄
<#szeret>#szeret> még!
Most mire írtad egyáltalán? Én nem látok semmit. Vagy kitörölted?
ROFLMAO <#idiota>#idiota>
Ne korlátozzuk a szólásszabadságot és a magyar nyelv ilyen egyedi használatát. Ezek a kifejezõeszközök egyszerûen fenomenálisak XDD
Ne korlátozzuk a szólásszabadságot és a magyar nyelv ilyen egyedi használatát. Ezek a kifejezõeszközök egyszerûen fenomenálisak XDD