Ariak és ari emo csajok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Látom még sohasem hallottad az alábbi csodálkozásokat:

Jézusom, a hétszentségit, stb.

A hozzád hasonló hülyéktõl óvjon meg az isten. Nem vagyok vallásos, de azért ez a "kis keresztény kis hivõke" vagy duma nálam kiveri a biztosítékot. Kis trollkodó sg-s kocka vagy?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Legend Killer
<#eljen><#worship><#worship><#puszi><#love11><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
😄D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Sugam
te ez olyan geci idegesítõ.. ilyen kis keresztény kis hivõke vagy? ha igen nem zavar, akkor elfogadható, de alapjában borzadályos ez a krisztusom duma...

hmm...

(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

DJKonya
Aztaaaa<#wow1><#szeret><#szeret>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Molnibalage
Krisztusom! 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

solo
Azám^^

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Gyönyörûûûû <#szeret><#szeret><#szeret>

wow! <#eljen>

Legend Killer
édik

Hayni
hû..
édes
Hayni
allock
már 14évesen is nagy szíve volt 😛

#hhwnd

Legend Killer
😄D.

ez a csaj is azok a ritkaságok közé tartozik ebbe a topicba akit dugnék 😄
Legend Killer
kinek ez, kinek az 😄.

Heffi
Sztem nem 😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Kovács Erix
ÓóÓ de gyönyörû a 2-dik<#love11>

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Legend Killer
hû, de szép!<#eljen><#worship><#worship><#puszi><#love11><#wow1><#hawaii>

Mi a külömbség az Emos és a Sceen közt?
Legend Killer
😄D

Bulykin
<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Legend Killer
leszbi? 😄 alsó kép.

nem nevet, hanem idétlenül grimaszol
Ic3 m4n
3:
Nevet plííz 😄

devid1414

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

devid1414

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Legend Killer
<#eljen>

would tuk

devid1414

Legend Killer
akkor meg kuss és kész 😄.

TothLaci
Jogos.
milk4
És kimondta,hogy te tetted oda a fejet?Már kismilliószor láttam a neten ezt a képet szóval...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Legend Killer
én csak betettem a képet.

epic fail

ha nem tetszik, tegyél be egyet te.

milk4
Kár hogy a feje oda van photoshopolva...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Legend Killer
😄. történetesen egy rajzfilm szerepe miatt volt ilyen a csaj haja. wikipedián ott leírták, hogy Lazy Townba szerepelt és ilyen színû hajban adta elõ.

JethroHUN
Kösz a magasröptû vélemény kifejtésed.
1. azért vankifestve mert a fekete emo kellék vagy mert neki úgytetszik.
2. Az ízlések kölönbözõek. (ne lepõdj meg ez IGAZ 😮)
3. társkeresõ oldal egyel arrébb <#wave>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Heffi
<#wow3>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Legend Killer
ahogy akarod. fail 😄.

TothLaci
Hányom kell, nem baj? <#wow3>

#7235 már majdnem jó, de miért van befestve a szeme is?
#7236 heyha, egy éjszakás kaland kedvelõinek jól jöhetett.
#7234 szintén már majdnem jó, de a szeme körül miért van kiemelve feketével? 😮
Legend Killer
Julianna Rose Mauriello

tetszik emberek? 😄 jók a csöcsei, meg a popsija<#eljen><#idiota><#hehe>.

Legend Killer
többi is jó, szexi, de õk a nyerõk.

Legend Killer
<#eljen><#love11>

Legend Killer
<#eljen><#puszi><#love11><#szeret><#szeret><#hawaii>

Snexi
szemöldökkirálynõ

Hayni
Hayni
ez már mondjuk ps