Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jézusom, a hétszentségit, stb.
A hozzád hasonló hülyéktõl óvjon meg az isten. Nem vagyok vallásos, de azért ez a "kis keresztény kis hivõke" vagy duma nálam kiveri a biztosítékot. Kis trollkodó sg-s kocka vagy?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

édes
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
epic fail
ha nem tetszik, tegyél be egyet te.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
1. azért vankifestve mert a fekete emo kellék vagy mert neki úgytetszik.
2. Az ízlések kölönbözõek. (ne lepõdj meg ez IGAZ 😮)
3. társkeresõ oldal egyel arrébb <#wave>#wave>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
#7235 már majdnem jó, de miért van befestve a szeme is?
#7236 heyha, egy éjszakás kaland kedvelõinek jól jöhetett.
#7234 szintén már majdnem jó, de a szeme körül miért van kiemelve feketével? 😮
tetszik emberek? 😄 jók a csöcsei, meg a popsija<#eljen>#eljen><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.