Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
amit felraksz az INTERNETRE, az többé NEM a TE TULAJDONOD. vagy ne rakj fel képeket, VAGY TÛRJED. ennyi. ha felrakod AKÁRHOVÁ, az onnan LE fog kerülni, és valószínûleg az internetrõl SOHA NEM FOG eltûnni. szoval legközelebb meggodnolod, és hátha nem raksz fel képet. ennyit tudok mondani. nem jártál sem alotmányismeret órára, sem szabályzatot nem olvastál.
szia.
Kedves Barbara!
Valahol megértem miért vagy kiakadva, és a te szemszögedbõl jogos a felháborodás. De nézd másik szemszögbõl: nemmindenki mondhatja el magáról hogy bekerült ide. Fogd fel egyfajta "kitüntetésnek". Attól, hogy az van felülre írva hogy "Aranyos Emo Csajok" nem csak emos csajok kerülnek ide, erre konkrét példa a #7097 hozzászólás ami úgy indít eleve: nem emo de aranyos 😄😄 - te is ebbe a kategóriába tartozol. Én a helyedben örülnék hogy bekerültem ide, és nem feszegetném.
Ha elakarod távolítani a képet azt nem nálunk kell intézned hisz ha megnézed a kép tulajdonságát az a: http://image2.myvip.com/cl...stb helyen van, itt csak megjelenik, ha onnan törlik innen is eltûnik azonnal.
Természetesen ez csak az én meglátásom, tanácsom, javaslatom, nem kell velem egyetérteni!
Remélem nincs harag 😊
További szép napot!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
ha az internetre teszel fel magadról képet azt bárki felhasználhatja bármire,nem jogsértõ
az meg kb milliószor le lett itt írva hogy az itteni csajok nem emo-k,csak kinézetre hasonló lányok
mi lehetne a topic címe ha nem ez?
nyugodj meg,attól hogy itt vanak a képeid senki nem fogja azt hinni hogy egy depressziós öngyilkosságra hajlamos nem tudom mi vagy (mert ahogy kiveszem ez a legnagyobb problémád)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
😄.
amúgy ja, Hayni tök aranyos<#love11>#love11>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
#7312 második kép meg frankón olyan mint egy fiú 😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
hogy vagyol?<#wink>#wink>
köszönöm a sok szép képet midnenki nevében<#eljen>#eljen>.
kár, h törölted az én lolos képem<#shakehead>#shakehead>😄. pont ide illett ehhez a kettõhöz.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
<#eljen>#eljen>!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...