10233
-
#4589 másik: főképp öregember védelméért irtam postot a másikba.. és az hogy soha de soha nemfogok fikázni 1 szóval sem mondtam. általában itt szoktam bűnronda egyéneket kifikázni..
mentségemre legyen, igencsak felvagyok idegesitve, sry ha túl nyers a 2poszt. -
#4588 az a közöséggi portálokba topikba irtam, és ott 1x nemugatok, viszont itt már többször is megtettem, mert megirják egyes szardarabkákra ,hogy szépek meg láv, közbne undoritó. barna szem nem gond, de átlagosnak mondható, nagy orr meg a halálom. az hogy testes mit mond?:D .. az élet? ja mer csillog a szeme és vigyorog ? olyan mint 1 klozet, nulla ez a tekintet. arról nemis beszélve ,hogy be van gyakorolva, és 500.adik fotóra sikerült ilyenre ,de még ez is pselt, mert nyomdafesték nincs rá ,hogy milyen ronda . -
Fbn Lx #4587 ugyanakkor ha jobban megnézem, elég buta fejet vág, de az mellékes :D -
Fbn Lx #4586 fuhh... a hatodik lány... nagyon szép arca van, de leginkább árad belőle az élet, valami pozitivitás meg optimizmus, ami különösen megfogott :D -
#4585 Wauw...szépek a szemei. -
#4584 és?mivan ha nagy az orra?attól még nem lehet szép?senki sem tökéletes..barna szemű?az is baj?jézusomXD és ha télleg azt irtad a multkor,hogy te inkább megtartod a saját véleményed ha nem tetszik valami,akkor én sem értem mint ahogy tresh se,hogy akk miről is beszélünk?:S én szerintem meg aranyos,a 3.képen szép a szeme mikor mosolyog.. -
#4583 Az miért baj,hogy barna szemű? -
#4582 a mell alapvetően nem zsírból van-e?? -
Tresh #4581 ezt tőled idézem: "ha meg nemtetszik nem írod meg, nekem se tetszenek sokszor a belinkeltek, mégsem ugatok ,hogy miez??"
most mivan? meggondoltad magad? mégis leugatod a képeket? -
#4580 fikázzhatnékom van. nagy az orra , testes alany, tehát eza nem dagadt tehát nem is vékony. valami zsirpárna vana csöcse helyén amit megspékel 1 melltartóval. béna a haja. barna szemű. de lemerem fogadni irják a képei alá hogy uh i would fuck u until u are dead.. meg a hasonló színvonalok. -
#4579 a 3. xD -
ricsimaster #4578 És akkor jó éjszakát! -
ricsimaster #4577
-
ricsimaster #4576
Fav:
-
Tresh #4575 nekem így is tetszik -
#4574 :O tényleg :O -
Fbn Lx #4573 nagyon igaz.
azt mondtam rá kapásból hogy szép, de nem kell elforgatni, elég ha elfordítod a fejed :D meglepetés ért. -
#4572 -__- evan. tegyél te akkor -___- -
#4571 hayni fos képminőség nem nyerő... -
#4570 pff x( -
#4569 ő szép :D
bár az ilyen elforgatott képek mindig becsapósak,sokszor elforgatom őket és úgy már nem is néznek ki olyan jól xD -
#4568 háh -__- -
#4567 -
#4566 -
#4565 minőségi képeket plizzzz -
#4564 -
#4563 -
#4562 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jó, hagyjuk :). emós csajszi képeket még! Hayni Mesternő tessék tenni majd :). -
#4561 XD RKO már kapott BANT-tXD lol m1 ez OFF de legyen
ON:D -
#4560 nem tudod értékelni a jót. kérsz1RKO-t? :D
Hayni meg úgy jó ahogy van. -
#4559 engemkihagyni. -
#4558 OMGXD
#4553 ez teccik?:D akkor inkább Hayni kopaszon... -
#4557 hayni bébi az enyém lesz. -
#4556 képt! -
#4555 Egy bunkóparasztvagy Tresh :) csak ennyit a véleményedről. -
#4554 Én nem is -
#4553 javítok: sztem édi - mert amint látom más szerint nem :D - de Hayni édibb sokkal :D. -
#4552 sztem is édi. de Hayni édibb. -
#4551 deazért tény hogy jobb csöcse van mint jokernek -
#4550 sztem nem