10233
  • toza #4629
    o az?
  • Jaffa 2843

• Jaffa 2843
    mindössze a 2 szavacska a baj :(
  • solo
    Deszépvagy kislány^^
  • ba32107
  • Hayni
    Kérésedre

• Legend Killer
    a fejbe lövős kész :D, teccik.
  • toza #4622
  • John Cena
    xDDDD
  • ba32107
    Huh ő eléggé megfogott
    Nincs róla még?
  • Fbn Lx
    azt nem értem, miért kell a barna szemű lányoknak átfotósoppolnia a szemeit?
    én speciel a barna szemeket szeretem a legjobban. a zöld se rossz, de a kék szem nem jön be.
  • Legend Killer
    amúgy édesek, aranyosak mind :). köszi a képeket Hayni! :)
  • Hayni
  • Legend Killer
    ne ess le drágaság :D. fejjel lefelé van :D.
  • Hayni
  • Hayni
  • Hayni
  • Hayni
  • Hayni
    De még le is buktatja magát :D:D:D de am szép csaj nagyon :)
  • Hayni
    Pedig am tök szép csaj lenne :////////

• Hayni
  • Hayni
    Itt még el is baszta, mert elcsúszott a kék,és látszik hogy barna a szeme. . .

• Hayni
    Kis Photoshopszemű :)

• John Cena
    szentem teljesen 8:)
  • ba32107
    Nem, azért ték mert a "take" magyarosítása (legalábbis én így tudom)
  • John Cena
    azért ték:D Teljesen Értelmetlen Komment
  • kakaoskalacs
    ték-elés értelmetlen dolog
  • John Cena
    mekkora ték:OxD
  • Legend Killer
    pfffffffff
  • kakaoskalacs
    hát az én izlesemnek nem megfelelö :)
  • Fbn Lx
    igen.
  • Legend Killer
    vakok vagytok.

tök aranyos a csaj. és szép. mondom én itt, h sokan nem tudják értékelni rendesen a lányokat.
  • John Cena
    azért engem leszívhatnaxD
  • Ic3 m4n
    Első kép alapján felejtős, a második kicsit javít :P
  • Legend Killer
    mit izélsz? aranyos a csaj.
  • kakaoskalacs
    áhh :\
  • Depridol

• Sugam
    itt valami felfogási gondok lehetnek , vagy én nemtudom :D... azért húztam le a külsejét , mert abszolut még ebben a stilusban is 10/5 esetleg 6.. a ps témához: , szerintem itt fogalom zavarok merülnek fel nálad.

fbn: én megértem, több féle kategória van, van rnb diszkó zene mittomén mit hallgató, aki talán cicababásan, illetve kevésbé úgy öltözködik, és megfordulnak az "alter"( főképp zene határozza meg, a mai lányok kinézetét, DE nem minden esetben ) csajok is elég terjedelmes mennyiségben. néha herótom van a cicababáktól, de felmerül bennem [hogydemegbaszn*m :D].. ez a kettő típus létezik most, NAGY mennyiségben, ahogy felfedezni véltem..
    illetve vannak olyan egyének is akik semmilyen stilust nem követnek stb.

vissza olvastam a 4588 as postom, elég duvad volt sry :D
  • Mayu Misery
    és miért baj ha átlagos?:S hagyjuk már azt,hogy undoritó! mindenkit fikázol,ha ronda,közbe meg jóformán senki sem tehet róla ha pl nem szép embernek születik.egyszerűen genetikai probléa,ami ellen még a smink sem segithet max enyhiithet a külsején..ja és azt kell mondanom,hogy ez a lány szerintem(ami nem biztos,de kb 99%)hogy nem photoshoppal csinálta,mert pl a 3.képen elég közelről látható,és nincs benne semmi érdekes,hanem csak egyszerűen mosolyog,a 2.képen is csak öszevan gumizva a haja azt ennyi..jó hogy nem mindenkire rávágod,hogy mindenki photoshoppal csinálja a képeit meg stb stb..
  • Fbn Lx
    jólvanna, olyan 21 éves koráig azért abban a korban van az ember, hogy távolról a kutyát is dugható nőnek nézi -.-
    Kb. végigmegyek az utcán, és minden második nő tetszik. most vagy nekem van alacsonyan a korlát, vagy ennyi szép lány van Magyarországon :D
    Mindenesetre valakinek vagy be jön ez a stílus, vagy nem. Nekem pl. nagyon bejön, hogy egy plasztika, zsírleszívás, szájfeltöltés nélküli "átlagos" lány előveszi a fényképezőt a hétköznapokban, és lekapja magát. Ez sugározza a természetes szépséget, hiába spékelik meg a hajukat, a ruhájukat, azért érezni, hogy lány van mögötte.
    nem címlaplányokra van szükségem.