Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már el lett mondva párszor, hogy minden oldalrafésült hajú, aranyos, kifestett szemû csaj jöhet ide, függetlenül attól hogy pózer-e vagy emo vagy scene vagy más...
Már nem azért de ha gugliba rákeres az ember mit jelent az emo az nem azt fogja beadni hogy hello kitty és furán fésült haj. -.-
Tehát.. aranyossak az itteni lányok meg szépek, de emohoz közük nincs, egyszerûen divatmajmolás. Attól függetlenül teljesen jó képek kerülnek fel, van 1-2 lementve is a gépre nekem amelyik valamiért megfogott, bár én inkább a kép stílusokat szeretem mivel a képek 90% legalább photoshoppozott, tök8, nektek emo nekem nem szvsz.
Tehát.. aranyossak az itteni lányok meg szépek, de emohoz közük nincs, egyszerûen divatmajmolás. Attól függetlenül teljesen jó képek kerülnek fel, van 1-2 lementve is a gépre nekem amelyik valamiért megfogott, bár én inkább a kép stílusokat szeretem mivel a képek 90% legalább photoshoppozott, tök8, nektek emo nekem nem szvsz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Emo 0?
Amiket én linkelek az mind emo/scene -nek vallja magát.
A Vampirefreaks-on csak ilyenek vannak vagy max gothok,szóval 😊
Amiket én linkelek az mind emo/scene -nek vallja magát.
A Vampirefreaks-on csak ilyenek vannak vagy max gothok,szóval 😊
Szerintem sem egy rossz darab. Kb a 100ik komment óta +fav az állapot és hát õ azok közé tartozik akik tetszetõsek, van még kb rajta kívül öt talán. (Bár a topiccal még mindig nem vagyok kibékülve mert emo nulla és 18 éven felülit se nagyon látok ami így 22 felé érthetõ miért zavar =D)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Bevagytok ti baszva😮
Nagyon rendben van a kiscsaj 😊
Nagyon rendben van a kiscsaj 😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
én télleg nem értelek:Sazt még megérteném ha a csaj nem tetszene,de hogy azt mondod,hogy az orra nagy:Spedig szép íves:S
Mayu Misery...Nem érdekelsz..
akkor méáshogy fogalmazok, olyan az orra mint 1 disznónak. vagy mint 1nemistudom minek aránytalan, ormótlan , hülyén néz ki. de a csaj szép
nem az orra nagy, hanem 1-2 képe rossz szögbõl/rossz fényben van fényképezve.
direkt irtam hogy:
ittvan nagyobba az a fölsõ csaj akit érdekelne esetleg <#hehe>#hehe><#ejnye1>#ejnye1>
ittvan nagyobba az a fölsõ csaj akit érdekelne esetleg <#hehe>#hehe><#ejnye1>#ejnye1>
Asszem új életformát fedeztünk fel!Aki a képet készítette jelentse be!😄
Nekem speciel õ egyáltalán nem tetszik
Ez a lány nagyon szép és kész! <#mf1>#mf1>
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
nagy az orra?
NAGY AZ ORRA?<#zavart2>#zavart2><#confused>#confused><#boxer>#boxer>
Ez a csaj nagyon baba<#puszi>#puszi><#puszi>#puszi>
NAGY AZ ORRA?<#zavart2>#zavart2><#confused>#confused><#boxer>#boxer>
Ez a csaj nagyon baba<#puszi>#puszi><#puszi>#puszi>
AZTAKURVA!!!
ááááááááááá...most kaptam sokkot!
másikkettõ jobb 😄 de ez is baba
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
én is ilyet akarok,szólok is a mühelybe hogy csináljanak<#idiota>#idiota>
de tényleg<#idiota>#idiota>
de tényleg<#idiota>#idiota>
egyszerre?