Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól vannak 😄 de én 6kor értem kb haza és 15 km-t gyalogoltam.és fáradtvagyok 😄 majd sztem hnap 😊))
és addig VÁROM A TI KÉPEITEKET !!!
és addig VÁROM A TI KÉPEITEKET !!!
nézzt be a napiszar.com-ra,na ott állítanak valótlanságokat az emokkal kapcsolatban (akik nem is emo-k csak hát szegények adminoknak fingjuk sincs hogy miaz)
am tök 8 valakinek tetszik ezek az emos csajok az nézze akinek nem tetszik az így járt😊 nem muszály bejárni:S
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
a tokio hotel semmilyen hullámot nem indított be, rájuk is utólag fogták, hogy õk emok.
ez az öltözködés egy "amcsibandautánzásból" vezethetõ vissza. Elõször öltöztek és hordtak ilyen hajakat a zenekarok, majd a rajongók átvették ezt a stílust.
véleményt meg írjál nyugodtan.
azért számítasz flémre, mert lényegében próbálsz is indítani egyet, már egy ideje.
véleményem: felesleges basztatni az igényes jópicsákat. legalább valami motiválja õket hogy törõdjenek magukkal <#idiota>#idiota>
ez az öltözködés egy "amcsibandautánzásból" vezethetõ vissza. Elõször öltöztek és hordtak ilyen hajakat a zenekarok, majd a rajongók átvették ezt a stílust.
véleményt meg írjál nyugodtan.
azért számítasz flémre, mert lényegében próbálsz is indítani egyet, már egy ideje.
véleményem: felesleges basztatni az igényes jópicsákat. legalább valami motiválja õket hogy törõdjenek magukkal <#idiota>#idiota>
Mert valótlanságot állítani nem valami szép dolog. Azért lettek emosok az ilyen emberek mint amik ezeken a képeken is vannak mert egy tokio hotel szintü társaság elindította a hullámot hogy ez emo.
Panzer, tetszhet, de nekem nem tetszõs. ^^ És csak véleményt írtam amit szerintem lehet, nem mindig a "hüdejócsaj" kommenteket kell írni és látni.
Mindegy, -fav mert látom az értelmes kommentekbõl lassan flame lesz, jobb megelõzni a dolgot.
Panzer, tetszhet, de nekem nem tetszõs. ^^ És csak véleményt írtam amit szerintem lehet, nem mindig a "hüdejócsaj" kommenteket kell írni és látni.
Mindegy, -fav mert látom az értelmes kommentekbõl lassan flame lesz, jobb megelõzni a dolgot.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
A macis kép jó a másik tényleg nincs a toppon de attól még másnak tetszhet!
És ebbõl jönnek össze a fail kategóriás divatok ^^ Mai adagból amúgy amidiamond macis képe ftw, 3650 szerintem meg nem a legjobb választás volt, nem szép, és az orra is fura :Q
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ismét kitettél magadért hayni!Jók a képek!
nemrossz de #3564-t semmi nem multa nekem felul eddig. ah az a csaj ahhh..<#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
Sajna nem 😞 De amúgy nagyon jó fej 😊 egy tündér 😉
és duktad már? <#idiota>#idiota>
Õt ismerem 😄
yóóó az alakja [:
lol de utálom ezt
mondom van egy percem rápillantok a fórumra
aztán 10 percig hayni képeit mentegetem le 😄
mondom van egy percem rápillantok a fórumra
aztán 10 percig hayni képeit mentegetem le 😄