35
  • Naridar
    A Magyar Rádiót onnét lehet felismerni hogy működik, hogy hazudoznak. Rossz vége lesz ennek az internetcenzurűnak: reméljük, emberéletet nem fog követelni (ha az a szekta terrorista lenne - amit erősen kétlek, ráadásul szerintem nem is rosszak).
  • Turdus
    Ma reggel 7:30-kor bemonták a Magyar Rádió 1-en, hogy nem lesz cenzúra.

Akkor most hazudik ez a cikk, vagy cenzúrázzák a Magya Rádiót?!?
  • RecoPhile
    ...meg amerika
  • hypno
    Mikor volt az már?
    Politikai foglyok meg mindenhol vannak a világban, legfeljebb letagadják, vagy az mondják rájuk, hogy terroristák, vagy találnak valami foximaxi köztörvényes okot, amivel lecsukják őket mint a malacot.
    A nagy port meg nem a kínaiak keverik az olimpia körül, hanem megint a nyugati sajtó lihegi túl a dolgot.
    Tetszik vagy sem, Kína a világ legnagyobb és leggyorsabban bővülő piaca. Vagyis aki ott akar lenni, az a kedvükben jár. Persze közben megy a piár duma az emberi meg a szabadságjogok megsértéséről, amit a birkák be is szopnak gond nélkül.
  • Molnibalage
    "A világ népességének legalább egyharmada ott él és megfelel neki az amit kap."

Biztos viccből tartanak fogva másként gondolkodókat és a tienanmen téri százezres tüntetés is csak majális volt unalmukban....
  • hypno
    Ismét a nyugati fehér ember arroganciája.
    A távolkeleti kultúrák értékrendje teljesen különbözik a miénktől. Nem jobb, nem rosszabb, csak más.
    Mindegy, hogy melyik főokos mit hőbörög. A világ népességének legalább egyharmada ott él és megfelel neki az amit kap. Beleértve a párt vezető szerepét is. Ha meg nem felel meg nekik, akkor oldják meg a problémáikat maguk. Ugyan mi közünk hozzá?

• JMáté
    Szerintem meg mindenki hülye
  • Franky25
    Szerintem meg az hülye, aki még húsz év után is beveszi, "Ha rám szavazol jobb lesz,"
    Ebben az országban nem cenzúra, van hanem kollektív tudatlanság.
    Ki az, aki ma magyarok érdekét képviseli ma Magyarországon? A Fidesz, vagy az MSZP, vagy az MDF? Dehogy, ők a saját érdekeiket képviselik...
    Az a hülye, aki elhiszi hogy rossz és rosszabb közt kell választani, és nem követel magának jobbat.
  • Molnibalage
    De, az aki még büszke rá...
  • Sanyix
    "Molnibalage: lehet hogy olyan hülye voltam hogy az MSZP-re szavaztam, de azért annyira mégse vagyok hülye hogy a FIDESZ-re szavazzzak"

nyugodj meg, a vörösökre szavazóknál hülyébb nincsen :)
  • tar86
    Más szóval, a panelproli=csőcselék, éhbérért dolgozó=csőcselék, Mszp= csőcselék gyűjtőpárt.
  • Rexhawk
    Tetsuo: az a normális aki nem normális
    aki meg nem az, azt meg lincselik
    egyébként magyarországon nincs cenzúra, csak sikkassztás
    Molnibalage: lehet hogy olyan hülye voltam hogy az MSZP-re szavaztam, de azért annyira mégse vagyok hülye hogy a FIDESZ-re szavazzzak
    hogy egy kicsit a valódi témához is hozzá szoljak (egyesekkel ellentétben):
    Falun gong "szekta"(ideológiai irányzat) 3 alapelve: Őszinteség, Könyörületesség és Tolerancia. mindegyik homlokegyenest szemben áll a kommunistákkal, naná hogy számukra egy "nagyon gonosz szekta"
    egyébként az olimpiát nem cenzurázzák aki elolvasta a cikket az tudja:
    "Az én fő feladatom és felelősségem annak megállapítása és biztosítása volt, hogy a riporterek szabadon tudósíthatnak az olimpiai játékokról. Ez pedig megvalósul" - kommentálta a szervezők bejelentését Kevin Gosper.
  • Sanyix
    Te a vörös meg a kék panelprolikat képviseled, azok kedvenc fordulata a "csőcselék".
  • Molnibalage
    Csőcselék mentalitás a jó tudodkikdet te marha. Gyurcsánynak nem simán meg kéne dögölnie, de egy fájdalmasabb kínhalál sem ártana neki...

Normális többség aza sok birka akiknek annyi eszük van, hogy kétszer szavaztak meg egy szarházi korámnyt és 5-ször (!) demszkyt? Sírjak vagy röhögjek?
  • butuska66
    http://sportgeza.hu/2008/peking/hirek/tikos_felvetelek_mutattak_be_az_olimpiai_megnyitorol/
  • Tetsuo
    miert, ki kepviseli a normalis tobbseget?
  • ziipp
    Márpedig Gyurcsány papának meg kéne dögölnie, cenzúra ide, vagy oda. Utána lehetne még küldeni pár emberkét... Mondjuk Tocsikkal kezdeném, majd Kulcsár, csak hogy a szar ügyeket említsem, amikből nem lesz semmi.
  • DjDano
    Kb ennyi az IQ-d... annyira látszik a hozzászólásokból, ki képviseli a csőcselék mentalitást és ki a normális többséget
  • kicsibicska
    Jujtényleg?
    Még jó hogy szóltál... köszi
  • JMáté
    Nem kell neki orvos: ő csak Sanyix állítását igyekszik cáfolni.
  • kicsibicska
    Attól még Gyurcsány megdögölhet, amiért Molnibalage-nak orvos kell :)
  • Alexease
    Neked nem cenzura kell, hanem orvos;)
  • Molnibalage
    Dögölj meg Gyurcsány! Na, várom a cenzúrát. :)
  • Sanyix
    blöblöblö
    itt is cenzúra van, ha kormányelleneset mondasz, vagy igazságot, akkor kicenzúrázzák.
  • assdf
    Azért szerintem van különbség aközött hogy nem mutatnak a tévében egy idiotát aki ugy érezte hogy neki 5 perc hirnévért megéri hülyét csinálni magából, és ezáltal csökken az ilyen hülyék száma hisz felesleges meztelenül szaladgálni a pályán ha ugysem lesz belőle hir.

Meg aközött hogy cenzurázod az internetet...
    Ugye:
    "A cenzúra többek között az Amnesty International, a Human Rights in China (HRiC), az Asianews katolikus hírügynökség, a BBC, a Deutsche Welle, a hongkongi Apple Daily, a tajvani Liberty Times honlapjait, valamint a Radio Free Asia (RFA) rádióadót érinti. Mindez azt jelenti, hogy a kínai szervezők nem tartották be a korábban tett ígéretüket, amellyel szabad internetezést ígértek a külföldi tudósítóknak."

Ezek biztos mind nagy terrorszervezetek amik veszélyeztetik a kinai nép biztonságát nem? Másrészt meg, kina megigérte hogy nem lesz cenzura, mig a sogorok nem igértek olyat hogy a meztelenül pályára szaladó marhákat mutatni fogja a tévében. Max akkor háborodhatnál fel ha az osztrákok megigérték volna hogy minden meztelen hülyét mutatnak és nem mutatták volna, de hát ugye ilyen nem volt.
    Szóval gondolkodjál már mielőtt irsz valami hülyeséget
  • gyuri12
    Egy meztelen ember nem mutatásamás kategória,mint az internetcenzúra.
  • bmw
    1. Kinanak En sem adtam volna oda.
    2. Az sem biztos, hogy most erdekel az olimpia. Mivel mostanaban a sport a doppingrol szol ki tud jobbat beszerezni, ennyi.
  • kernerster
    Most, a szomszédba', sógoréknál meg az EB "meztelenül befutkosós" jeleneteit nem mutatta a kamera. Tudom h ez köszönőviszonyban sincs a kínai cenzúrával, de akkor is... EZ ITT GONDLOM KOMCSIZÁSOK, ÉS HASONLÓ BESZÓLÁSOK KÖZBEN SENKIT NEM ZAVAR, SŐT MÉG TAPSOLTUNK IS NEKI....
  • Visor
    Egyet értek. Én sem tudnék ilyen ország sporteseményein részt venni. Egyszerüen hihetlen, hogy ezek a komcsik, hogy el tudják rontani az Olimpia hangulatát. Ha rajtam múlna ilyeneknek nem is engedném az Olimpiát ilyen országoknak.
  • entreri
    Már akkor számítani lehetett erre amikor megnyerték a rendezés jogát, hisz Kína sohasem volt a szabadság országa. De legalább nem sunyulnak mint idehaza. Ott nyíltan megmondják, hogy nincs szólásszabadság. Ha mégis akarsz, akkor börtön vagy megdöglesz. Ennyi.

Kína ide vagy oda, én várom az olimpiát. Szerintem a sport milyenségét ez nem fogja érinteni. Cenzúra meg már ezelőtt is megvolt, és egyre inkább csak erősödni fog. Annyit tehetünk, hogy nem megyünk oda. Jönnek ők szép számmal...
  • DjDano
    Szerintem meg nem ez alapján kéne megítélni őket, ettől még lehet egy nagyon jó olimpia.

Láthattuk micsoda drámát okozott az amikor bojkottálták egymás rendezvényét (1980, 1984). Kérdezz meg egy olimpikont, mit érzett akinek egy egész élet munkája veszett kárba azzal, hogy nem mehetett ki az olimpiára pár ember ostoba politikai ügye miatt
  • Mr. Perfect
    Ki volt az a barom aki ebbe az undorító országba tette az olimiát?
  • balee66
    Falun Gong egy kisharang sálálá
  • gyuri12
    Szörnyű hogy a komcsik mit művelnek az olimpiával,az egésznek pont nem erről kéne szólnia...
  • Molnibalage
    Éljen az olimpiai hangulat. Anyád. Én képtelen lennék egy ilyen ország ilyen sporteseményén részvenni...