PlayStation2-t PC-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyit rola is...
de köszönöm az ujabb 5leteket...
amugy felhivtam volt albist, mivel váltott LG-re (mielõtt ki lett vágva), aszonta, h itthagyta azt a töltöt... azt pedig akkor meg kell keresnem, mer ilyet még tuti nem láttatok :P
ha pedig extrém átalakitokrol beszélünk, ezt mindenképp meg kell keresnem, és fotoznom, h lássatok ilyet is :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A régebben létezõ BorgTV nevû Cseh programot viszont egyáltalán nem közelíti meg semmiféle általam ismert TVnézõ program, még egyszerû TV adások közben sem, de sajna ebbõl nem tudok Win98 és WinMe feletti Windózokon mûködõ verziót.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
elindulok haveromhoz, h tényleg mizu a monitorra kötött PS2vel kapcsban (bár neki nem mondtam, h ezé megyek :D direkt meghagytam neki az esélyt, h kitaláljon vmi átlátszo kifogást, ha mégse ugy lenne, ah vetitette vmikor tavasszal) <#ravasz1>#ravasz1><#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
És mint írtam, a VHS videó lejátszót kötöttem rá és nem volt élvezhetetlen a minõség, bár tényleg szebb a tv-n (a kép, a hang viszont nem :P ). Nemhiszem, hogy a PS2 olyan élvezhetetlen lenne így rákötve. Ha kicsit rosszabb is a minõség, akkor is sokkal kellemesebb nézni egy lcd/tft -t mint egy crt-t. Nekem legalábbis megfájdul a fejem tõle, fõleg ha azon kell játszanom (bár én csak nintendoval játszottam vele, mindig megfájdult a fejem fél óra után).

láttam ennél durvább átalakitokat is:
pl:
volt 1 albérlõm, aki a vezetékes telefonbevezetésbe bedugta a sima telokábelt, aminek a végén SE töltövég volt... és szépen ugy töltötte fel a mobilakksiját
mit ne mondjak, nemtom h csinálta, de ügyes gyerek volt :)
ha ittfelejtette, akkor elõkeresem és lefotozom :P
de én is töltöttem igy a telom (k700i), szal müködött
szoval nincs lehetetlen, és vannak dolgok, amiket én se tok (pl. a kábelok neveit) :)
de azért kérdezek, h ujabb dolgokat tjak meg
és legalább megtanulom a kábelok neveit is :)
nah, ma átmegyek haveromhoz, mer õ monitoron tolja... legalábbis ezzel menözött még tavasszal, h ugy szebb + jobb + nem fárasztja annyira a szemet, meg bla bla
az igaz, h nem pc-n keresztül játszik, hanem közvetlenül kötötte rá vhogy monitorra,de most lebukik, ha kamuzott :)
Újabb fatális tévedés! Legtöbbször nem az számít, hogy mire kötöd rá, hanem az, hogy mivel.
Egy rövid példa:
Adott egy PS2 és egy TV, illetve különféle kábelek: antenna, kompozit, RGB, komponens. A leírt sorrendben kipróbáljuk õket és egyre szebb képet adnak ugyanazon a megjelenítõn azaz a TV-n.
Ergo attól, hogy egy gyönyörû, profi monitorra kötöd, az nem eredményezi automatikusan azt, hogy a kép is gyönyörû lesz.
A kábel is számít! Méghozzá nem is kicsit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
:))))
VGA box vagy Video In a megoldás. 50 dolláros VGA box használhatatlanul ratyi képet ad, 300 dolláros már talán használható. Video In használható, de rosszabb mint egy TV. Ennyi, ezen nincs mit ragozni, pláne bizonyítani az ellenkezõjét.
:)
fotográfik kolomp edisön :D
de ha tetszik akárkinek, ha nem, nekem kell ilyen átalakito :P
amugy olvastam a leszolo hsz-eket, de akkor is be akarom bizonyitani, h csak JO monitor kérdése az egész megjelenitést :P
további megjegyzés:
idézet #35:
"sõt ahogy látom egyre többen keresnek már mindenféle trükkös átalakítót..."
igen, 1re többen keresnek, mert talán van rá igény, és 1re nagyobb...
:DDDD
óriási káosz van a fejedben ezzel kapcsolatban
az a bajom, h lejártam pár ora alatt a lábam, és 1 elektronikai üzletben se értették, h mi kell nekem :(
de legalább az 1ikben (nem reklámozok, mer büntit kapnék érte) mondták, h jövö7re tnak beszerezni 1200 ft-ért scart-tv antenna átalakitot...
de b**sszák meg, nekem most van idõm God of War -ozni, nem jövö7en :(
az meg amugyis majdnem 12.e, amikor veszek uj tv-t :(
most tényleg csak én vok ilyen szerencsétlen, és senkinek nincs elfekvõben semmi ilyesmi átalakitoja? :(
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
"sárgavégü kábelt átalakitani sima RCA kábelra"
Az a "sárga", na az már eleve RCA kábel....
irta,: a hang megoldott (line-in)
Vagy a tv tuneren csak antenna van, nincs ilyen nemtommilyen csatlakozó? :|
/talán meg sem valósítható egy ilyen átalakító amit gondolsz, ha mégis, akkor legalább egy tvtuner ára.../
hanem olyan, ami sima antenna kábelra alakitja ezen SCART csatit :)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

namost az S-videot inkább hagynám, tul rövid hozzá a drot :)
de nekem konkrétan scart - tv-antennakábel átalakito kéne :( v ilyen nem is létezik? :(
amugy én csak aug 12ig szeretnék ilyen átmeneti megoldást... meg majd akkor, ha ujra elõáll ez a probléma,h elfüstöl a tv...
szal nincs humorom uj karit venni, ha uj tv-t kell :)
jo lenne nekem minden megoldás, ami sima tv-tunerrel kapcsolatos
köszönöm a segitséget :)
nah, márcsak 1 boltot kell találnom, ahol rendelni lehet ilyesmit :(
mer van 2 monitorom (a 19 colosat áldoznám ps2re, a 21 colos maradjon csak a pc-n), de erre se találtam megfelelõ megoldást :(
de mivel a tuner beállitásainál lehet változtatni a felbontást, sztem jobb lenne
és jo lenne, ha 1 modi átirná a topic cimét p2-rõl ps2-re, és az alcimben is javitaná ezen bakim :)
hihetetlen, h nem ismerem az "S" betüt <#idiota>#idiota>
Inkább vegyél új TV-t, mert így amit leírtál nagyon rossz lesz a kép.
Ha viszont közvetlenül monitorra akarod kötni (magyarul azt akarod megjelenítõnek használni) akkor az már egy másik történet....<#vigyor4>#vigyor4>
Próbáltam egy hq minõségû digi kártyával PS2-öt monitoron, de bizony nem élveztem.
Áthidaló megoldásnak jó, de hosszú távon nagyon nem, a hibák, recék, pixelek hatványozottan látszanak... LCD monitoron pedig egyenesen okádék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vagy ebay, és 6K körül van PS2-höz TV box, bár annak is ratyi lesz a minõsége.
Egy a lényeg: olyan tunerkártya kell, amin van RCA (sárga) bemenet. Egészen használható úgy a dolog, én 3 napig úgy nyomtam a Gamecube-ot.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊