Atlantica Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meik szerverre menyek? meiken vannak magyarok? magyar klan?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

hm letoltottem fel updateltem aztan updatelt 100 megat es kiirta utanna hogy akarom-e hogy letolcse a full versiont nyomtam hogy Yes es most 3 gigat tolt , ha No-ra tettem volna nem tudnak jatszani vagy trial?Xd

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

en most allodsozom par napja de ugy nezki hogy ez is penzrol fog szolni, ugy latom ez az egyetlen olyan mmo amiben normalis az item mail vagy van meg ilyen jatek?😄

PetruZ
Nemrég próbáltam ki, és igen hamar magába szippantott ez a játék. Az elsõ olyan MMORPG, amiben mindent megtaláltam, amit a stílusban igényeltem, legfõképpen a harc-, a party- és a craft-rendszert. Korábban RoM-oztam (az hamar felejtõs volt), meg sokat játszottam Grand Fantasia-t, de rá kellett jöjjek: igazából az AO az, amit nekem találtak ki. 😊

(Sikyon szerveren elsõsorban PetruZa néven szoktam megfordulni esténként, meg hétvégén. Minden kezdõnek igyekszem segíteni, ha tudok.)
En is ki kellene probaljam :p

megneztem az mmorpg.com-on es ott is masodik! es a final fantasy van csak elotte... ami Pc-re nincs is😛 Vagyis elso PC-s

Hát sajna ez igy van, akinek ideje van inkább tolja
Hat erdekes milyen keves hozzaszolas van itt , Mmosite.com-on pl. elso helyen van ez a jatek😮O

Hello, Én is a Delphin játszok Atis néven, ha gondolod vegyél fel friendbe. Ez vonatkozik azokra is akik el akarják kezdeni a játékot. Szívesen segítek.
Senkit sem érdekel már ez a játék?

Delphi szerveren vagyunk páran Magyarok,gyertek:-)))

Hali
Mindenkit várunk egy Magyar klánba a Macedon szerveren
HUNForce /csak magyar tagfelvétel van/
Hali.Csak azt szeretném kérdezni valaki játszik még ezzel a játékkal?Mert most elkezdtem folytatni a régi karim és jó lenne 1 klán.A Sykion serveren vagyok Ladasz néven jó lenne ha felvennétek valamilyen magyar klánba.
Tanacsot kernek a tapasztaltabbaktol: level62 kornyeken, fokent PVE-ben utazva ugy olvastam, a witch igen csak hasznos egy csapatban (exo & princess ugy olvastam nem hasznos PVEben). De kit tegyek felre a 9 fos csapatbol?

Formacio kb igy nez ki:

sword - spear - viking
gunner - archer - beast trainer (level45)
shaman - cannon (main)- monk

Monkot eleg ritkan szoktam PVE-ben hasznalni, a spear meg a leggyengebb lancszem az elso sorban. Vagy esetleg a BT es a viking kozul az egyik? Ezek kozott vacilalok...

Jockey
ez a baj, hogy nincs a programok eltálvolítása közt a progi.. mintha csak a start menübe rakott volna ki egy ikont azt csá..
no mind1, csak nem akartam kézzel törölni, mert szemeteli a vinfost..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gondolom vezérlõpult-programok telepítése/törlése, ha vista akkor program eltávolítása.
De ha simán letörlöd akkor sem tévedsz nagyot.
Jockey
hogy lehet uninstallalni a jatekot? nem talalok sehol ilyen lehetoseget

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

100 as karim nem kell valakinek? Eladó xD

pandemonium
Ne haragudjál már Savior,de ha kiírod peers chatira az acc/passodat akkor még az a köcsög aki belép veled és levámolja a cuccodat?=D

Savior nemhiszem, hogy tudnak ilyenkor tenni akármit is sajna, ahány játékkal találkoztam életemben, mindenhol ilyenkor azt válaszolták, hogy saját felelõsség a jelszó probléma, biztos valakinek kiadtad stb. stb. õk nem tudnak mit csinálni.... :/

hát én amenyiszer irtam nekik mindig 1-2 nap alat válaszoltak is.
Lehet hogy ugy fogalmaztál nekik ****.
van az oldalukon kb 10 emailcim megadva. mindre megirtam a panaszom de megcsak valaszolni is basznak. ekkora egy magatehetetlen szar bagazst meg nem lattam. egyszeruen keptelenek kezelni a problemakat
jah a poent nem is irtam: miutan jeleztem a dolgot 1 levelet kaptam toluk, amiben kozlik hogy a forumhozzaszolasaimat torlik, amiert rosszakat irok a jatekrol. latszik hogy koreai jatek. kalap szar dolgokat ezerrel eljenzik, a fejlesztoknel gyakorlatilag semmit nem lehet elintezni, cenzura.
irtam az uzemeltetoknek hogy lenyultak az accountom meg oda a cuccaim, de le sem szarjak
ezzel en is pont igy vagyok. cb-ben kezdtem, skyonon voltam, aztan atmentem masik szerverekre... nalam most ez az uj patch is kicsapta a biztositekot. meg aztan tul sokat is jatszottam ezzel, ideje uj jatekot keresni
😞((...hát ez nagyon szar érzés lehet, sajnálom.

Most én sem játszom éppen, nekem meg az a bajom, hogy túl korán kezdtem anno, még az elsõ closed betaval, a sokszoros wipe-ok után mindig újra kellett kezdeni, aztán azért kezdtem újra az Argoson, mert a Sykion-ról eltûntek az emberek, és ha valami gyenge pontja a játéknak, akkor az az, hogy nagyon lineáris, a sok újrakezdés után elmúlt a varázs..
De biztos, hogy vissza fogok majd térni, csak most éppen belebolondultam a Spellbornba
en +4rol hallottam, de a fene se tudja hogy van pontosan. szerintem most csak kevesebbet szamitanak a + -ok.
kozben valaki belepett az accountommal es szetbarmolta az osszes cuccom es penzem, ugyhogy hagyom is a fenebe ezt a szart
Már nem úgy van mint régen, hogy liga meccseken +2-re leviszik minden cucc statját?
minap kaptam leagueban olyan ellenfelet, hogy volt 5-6 olyan +10es fegyvere, amibol 250-500m a +0-s. de azert verhetoek ok is. pvp-ben szinte csak a build es a skillek a mervadok
Az szép, én azthiszem 100-101 körül hagytam abba, idegesített, hogy aki sokat költött a játékra +10 es cuccokkal mászkált, elvesztette az értelmét az egész...

115 es jatszom
sikyonon abbahagytam egy ideig a jatekot es masik szervereken voltam, de aztan visszatertem erre a karakterre
Szia utazo! 😊
Te még játszol a game-el? Azthittem abbahagytad 😛 Hanyas vagy?

sikyon szeveren ha valakit erdekel egy nem csak magyarokbol allo guild, akkor keressen meg. guild neve: Noobs. az en nevem: Utazo.
csak par napja alakult, egyelore kevesen vagyunk. aki nem rendszeresen jatszik az hanyagoljon.
argos mi elég nagy magyar guild vagyunk volt városunk is ami 2 napja vesztetünk el sajnos (new york) minden nap nation dungeon persze oda csak 97+osok jöhetnek. weboldalt nem frisitem de játékban aktivak vagyunk http://atlanticaonline.fw.hu . van van ventri server de korhatáros 18+.
http://alien3.mybrute.com
Sziasztok, csak érdeklõdöm hogy a
Mycenae nevû szerveren vannak e megyar guildek ahova van felvétel.
Mert eddig még nem volt szerencsém magyarral találkozni.

Elõre is köszi a választ. A gammában Kisane néven vagyok
ok megvan koszonom sajamen a valaszt.
nagyon kerlek valaki segisen plz. kerem nem tudom a karimra huzni meg nem tudom msot hogy tenleg ez kell e. plz valaki lecci segisen.
kerem valaki segitsen nem meggy a kuldi. nem tom a fegyvert felszerelni vagy mait kell.
ha valaki segit majdnem egy ugyan ilyen jo jatek nevet adom ami ugyan igy lekell tolteni csak az magayr is tobbszemelyes is. valaki help akkor!
plz help valaki segitsen!
eszt nem ertem a kuldit aszt irta valaki hogy valami kulcsot kell, help help help.
betettem az egyik emberhez de nem tom felszerelni
na hogy kell felszerelni?
na eszt irja magyarul kb

nagyon nos a lefsek kinyitnak egy olyan dobozt, amire neked szükséged van
kinyitni a leltáradat azáltal, hogy nyomja az ûrbárt
a leltárablakodban, amit helyre tudsz hozni, kattints a szellemen a fegyverdoboz és te fogadni fogtok véletlen fegyver neked zsoldosok
most felszerel magadat vagy egy zsoldos wih-t egy fegyver! ha te helyes kattanás a szellemfegyverdobozon a leltáradban a tou meg fog kapni egy véletlen fegyvert tudsz távozott egy fegyverre kattint és húzza azt a karaktereid közül az egyikhez a leltárablakban felszerelni nem felejti el azt mindegyik karakter használatok

help.
sziasztok help a feladat hogy rakjama fegyver be a lelaromba szoval hogy hasznaljam vagy mi de nem tudom hogyan kell . kerem szepen a valaszt.
nem egyszerubb lenne elinditani azt a szar, ahelyett hogy minden rezdules utan ide irkalsz?
Ha a "windowed" mód nincs bejelölve, akkor teljes képernyõs lesz, igen.

sziasztok ha a legnagyobra teszem a jatekot a meretet,akkor az egesz kepernyon az fog latszani?
sziasztok miutan satrtra kattontam kiirt valamit de nem ertem help.