Atlantica Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már kinéztem 1 jó kis gépet magamnak 😊
(illetve összeraktam 1et, elméletben)
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Én azt ajánlom vegyél egy kis memóriát, most nagyon olcsóak. Nekem 2 GB-van benne
p4 2,4ghz, 512MbRam, Ati Radeon9200 128mb.
legyen
285os és core2duo 3ghz között valahol...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ez egy ázsiai oldal, de van rajta egy videó a 2.0-ás újdonságokról:
2.0 update
Csak sajnos a teleportokon nem megy át veled, szóval bossok ellen nem lehet használni.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
http://feature.mmosite.com/content/2008-07-20/20080720193023516,1.shtml
Alacsony szinten aggró csak akkor van, ha pont beleszaladsz a mobba, vagy a mob sétál beléd, viszont van csata közben is aggró ! Meg is lepõdtem mikor a Sea king's palace-ban harcoltam a King's guardian nevû kígyó és csapata ellen, már majdnem gyõztem amikor kiírta, hogy 'New enemy arrived' és új csapat kapcsolódott a harcba, összesen még kétszer. Jól nézett ki amikor a végén kiléptem a harc nézetbõl és 4 kígyó hullott a lábaim elé egyszerre.
Akkor ez a gém elég jó lehet 😛
(ha megvan az új gépem és ez ingyenes lesz, tuti játszani fogok vele, vagy legalábbis kipróbálom 😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
bele kell razodni de jopofa a dolog nagyon varom mar hogy ujra induljon a cucc😄
ez van:S
azt irtak majd agusztusban indul ujra
Off:
finalfantasyn kivul van ilyen stilusu (marmint korokre osztot harcos) rpg PC re valami ujabb 2006-2007 ev felett?
Arra leszek kíváncsi, hogy meglett-e a 10000 regisztráció, mert azt ígérték, hogy akkor nem lesz karaktertörlés a zárt béta végén. Mellesleg ez is elárul valamit a játék készültségi fokáról.
kliens most jön lefelé.. ^^ thx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ettõl függetlenül kapott egy határozatlan idõre szóló eltávot a gépemrõl -.-"
majd visszatérek rá gépújítás után.... talán....
practitioner of the forbidden arts of death
sírok...
practitioner of the forbidden arts of death
Csak 1 a gond, nem tudom megszerezni a kulcsomat, az "invalidcode"-t szöveget image verificationnál egyszerûen nem akarja elfogadni, pedig kell a kulcs a játékhoz..
Pls help!<#conf>#conf>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.