556
Körökre osztott MMORPG
-
#156 én íjásszal nyomultam closedben sztem azt is fogok legközelebb is csinálni -
Rennadant #155 Én maradok a shama mainnél, vagy még talán az íjász ami szóba jöhet. Shamannal meg voltam elégedve nagyon. -
Probatbicol #154 Még egy gondolat: nem amatőrség egy kicsit, hogy pont akkor tartanak egy hét szünetet amikor a warhammer indul? Tudom nem versenytárs a kettő, de akkor is. Nekem pl. nagyon bejött a war az open bétában, vacillálok, hogy megvegyem-e, és az egyik visszatartó erő pont az atlantica. Erre most nem lesz egy hétig, mikor minden a war indulása körül pörög. -
Probatbicol #153 Megvan a 10000 új regisztráció, ma befejeződik a closed beta és 24-én indul az open. Viszont wipe lesz, de utoljára, az open béta végén már nem lesz. Én sajnálom hogy lesz wipe, még ha számítottam is rá, szerintem sok játékosnak elveszi a kedvét, leginkább azért, mert a játékmenet elég lineáris, szóval harmadszor már nem olyan buli ugyanannak nekikezdeni.
Más. Indítottam egy cannonert, játszott vele valaki? Eléggé tetszik, a sima mobok ellen nagyon jó, de ahol van egy kisboss ott már az elején is szívok vele rendesen (pl. mutant tree). Később milyen lesz?
Ill. aki kitart: ki milyen maint fog indítani? -
Rennadant #152 Szerintem meg pont azért ennyire bőkezűek az item shopos dolgokkal, mert úgyis mindegy. -
savior #151 hivatalosan semmi info rola. en a jelenlegi allas szerint azt mondanam, hogy nem lesz. a betazok folyamatosan kapjak az extra dolgokat a tesztelesert, marpedig ha torles lenne, akkor nem osztogatnak oket, hiszen par nap mulva ugyis odalenne. a 10k uj regisztraciobol 9k mar megvan, 2-3 napon belul vegeter a cb. -
#150 closed után lesz wipe? -
Culram #149 Igen. Mentornak hívják. Ő is kap érte valami mentor pontot. -
Kiado #148 Köszi, sikerült kulcsot szereznem, ez a játék valami embertelen jó :)
Nagyon magával ragadott így kb. 1 óra után xD
Ez normális dolog, hogy valaki jelentkezett, hogy a teacherem lesz és küldözgetett itemeket?:D -
Probatbicol #147 De tudsz, csak mivel még closed béta van ezért regisztrálni kell kulcsot, pl. itt :mmorpg.com (sajnos ide is regisztrálni kell, de ingyenes)
Ha megvan akkor az Atlantica oldalon az 'Enter closed beta key ' opciónál beírod a kapott kódot.
A másik lehetőség, hogy megvárod az open betat ami 1-2 hét szvsz, de kulcs lehet, hogy oda is kell majd. -
Kiado #146 Your account does not have acces to the beta.
Kérdés megválaszolva :D -
Kiado #145 Most töltöttem le a game-t, ezek szerint feleslegesen, mert játszani nem fogok tudni vele frissen regisztrált accal?:) -
Probatbicol #144 Ha valaki a megjelenésre vár és még nem regelt accountot, akkor tegye meg, mert megint új akció van: akkor indul az open béta, ha tegnaphoz képest 10k új accountot regisztrálnak a honlapon.
Az Ndoors úgy látszik sportot csinál abból, hogy mindent máshogy csináljon mint ahogy a többi mmo-ban van, de nem biztos, hogy minden ötletük jó. -
Rennadant #143 Tufa, ha erre jársz ugorj be lécci, be kéne venni pár embert. :) -
savior #142 a system settingsben ahol a nevedet kikapcsolod, ott kell a masok nevet is. -
Rennadant #141 Nem emlékszem pontosan hogy 30, vagy 40 után van egy quest, aminek a díja az auto craft képesség. Ott már nem kell harcolni hozzá. -
Probatbicol #140 Két kérdés a képpel kapcsolatban:
1. Hogy kapcsoltad ki a player neveket? Nekem csak a sajátot sikerült.
2. A ló mellet látható kopácsoló kartárs mit kraftol? Mert nálam az úgy néz ki ugye, hogy elkezdődik a kraft és mennem kell harcolni, hogy el is készüljön. -
#139 aham.. thx. -
savior #138 igen, ez.
kaszt meg van sokfele, mivel nem 1 embert iranyitol, hanem egy csapatot. bardos, kardos, ijasz, lovesz, saman, agyus, landzsas. ezekhez az alapkasztokhoz jon meg hozza kb ugyanennyi speci egyseg. mindegyik tobb lepcsoben tovabbfejlesztheto -
#137 Élvezetes gamelni? Milyen kasztok vannak?
Én már várom az élest.. -
Probatbicol #136 Ez az ami a tegnapi FL bajnokság nyereménye volt? -
savior #135 lo az lett. sikerult is lefotozni egyet:
-
#134 valami változás történt ami lényeges? lett ló benne már? :P
Ma remélem én is betudok lépni már, de a kocsim meg soha nem lesz igy kész :D -
#133 reklám=ban -
Jocisan #132 RPG őrülteknek, térképek rengeteg játékhoz itt:gamempire.extra.hu -
Rennadant #131 A fileplanetes patch nem jó, ne is próbáljátok.. CB2 kliens simán updatel 10 perc alatt magától. -
Rennadant #130 FilePlanetre mai dátummal felkerült egy Atlantica patch. Elég kicsi. Szedjétek, hátha kelleni fog. :)
Probatbicol: én is arra gondoltam, hogy mondjuk 0 staminával fele xp stb.
-
Probatbicol #129 Na azt írják, hogy mostantól 0 staminával is lehet xp-t kapni és lootolni. Felvetődik a kérdés, akkor minek van egyáltalán? Lehet, hogy mindenből kevesebb jár majd ha eléri a 0-át? -
Probatbicol #128 Valaki azt írta a fórumon, nem tudom mennyire biztos az infó, hogy most a cb3 végén lesz még egy wipe, aztán jön az open beta és annak a végén már nem lesz wipe, fordul át élesbe. Persze lehet, hogy csak találgatás. -
#127 Istenem, mikor jön már ki?^^ -
#126 sok mindent ujitanak. -
Probatbicol #125 Nem semmi, hogy a closed beta-ban járunk, közben meg már nemzetközi pvp versenyt rendeznek személyes jelenléttel.
Elvileg 8 óra múlva indul a cb3. Kíváncsi leszek mit újítanak. -
#124 hát a licence scrollok vicc áron vannak, ennyit simán megérnek.
12 dollárból gyakorlatilag megvan minden ami kellhet.
Kiváncsi vagyok nekünk milyen árban lesznek majd(és hogy egyáltalán mikor lesz live) -
Rennadant #123 A koreai item shop-ban ezek vannak. Kiváncsi leszek itt mit tesznek még bele. -
Rennadant #122 Azért valami odaböffenthettek volna mielőtt lelövik a szervert. :)
Vagy csak meghalt? -
#121 HF-esek aki nincs bent a játékban, kb fél óra mulva guild dungeonba megyünk, aki tud jöjjön! -
#120 Holnap a szülinapom..:)
Télleg, táborban voltam.. ma jöttem haza.. mi történt?:) -
Probatbicol #119 tényleg, valamiért azt hittem, hogy holnap van 18 -
#118 a 2., kedden reggel kb 7kor fog befejeződni.
"Aug. 18 at approximately 10 p.m. PDT"
-
Probatbicol #117 Egy hét szünet után, aug 25-én folytatódik majd tovább a closed beta a tervek szerint, a 3. körrel. A 2. holnap fejeződik be.