Atlantica Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi507
Ja mostanában tervezem a gépújítást, csak vegyék már meg a gitáromat 😄

Már kinéztem 1 jó kis gépet magamnak 😊
(illetve összeraktam 1et, elméletben)

\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"

hát a proci szerintem elég, atiban nem vagyok otthon, de a notimban 8400 as NvidiaG 256MB nagyon szép volt, és simén ment 1280*800-ban, minimális beállításokkal, de akkor is nagyon szép volt szerintem..
Én azt ajánlom vegyél egy kis memóriát, most nagyon olcsóak. Nekem 2 GB-van benne

Norbi507
Akkor leirom nekem milyen gépem van és írjátok hogy fog e menni 😊
p4 2,4ghz, 512MbRam, Ati Radeon9200 128mb.

ha nem a hivatalost akkor milyet hasra?
legyen
285os és core2duo 3ghz között valahol...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Norbi507
Gépigénye mekkora? Most ne a hivatalost írjátok le mert akkor a hl2 is vígan elfutna és nem 😄

dragon11
Mi lenne, csak képeket nézek, meg videókat.. tetszik.

Inferno
nah?? mi van máár ?😄

PS3/X360 user: Infernohun

Most az a legvalószínûbb, hogy a closed beta folytatódik augusztusban, mert belerakják az ún, 2.0-ás patchet egy csomó új tartalommal, 120 lesz a max level, új dungeonok, mount, egész észak-amerika kidolgozva, új foglalkozások stb.

Ez egy ázsiai oldal, de van rajta egy videó a 2.0-ás újdonságokról:
2.0 update
dragon11
Pénteken elseje.

már csak pár nap és augusztus 😄

dragon11
Kár h lemaradtam a closed beta-ról, de se baj.. majd az éles^^augusztusban.😊

Itt is egy jó angol leírás:
tentonhammer

ez meg egy ingame videó:
egy boss a Sea King megölése
DarkHorSe
valaki linkelhetne par ingame kepet vagy videot 😊

Swedish people are albino monkeys

Olyan is van amit combat-on kívül használhatsz, és a legközelebbi mob partyba lép veled 10 percre, a társaival együtt😊.Még követ is mászkálás közben mint egy pet. És az a poén, hogy ha kinyírják a te oldaladon, akkor is lootolhatod.
Csak sajnos a teleportokon nem megy át veled, szóval bossok ellen nem lehet használni.
neem nem a silence mert attol csak nem tudnak castolni..de nem tudom fejbol melyik mert nem megy a szerver:S

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

van egy varazstekercs, amit ha csata kozben felolvasol, akkor a csatlakozo ellenfelek a te oldaladon fognak harcolni (talan silence a neve, de nem 100%).
Így van, annyi még hozzá, hogy ahogy növekszik a zsoldosaid száma, úgy nõ majd a köridõ is, a max 30 másodperc lesz.
Alacsony szinten aggró csak akkor van, ha pont beleszaladsz a mobba, vagy a mob sétál beléd, viszont van csata közben is aggró ! Meg is lepõdtem mikor a Sea king's palace-ban harcoltam a King's guardian nevû kígyó és csapata ellen, már majdnem gyõztem amikor kiírta, hogy 'New enemy arrived' és új csapat kapcsolódott a harcba, összesen még kétszer. Jól nézett ki amikor a végén kiléptem a harc nézetbõl és 4 kígyó hullott a lábaim elé egyszerre.
Norbi507
Nem hangzik rosszul, de most mennem kell, majd holnap 😉

a vilagban realtime kell maszkalni es csinalni mindent. viszont amikor megtamadsz egy monstert, akkor bekerultok egy arenaba es ott zajlik a korokre osztott csata. maximum 3 csapat harcolhat 3 ellen, egyenkent maximum 9 harcossal. a vilagterkepen csak a foembered latszik es az ellenfelbol is csak 1 darab. aztan amikor elkezdodik a csata, akkor jelenik meg a tobbi harcos
Norbi507
Nem játszottam vele, valahogy kiskoromban nem tetszett (képekbõl) így nem is próbáltam ki 😄, de ki tudja 😛 majd talán 😊

Akkor ez a gém elég jó lehet 😛
(ha megvan az új gépem és ez ingyenes lesz, tuti játszani fogok vele, vagy legalábbis kipróbálom 😊

annal porgosebb tehat fixen 20 masodpercnyi idod van a kis teamed iranyitasara egy korben..tehat ha kimesz egy sorert a hutohoz akkor addig lemegy siman annyi kor harc kozben hogy murderes van a dologbol...inkabb final fantasy style a harc ha azzal jatszottal valaha😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Norbi507
Hohó, akkor ez olyasmi mint a Heroes of Might and Magic?(azon belül a harc)

20 masodperced van kiadni az akciokat ami action pontokba kerulnek (mana pontont tul ha igenyel azt) es a kor elott kapsz plusz akcio pontot..
bele kell razodni de jopofa a dolog nagyon varom mar hogy ujra induljon a cucc😄

Norbi507
Hm ez körökre osztott?(nem játszottam még vele)

Hát ez jó volt 😊 Váromtovább, remélem marad ingyenes + pénzes vásárlásos.

most lottek le a szervert:S
ez van:S
azt irtak majd agusztusban indul ujra
Off:
finalfantasyn kivul van ilyen stilusu (marmint korokre osztot harcos) rpg PC re valami ujabb 2006-2007 ev felett?

dragon11
Mikor lesz open beta, vagy az éles?

4934 😊, de ennyi az új 22-e óta, amikor kihirdették ezt a 10ezres dolgot.
Tufa
elméletileg valami 4500 regisztráció volt csak

dragon11
Akko nagyon jó, állíthatom is lefelé a letöltést?

Most már sehogy, mert mindjárt vége a closed beta-nak, a keyosztást már abba is hagyták. Erre én se számítottam, nem láttam még 1 hetes zárt bétát. Abból a szempontból érthetõ, hogy bármilyen furcsa is leírni, a játék gyakorlatilag bug, lagg és dc mentes. Ebben a formában simán elindulhatnának élesben is. Remélem a hosszú karbantartás alatt nem rontanak rajta 😊.
Arra leszek kíváncsi, hogy meglett-e a 10000 regisztráció, mert azt ígérték, hogy akkor nem lesz karaktertörlés a zárt béta végén. Mellesleg ez is elárul valamit a játék készültségi fokáról.
dragon11
Ezt nem értem, ma elvileg lejár a closed béta.. akkor most hogy játszak?😄 ezt már nem értem :\

kliens most jön lefelé.. ^^ thx

Doomista
itt regisztráljatok,regizés után kapjátok is a kulcsot ! FF,IE,Opera...megy mindennel az oldal !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Norbi507
Lol, akkor nem is szedem le, majd talán én is gépújítás után 😉

Rossz hír, hogy ma éjfélkor PDT szerint vége a closed béta elsõ fázisnak (az nálunk holnap reggel 9 asszem), a szervert lelövik augusztus elejéig.
Frosty01
még uninstallt se találtam 😄
ettõl függetlenül kapott egy határozatlan idõre szóló eltávot a gépemrõl -.-"
majd visszatérek rá gépújítás után.... talán....

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
engem a prológusos videó alatt hazavág kékhalállal XDDDDDD
sírok...

Olvasd el alatta a magyarázatot. Ha ezt írja az azt jelenti hogy nem ad kódot. Remélem azóta sikerült, nekem 85% a letöltés most, úgyhogy holnap próbálom csak ki.

Norbi507
De nekem ad kódot ezt "INVALIDCODE" csak beirom alá és nem fogadja el 😄, de majd megpróbálom ie-vel is, thx😊

Nekem az segített hogy explorerrel néztem. FF-el sehogyse akart kódot adni.

Norbi507
Hm, én olyat láttam ahol még nem volt ott hogy ingyenes e vagy nem, de ha free akkor kell 😛

Csak 1 a gond, nem tudom megszerezni a kulcsomat, az "invalidcode"-t szöveget image verificationnál egyszerûen nem akarja elfogadni, pedig kell a kulcs a játékhoz..

Pls help!<#conf>

dragon11
Értem, köszönöm.Akkor az RPG-vel kevertem.😊

Tufa
mmorpg, csak neten játszható és ingyenes is.

dragon11
Halihó.Ingyenes-e? haha hülye kérdés, itt 1 torrent oldal:\

De akkor ez hogy van? nem netes?😞

shaba23
mininova.org
Frosty01
tudsz adni egy linket? ahhoz a torrenthez 😊

shaba23
közben lejött torrentrõl 1,7M-val
Doomista
gamershell...nekem onnét 400+ kbit/s-mal jött.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

shaba23
honnan érdemes tölteni?