556
Körökre osztott MMORPG
  • alex88
    leállt a szerver...frissitenek, remélem még délelött lehet tolni:D
  • Probatbicol
    Írtak egy magyarázatot, hogy mit akarnak a stamina rendszerrel:
    stamina

Az mindenesetre korrekt, hogy nem pénzért akarják árulni a staminát.
  • Doomista
    véletlen ja :D
  • Probatbicol
    dehát egyszer már leszedted, letörölted ? :)
  • Győri Devi
    aham k köszi
  • dragster
    Van Item Storage Romába de csak 25 slot.
  • Doomista
    nah most kezdtem én is szedni a játékot, 650 kbitel jön
  • Győri Devi
    nah kipróbáltam a gamet énis, eddig bejött
    csak egy a gondom van: nincs item storage vagy lehet h csak találtam
  • Probatbicol
    De azt nem írja, hogy a 3. kör végén sem lesz :p
    (azért örülök)
  • Tufa
    Nem lesz wipe: link
  • Rennadant
    Ashen Crystal droplista. Nem tudom mennyire pontos, nekem jónak tűnik.
    http://atlanticapedia.wetpaint.com/page/Crystal+Gathering+Guide
  • savior
    en olyan cikket olvastam, ahol 6-7 egymas utani beta tesztet emlitettek, es mindegyik vegen karakter torlest. remelem nem igy lesz.
    kozben talaltam romaban egy arust, akinel a klan, horgaszas, es csata pontokat (ez vagy a challenge kuzdelmekert jar, vagy pedig a spoaring hall-os training kuzdelmekert... majd megnezem reszletesebben) elkolthetjuk kulonbozo targyakra.
  • Rennadant
    Meg addig is kialakulhat egy csapat, aki esetleg marad a cb2 után is játszani. Könnyebb lesz úgy újrakezdeni. :)
  • Cnut
    Köszönöm.
  • Tufa
    hát ha törlődik akkor a kari is, úgyhogy gyakorlatilag addig nagylábon élhetünk :)
  • Probatbicol
    De, sajnos ennek a kockázata fenn áll. Még arra sincs semmi garancia, hogy az open beta-ban meg fognak maradni a karakterek (lásd pl. requiem) ha egyszer oda jutunk, nemhogy a closed-ben.
    De ezt sajnos vállalni kell ha bétázik az ember, a másik lehetőség, hogy megvárja amíg kijön a végleges.
  • Probatbicol
    Rómában, a bazárban egy npc-nél.
  • zenoka
    nem felo hogy ennek a szakasznak a vegen (closed beta) torlodik a a guild...nekem a karakterem oda lett:S most kezdhettem ujat
    majd ha lesz nemi szabadidom akkor csatlakoznek de most bevagyok tablazva vagy 3 hetig:S
  • Cnut
    Hol van ez a szerencsejáték?
  • Tufa
    Tegnap meglett a guild, azóta 7en vagyunk benne, aki csatlakozna, írjom pm-et :)
  • alex88
    Hello!

Damorva néven jűtszom, szivesen csatlakoznék a guildbe!
  • Tufa
    Aki be tudna akkor szálni valamennyivel a guildba, írjon rám légyszi egy PM-et. Tufa néven vagyok bent
  • dragster
    Engem is érdekelne a Guild :)
    Ink néven vagyok ingame,kis pénzt én is tudok beleadni szerintem.
  • Tufa
    már nem sok kell és megvan a guild :)
  • Zarachi
    hehe akkor valamikor a kozelemben logoltal be a koszonesednek a Szia van irva :D
  • Probatbicol
    Mi ketten játszunk, 15-15 ezerrel be tudunk szállni ha kell. Kinizsi néven estefelé leszek bent.
  • Rennadant
    A maradékot fizetem én, csak legyen valami. Renn néven vagyok, de most lehet nemsokára kilépek mert elfogyott a staminám. :)
  • Tufa
    szerintem akkor késő délután fele már meglesz a szintem hozzá. Pénz az összesen 50k kell a kezdéshez. Én 15öt beletudok adni, ki száll még be? :)
  • Rennadant
    A pénzbe beszálnék ha az a gond, a szintem nem hiszem hogy elég hozzá. :)
  • Tufa
    szerintem még nincs. csinálnék de pénz is meg 2 szint kell még nekem hozzá... :)
  • ladasz
    Mien néven vagytok fenn?Én Kamui21 néven.Talizhatnánk:D
  • shaba23 #85
    a staminás dolgot ezek szerint tényleg komolyan gondolták?
  • Rennadant
    Van magyar guild?
  • savior
    megemlitenem meg a romaban levo szerencsejatekot. equipment box-al lehet jatszani, es szinten equpment box-ot lehet rajta nyerni. pl felteszunk egyszerre 10 spirit box-ot, akkor nyerhetunk 15-35 szint kozotti cuccot tartalmazo dobozokat. minel tobb dobozt rakunk fel tetnek, annal magasabb szintu targy lehet a jutalom.
    challange-t kiprobaltam es eleg jora sikeredett. csak jelentkezni kell ra es a gep rakosgat minket egyik csatabol a masikra. 1 oras a jatek es penz + stamina a jutalom. ha sokat nyerunk, akkor meg targyat is kapunk.
    ezen kivul magunk is hirdethetunk meg jatekokat, ahol megszabhatjuk a tetet es a szintkorlatokat.
    mailobox: erdemes neha megnezni, mert targyakat is kuldhetnek nekunk ezen keresztul. gm-tol par targyat kezdetben, challange jutalmakat azon keresztul kapjuk...
    stamina: ha csapatban vagyunk, akkor 0 staminaval is kapunk xp-t
  • savior
    marketban: cuccra rakattintol, aztan rates gomb. ott kikeresed, hogy a targyat mennyiert osztogatjak, aztan eldontod hogy te mennyit kersz erte.
    plusz a karaktered is tudja arulni a cuccokat(vagy venni). valami my store a funkcio neve.
    azon kivul a hospital-ban 10 aranyert barmi eladhato.

• Probatbicol
    Vannak sima vendor npc-k is, de elég ritkán, őszintén szólva én a tutorialban szereplőn kívül nem is találkoztam másutt velük. Igen a városban a market-ben lehet kereskedni, ahol az ár mellett ott van hogy fixed price az a gépi ár, azon és az alatt érdemes vásárolni, illetve betenni eladásra.
  • ladasz
    Most kezdtem a játékot és tetszik.Azt szeretném megkérdezni hogy boltos npc-k nincsenek a pályán,akiktöl lehet vásárolni dolgokat?Mert azt vettem észre oan van hogy,belementem 1 portálba és jobb lent,kiadta hogy market aukcio meg stb dolgok az lenne a vásárlási lehetöség?
  • Probatbicol
    savior neked volt igazad, minden skill sebzi a repülő mobokat, nincs olyan logika benne amire én gondoltam
  • Rennadant
    Ez a stamina rendszer a legrosszabb amit valaha láttam. A játék viszont az egyik legjobb free mmo lehet, ha kész lesz.
  • Zarachi
    hmm csak Romeban van wh es az is 24 slot? :/