556
Körökre osztott MMORPG
-
alex88 #116 leállt a szerver...frissitenek, remélem még délelött lehet tolni:D -
Probatbicol #115 Írtak egy magyarázatot, hogy mit akarnak a stamina rendszerrel:
stamina
Az mindenesetre korrekt, hogy nem pénzért akarják árulni a staminát. -
#114 véletlen ja :D -
Probatbicol #113 dehát egyszer már leszedted, letörölted ? :) -
#112 aham k köszi -
dragster #111 Van Item Storage Romába de csak 25 slot. -
#110 nah most kezdtem én is szedni a játékot, 650 kbitel jön -
#109 nah kipróbáltam a gamet énis, eddig bejött
csak egy a gondom van: nincs item storage vagy lehet h csak találtam -
Probatbicol #108 De azt nem írja, hogy a 3. kör végén sem lesz :p
(azért örülök) -
#107 Nem lesz wipe: link -
Rennadant #106 Ashen Crystal droplista. Nem tudom mennyire pontos, nekem jónak tűnik.
http://atlanticapedia.wetpaint.com/page/Crystal+Gathering+Guide -
savior #105 en olyan cikket olvastam, ahol 6-7 egymas utani beta tesztet emlitettek, es mindegyik vegen karakter torlest. remelem nem igy lesz.
kozben talaltam romaban egy arust, akinel a klan, horgaszas, es csata pontokat (ez vagy a challenge kuzdelmekert jar, vagy pedig a spoaring hall-os training kuzdelmekert... majd megnezem reszletesebben) elkolthetjuk kulonbozo targyakra. -
Rennadant #104 Meg addig is kialakulhat egy csapat, aki esetleg marad a cb2 után is játszani. Könnyebb lesz úgy újrakezdeni. :) -
Cnut #103 Köszönöm. -
#102 hát ha törlődik akkor a kari is, úgyhogy gyakorlatilag addig nagylábon élhetünk :) -
Probatbicol #101 De, sajnos ennek a kockázata fenn áll. Még arra sincs semmi garancia, hogy az open beta-ban meg fognak maradni a karakterek (lásd pl. requiem) ha egyszer oda jutunk, nemhogy a closed-ben.
De ezt sajnos vállalni kell ha bétázik az ember, a másik lehetőség, hogy megvárja amíg kijön a végleges. -
Probatbicol #100 Rómában, a bazárban egy npc-nél. -
zenoka #99 nem felo hogy ennek a szakasznak a vegen (closed beta) torlodik a a guild...nekem a karakterem oda lett:S most kezdhettem ujat
majd ha lesz nemi szabadidom akkor csatlakoznek de most bevagyok tablazva vagy 3 hetig:S -
Cnut #98 Hol van ez a szerencsejáték? -
#97 Tegnap meglett a guild, azóta 7en vagyunk benne, aki csatlakozna, írjom pm-et :) -
alex88 #96 Hello!
Damorva néven jűtszom, szivesen csatlakoznék a guildbe! -
#95 Aki be tudna akkor szálni valamennyivel a guildba, írjon rám légyszi egy PM-et. Tufa néven vagyok bent -
dragster #94 Engem is érdekelne a Guild :)
Ink néven vagyok ingame,kis pénzt én is tudok beleadni szerintem. -
#93 már nem sok kell és megvan a guild :) -
Zarachi #92 hehe akkor valamikor a kozelemben logoltal be a koszonesednek a Szia van irva :D -
Probatbicol #91 Mi ketten játszunk, 15-15 ezerrel be tudunk szállni ha kell. Kinizsi néven estefelé leszek bent. -
Rennadant #90 A maradékot fizetem én, csak legyen valami. Renn néven vagyok, de most lehet nemsokára kilépek mert elfogyott a staminám. :) -
#89 szerintem akkor késő délután fele már meglesz a szintem hozzá. Pénz az összesen 50k kell a kezdéshez. Én 15öt beletudok adni, ki száll még be? :) -
Rennadant #88 A pénzbe beszálnék ha az a gond, a szintem nem hiszem hogy elég hozzá. :) -
#87 szerintem még nincs. csinálnék de pénz is meg 2 szint kell még nekem hozzá... :) -
ladasz #86 Mien néven vagytok fenn?Én Kamui21 néven.Talizhatnánk:D -
#85 a staminás dolgot ezek szerint tényleg komolyan gondolták? -
Rennadant #84 Van magyar guild? -
savior #83 megemlitenem meg a romaban levo szerencsejatekot. equipment box-al lehet jatszani, es szinten equpment box-ot lehet rajta nyerni. pl felteszunk egyszerre 10 spirit box-ot, akkor nyerhetunk 15-35 szint kozotti cuccot tartalmazo dobozokat. minel tobb dobozt rakunk fel tetnek, annal magasabb szintu targy lehet a jutalom.
challange-t kiprobaltam es eleg jora sikeredett. csak jelentkezni kell ra es a gep rakosgat minket egyik csatabol a masikra. 1 oras a jatek es penz + stamina a jutalom. ha sokat nyerunk, akkor meg targyat is kapunk.
ezen kivul magunk is hirdethetunk meg jatekokat, ahol megszabhatjuk a tetet es a szintkorlatokat.
mailobox: erdemes neha megnezni, mert targyakat is kuldhetnek nekunk ezen keresztul. gm-tol par targyat kezdetben, challange jutalmakat azon keresztul kapjuk...
stamina: ha csapatban vagyunk, akkor 0 staminaval is kapunk xp-t -
savior #82 marketban: cuccra rakattintol, aztan rates gomb. ott kikeresed, hogy a targyat mennyiert osztogatjak, aztan eldontod hogy te mennyit kersz erte.
plusz a karaktered is tudja arulni a cuccokat(vagy venni). valami my store a funkcio neve.
azon kivul a hospital-ban 10 aranyert barmi eladhato.
-
Probatbicol #81 Vannak sima vendor npc-k is, de elég ritkán, őszintén szólva én a tutorialban szereplőn kívül nem is találkoztam másutt velük. Igen a városban a market-ben lehet kereskedni, ahol az ár mellett ott van hogy fixed price az a gépi ár, azon és az alatt érdemes vásárolni, illetve betenni eladásra. -
ladasz #80 Most kezdtem a játékot és tetszik.Azt szeretném megkérdezni hogy boltos npc-k nincsenek a pályán,akiktöl lehet vásárolni dolgokat?Mert azt vettem észre oan van hogy,belementem 1 portálba és jobb lent,kiadta hogy market aukcio meg stb dolgok az lenne a vásárlási lehetöség? -
Probatbicol #79 savior neked volt igazad, minden skill sebzi a repülő mobokat, nincs olyan logika benne amire én gondoltam -
Rennadant #78 Ez a stamina rendszer a legrosszabb amit valaha láttam. A játék viszont az egyik legjobb free mmo lehet, ha kész lesz.
-
Zarachi #77 hmm csak Romeban van wh es az is 24 slot? :/