4882
-
-
Én ezt kevésbé tartom viccesnek...
de mind1...megnézem a Csingilinget...aztán jól szellőztess ki, mert nyakonb*szlak...

-
Hát ennyi...többet nem is vártam volna tőled...
-
halottad az xp bejelentkező(?) muzsikáját?valszeg nem mekkel csinállták
-
szegény ma..szal Ági...tolom itt magamba a házisört meg bebüdösítem a szobát ő meg nem mer feljönni mert most mosott hajat
-
jogos, hogy lehettem ilyen hülye :D -
igen beteg egy klipp :D -
vettek belőle egy fél zsömlét...jajj, hát még ennyi eszed sincs!? 
-
Nem tudtam tovább hallgatni...inkább kimentem elszívni 2 cigit, gondoltam az hátha segít túltenni magam ezen...
-
jáááá...ezt sasoljátok 

http://www.youtube.com/watch?v=n_ZaNy-okog&videos=jb5ykNoWFLo&playnext_from=TL&playnext=1 -
mer am nem jöttek volna ki :D
és mit csináltak a maradék 10essel? lehúzta a kasszás tuti
-
hát olyan PUJÁRÓS dikkmán há nemérted tezsó?
-
ma eggyik nem napon barnult oszt.társam elkezdte részletezni hogy voltak cba-ba és vettek csomó mindent...kifizették maradt 50 hun pénzük és ela karták költeni...kitalálták hogy vesznek zsömlét mert darabja 22huf...és hogy milyen jól csinállták mert külön vették meg a 2 zsömlét mert így lefele kerekítenek és 1 db csak 20!huf...és mennyire jó hogy kijöttek 50!hufból...pfffff...sohasem értettem hogy ennyire hogy lehet valaki szánalmas
(és nem írtam el semmit!)
-
pujár, milyen szó ez már :D -
rohadt grefitisek!:D én biztos nem bírtam volna ki szakadás nélkül...max összever:D bazz most nagyon rákattantam...holnap megrajzolom nagyobba, továbbrajzolom és kiszínezem.úgyis van egy képkeret amibe 1,5 éve ugyanaz van és már tökre unom, majd beleteszem abba.jujjdejólessz
-
meg mert szereny vagy :D suliba en is allandoan rajzoltam... egyszer be is vittek a rendorok, mert valaki osszefujta a sulit... es egybol engem talaltak be :D gecyjo volt... ugy kezdte a yard h kibaszta a stukkert az asztalra.... 15-16 evesen sejted mit ereztem :D
am csak azer vagy pujar az osztalyba me en nem jarok oda
-
Még tervezem hogy megcsinállom nagyobba, brutálabbul...Csak jegyre ment a dolog és 4-et kelett csinállni...Nem volt idő :S valszeg ezzel is meg lesz elégedve mert csipázza a búrám.Lehet a hatalmas kreativitásom miatt. 
-
nagyon pimp :D miert nem egybol egy brutal mandalat basztal oda neki :D -
Tegnap csinálltam szakrajzórán.Az volt a feladat hogy az eddig tanult szerkesztésekből kell valamit összehozni..."felmérjuk a kreativitásotokat".Hehhe...A többiek leragadtak a köröknél...:D
-
semmi-semmi, nem akartam megzavarni, csak visszaolvastam
-
-
en mondtam, hogy ne a keket vagd el. -
veled nem beszélek többet -
mit nem ertesz ezen??? -
-
szép :)
-
hm, milyen páros baszások mennek itt, ráadásul trióban
-
:D -
Kabbe!!!:P :D -
omg :D szeddleszeddle! mint egy beteg kisgyerek .d:aF: -
Na mi lesz már? :P -
Ott vagy a galériámban...szedd le magad oszt törlöm...:P -
nincs mit! :D akkor fel is tolthetned a kepeket :D felolem aztan ide is rakhatod :DDD -
Köcce sép!!! :D am...mindenki elfelejtette csak anyám, meg a nővérem nem...jah meg te...:D -
:ASDASF:ADF_:f
kivancsi vagyok utana mennyire volt nepszeru a srac -
:DDDDD
-
aztat -
Boldog Nevnapt Mangamangomagnolany! -
Hangman576 #3962 -
reggeli lélegzetvételツ