4882
-
#4000 -
#3999 Én ezt kevésbé tartom viccesnek...de mind1...megnézem a Csingilinget...aztán jól szellőztess ki, mert nyakonb*szlak... -
#3998 Hát ennyi...többet nem is vártam volna tőled... -
#3997 halottad az xp bejelentkező(?) muzsikáját?valszeg nem mekkel csinállták -
#3996 szegény ma..szal Ági...tolom itt magamba a házisört meg bebüdösítem a szobát ő meg nem mer feljönni mert most mosott hajat -
#3995 jogos, hogy lehettem ilyen hülye :D -
#3994 igen beteg egy klipp :D -
#3993 vettek belőle egy fél zsömlét...jajj, hát még ennyi eszed sincs!? -
#3992 Nem tudtam tovább hallgatni...inkább kimentem elszívni 2 cigit, gondoltam az hátha segít túltenni magam ezen... -
#3991 jáááá...ezt sasoljátok
http://www.youtube.com/watch?v=n_ZaNy-okog&videos=jb5ykNoWFLo&playnext_from=TL&playnext=1 -
#3990 mer am nem jöttek volna ki :D
és mit csináltak a maradék 10essel? lehúzta a kasszás tuti -
#3989 hát olyan PUJÁRÓS dikkmán há nemérted tezsó? -
#3988 ma eggyik nem napon barnult oszt.társam elkezdte részletezni hogy voltak cba-ba és vettek csomó mindent...kifizették maradt 50 hun pénzük és ela karták költeni...kitalálták hogy vesznek zsömlét mert darabja 22huf...és hogy milyen jól csinállták mert külön vették meg a 2 zsömlét mert így lefele kerekítenek és 1 db csak 20!huf...és mennyire jó hogy kijöttek 50!hufból...pfffff...sohasem értettem hogy ennyire hogy lehet valaki szánalmas(és nem írtam el semmit!) -
#3987 pujár, milyen szó ez már :D -
#3986 rohadt grefitisek!:D én biztos nem bírtam volna ki szakadás nélkül...max összever:D bazz most nagyon rákattantam...holnap megrajzolom nagyobba, továbbrajzolom és kiszínezem.úgyis van egy képkeret amibe 1,5 éve ugyanaz van és már tökre unom, majd beleteszem abba.jujjdejólessz -
#3985 meg mert szereny vagy :D suliba en is allandoan rajzoltam... egyszer be is vittek a rendorok, mert valaki osszefujta a sulit... es egybol engem talaltak be :D gecyjo volt... ugy kezdte a yard h kibaszta a stukkert az asztalra.... 15-16 evesen sejted mit ereztem :D
am csak azer vagy pujar az osztalyba me en nem jarok oda -
#3984 Még tervezem hogy megcsinállom nagyobba, brutálabbul...Csak jegyre ment a dolog és 4-et kelett csinállni...Nem volt idő :S valszeg ezzel is meg lesz elégedve mert csipázza a búrám.Lehet a hatalmas kreativitásom miatt. -
#3983 nagyon pimp :D miert nem egybol egy brutal mandalat basztal oda neki :D -
#3982 Tegnap csinálltam szakrajzórán.Az volt a feladat hogy az eddig tanult szerkesztésekből kell valamit összehozni..."felmérjuk a kreativitásotokat".Hehhe...A többiek leragadtak a köröknél...:D
-
#3981 semmi-semmi, nem akartam megzavarni, csak visszaolvastam -
#3980 -
#3979 en mondtam, hogy ne a keket vagd el. -
#3978 veled nem beszélek többet -
#3977 mit nem ertesz ezen??? -
#3976 -
#3975 szép :)
-
#3974 hm, milyen páros baszások mennek itt, ráadásul trióban -
#3973 :D -
#3972 Kabbe!!!:P :D -
#3971 omg :D szeddleszeddle! mint egy beteg kisgyerek .d:aF: -
#3970 Na mi lesz már? :P -
#3969 Ott vagy a galériámban...szedd le magad oszt törlöm...:P -
#3968 nincs mit! :D akkor fel is tolthetned a kepeket :D felolem aztan ide is rakhatod :DDD -
#3967 Köcce sép!!! :D am...mindenki elfelejtette csak anyám, meg a nővérem nem...jah meg te...:D -
#3966 :ASDASF:ADF_:f
kivancsi vagyok utana mennyire volt nepszeru a srac -
#3965 :DDDDD
-
#3964 aztat -
#3963 Boldog Nevnapt Mangamangomagnolany! -
Hangman576 #3962 -
#3961 reggeli lélegzetvételツ