goás lányok-fiúk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak tudnám , félrészegen, meg party közben hogy jut eszetekbe hogy sg-re írjatok ? :S
Minden ugyanaz másképpen.
én mennék, csak orion holnap melózik, egyedûl meg nemmek :/
am is szar hely 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Házibuliban <40%>40%>
Atom- partyban ❤️5%>35%>
Otthon a TV elött <15%>15%>
Detoxban <10%>10%>
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
ez lesz a csengõhangom <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://www.youtube.com/watch?v=3EuoX-AB9QI
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
Én meg nem iszok. Jäger ment régen, de már kimarja a belemet...unicumot meg sose nem szerettem.
Wilmos<#hawaii>#hawaii>
Nem volt valamelyikõtök ilyen buliban?
De alap, hogy elég sokat leszek a Fractalba is 😊 Viszont akivel megyek az meg dnb-s. Mindenbõl egy kicsi 😄
2010.01.01. Évnyitó - party @ Kalóztanya
Kevés az idõ nem is nyújtanám el, nincs sok hátra ebbõl a kibaszott évbõl, de nem akarok pesszimista lenni, a következõ legalább ilyen szar lesz, mert csak a naptári számozás nõ, az emberi hülyeség meg konstans. ezt a tetves szöveget is írhattam volna kétezer évvel ezelõtt is, csak akkor vmi tetves tekercsekre, vagy tíz év múlva is írhatom majd ha akarom, de addigra mondjuk lesz jobb dolgom is remélem. meg nektek is már biztos azon jár az agyatok, hogy hogy a faszba aljasodjatok le csótány módjára, hogy aztán beboruljatok a rekettyésbe.
mer nagy gondok képzõdnek ilyenkor bazmeg, mer vagy el lehet menni vmi kibaszott megapartiba, ami olyan mintha egy kolumbiai szigorítottban lenne házibuli, vagy keresni a spanok közt vmi balfaszt, aki megengedi hogy szétrókázzák a lakását, az elõlezetes várt vendégeken felül pedig betüremkedjenek idegen balfaszok is, akik aztán tivornyáznak egyet a nappaliban majd elhúznak a faszba a mózdítható dolgokkal, meg a házigazda csajával, aki ugyan már nem mózdítható, de fektethetõ. meg otthon lehet maradni a picsába és megnézni a sas kabarét, amitõl az ember meg csak rájön hogy elbaszta az életét. merugye szilveszterkor kötelezõ a jólérzés, aztán mindenki a nagy rákészülés után fokozatosan türelmetenné meg feszültté válik és az egész évben felgyülemlett sérelmeit elkezdi kiosztani pofonokban, aztán megy a kuglizás, mert a mi a jó kurva anyád vanra senki nem fog udvariasan válaszolni. a múltkori karácsonyi történetem rózsaszín picsafüst ahhoz képest, amik ilyenkor megesnek, aztán a pokol felé ilyenkor nem a coro meg a tisztitózûz, hanem a nyírõ gyula kórház kijózanító állomása esik útba, meg a baleseti. közbe meg taxit hívnak és akkor itt most mondanék is pár dolgot, hogy legalább meglepetés ne legyen. ha belefosott a hófehér nacijába a havercsajotok mer azt hitte 2009-ben muszáj még gyorsan bevenni az összes anyagot, hogy jó legyen a buli.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
2010.06.02.-06. Spirit Base @ Austria
Live:
Ace Ventura (Iboga Rec.) Israel live&dj
Ultravoice (Compact Rec.) Israel live&dj
Protoculture (BNE) South Africa live&dj
Azax Syndrom (Drive Rec.) Israel live& dj
Symphonix (Blue Tunes Rec.) Germany live
U-Recken (Dooflex Rec.) Israel live&dj
Neelix (Spintwist Rec.) Germany live
Vibe Tribe (Boa Group) Israel live&dj
Quantize (Iboga Rec) Israel live&dj
Atomic Pulse (Zoo Music) Israel live&dj
Lish (Com.pact Rec.) Israel live&dj
Atomic Culture (Zoo Music) South Africa live&dj
Z aka Alpha&Antagon (Interzone-Pa) Germany live&dj
Ananda Shake (Utopia Rec.) Israel live&dj
Cyklones (YSE Rec.) France live&dj
Sensifeel ( Spintwist Rec.) France live&dj
Freak Show (Phonokol) Israel live&dj
Midimal (Echoes Rec.) Switzerland live&dj
Aerospace (Spin Twist Rec.) Israel live&dj
Yanniv Gold Onyx (Bionics Rec) Israel live&dj
Echotek (BNE) Israel live&dj
E-Jekt (Bionics Records) Israel live
Strike Twice (Nano REC.) South Africa live&dj
Ritmo (Iono Music) Israel live&dj
Suntree (Iono Music) Israel live&dj
Trancemission (Iboga Mex.) Mexico live&dj
Odiseo (Blue Tunes) Mexico live&dj
Ski Fi (Iboga Mexico) Mexico live
We (Iono Music) Mexico live
Jiser (Spintwist Rec.) Mexico live&dj
IX Lamat (Iono Music) Mexico live&dj
Zolarium (Plusquam) Mexico live&dj
Stratil (Uxmalrecords) Mexico live&dj
Haka (Uxmalrecords) Mexico live&dj
Feuerhake (Synergetic Rec) Germany live&dj
Klopfgeister (Iono Rec.) Germany live&dj
Kularis (Spintwist Rec.) Germany live&dj
Egorythmia (Iono Music) Macedonia live&dj
True Lies (Blue Tunes Rec.) Germany live
D-Fusion (Utopia Rec.) Israel live&dj
Dual Core (Bionics Rec.) Israel live&dj
Peace Maker (Phantasmrec.) Israel live&dj
Alpha (Interzone-Pa) Germany live&dj
Duca (Tribal Vision) Serbia live&dj
Mental Broadcast (24/7 Rec.) Brazil live&dj
Combination (Groove Criminals) Isr-At. live
Materia (24/7 Rec.) Austria live
Kajola (Zerogravity Rec.) Austria live
DJ:
Mapusa Mapusa (Blue Tunes Rec.) Germany
Osho (Echoes Rec.) Israel
Montagu&Gongolda (Blue Tunes Rec.) Germany
Kristian (Transient/Dejavoo) England
Blue Grow (Iono Music) Mexico
Vanja (Tribal Vision) Macedonia
Slater (Tribal Vision) Czech Republic
T-Plax (Spirit-Base.at) Austria
Micl (Spirit-Base.at) Austria
Tapanov aka Goaran (Spirit-Base.at) Mak.-Austria
Malex (Groove Criminals) Austria
Alezzaro (Progressive Selection) Austria
Monica Moë (Spirit-Base.at) Austria
Phil Locker (Spirit-Base.at) Austria
TOMMES (Unisono) Austria
Goad (Profusion Rec.) Austria
Maya (Spirit Sun / Zero Gravity Rec.) Austria
Sun Experience (Spirit Sun / Zero Gravity Rec.) Austria
Sandgrube Rauchenwarth
nur 15km von Wien entfernt