4882
-
#4040 Pfff
Hát kicsit ki van a forma...:D -
#4039 bár a Horus The Chorus számukra hasonlít lehet hogy az kicsit át dolgozva
-
#4038 szerintem ez nem infected -
#4037 Nekem mindenre van vmi összeesküvés elméletem...narkós és nem narkós is ált... -
#4036 mekkora már átugorja azt visszakúszik alúl :DDDD -
Hangman576 #4035 így
-
Hangman576 #4034 hát még ez :D:
-
#4033 nemtom de a srác nagyon kivan :D -
Hangman576 #4032 annyira én se, de ez a szám nagyon tetszik -
#4031 és nem vagyok oda infected-ért. -
#4030 hát bulin egésszen más hangzása van...én passzolok. -
Hangman576 #4029
Ez alatt a videó alatt milyen zene megy? Elméletileg ez egy Infected Mushroom party, de ez melyik szám? -
#4028 :DDD -
#4027 oppáááá...rossz helyre írtam...bocsi!
-
#4026 kár hogy úgy igazán mi már a vadonban sohasem fogunk élni!pedig nekem nagyon nagy vgyámom...Leary bácsi belső utazások c. könyvében le is írta hogy hogyan lehetne megvalósítani ezt, csak az a baj hogy "fel kell adni érte MINDENT!" de szerinte megéri.Kár hogy ez nem egy olyasfajta "kipróbálom" dolog......... -
#4025 habár a teremtésre van egy cuccoktól független elméletem is. -
#4024 szerintem a teremtés egy gombával vagy eggy pár lsd molekulával kezdődöttnem lehetett máshogy. -
#4023 Honnan tudod hogy nem így van!? Ez olyan, mint a teremtés, meg a dinók, meg az ősemberek...de főleg a teremtés...nem tudhatod, hogy igaz-e vagy nem...szal én a dinókra meg az ősemberekre meg a tündérekre szavazok! teremtés meg tündérek létezésének megtagadása leszavazva... -
#4022 én ilyet nem mondtam :D
csak valótlant állítasz :D -
#4021 Most t1ük félre egy kicsit a szexet, majd miután kiszellőztettél és fogat mostál beszélhetünk róla...tudod hogy a Suzy úgy horkol, mint te...XD -
#4020 Szóval azzal vádolsz, hogy hazudok!? -
#4019 meg hogy hány hangya szarta leha fehér pöttyök akkormeg...hát akkormeg lehet közösült... -
#4018 hmm
aszittem vmi tudományos választ adsz :D
bár gyanús volt h a csingilingből nem fogod ezt megtudni -
#4017 ide tőcsed feeee a képeket:
http://kephost.com/
vagy van mail amin tudol küldeni akár 2gb-t is...mondjuk lehet beletillik 3 hétbe mire feltöltöd, de legalább ven rá lehetőség :D -
#4016 Attól, hogy hány pöttyöt festenek rá a tündérek...több rétegben nyomatják ám...XD -
#4015 igazán nincs mit :D -
#4014 neked kene leszedni :D -
#4013 ezer hála, s köszönet. -
#4012 mitől? -
#4011 XD -Ű XD -
#4010 ŰLeszedted már a képet? -
#4009 Tök jó...mostmár tom, hogy mitől függ, hogy hány pöttye van egy katicának... -
#4008 bemész oda h fiúk lányok kapcsolatok vagy ahova akarod nyitni és legalúl új téma nyitása :) -
#4007 hogyan lehet itten új topikot nyitni?nem tudok rájönni -
#4006 msn-en van tavsegitseg :D egerrel megszaritom innen -
#4005 de nemis kell mert fűt a szerelem ugye?(vagy a forró olaj amiben kisütlek) -
#4004 Az a radiátor sajnos úgysem fűt túl sokat...:( -
#4003 úgy kiszellőztetek hogy jégcsapok lógjanak a radiátorról is, aztán bezárlak -
#4002 mer büdös lesz a kis fejecskéje? :( -
#4001 Ori hajatszárítani is szeretsz? Mert nekem ez a tárcsával hajszárítás nem m1...elküldhetnéd a karod msn-en és segíthetnél...