goás lányok-fiúk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
oda is úgy megyünk mint liquidre nem? az jóféle

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
:D

olyasmi :D de majd, ha 27. lesz! hujujuj :D

jo volt likvid! :D orulok, hogy lattalak :D akko nyaron ausztria? :ASD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

mila69en
nahh mivan megvagy feszülve?:D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Depridol
erre a szindrómára van kifejezés: mindfuck

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

PesSim
Mire is?

PesSim
Akkor az a 2008-as igazán jó évjárat lehet.

MR ME
csak irigy vagy

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
egri roset :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

PesSim
Nem tudom mit szedsz, de szerintem le kellene állni vele.

PesSim
Az újjá születés :D

OrioN the S
akar az is megeshet

alcotb
nehogy azt hidd ori hogy ez csak veled van így...sõt...nekem volt egy idõszakom amikor akármire(!) néztem különös volt...engem, olyan bennsõséges kifejezhetetlen érzések árasztottak el...és ez majdnem azzal járt hogy elvesztettem a "valóságérzetemet"...furcsa amikor az ember nem tudja megkülönböztetni a "valóság síkjait" egymástól.Mégis, mi más lenne vonzóbb annál mint hogy mindent másnak lássunk mint amilyennek megismertük eredetileg.Olyannak amilyennek soha nem akaránánk/akartuk, vagy amilyennek mindíg is akarnánk/akartuk.(hozzátenném hogy azért vagyok ilyen kibaszott bölcs mert most nyakaltam be egy üveg 2008-as egri rosé-t...és ellentettben más borokkal...ennek az utolsó cseppje is jólesett. :) )picit hiányzik a spirit...lassan valamit, valamit tenni kéne az ügy érdekében...Sok volt a hétköznapokból, és a maximálisan "reális" életbõl.Persze egy kics unreal mindíg is motoszkál a fejemben és egyre csak nõni-duzzadni akar amit én nem is bánok...de nem engedem hogy szétrobbanjon a fejem tõle...maradjon eggyenlõre csak odabent...s majd ha eljön az idõ, áradjon szét a testem minden eggyes porcikájában...járja át az engem körülvevõ univerzumok végtelenségét eggyetlen végtelenül kicsi óriás.....................

Minden ugyanaz másképpen.

alcotb
az elsõt nagyban ha megvan pls!

OrioN the S
majd marc 27-en :D de akkor fuuu

PesSim
-.- haladunk,

már csak az életet és az optimizmust kellene visszacsepegtetni a véráramlatodba!

Depridol
<#merges2><#hehe><#eplus2><#kuss>

OrioN the S
oki :)

PesSim
Keress másik képet , ezt meg ne nézegesd!

és szedd össze magad! :)

OrioN the S
neha ugy erzem magam, mint az a maci...

vagyis ezzel maygarazom magamnak, hogy amikor ranezek a kepre fura erzesem van... lelkileg kulonos kihatassal van ram az a kep.

Depridol

PesSim
szegeny maci :(
az elso fav

PesSim
Ez annnnyira joooó

Depridol
bef*stam rajtuk<#buck>

OrioN the S
ilyen macisat,nyuszisat

Depridol

Artist: VA
Title: Montti Birthday Party By Mind Labs Promotion
Genre: Psychedelic
Style: Psytrance, Full On, Night Full On
Rel.date: 27.02.2010
Tracklist:
01. Montti - About U
02. Antares - Ride On A Meteorite (Marcus RMX)
03. Cybernetic Contact - No Rules
04. Cybernetic Contact - Multiface
05. Cybernetic Contact - Separated from Reality
06. Neotone System - X-7

kell.most!

Depridol
milyen képeket tettél fel?<#idiota>

MR ME
hát vhol megértem <#idiota>

OrioN the S
felraktam 43 ilyen kepet iwiwre es mutterom felhivott, hogy minden rendben van-e :\

OrioN the S

fav

mangalány
Mind1...itt egy bohóc...

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

mangalány
Most ezzel meg mi a f***om van...<#falbav>

mangalány

mangalány

Depridol

Depridol
probléma, shepard?:D (masseffect2)

PesSim

OrioN the S
<#sniffles>

MR ME
ok

OrioN the S
lemegyek par sorre meg ilyenek.

MR ME
jólesz menjél

OrioN the S
IWD Goa-Trance night
@ 2010.03.06.
Helye: Cökxpôn Café Theater, Bp. Soroksári út 8-10. (Boráros tér)
Belépõ: 500 / 800 huf
Fellép:
Skarma - Live, Oleg & Czellux, Green Cosmos - "Astral Projection" DJ set, Kraak, RadzsA & Snag

OrioN the S
hehh.. miket talalni a diesel oldalan

96' party

alcotb

alcotb

OrioN the S
Nah en itt unneplem a szulinapomat sztem.

Snag, The Sunshepherd - Realities Albumbemutató Party

Kedves Mindenki!

Sok várakozás után végre teljesült az álmom, lett hivatalosan kiadott, csakis saját muzsikákból álló saját albumom, mely az ausztrál Psydoniarecords gondozásában jelenik meg, 2010. február 26-án. Igencsak oda vagyok a gyönyörtõl, fõleg, hogy a megjelenési dátum a 29ik szülinapomra esik. Olivertõl, aki a kiadó tulaja ez igen szép ajándék, nagyon köszönöm neki...
Szeretném megosztani Veletek örömömet egy party keretein belül, március 27-én, a volt Újpesti Gépelemgyárban. A helyszín szerintem a régi underground érzéseket eleveníti fel, amik személy szerint nekem az utóbbi idõben hiányoztak.
Majd linkelek ide az elsõ buliról képeket.
Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk és ha esetleg valamelyikõtök meg szeretné vásárolni az albumomat, azt megteheti a bulin, mert cd formátumban is megcsináltatom addig.
A részletek:

Link az albumhoz, ahol bele is lehet hallgatni:
https://www.beatport.com/en-US/html/...4188/realities
11 track került fel rá, de, sajnos a cd-s verzióra ennél kevesebb fog felférni, 1, vagy 2 számmal, de arra gondoltam csinálok egy mix cd-t és aki megveszi az albumot, ajándék mix cd-t kap majd mellé.

Idõpont: 2010.március 27.

Line up:

PsyTiB
Erix Vs Botond
Oleg
Snag, The Sunshepherd Live
Psyletzky
Toge
10 óra után pedig Pálmester muzsikál nekünk, meg akinek lesz még kedve és energiája...

Helyszín: Volt Újpesti gépelemgyár, IV.ker. Dugonics utca 11.
Infoline:06-70-525-5239

Extrák: tényleg olcsó büfé, lesz kaja is
a megszokott mosoly a bejáratnál
és a Goaspirit, ami meg rajtatok is múlik...

Behopp: 1000.-

alcotb
linkeltem be csomó mindent erre lefagy a króm...kurvaannyát...ráadásul az elõtt véletlen másik topikba írtam amit ide akartam<#idiota>

http://www.youtube.com/watch?v=_XT4eJH3eb8

Depridol

alcotb
jézusom...büntetéssorozat...<#buck>

http://www.youtube.com/watch/v/ulMYI_jPKBo
alcotb
ez tényleg büntet