goás lányok-fiúk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
az a tré h már Peti megvette csütörtökön...:|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
Dany! Van ra mod, hogy nekem is megvegyetek elovetlebe HHH-ra a jegyet es majd kifizetem? <#vigyor3>

Nem van kedvem bemenni a varosba... meg idom se nagyon. Amennyiben nem megoldhato... kenytelen leszek bemenni.

Koszipuszi!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
http://www.youtube.com/v/6cWtQm00hHQ&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Looooser
húúú de rég jártam erre...
egy kis péntek esti lazító
http://www.youtube.com/v/0hxVH37Plrs&hl=en_US&fs=1&

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

alcotb

Minden ugyanaz másképpen.

alcotb
Feljött haver msn-re szal meg is tudtam kérdezni hogy mi volt az a technoid dnb amit mutatott multkor.Hát íme:

Raiden - Sputnik

alcotb
én igenre szavazok

alcotb
Frogacult-ot tetszenek ismerni?
nagy kedvenc

http://www.youtube.com/watch?v=pgCQEtllIu8

alcotb
ennek egyszerûen nem psy.Nem ébreszt sodró érzéseket, nem repít.Ez kõkemény földretapadt gyorsulós diszkózene.

alcotb
meghalgattam pár számát, hogy törném el kezét, lábát!

alcotb
Most jut eszembe!
http://www.cokxponambient.hu/?rovat=3&lang=HUN

Ez kb mindent elmond amit én nem tudtam megfogalmazni.Nagyon jó hogy van akiknek ez sikerül.

alcotb
Hát goa.hu rádiót pont nem, de csak mert kaki.
Helyette inkább psyradio.org vagy divbyzero.de.
Többnyire psy-t hallgatok de az nem azt jelenti hogy psy-n belül csak a tucc-tucc részét...mert ugye psy-bõl van chill is.Ha nem psy akkor undergrund, fõleg magyar, vagy a régebbi dnb-k közül.aphrodite, omni trio, klute, bse, concord dawn, chrisu, dilinja, noisia, ed rush & optical, nightwalker, twisted individual stbstb...
"akkor en tech-goa and basses vagyok?"
Igen te tech-es vagy :D.
"Neha tekno megy :D Esku... ez amugy miert van?" ---> "azert hipeoljak igy fel a zeneket, mert nehez nekik ujat kitalalni meg az se jo am, ha sok zene egyforma hangzasu"
én úgy gondolom hogy nem lesz egyhangú annak aki ezt szereti...minek változtatni olyanon ami bevállt?De ha változtatnak is...hát jó...legyen.De hívják puccitámpárá bábábábábum-nak és ne goának.A " haladjunk a korra"l dumától is kivagyok....jó haladjunk...de attól még hogy megy az idõ miért kell így átalakulnia valaminek?Érdekes dolog ez mert gergõ azt mondta nekem hogy azért nem olyxan a zene mint régen merthogy más a hangcucc...akkor miért van az hogy tudok 2 olyan elõadót mondani, akik alkotásai között eltellt 17 év és ugyan olyan a hangzás?

"Sztem ami elbasz nagyon sok dolgot az nem mas, mint a narko. Nagyon pofatlanul nagyon sokat tolnak mar es semmi diszkrecio vazze... "

1. többször kell a zsebbe nyúlni ha szar a minõség
2. többször kell a zsebbe nyúlni ha olyat használ ami kevés ideig hat
(muhaha, nekem elég 1x-is :D)
3.persze hogy semmi diszkréció ha kezd teljesen természetes lenni, meg akik mostanában kerülnek goára azok úgy fogják fel hogy "áh a goa az a kábítószerrõl szól" meg " azért jó bulira járni mert ott jól be lehet akármizni" stb...és mindek vagyen vissza ha senki nem szól érte mert ilyenné vállik a goás társadalom.Engem az zavar amikor táncolnék és 20-an jönnek oda hogy "kell ez?kell az?tudsz ilyet?tudsz olyat?fujj de undorító.És a sok kis fasz veszi a felkevert sp-t meg lasztit ami üt fél órát azt már el is fogyott 2g.......nemhogy mindenki megenne 1-1 tudjukmit és tágítanák kicsit az rohadt beszûkült tudatukat.

Depridol
a témához hozzáböffentek már én is kicsit
a goa téma hosszú ideje szinte csak az üzletrõl szól, spirit zéró
az elõadók 3/4-e trágya tinglitangli ultra gagyi leporolt hangzású psytrance (intersys új albuma áll most a trágyadomb tetején vmi förtelmes izraeli popfullon forintot sem ér psyshop van pofájuk uppolni)
<#szomoru1>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

OrioN the S
Aki nem tud azt ki kell baszni a tobbi ember szorakozasanak erdekeben oszt annyi. Engem spec kurvara megmozgat a minimal is :D Es evekig dnb-re jartam es nagy szunet utan kezdtem goa bulikra jarni... elotte csak hebe-hoba. Most meg ott tartok, hogy azert hallgatom, mert "mesel" es jo erzes viszont alig tudom elmondani par bulirol, hogy jo volt. Mondjuk a hajos bulik meg a szabadterik :) Ellenben nem voltam meg szar minimal/techno bulin :) Techno alatt most ne ilyen karl koksz meg ezeket a szarokat ertsd, mert azt nem igaza. szeretem :) Sot... nagyon nem szeretem. Izlesek es pofonok... akkor en tech-goa and basses vagyok? :D Am ertem mit mondasz... Te szoktal hallgatni mast is a psyon kivul?

Tuz korul x-eles.. ok alairom :D ez gaz... bar egyszer csak beleikszel :ASD
14 eves kis faszokat meg nemtom minek kell beengedni :\

Par zene meg valoban nagyon tucci-tucci alapu, de szvsz azert hipeoljak igy fel a zeneket, mert nehez nekik ujat kitalalni meg az se jo am, ha sok zene egyforma hangzasu, mert kurvara meg lehet unni.

Technoid dnb? O.o :| Muti mar :D nemtom elkepzelni... :D

Szoktatok goa.hu radiot hallgatni? Hallgassatok a progi reszet :) Neha tekno megy :D Esku... ez amugy miert van? Csak kivancsi vagyok :) Tegnap afteren beraktam egy zenet es mondtam, h ezt bizony goa.hu-rol vettem fel :D Mindenki lesett, h wtf?!

Am a dnb-t az baszta el meg 4-5 eve, hogy elkezdtek jarni a kicsik is es divat lett az, hogy ki hogyan tancol... egybeveve: kurvara pop lett. De ez ellen nem lehetett tenni semmit :\ Mondjuk mar nem is nagyon kivankozok dnb bulira a fent leirtak miatt, meg mert nincs mondanivaloja a zenenek (bar a liquid dnb talan kivetel) csak erzest ad. Tipikus ereszd el a hajam partyzene amibol kino az ember egy ido utan, de soha nem felejti el :)

Sztem ami elbasz nagyon sok dolgot az nem mas, mint a narko. Nagyon pofatlanul nagyon sokat tolnak mar es semmi diszkrecio vazze... Most is ahova neztel mindenhol vmit matatott, tolt vki :S En ilyenkor nem erzem magam olyan jol. A masik, h mindenki bamul a pofadba, lokdosodnek meg a tokom tudja.

Depridol
új banner szavazásra bocsájtva

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

alcotb
"Felolem lehet x-zibit, fifti szent rajongo is, ha normalisan/kultiraltan tud viselkedni" - de nem tud
és nem értem miért jön ezzel a "nem vagyok goás" szöveggel mindenki aki goát-hallgat.ági is folyton ezt magyarázza...Én meg tudod mit mondok?GOÁS VAGYOK...nah...milyen fasz szöveg ez hogy nem vagy goás?Goát hallgatsz, többnyire goabulikba jársz...tehát goás vagy.
aki techno-t hallgat, technóbulikba jár az technós...ennyi erõvel mindenki semmilyen...mindenki ember azt csõ.de ígyis úgyis meg vanan/vagyunk különböztetve...ilyen az élet.
és tudtommal acidról volt szó.......hát nekem a tiesztó nem acid...a tiesztó az szutyok.mellesleg nem kell a "mandalával a homlokán" születnie senkinek...csak megpróbálni átérezni mennyivel többrõl szól a goa mint a többi...Mert ez akkoris többet ad mint más...És egyszerûen rossz látni ahogy nyomják az x-eket a tûz körül, meg amikor a 14 évws kis fasz k2-ben rángatózik össze-vissza mert túlspézte magát...és hidd el ismerõseim/haverjaim/barátaim között nincs kb 1 goás sem...van dubstepp-es, dnb-s, rocker, rapper, mindenféle...nincs is velük bajom...de akkor sincsen fogalmuk arról milyen GOÁSNAK LENNI
."Az, hogy a zene mas.. hat allitolag erre van kereslet"
De goaparty-n ne legyen más a kereslet...Vagy ne merjék goának nevezni.Az hogy van fullon az oké...De az hogy van olyan hogy high-tech fullon...nah ez már kezd olyan lenni mint a dnb...nagyon kivoltam amikor megtudtam hogy van technoid dnb...hátmég amikor halottm...majdnem sírtam is....

OrioN the S
Jo, azert tiesztora nem szamitottam, bar ki volt irva, hogy nem csak goa lesz, de azert ez eros volt :ASD Zenei/oltozkodesi stilus miatt kirekeszteni valakit sztem faszsag es ugyanugy divatmajomsag. Ideznem Danit "-goás vagy? -nem, Én ember vagyok." Felolem lehet x-zibit, fifti szent rajongo is, ha normalisan/kultiraltan tud viselkedni, mert mindenkinek joga van elmenni barmilyen buliba es nem szulethet mindenki mandalaval a homlokan. Szerintem. Az, hogy a zene mas.. hat allitolag erre van kereslet :\ Ez van ezt kell szeretni/nem szeretni. A belepo arakkal kapcs. meg pont azt latom, hogy egyre olcsobbak. Gondolom Ok is rajottek, hogy nem lesz jo, ha aranyarba megy a belepo.

alcotb
És HRUCSIKA A FASZOMAT SZOPJA KI A GECI AMANDA SÉKJÉVEL EGYÜTT A GECIBE!FASSZOPÓ DISZKÓGECIK, HOGY HUGYOZNÁNAK AZ AGYVIZÜKBE!

alcotb
És akkor még mi vagyunk mindíg lefikázva hogy miért mondjuk minden bulira hogy diszkó...Mert télleg elkezdett ez lenni...És lassacskán már a szabadtéri bulik sem leszenk rendesek...Lásd Halásztelek goa...olyan emberekkel lesz tele akiknek smemi keresnivalújuk ott...az emberek 3/4-e azért jön majd el mert hogy hú ott vaoltak olyan igazi goák...csak a bibi az hogy voltak.....és többe tnem lesznek mert megváltozott minden...akkor lenne olyan igaz ha a kis fasz dnb-seket meg a kis pöcs dubsteppeseket nem engednék be és ténylegesen 5-6-7 évvel ezelõtti zenéket játszanának.DE: a pénzrõl szól már minden...és nem elég a sok...(lsd.: 2-3 éve a max behopp helyszínen 3000Huf volt...Most 3500)Még több kell...A lényeg hogy jöjjön mindenki...Add ide az összes pénzed köcsög!

OrioN the S
Ha lent lettel volna sonicba, akkor mar az lennel :D Oda se megyek tobbet.

Amikor a nagyteremben megszolalt a tiesto(eskuszom!) akkor hirtelen beparaztam, hogy kiesett par ora a tudatombol es vmi masik helyre kerultem :D (hozza teszem volt ra esely xD) no meg a rajok elkezdtek lokdosodni... vices volt. Mindenki irja, hogy mekkora jo buli volt... megkerdeznem, hogy melyik resze? :) Oszt lehet csak nekem volt elbaszott hangulatom.

Lehet tenyleg meg kene varni az opener szezont :\

mangalány
Azt hiszem emos leszek...<#wilting>

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

mangalány

mangalány

mangalány

mangalány

alcotb

http://fc01.deviantart.net/fs26/i/2008/038/a/3/Psychedelic_by_otherperson.jpg
http://fc09.deviantart.net/fs17/i/2007/134/1/d/Psychedelic_Trip_by_hardstyle20.jpg
http://fc01.deviantart.net/fs39/i/2008/338/1/d/Psychedelic_Blossom_by_psion005.jpg
http://fc04.deviantart.net/fs41/f/2009/021/a/2/Psychedelic_Soul_by_JanEinar.jpg
http://fc07.deviantart.net/fs11/i/2006/229/8/9/Psychedelic_by_uewebawo.jpg
http://fc03.deviantart.net/fs36/f/2008/248/d/d/FE_Psychedelic_by_011Art.jpg
http://fc07.deviantart.net/fs21/f/2007/267/2/4/Psychedelic_Sun_by_jesu772.jpg

alcotb

PesSim

PesSim

PesSim

PesSim
BSZN!

MR ME
ja ideje volt már a sok szemét között :S

am HBD :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mila69en
uhh köszieg...szülinapom van?<#idiota> akkor megyek kiütöm magam<#buck>
<#phone>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

OrioN the S
HBD!

mila69en
végre egy normális hallgatható album<#eljen>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MR ME
<#eljen>

PesSim
hm , ez tényleg jó :) tecccik

MR ME
semmi vicceset nem írtam -.-

OrioN the S
<#smile>

MR ME
ingyenes? :O

OrioN the S
Valaki jon vasarnap diszkoba? :ASD

2010 Március 14, Vasárnap
Sonic BLUE (III.ker, Fényes Adolf u. 28)
Lineup01 - Acid terem (Acid Techno, Acid Trance, Acid House, Old School Trance)

2200-2330 Hruscsov
2330-0030 Pálmester (Liquid Limbs Set!)
0030-0115 AURAFOOD - Live
0115-0200 Toge (Acid Techno Set)
0200-0300 Kraak
0300-0400 Snag
0400-0500 Czellux
0500-0630 Jack (Old School Trance Set)

Lineup02 - Progi terem (Progressive Psy-Trance)

2200-2400 Cifra vs Jorgi
0000-0200 Botond vs Era (featuring Baaint)
0200-0400 A3s vs Kezo
0400-0600 Erix vs Viktor

.:.:.BELÉPÉS.:.:. ingyenes!!!

OrioN the S
<#smile>

MR ME
geci jó lett az új album, ajánlom mindenki figyelmébe :)

http://www.youtube.com/v/IeCUlxQaFwY&hl=en_US&fs=1&

OrioN the S
meg kerdeses... mert utana vagy elotte egy hettel lesz csigahegy.

HHH-ra viszont kene menni :) csak gecyhideg lesz.

alcotb
Ittatok már narancs pálinkát sóval-citrommal?igencsak vad!:D JHJO_JLJHJ:KJH

alcotb
jöttök májusban Haláltelekre?Nagyon remélem hogy nem olyan lesz mint Astrix...826876438 ember...discó :D...Jizij tuti oszt majd állat zenéket...:D KJLJ_GHZG_LL_KJLZ:KHGUZJ

alcotb
A Shiva Candra nagyon oltós...Meg a Beat Bizarre is...Elég hasonló stílusú zenét csinállnak...

alcotb
Játszottatok a Tomb Raider - Legend -el?Ha igen, akkor ismerõs lesz a zene:

http://www.youtube.com/watch?v=G891o34ZOsc

OrioN the S
igazabol csak a kep jo meg a vegen az a dudoraszos resz _ASD

OrioN the S
up
http://www.youtube.com/v/LrC5Z-eoWEs&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>