Lockpicking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
nyitas ota olvasom a topicot meg mar fav.ban is 😄 Szoval tetszik a dolog... tok jo kis unalomuzonek tunik 😄 Ha lesz egy kis idom meg egy lakatom szerintem neki is kezdek kiprobalni

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a picked nagyon fasza, szerintem mennie kell ennek a lakatnak. dugd be a kulcsot, és számold meg hány kattanás van (ergo hány pin van a lakatban). amúgy én mindenhol azt olvastam, hogy belülrõl kell kifelé haladni. nekem könnyebben megy, ha kintrõl haladok befelé, jobban érzem a pineket.

én ma kb egész nap ezt gyakoroltam. próbálkoztam gémkapoccsal is, de azzal valami k**va nehéz. folyamatosan elhajlik, stb.....amíg nem veszem rá magam, hogy csináljak egy rendes picket, addig marad a tû 😄

Palinko
ezekkel az eszközökkel ki tudom nyitni azt a lakatot? mert valahogy nagyon nem akar összejönni 😞
utgyuru
jó topik, engem is érdekel +fav
pont tnap lett vna rá szükségem, mer' anyám kizárt a lakásból és fél órát csöveltem a lépcsõházba... xD
csak jó lenne ha nem jönnének a hülye ötletek, pl kalapács, C4, stb...

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Gando
ahhh futok le is lopom az autónkról 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

SrAta
az álkulcsot tudjátok van az ablaktörlõlapátnak a merevítõ drótja😄
annak a végébõl nagyon kicsi flexxel kivágni
kibaszottjólett😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
kit érdekel h mibõl lehet jó lockpicket csinálni???😄
sikerem volt egy régi ajtózárunkat amit kivettünk és csak a zárrész van meg 50* kinyitottam kb

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Palinko
hát nekem gemkapocs mindég elgörbült mielõtt lett volna sikerem max 1 pint sikerült beakasztanom abban sem vagyok biztos. a feszítõ mindegy milyen mélyre megy? melyik akasztókat használjátok? googleba be lehet írni hogy lock pick template és akkor ad ki sablonokat amit el lehet készíteni, mondhatnátok egy jót hogy azzal próbálkozzak. Kár hogy nem ír nagyon méreteket.
Metalmilitiakid
kis imbuszkulcsnak kalapáld laposra a végét, én azt használok

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Gando
jaja azis eszembe jutott, végülis bármibõl lehet csinálni csak nincs fantáziám 😄

én is tollakasztót használok, és az enyém a legtöbb zárhoz jó. ha lesz idõm, a másik végébõl leflexelek egy kicsit, és az jó lesz a pici zárakhoz is. próbálj erõs drótból / gemkapocsból hajlítani, vagy használj egy pici csavarhúzót, azzal is megy, bár picit kényelmetlen.

Gando
tudnátok mondani valamit tension wenchnek a házban? próbáltam a tollnak a biszbaszát de az túl nagy nem fér a zárba

nandorb
c4-esel szet visszuk

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
nekem voltak valami tutorialok csak nem is tudom mar hol szedtedm ossze oket

Énvagyokazapád
és ha benne van egy páncélajtóba hogy fogjuk meg baromarcú?

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

nandorb
megfogjatok azta zarat es erosen odavagtok kalapacsal es kiesik nem kell lockpickelni

fasza ötlet <#eljen>

szerintem legyen benne mindenképp lakat, kulcs, zárszerkezet rajz, meg pick, és ezt valahogy összehozni egy jó kis képre 😊

tugyiti
Én má vas csõvel szanaszét vertem még a vaskaput is nemhogy a lakatot, a geci rozsdája dögölne meg....
SrAta
Összekéne dobni valami fasza kis bannert
valamelyest vágoma photoshopot írja le valaki h mekkora lehet a banner plz
600 széles 400 magas?

SrAta
valakinek van már valami sikerélménye?😄

SrAta
majd eljössz valamikor és megoldjuk holnap veszek lakatot de annak nem gázolok bele a lelkébeXD
meg megértettem h hogymeg az az elektromos rázóketyere és csinálok egyet

Pistike 007
Egy részeg orosz kalasnyikovval a kezében, munkára késztetve az ifjú 'lakatost'😄

valami tuti van a hata mogott 😄
Pianista
<#taps>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pistike 007
<#nyes>
Nem gyönge a srác.
40 éves betörõi tapasztalat?😄

szerintem ez is elég kemény
<#eljen>
Pistike 007
<#banplz>

SrAta
nekem elegem lett a lakatból és brute force-al kinyitottam😄😄😄
BRUTE FORCE= megfogtam a fûrészt és hatottam a lelkére
DEJÓÉRZÉSSS

Gando
csak nem értettem hogy a tûk miért nem csúsznak vissza a helyükre de mostmár rájöttem hogy a feszítés miatt

malter
mi ajtokat állitottunk be elég sokáig,és jopárszor kelett elhagyott kulcsok miatt zárakat törni,de nem volt idö finomkodni ilyesmivel😊
a réz és egyéb puha anyagu zárat megfurtuk az also résznél,amig leestek a tük és már nyilt is csavarhuzoval
ami keményebb anyagbol volt és nem igen lehet furni,azt egyszerüen fogoval elforditottuk,és a középen egyszerüen eltörik az egész zár😊
(persze ez csak ott müködik ahol kintebb van a zár mint az ajtolap sikja,ahol nem ott jol jött volna ez a pick😊
Én zárszerkezeteket terveztem, azokról annyira nem lehet 😊 De pl voltak érdekes cilinderbetétek is.

Pl nagy arccal behozták a fontainesek a DYNAXYS-t, hogy itt az új csoda... na levittük a kísérletibe, és mikor az echte magyar szakembernek 10 perces szintidõ alatt nyitva volt, igen szótlanok lettek a csigazabálók 😄

Kb az is mindent elmond, hogy míg ez a csoda csak részleges, addig az R11 teljes mabisz minõsítést nyert...
Azért azt megnézném ahogy valaki egy Iseo R11-et feltör, vagy netán egy Kaba ExperT-et 😊 Nem mintha nem lehetne, csak... Bár az is érdekes lehet, ahogy egy amatõr a dynaxyst próbálja 😊 Ezekrõl nincs videó?
Gando
áhh semmi mostmár átlátom az egésznek a lényegét 😄

Metalmilitiakid
berakod a feszítõt , feszíted de nem túl erõsen mert az se jó (aranyközépút ...) és bentrõl kifele nyomkodok a tûket felfele (bár néhány zárnál fordítva kell) és elviekben a végén elfordul

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Gando
Hogy kell nekikezdeni egy zárnak? Úgyértem hogy berakom a feszítõt majd a picket és a tûk "felnyomkodását" belülrõl kell kifele csinálni?

tigeroo
a videókon kívül nincs vmi netes tutorial ami használható is?😄
kösz a rapid linket, egy pár nap és csekkolhatom ;D
köszönjük <#worship>

haladok én is, tension wrench-et készítettem egy tollnak az akasztójából, és egy tût használok hozzá. van egy lakatom, az és a két szekrényajtózáram már kb 1 másodperc 😄

magy szinkron van ? xd mert csak akkor toltom le 😄
Metalmilitiakid
szintén ezzel a zárral küszködöm bár én 1 lapított imbuszkulccsal meg hajtûvel , de már a bicikli lakatom kitudom nyitni , szóval van sikerélményem 😄<#taps>

http://rapidshare.com/files/126852655/zarfelto-dvd.part01.rar
http://rapidshare.com/files/126868763/zarfelto-dvd.part02.rar
http://rapidshare.com/files/126887559/zarfelto-dvd.part03.rar
http://rapidshare.com/files/126902921/zarfelto-dvd.part04.rar
http://rapidshare.com/files/126997156/zarfelto-dvd.part05.rar
http://rapidshare.com/files/127011752/zarfelto-dvd.part06.rar
http://rapidshare.com/files/127029519/zarfelto-dvd.part07.rar
http://rapidshare.com/files/127060837/zarfelto-dvd.part08.rar
http://rapidshare.com/files/126847706/zarfelto-dvd.part09.rar

...hajrá ;-)

meg 1x
furesz lap-bol keszitett lock picker magyarul 😄
na itt vannak az enyimek
es ezt a zarat nem tom feltorni 😄 pedig fellehetne laza'n
nekem teccik van is 3 db lock pickerem majd csinalok rola kepet de nekem nem nagyon megy sajna ez a dolog 😄 joh 1-2 zar megyeget de vamiert nem nagyon akar sikerulni
Broafka
ennek a diamond pick-nek mi a magyar megfelelõje?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ezeket sokkal könnyebb, nálunk is az összes ilyen. csak én se tudom, hogy hogyan kell 😄

valaki nem nyomna be egy-két linket / képet ezeknek a régebbi záraknak a mûködési elvérõl, és lockpicking módszerekrõl?

Broafka
basszus nálunk az összes zár ilyen lyukas vagy hogym ondjam (mint a pince ajtó) szal nem ilyen hagyományos, vagy pedig biztonsági vagy WC-záras, ezeket nem lehet meg picklockolni! 😄

Broafka
mert ez mûvészet! 😊

és a zárnyitásra nem figyelnének föl annyira az emberek mint a picklock-ra 😛

Hmm, +fav 😊

Marhára megtetszett a téma, egybõl fogtam is a szekrényem zárját, és kipróbáltam. Egy tûvel és egy csavarhúzóval szinte seperc alatt sikerült az egyik zár, a másikat viszont nem tudtam. Nézzétek meg ezt a linket is, itt is vannak jó leírások.

Broafka
azt láttam, hogy szinte az összeshez kell ez a diamond pick... nah ilyet honnan lehet szerezni?