Lockpicking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
=
5,451.05 HUF
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Töltsük le az internetet!

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Mostmár ígérem, hogy nem offolok tovább.
sajnálj 😄DD
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
még nem nyílt ki a belsõ pineket nem tudom megtalálni és lenyomni.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.youtube.com/watch?v=-Xn94fq8CUk
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
köszi majd késõbb ki is próbálom, annyira nem kellett a lakatot, az majdnem hogy magától beszorultak, csak most nem érek rá.
ragasztani szétszaggatja a papírt amivel munkálod meg 😄 fogsz egy szikét, de inkább gilettet és kivágod a lapból, a formát a sablont ráteszed a fûrész élre és alkoholos filcel rárajzolod a formát. persze elõbb csiszoló papírral kezeld a fûrész élet hogy látszódjon a filc rajta. aztán csak ki kell köszörülnöd, az nem nehéz.
most hogy méret arányosak-e ne kérdezd, de kinyomtatod a4 esre ne változtass rajta semmit 100% nyomtatsd nekem úgy jó lett. igaz még nem nyittam nagyon ki velük se semmit, de ez az én hibám, még csiszolok a tehnikámon.
innen felülrõl a 8 asat és a 10 eset csináltam és az alsó feszítõt, hát feszítõ érdekes, próbálok kitalálni valamit mert imbuszt nem áldoznám fel 😊 most 4 pick es ajtózárral próbálkozom ez sem sikerül az 5 pickes lakattal ellentétben itt be sem akadnak a pickek :S
annyi mindent láttam már videón, hullámcsat, gemkapocs, csavarhúzó ...stb.
meg jólenne ha leírnátok a méreteket kicsit pontosabban😊
én egy nagyobb tûbõl csináltam a pick-et..
a párja valszeg egy imbuszkulcs lesz, de ti hanyas méretût használtatok fel erre a célra?
Illetve ilyen piszkavasakat vagy miket mo-n nem lehet kapni mi ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az ajtózár már megy
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
úgy h elfordítom a kulcsot és rugó van a zárba
tehát ha forgatom a rugó folyton nyomja vissza és ahogy elengedem a kulcsot visszaugrik zárt helyzetbe és olyan k*rvára ellentart ez a rugó h az kész
vettem egy lakatot
csak az a gondd vele
hogy ilyen önzáró rugó van benn
tehát ha elfordítom a kulcsot és elengedem visszaugrik és nemmarad úgy
ez elégnagygáz
mert ezt sohanemnyitom kiXD
oldal
az oldalon klikk a lakatok és a TUTIUS 2048 Hengerzáras lakat al próbálkozom, kérlek nézzetek rá mert márt totál nem tudom hogy nyissam ki. Beakasztom elsõ kettõt haladok befelé arra már nehezebb és kell jobban ráznom,erre elsõ a 2. kiakad :S Meg próbálgattam mintha a legvégén is lenne érdekesség mert a kulcsot ha csak egy fél milire nem tolom be akkor nem nyíllik. Remélem többen ismerik ezt a típust és tudnak segíteni.
van benne 3-4 pin, nem tudom mennyire kell lenyomni. leszedem majd az itt látható videót hátha okosabb leszek, csak nem mindég jó a netem.
vagy lehetne magyarul is oktató videót feltölteni aki unatkozik készíthet egyet 😊