Lockpicking

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek a szerencsétlen topiknak miért nem lehetett MAGYAR címet adni?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Pistike 007
Hú Srata mi benn vagyunk a témában mi?😄
A suliban a zongora zárja bánta😄
Pár óra alatt rájöttem és két hajtûvel kinyitottam😊)

Palinko
én a #43 láthatóhoz hasonló utius vagy milyen gyártmányú lakattal próbálok megkûzdeni egy gémkapcsos megoldást próbálva, valahogy nagyon nem megy, látom itt vannak már eredmények tud valaki segíteni mi a lényeg, hogy csináljam pontosan?
Énvagyokazapád
jaaaa 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Gando
mert megtaláltam mama2-õt is akit nemakartam :S

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Metalmilitiakid
pedig én is ez alapján csináltam, de akkor csak úgynézki hogy nekem vannak ilyen fasz záraim ... elsõ 2 pin az simán bemegy semmi gáz a többi istennek nem akar sikerülni

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Énvagyokazapád
nah megtaláltam, én ez alapján csináltam

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
kb így

Énvagyokazapád
gyakorlásnak jó, és nem lehet körömmel kinyitni hidd el nekem :c

Énvagyokazapád
miért?

Metalmilitiakid
mit használsz pick nek? mert wrench et már én is csináltam magamnak imbuszkulcsból de nemtok rájönni mi kill pick nek

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

akyyy
olyan doboz volt nekünk is, körömmel ki lehetett nyitni😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Gando
aaaa francba.. kellett nekem megnézni a többi videódat <#wilting>

Énvagyokazapád

Gando

Metalmilitiakid
ajánlom ezt a vidit elmagyarázza mi a lényeg és nem kell hozzá pick hanem csak 1 wrench+ 1vékony csavarhuzó (a whrench nekem nagyon hasonlít 1 elkalapált imbuszkulcsra)

SrAta
valaki linkeljen egy képet a sima legegyszerûbb lockpick cuccosról amin bevannak méretezve a dolgok tehát meglehet az alapján csinálni😄😄😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

http://uk.youtube.com/watch?v=hr23tpWX8lM
ThisZip
Akkor ezek szerint, csak a kulcsban történtek változások. 😄 Gondolom a zárak szerkezete nem sokat változott amióta feltalálták õket....

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Mr_no_NaMe
Jaja, kb annyiba fájnak a pickek darabonként.

ThisZip: Az eurocylinderes zár az a kis pici ami nagyon elterjedt már mindenhol és felváltotta a nagy benga zárakat.

Azt hiszem, nyitok egy "széf feltörése" és egy DIY bankrablás" topicot. 😊😊😊 (természetesen csak vicc.)

SrAta
valaki linkeljen már egy képet amin beméretezve lehetõleg értelmes mértékegységekkel levan rajzolva a tüskés cucc
pls kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Metalmilitiakid
hello
engem is érdekel a téma és gugliban nétem képeket hogy is néz ki a diamond pick hogy csináljak egyet találtam 1 oldalt ahol elég olcsón láttam csak magát a pick eket nemtom lehet te is arra gondoltál de akkor inkább énse linkelem , de 1.5-2 US ért láttam pick ek darabját lehet megnézek párat én is

Mr_no_NaMe
Hát akkor ne fogd vissza magad 😄

Aspyrin: az mienaz? 😄
Fúrtkulcsos betétekkel ez nem kivitelezhetõ 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ThisZip
eurócylinderes az a zár is, amelyiknek olyan a kulcsa, hogy egy téglalap alakú fém az alap, és abban vannak gödröcskék, meg esetleg mozgó alkatrészek? tehát nem a "recés" kulcsra gondolok 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

SötétBarom
Azt láttam, elég lol volt 😄
Amúgy ez a lockpicking fura.. Én ha elvesztem valaminek a kulcsát, fogom a jó öreg hiltit, és egyre nagyobb fejekkel szarrá fúrom 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Jajj, nekem az volt ott ami tetszett mikor fúrták az üveget h legyen raja egy lyuk és az egész megrepedezett 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
errõl az jut eszembe, amikor a Mythbustersbe úgy jutottak túl egy ujjlenyomat leolvasós ajtón (amit elvileg lehetetlen feltörni) hogy kinyomtatták egy papírlapra az ujjlenyomatot, benedvesítették a papírt és rányomták 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zárakat terveztem 4 évig 😊 Tudnék mesélni...
Palinko
én próbálkoztam egy gémkapoccsal és valamivel amivel elhajtom, hát totál nem sikerült, pedig videókban megcsinálják, valamit nem értettem benne valszeg.
Egy ilyen EB fasza lehet, eleve zárva vannak az ajtók és juss be xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ja az angoloktól 50 font körül lehet rendelni komplett szettet manuális pisztollyal. Az elektromos kicsit drágább. A postával simán eljön, se vám, se áfa (unio rulez).

SrAta
majd beszámolok sikereimrõl meg a cuccról amivel nyitottam😄

SrAta
én majd ma napközbe keresek valami zárat és kinyitom😄
biciklizár vagy lakat😄

Mr_no_NaMe
Magyarországon én eddig sehol sem láttam.
Mr_no_NaMe
Hát van 1 oldal de nemnagyon akarom belinkelni mert igen erõs reklám lenne. Ha gondolod elküldöm priviben. Paypallal lehet rendelni az UK-ból.

Zárak belsõ szerkezetével nem lesz probléma mivel 10 zárból 8-9 ilyen eurócylinderes típusú 😄
Ittohni szobazáramat már szana széjjel szedtem meg vizsgálgattam. Alig várom már a készletet aztán neki lehet kezdeni az ügyeskedésnek 😄
SrAta
jah helyesbítek
hollehet olcsón MAGYARORSZÁGON ilyen cuccost venni😄😄😄

SrAta
valaki mondjamármeg hollehet olcsón ilyen cuccost venni😄😄😄
full fasza csak nemtok hajlítani

RAZOR27
Lockpickinget csak rugók tudnak xD aki érti azt sajnálom xP

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

tugyiti
Hajnal egykor betörõ topicot nyitni 😄Dd
am. tetszik
SrAta
fasza lesz ez a fórum remélem nem zárják be mert engem érdekel😄😄😄

gondolom azért ehez ismerni kéne a zárak belsõ felépítését, mármint, hogy melyik hogy mûködik... 😄
SrAta
te honnan is szerzed
én csak sima nagyzárat tok de azt akármivel egy darab drót és megisvan😛

BB7
Ez tetszik! +fav!
Mr_no_NaMe
Jaja az a key bumping. De szerintem az nem feelinges és a zár is totálkár lesz 😄

Amúgy én is most kezdtem el. Eddig nemsokra jutottam mert nincs pickem, de hamarosan jön külföldrõl. Magamnak nemtom megcsinálni mer béna vagyok 😄
Rash87
Taníts mester! 😄

Glory, Glory Man. United!

SrAta
van egy 4. módszer isXD
megfogsz egy szerinted hasonló kulcsot és óvatosan kalapáccsal beleütögeted csaképp a zár megsínyli picit de nehalbele....

Mr_no_NaMe
Gondolom sokan láttatok már filmekben, játékokban egy ügyeskedõ emberkét aki 2 vékony drótszerûség segítségével szeretne túljutni az elõtte lévõ zárt ajtón.
Ugye ez a tevékenység a lockpicking, vagyis kulcsnélküli zárnyitás. Elég sok országban nagyon közkedvelt hobbi, még konferenciákat is tartanak ahol bárki bebizonyíthatja, hogy bármilyen zárat elérakhatnak õ átjut rajta. Persze magyarországon ez eléggé tabu téma, és általában az álkulcsos ügyeskedõt betörõnek szokták elkönyvelni nevetséges módon.
Ûzi valaki ezt a hobbit? Nem hinném, hogy túl nagy sikere lesz a topiknak, de hátha van itt 1-2 ember aki csinálja.
Várom a tapasztalatokat!

1-2 videó ízelítõnek:

← ElőzőOldal 6 / 6