Lockpicking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
ez már nem rossz eredmény 😊 ránézek arra a hosszabb oktató filmre ami itt volt és rapidra tették fel szerintem nagyon ütõs azok alapján hogy csak belehajtottam.
KILLER2
Eddig én is csak 2 lakatot nyitottam ki, de ebbõl az egyik egy kicsi szar volt, a másikban meg valami nagyon primitív zár van, mert jóformán annyi, hogy beledugok egy hajlított gemkapcsot, huzigálom kicsit, aztán már fordul is.

Töltsük le az internetet!

Palinko
az anyag kiválasztását elsõsorban a cél és a költség hatékonyság teszi 😊 piszkavas egyértelmû hogy eddig legjobb megoldás a fûrész él mert rugalmas, persze olvastam valakinek az a célja hogy beletörje a piszkavasat, hát ez felhasználó hiba szerintem egyértelmûen, ennyi érzéssel nem lesz könnyû dolga sztem...

feszítõ, ennek szintén nem az a célja hogy kitörje a forgó dobot, ezért megint érdekes dolgok jöttek elõ jégcsákány ezen sokat röhögtem köszi mohamed 😉
sõt feszítõnek sem kell extra anyagnak lennie, nekem bejött ez az acél drót olyan 2-3 mm nem mértem de elég vastag, ezért el kellett kalapálni a hajlítás után, meg persze ezt is köszörülgettem, ezzel is ki tudsz fejteni olyan forgató nyomatékot ami tulajdonképpen magakadályoz a lakat kinyitásában 😊 tehát ezt sem ész nélkül kéne használni.

szerintem jók a meglátásaim bár az nem ad sok pozitívra okot, hogy még mindég küzdök a lakattal 😊
KILLER2
Hát, ha méretre vágod nekem, akkor ok. Viszont most éppen nincs jégcsákányom.

mohamed
Ajánlom feszítõnek a hegymászóknál használt jégcsákányt, az elég szívós anyagból van.

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

KILLER2
Jól mondja Gando, a pengébõl lesz a pick. feszítõnek valami jó erõs lap kell, mert azét néha elég erõsen meg kell tekerni.

Gando
mármint fürészpengébõl

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gando
a pengébõl pick lessz azt meg nem kell forgatni 😄

SrAta
fûrészpengét nemajánlom...
tegnap csinmáltunk 1et haverommal hát közepesen erõs fordításnál megtekeredett a vége a nyél körül....

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

KILLER2
Amúgy valószínûleg egyenlõre egy kés lesz az alapanyag. Vékony és erõs, abszolút megfelelõnek tûnik. Aztán ha megy ez a pickgyártás és maga a pickelés is, akkor asszem, hogy a többi már fûrészpengébõl lesz, mert azért valamivel enni is kell 😊

KILLER2
Hát, hogy mi a neve, azt meg nem mondom 😊 Majd írom, ha van valami.

Palinko
remélem sikerül. sztem marára gondolsz így leírás alapján, próbáld meg érdekel a végkimenetel 😊
KILLER2
Hát ezt se túl könnyû kinyitni. Basszus, egy ilyet még kulccsal is fárasztó kinyitni így ránézésre 😊

KILLER2
Elleszek szerintem. Amúgy nem biztos, hogy köszörû lesz, hanem van itthon egy ilyen fúró szerû valami, amibe van olyan fej, amivel meg tudnám formálni az alanyt (olyan van a köszörülõs videóban is az elején), szóval lehet, hogy azt használom és akkor nem kell köszörû után rohangálnom.

Énvagyokazapád
aztapicsa

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
na megtaláltam a vidit amibõl tanultam mi-hogy mûködik

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Palinko
Ha meg van a videó létszi küldj linket nincs most idõm keresni 😊

Ha kellenek még infók esetleg valami nagyon részletes leírás megteszem priviben ha úgy érzed szükséges.
KILLER2
Akkor asszem azt beszerzem.
Palinko: Köszi a tippeket, majd tartok "élménybeszámolót", ha végeztem vele. Most asszem én is a 8adikat fogom csak megcsinálni, meg gyártok valami feszítõt.

egy-kettõt tudok: a kampó arra jó, hogy minden egyes pint külön tudj kezelni, anélkül, hogy a szomszédokat zavarnád. a diamonddal és a félgömbbel könnyen tudsz "reszelni", vagyis gyorsan ide-oda húzogatni, ugyanerre jó a snake is. a diamond fontos még abban is, hogy milyen könnyen fut fel a pick a pinre.

egyébként tényleg keressetek utána a "Visual Guide to Lock Picking"-re, én letöltöttem, és marhajó! 3D-s animációk a zárakról pickelés közben, stb...

Palinko
én nem photoshoppal nyomtattam egyszerûbb szoftver néha jobb 😊 legyártani feneség de akárki ajánlotta hogy ne abban, sztem kesztyûben csináld mert tényleg kicsi, és néha hozzáér a kesztyû, és inkább az mint a kezed....

videókban mutatják hogy kell és saját magad is alakítasz ki stílust még csinálod. egyre figyelj ne kapja ki a kezedbõl mert az veszélyes lehet. nem mindég jó nagyon rányomni a kõre mert nagyon felforrósodik és így könnyebben deformálódik, kell egy kis érzés de nyugi menni fog, mondom én aki tényleg ez miatt állt elõsször oda köszörûhöz és senki nem állt mellettem csak pár videót láttam én is.
KILLER2
Nemrég linkelt valaki egy képet, tele mintával a cuccokhoz. Na most én azt kinyomtattam úgy, hogy a Photoshop szerint a kép 100%-os, de van egy keret a lapon. Akkor ez most így jó? Jók ezek a méretek? Amúgy nem is olyan nagyok ezek, nagyobbakat vártam. Nem is lesz ezt olyan egyszerû legyártani ezt.

Gando
nah erre én is kíváncsi lennék

KILLER2
Amúgy azt valaki elárulja, hogy miért van ennyi fajta picker? Melyik fajta mihez jó?

KILLER2
Én most épp egy régi szar kínai biciklizárral próbálkozok, de nem akar menni.
Amúgy most új eszközökkel próbálom. A feszítõ egy meghajlított csavarkulcs, aminek levágtam az egyik ágát, a picker pedig egy sima tû, aminek levágtam a végét. Ez is nagyon sufni, de elmegy. Aztán majd kerítek végre valami normálisabb alapanyagot és csinálok valami normálisabb cuccot.

KILLER2
Piro az jó. Anno én is sokat szarkodtam ilyenekkel, de egy ideje már nem foglalkoztam ilyesmivel.

1et ertek am a kartya trukkok az nalam is volt meg hobbiraketa epites meg minden fele pirotechnikaval kapcsolatos fassag 😄 rubik kocka nem volt mert utalom 😄
akinek nem inge, ne vegye magára ;-)

Pontosan <#smile>

KILLER2
Pedig jók azok. A rubik egy ideig nálam is ment, de aztán egy módszert megtanulta, többhez meg lusta voltam, aztán ennyi volt az egész, azóta nem érdekel már.
Igen, vannak sokan, akik hülyének nézik az embert az ilyenek miatt, de szerintem meg jó dolog olyanokat tudni, amiket mások nem és ezzel kicsit kitûnni a többiek közül.

kártya (bûvészet), rubik kocka......olyan dolgok, amire a legtöbb ember vállrándítással reagálna, és nem érti, hogy vagyok képes ilyen "hülyeségekkel" foglalkozni. ilyen a lockpicking is 😊

KILLER2
Miért, mi volt az? 😊

szerintem az emberek egyszerûen hülyének nézik azt aki ilyenekkel foglalkozik. nekem volt már több hasonló hobbim, mániám, és az összes miatt kiröhögtek a közelebbi ismerõseim.......így aztán ezt el sem mondtam senkinek 😊

Mr_no_NaMe
Nem hittem volna, hogy ekkora sikere lesz a topiknak. Örülök, hogy ennyire megtetszett ez a dolog 😄
Én most fûrészlapból próbálom kivágni a cuccokat. Az az emberke aki elsõre csinált 2 picket fûrészlapból a 20 perces vidibe, az valami inhuman 😄

Magyarországon miért ennyire tabutéma a lockpicking? Körülöttünk majdnem mindenhol telljesen átlagos hobby, csak itt néznek a lockpickerre úgy mint valami betörõre 😄
Gando
nem nehéz ajtó zárnál 😄 lakatnál télleg más a helyzet mert közben a lakatot is fognikell vagy beszorítod valahova

Palinko
persze mert nem lesz hajlékony és könnyebben törik.
TIPP: ha valakinek meg fordult a fejebe hogy fureszlapot felhevit aztan hidegvizbe martja hogy ez altal kemenyebb legyen az anyag ne tegye !!! 😄 meg probaltam 1ik pickemmel el is tortem 😄
ajtózárnál még okés, én legelõször azzal nyitottam ki, de lakatnál elég problémás.....sokkal jobb a hajlított

Atti12
a feszítõ az pöpec, tollcsiptetõnek behajlítottam a végét 😉 ezt a hajtût meg majd megnézem, kössz a tippet.

KILLER2
Gondoltam, hogy nem csillaggal próbálkozol, de..Ja hogy csak a vége van benne? Azt hittem, hogy valami vékony kis szar és a vége bele van hajlítva. De úgy, hogy elég hosszú a vége és az, úgy már jó. Viszont hajlítás nélkül nem nehéz tekerni miközben a pinekkel szarakodsz?

Gando
1, nem csillagfejü 2, ha elég hosszú akkor nem zavaró

KILLER2
Csavarhúzó? Azt hogy? Mondjuk kivitelezhetõ, ha meghajlítod. De egy feszítõnek nem kéne laposnak lennie?

Gando
háhá feszítõnek egyszerû de nagyszerû a csavarhúzó vagyis nekem bejött mostmár csak valami picket kéne találni ami nem hajlik el... :S

KILLER2
Talán a legjobb picknek házilag, amihez nem kell semmi, az valami hajtû vagy mifene az, nem jut eszembe a szó, feszítõnek meg egy tollról letöröd a csíptetõt. De akkor is sokkal jobb, ha szépen kivágod a cuccokat fémlapból, azt okés. Vagy egy ilyen készletet rendelni.

Atti12
hihetetleln, gémkapoccsal a 3. istenért sem akar beakadni, a tû meg nekem beletörik 😮. Valami ötlet milyen itthon használatos dolgot lehet használni picknek? valami olyan kéne amihez nem kell barkácsolni sokat 😊

Gando
már vártam hogy mikor fog jönni egy genyó hogy lebetörõzzön minket 😄

EZ EGY HOBBI!!!!!!!!!!!!!!!!! aki meg betörésre használja istenem, tegye de hozzám akkor se fog betörni ha vért izzad 😄 <#eplus2>

tigeroo
ezek kurvajók!

mo.-n akkor sehonnan sem lehet rendelni? :s
nem is drága, azt hittem legalább 12k. nekem is tetszik amúgy, de túl nagynak találom a pickeket. ezzel egy átlagos lakatot nem fog senki kinyitni, szerintem. persze lehet, hogy csak a képen tûnik így, de olyan mintha egy pick kb akkora lenne mint maga a kulcs xD

lol...sok kis betörõ palánta ;-)

KILLER2
ÉS ez milyen?

$25.95