Lockpicking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
feszítõ, ennek szintén nem az a célja hogy kitörje a forgó dobot, ezért megint érdekes dolgok jöttek elõ jégcsákány ezen sokat röhögtem köszi mohamed 😉
sõt feszítõnek sem kell extra anyagnak lennie, nekem bejött ez az acél drót olyan 2-3 mm nem mértem de elég vastag, ezért el kellett kalapálni a hajlítás után, meg persze ezt is köszörülgettem, ezzel is ki tudsz fejteni olyan forgató nyomatékot ami tulajdonképpen magakadályoz a lakat kinyitásában 😊 tehát ezt sem ész nélkül kéne használni.
szerintem jók a meglátásaim bár az nem ad sok pozitívra okot, hogy még mindég küzdök a lakattal 😊
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
tegnap csinmáltunk 1et haverommal hát közepesen erõs fordításnál megtekeredett a vége a nyél körül....
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Ha kellenek még infók esetleg valami nagyon részletes leírás megteszem priviben ha úgy érzed szükséges.
Palinko: Köszi a tippeket, majd tartok "élménybeszámolót", ha végeztem vele. Most asszem én is a 8adikat fogom csak megcsinálni, meg gyártok valami feszítõt.
egyébként tényleg keressetek utána a "Visual Guide to Lock Picking"-re, én letöltöttem, és marhajó! 3D-s animációk a zárakról pickelés közben, stb...
videókban mutatják hogy kell és saját magad is alakítasz ki stílust még csinálod. egyre figyelj ne kapja ki a kezedbõl mert az veszélyes lehet. nem mindég jó nagyon rányomni a kõre mert nagyon felforrósodik és így könnyebben deformálódik, kell egy kis érzés de nyugi menni fog, mondom én aki tényleg ez miatt állt elõsször oda köszörûhöz és senki nem állt mellettem csak pár videót láttam én is.
Amúgy most új eszközökkel próbálom. A feszítõ egy meghajlított csavarkulcs, aminek levágtam az egyik ágát, a picker pedig egy sima tû, aminek levágtam a végét. Ez is nagyon sufni, de elmegy. Aztán majd kerítek végre valami normálisabb alapanyagot és csinálok valami normálisabb cuccot.
Igen, vannak sokan, akik hülyének nézik az embert az ilyenek miatt, de szerintem meg jó dolog olyanokat tudni, amiket mások nem és ezzel kicsit kitûnni a többiek közül.
Én most fûrészlapból próbálom kivágni a cuccokat. Az az emberke aki elsõre csinált 2 picket fûrészlapból a 20 perces vidibe, az valami inhuman 😄
Magyarországon miért ennyire tabutéma a lockpicking? Körülöttünk majdnem mindenhol telljesen átlagos hobby, csak itt néznek a lockpickerre úgy mint valami betörõre 😄
EZ EGY HOBBI!!!!!!!!!!!!!!!!! aki meg betörésre használja istenem, tegye de hozzám akkor se fog betörni ha vért izzad 😄 <#eplus2>#eplus2>