300
Lockpicking avagy a zárak hackelése :)
-
F1re #260 ez ge.ire megéri !! -
#259 Advanced 9-Piece Set Lock Picks
Szerintetek ez megéri?
1200FT és ingyen házhoz szállítás
vagy ez nagyon gagyi?
adnak hozzá wrecket? -
Macintosh #258 igen igen. -
#257 msned is ez?
mert akk felveszlek -
Macintosh #256 másik dolog,aki foglalkozik még ezzel a témával,az ezen az oldalon talál pár kollégát: http://lockpick.blog.hu/ -
Macintosh #255 Ma délelőtt megérkezett a csomag,pontosan:
- Southord Jack Knife Pick Set
- Southord Jiggler Set
- Slim Line - Jag Pick
- Slim Line - Double Ball Pick
Kedden rendeltem meg,hétfő délelőtt megérkezett.
Elzett lakaton próbálgattam eddig,az könnyedén ment egy két próbálkozás után,viszont a jigglereket még nemtudtam használni,szétnézek még neten melyik zárhoz melyik jiggler illik,meg elszórakozgatok itthon a kocsik zárjaival.
Segítő tippeket elfogadok :)
Ha esetleg valaki rendelni akar,ilyen ügyben tudok segíteni.
elérhetőségem:
[email protected] -
#254 Értelek, köszi. Sajna bordázott. Lényegében nem olyan nagy katasztrófa, csak gondoltam elszöszölök vele:) Végülis egy csavarhúzó az egész és lecserélem a zárat:) -
#253 hát merlin amibe nincs bordázás (pl WC ajtó) azt egy a végétől egy centire(mint a kulcs tolla) meghajlított drótdarabbal, aminek az egy centis részét icipicit laposra kalapáltad ki lehet nyitni.(ennek a neve sperrhackni asszem:D).
Amibe bordázott a kulcs azt nemtom hogykell
Ha nemérted, hogy mit írtam le vagy hogy néz ki akkor csinálok ábrát, csak írd meg, hogy csináljak. -
Macintosh #252 próbálni nempróbáltam,de vmire biztos jó, majd letesztelem -
F1re #251 olyan nincsen :)
max ha van 1 gyémántozott kulcsod aminek a végére van hegesztve vmi qrva nagy vascső és ez által az összes zárat szét tod törni a nagy erőkar miatt:D -
Macintosh #250 nagyanyáméknál van egy kulcs ami nyitja az összes ilyen zárat,még anno csinálta nekik valaki,de ezen kívűl asszem lehet ugyanúgy mint a többi zárhoz is,rendelni kulcsokat. -
#249 hűha ez jó kérdés :D egyik haverom megcsinálta, hogy volt egy nem ahhoz a szobához épített kulcsa de elég hasonló zárból, aztán addig reszelgette a kulcsot még nem sikerült neki megfelelőre és ki nem nyílt az ajtó :D -
#248 Skacok azokat a nagy lyuku régi zárakat hogy lehet kinyitni? Van egy régi íróoasztalom, kulcs nélkül:)
Ilyesmire gondolok:)
-
#247 Én vettem fűrészpengét és szépen megcsiszoltam egyet. Egész jó lett, csak én vagyok béna :) -
Macintosh #246 én sima gémkapocsból hajlítgattam magamnak,de a hajcsipesszel többre mentem,igaz mind2 hajlik így sokáig tart bármit is kinyitni velük. -
#245 az jólenne várom a tapasztalatokat mert az ablaktörlőmerevítőből kiflexelt dolog az nem túl nyerő
jó meg minden csak nem profi... -
Macintosh #244 tegnap rendeltem pár locpick cuccot, sztem a hétvégére vagy köv.hét elejére itt lesz.Jiggler szett,bicskás pick szettet,meg pár fejet még mellé,ha valakit érdekel majd leírom a tapasztalatokat és ha gond nélkül megjöttek akkor vehetjük úgy hogy nálam lesznek rendelhető cuccok. -
#243 tudom:D
ahogy látonm h van itt üzi válaszolok:D -
Macintosh #242 ez gyors volt :D -
#241 ha valaki írna biztos járna ide vki:D -
Macintosh #240 jár még ide valaki vagy totál kihalt a topic? -
#239 Akkor mindjárt más :) -
#238 Bocsi killer erre akartam amire most nyomom a replyt:D -
#237 Nem értettem félre, mert a #229re írtam, hogy hosszú. A tiéd az teljesen rendben van. -
#236 ja csak ez a topic nem bűncselekmény céljából indult, hanem csak egyszerűen hobbiból nyitogatnak az emberek lakatot :D -
#235 hoppá hoppá félreértettél az én módszerem az hogy feszíted a zárat(tehát folyamatos széthúzás alatt tartod a kezeddel) és úgy tekergeted a kerekeket elkezded az elsőt 0 tól és amikor érzed, hogy picit lazult otthagyod jön a 2. azzal is ugyanez utána a 3. azzal is ugyanez és ha jól figyeltél kinyílt
-
#234 Én úgy fejteettem meg mienket,csak 288-ig kellett elmennem szerencsére és negyed óra se volt. -
#233 Igazad van, tényleg van 0. Akkor nem csak a matek nem megy, az agyam sem az igazi már :)
Valóban 999, mert ugye a 000-s kombináció kizárható szerintem. De a többi 3 egyforma számos kombó se nagyon valószínű, szóval azoktól is eltekinthetünk, de mindenképp min egy 1000 közeli értéket kapunk és csak 3 hengeres a cucc. Szóval ez az összeset végigpróbálós módszer nem túl nyerő, max ha valaki nagyon, de tényleg nagyon ráér :) -
#232 Azt a trükköt ismeritek,hogy mikor az ürge nyitva hagyja az ajtót ti belenyomtok a zárba egy adag pillanatragasztót és mivel nem tudja bezárni,később tárva nyitva lesz minden.(Persze én is csak olastam nem értek a témához:D)
#231 Pontosabban 999 szerény véleményem szerint. -
#231 0 nincs a számsorban? Mert akkor inkább 1000. -
#230 Ja, csak az nem kevés. Így este nem vagyok nagy matekos, de ha jól számoltam, egy 3 hengeres zárnál csak 729 variáció van. Ez egy 5 hengeresnél sem sokkal több, ott is csak 59049 variáció van :) -
F1re #229 bármien számzárasat ki lehet nyitni csak ki kell játszani az összes variációt -
#228 lekettel---->lakattal -
#227 praktikerbeszoktam ezzel szórakozni ott ugye mindegyiket kinyitották már párszor
bemek és kinyitom annyi idő alatt amennyialatt megnézik a számot:D
az a baj h 5kerekes nem nagyon van de a 6000 FTos lekettel is melehet ezt jáccani csak jobban kell figyleni mert precízebb:D -
#226 minden 3 kerekessel megy ami már volt használva az 5ösről nemtok nyilatkozni olyant még nem nyitottam:D -
#225 De egy komolyabb számzárassal már nem lehet megjátszani nem ? egy jo vastaggal ami ilyen 2-3ezer forintos, mert jo ez egy 300 forintos kis gagyi volt :D -
#224 ezzel a módszerrel csak az a baj h olyan zárral lehet mecsinálni ami már jópárszor ki lett nyitva tehát totál újjal nem mert az nem lötyög és nem érzed mikor lazul
Kül nincsmit ez csak természetes:D -
#223 feltörtem :D köszönöm a segítséget :D -
#222 nah jah én akárhogy probálom nem megy :| de holnap találkozok faterommal majd rábízom :D -
#221 Kérdés, hogy melyik oldalon kell kezdeni a tekerést.