Lockpicking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyanyáméknál van egy kulcs ami nyitja az összes ilyen zárat,még anno csinálta nekik valaki,de ezen kívûl asszem lehet ugyanúgy mint a többi zárhoz is,rendelni kulcsokat.
Palinko
hûha ez jó kérdés 😄 egyik haverom megcsinálta, hogy volt egy nem ahhoz a szobához épített kulcsa de elég hasonló zárból, aztán addig reszelgette a kulcsot még nem sikerült neki megfelelõre és ki nem nyílt az ajtó 😄
MerlinW
Skacok azokat a nagy lyuku régi zárakat hogy lehet kinyitni? Van egy régi íróoasztalom, kulcs nélkül😊

Ilyesmire gondolok😊

[merlinw.org]

KILLER2
Én vettem fûrészpengét és szépen megcsiszoltam egyet. Egész jó lett, csak én vagyok béna 😊

Töltsük le az internetet!

én sima gémkapocsból hajlítgattam magamnak,de a hajcsipesszel többre mentem,igaz mind2 hajlik így sokáig tart bármit is kinyitni velük.
SrAta
az jólenne várom a tapasztalatokat mert az ablaktörlõmerevítõbõl kiflexelt dolog az nem túl nyerõ
jó meg minden csak nem profi...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

tegnap rendeltem pár locpick cuccot, sztem a hétvégére vagy köv.hét elejére itt lesz.Jiggler szett,bicskás pick szettet,meg pár fejet még mellé,ha valakit érdekel majd leírom a tapasztalatokat és ha gond nélkül megjöttek akkor vehetjük úgy hogy nálam lesznek rendelhetõ cuccok.
SrAta
tudom😄
ahogy látonm h van itt üzi válaszolok😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

ez gyors volt 😄
SrAta
ha valaki írna biztos járna ide vki😄

jár még ide valaki vagy totál kihalt a topic?
KILLER2
Akkor mindjárt más 😊

SrAta
Bocsi killer erre akartam amire most nyomom a replyt😄

KILLER2
Nem értettem félre, mert a #229re írtam, hogy hosszú. A tiéd az teljesen rendben van.

Gando
ja csak ez a topic nem bûncselekmény céljából indult, hanem csak egyszerûen hobbiból nyitogatnak az emberek lakatot 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

SrAta
hoppá hoppá félreértettél az én módszerem az hogy feszíted a zárat(tehát folyamatos széthúzás alatt tartod a kezeddel) és úgy tekergeted a kerekeket elkezded az elsõt 0 tól és amikor érzed, hogy picit lazult otthagyod jön a 2. azzal is ugyanez utána a 3. azzal is ugyanez és ha jól figyeltél kinyílt

jhetedikj
Én úgy fejteettem meg mienket,csak 288-ig kellett elmennem szerencsére és negyed óra se volt.

anno 1987

KILLER2
Igazad van, tényleg van 0. Akkor nem csak a matek nem megy, az agyam sem az igazi már 😊
Valóban 999, mert ugye a 000-s kombináció kizárható szerintem. De a többi 3 egyforma számos kombó se nagyon valószínû, szóval azoktól is eltekinthetünk, de mindenképp min egy 1000 közeli értéket kapunk és csak 3 hengeres a cucc. Szóval ez az összeset végigpróbálós módszer nem túl nyerõ, max ha valaki nagyon, de tényleg nagyon ráér 😊

jhetedikj
Azt a trükköt ismeritek,hogy mikor az ürge nyitva hagyja az ajtót ti belenyomtok a zárba egy adag pillanatragasztót és mivel nem tudja bezárni,késõbb tárva nyitva lesz minden.(Persze én is csak olastam nem értek a témához😄)

#231 Pontosabban 999 szerény véleményem szerint.

anno 1987

Herold
0 nincs a számsorban? Mert akkor inkább 1000.

KILLER2
Ja, csak az nem kevés. Így este nem vagyok nagy matekos, de ha jól számoltam, egy 3 hengeres zárnál csak 729 variáció van. Ez egy 5 hengeresnél sem sokkal több, ott is csak 59049 variáció van 😊

bármien számzárasat ki lehet nyitni csak ki kell játszani az összes variációt
SrAta
lekettel---->lakattal

SrAta
praktikerbeszoktam ezzel szórakozni ott ugye mindegyiket kinyitották már párszor
bemek és kinyitom annyi idõ alatt amennyialatt megnézik a számot😄
az a baj h 5kerekes nem nagyon van de a 6000 FTos lekettel is melehet ezt jáccani csak jobban kell figyleni mert precízebb😄

SrAta
minden 3 kerekessel megy ami már volt használva az 5ösrõl nemtok nyilatkozni olyant még nem nyitottam😄

Rockynhooo
De egy komolyabb számzárassal már nem lehet megjátszani nem ? egy jo vastaggal ami ilyen 2-3ezer forintos, mert jo ez egy 300 forintos kis gagyi volt 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SrAta
ezzel a módszerrel csak az a baj h olyan zárral lehet mecsinálni ami már jópárszor ki lett nyitva tehát totál újjal nem mert az nem lötyög és nem érzed mikor lazul
Kül nincsmit ez csak természetes😄

Rockynhooo
feltörtem 😄 köszönöm a segítséget 😄

Rockynhooo
nah jah én akárhogy probálom nem megy :| de holnap találkozok faterommal majd rábízom 😄

Herold
Kérdés, hogy melyik oldalon kell kezdeni a tekerést.

SrAta
elkezded széthúzmni és tekergeted az elsõt miközben feszíted azán amikor lazul akk tthagyod majd a 2.at majd a 3.at és kinyílik

Rockynhooo
van egy kis egyszerû bicó záram , számzáras és nem tudom a kodját 😄 rég használtam de nem tudom kinyitni , fater még mondta anno ,hogy egy ilyen zárnak a kodját seperc alatt meg lehet fejteni 😄 csak én nem értek hozzá😄
valakinek valami ötlete?

Arról nem szól a fáma , hogy melyik fajtát melyik zárhoz kell használni, mert ha pl. 1 keresõn megnézitek rengeteg féle van.
Broafka
kipróbálom 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

KILLER2
En egy kicsi lakatot úgy nyitottam ki, hogy a feszítõ egy toll fém csíptetõje volt, a piszkálóizé meg egy tû.

tugyiti
samuval
Broafka
a kis lakatokat hogyan tudom feltörni? mert vettem egy lakatot gyakorlás képpen, de tök pici! 😄 nem fér bele semmilyen ilyesmi eszköz

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

KILLER2
Én is mostanában szünetet tartok,de aztán majd megint el akarom kezdeni. A feszítõm nem túl jó, de azért használható, egy félbevágott kis, lapos villáskulcs meghajlítva. A piszkálóizé viszont nagyon fasza lett, vettem fûrészbengét és megcsiszoltam, na az nagyon faszántos lett!

Gando
én feladtam a dolgot... egyszerüen nem találok semmi alkalmas cuccot a dologhoz, fizetni meg pláne nem fogok érte 😊

SrAta
nah mi van gyerekek befagytak a lakatok, azért olyan hideg még nincs😄
Vagy elkaptak titeket a krampuszlányok?😄
vagy a rendõrök?
Utolsó hozzászólás aug. 26 :S:S:S:

Énvagyokazapád
szolhattál volna 😞

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Gando
hajrá

Na rendeltem amcsiból egy készletet.Nagyon fasza lesz!Már csak gyakorolni kell.

Gando
<#hehe> megesik XD

SrAta
akartam kérdezni nagyon kihalt a fórum😄
Engem igen elkapott egy helybéli 3 elakadásjelzõt kaptam a nevem melléXD

Gando
na mivan elkapott titeket a rendõrbácsi? 😄

halihó!
engem is érdekelne a dolog csak a baj az h nincs mivel.magamnak nemtudok készíteni, nincsenek is megfelelõ szerszámok...amerikából lehetne rendelni de nem akarnám megadni a bankkártyaszámot vagy ilyesmit.szóval ha valaki készítget ilyeneket és tényleg jó minõségû a cucc akkor vevõ vagyok rá.
[email protected]

aha

angol az a vidi ?
SrAta
nah srácok jó nyitogatást én most 1 hétre tiplizek😄😄😄
szóval remélem mindenkinek sikere lesz
de nenyomassatok azé 1000üzit mert egy émény lesz visszaolvasniXD
nah holnap reggel indulok jövõ kedden leszek is
Csõtök