56
-
Masakari #16 ez űrhajó????ez 1 DOBOZ -
#15 Az az Anatolij Zak link nagyon állat. Tele van képpel és infókkal.
-
Ps1ch0 #14 Hat nem tudom, 2018? Az meg nagyon messze van. Remelem valami maganceg hamarabb feljut a holdra, mert ilyen tempoban mi sosem jutunk meg csak a legkorbol sem ki:(. Marpedig erdekes es biztosan nagy elmeny lenne egy kis sujtalansag :) -
Amcir #13 :) -
#12 Az amcsik és az oroszok közösen szállnak le a Holdra.
Az amerikai első nap jelenti:
- Houston, gond van. Iván elkezdte átfesteni vörösre a Holdat.
- Semmi gond fiam, te csak folytasd a kísérleteket.
Másnap:
- Houston, Iván már a felét befestette vörösre...
- Semmi gond fiam, te csak folytasd a kísérleteket.
Harmadnap:
- Iván most már teljesen befestette.
- Rendben van, akkor te elkezdheted festeni az Always Coca Cola-t...
-
#11 Ha volt is Holdraszállás, miért csak 1x követték el? Ennyi... -
Cat 02 #10 Nem is volt Holdraszállás :D
Crabman is megmondta a My name is Earl-ben h a garázsukban vették fel :D -
#9 Mi európaiak örülhetünk ennek. :) -
Amcir #8 Más csak kérden ha gyenge a holdra a szojuz akko mé nem proton-nal vagy energiá-val inditják? -
Epikurosz #7 szerintem, az Indiana Jones következő epizódjában Harrison Ford a Holdra menekült Haunebus nácikat üldözhetné, némi aranykincs reményében is.
---
Őszintén szólva engem meghökkentett, hogy Európa mennyire felzárkózott az utóbbi időben. Dolly bárány, LHC, ITER, ESA űrhajók... csak kapkodom a fejem. -
Alfa Of NS #6 A Pinninfarina nem csak autókat tervez, hanem bármely ipari cuccot. Simán beleférne egy űrhajó tervezése. -
#5 LOL kepzeld, az urhajo formajat kicsit komlyabban tervezik meg, mint 1 versenyautoet. -
#4 Jut eszembe, lehet felkérhetnénk Pininfarináékat a formatervezéshez. Legalább formára tetszene mindenkinek az űrhajó ;) -
#3 Láthatólag már picit többet adtak a designra, mint a Szojuz idején.
De mondjuk smv reakcióját elnézve, lehet, hogy kicsit több sci-fi kéne a mozikba a 50-70-es évek űrtechnikájára épülve, hogy az emberek értékeljék a meglévőt. Például egy sor összeesküvés-elméletet fel lehetne dolgozni, az Apolló-program, mint a Hold másik felén lévő űrbázisok feltárásra indult program vagy UFO-kal találkozás LEO-n, stb-stb. :) -
#2 Ez az űrhajó... Hát... -
kicsibicska #1 Fékezőernyős nem olcsóbb?
És ha nem, akkor miért nem?