26
-
Brett Shaw #26 Nekem a Nincs kettő négy nélkül a kedvencem. Az a ceruzavékony söfőr!Beszarás. -
#25 Én csak azt sajnálom hogy Bud és Terence nem tudják igazából mekkora "hősök".
Meg hogy Terence Hillnek nem igazán jött össze a nyugdíjas évek :(
Imádtam filmjeik stilusát a szegény embert játszották el. Aki azért mindig kiemeli a fejét a szarból.És rámutatnak az igazi értékekre nem pedig a szaros pénzre!
Tetszett még hogy vallást is elég mókásan fogták fel.Tudták mennyit ér egy ima :) -
Adamul #24 Mind jó :) -
Talley #23 Banános Joe se rossz:D -
TDaniel #22 Régebben nagyon szerettem a filmjeiket. Most egyenesen imádom őket :D. Biztos az idő velejárója ez is :P.
Amúgy nem is tudom melyik a kedvencem az összes közös filmjük közül. Talán a Kincs, ami nincs :) -
#21 ezt kb beszivva tudnam elvezni.. v vhogy lebutitva az agyat, persze meg igy is nagysagrendekkel jobb sok mai fosnal. -
#20 kultusz. ennyi. -
#19 a kamionos filmjükben bemennek a kocsmába :
- fogadjunk tíz centben hogy nem tudsz annyi narancsot facsarni amennyit megiszok ...
- frrrrr-frrrrr
-gugy-gugy ... nnna jó nyertél itt a tíz cent
megszólal a dagadt 5 narancslé tíz centért ... nagy üzlet
ez a legjobb pojén az összes filmjükből -
Brett Shaw #18 Tulképpen bugyuta filmek, de mégis szívesen nézi akárhányszor az ember Spencer&Hill-t. Kitűnő szinészek és a szinkron is zseniális. Ugyanígy nem tudom megunni a Vissza a jövőbe trilógiát sem. -
zool1981 #17 "Papu nem sárga tetü!!!Ezért meglakolsz!!!"
"100 az enyém,a többi a tiétek.Oszolunk!!!JERONIMO!!!"
Szinte minden filmjük zseniális,utánozhatatlan.Fantasztikus színészek....
-
bmw #16 "Bud Spencer és Terence Hill mindig is királyak voltak"
Ez igy van, nem is eri utol oket senki! -
trogi #15 Talán ez is egy jelzés lehet, hogy nem feltétlenül mindenki a vérfröcsis filmeket szereti.
Amúgy érdekesnek találom, hogy a Fordítsd oda a másik orcádat is!-t még mindig nem adták ki dvd-n, s az rtl sem töri magát, hogy leadja műsorba. Vajon miért?? -
#14 bud spencerék jöhetnek,de ilyen zs-kategóriás Vírus a gépen 5,meg Halálos Méhek 9..ezektől a falra tudnék mászni,igaz az állítás hogy ha nem érdekel ne nézd meg,de ha már ajánlóban felforr az agyvizem...harry potter 1et is minimum 2xer ledják évente,és a film az 5.nél tart ,gyűrűk ura 1et is hányszor leadták..apátok faszát -
#13 Szerintem jóval töbször...:D -
pauly #12 Na ja,mint a bunyó karácsonyig,azt is minden évben leadják legalább 1-szer :))) Más filmeket meg 10 évente ha egyszer adnak -
Librarian #11 Hehh... az Ovizsaruról mindig az jut eszembe, hogy kvázi kedves, aranyos, gyerekes... de a végén amikor Swarci kap pár golyót és tiszta vér a mosdó, aztán mikor az ovónéni baseballütővel veri agyon az öreg nénit... hát a gyerekemmel biztos nem szívesen nézetném meg. :-)))))) -
winnie #10 2005 tele és 2008 nyara között kétszer volt a tévében. -
#9 Semmi bajom az Ovizsaruval, aranyos kis film, de könyörgöm, minden évben legalább háromszor leadják (Sly hasonló "klasszikusával", az Állj, vagy lő a mamámmal egyetemben). Mikor meglátom az ajánlóját, ami szintén tökugyanaz évek óta, legszívesebben kihajítanám azt a rohadt tévét az ablakon. De lilára tudnám verni a fajét annak a balf@sznak, aki ilyen kreatív a TV2-nél... -
#8 ovizsaru.pff
-
#7 Dettó! Imádom őket, komolyan felvidítják a napomat, megyek is és megnézem a Bűnvadászokat vagy az Ördög jobb és bal kezét. :D -
busman001 #6 :DD "-Hé!
-Mi hé?!
-Az ajtó!
-Az ajtók arra vannak,hogy bemenjünk rajtuk, nem tudtad?" -
avman #5 csak a puffin lekvár adhat erőt és mindent legyőző akaratot.... dögvész pusztít majd a cápák között. -
Interfan #4 "Hm, mi ez, hagymás bab?"
"Nem, krumplis hal..."
:D:D:D:D:D -
scagnetti #3 Bud Spencer és Terence Hill kölyökkorom meghatározó színészei voltak, és még a mai napig is azok. Megunhatatlanok a filmjeik! -
#2 Egyszerűen időtállóak a filmjeik. Akárhányszor mennek tévében mindíg meg tudom nézni őket -
geristar #1 Bud Spencer és Terence Hill mindig is királyak voltak, szinte minden filmjük megvan dvd-n!