123
Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...
Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!
-
#123 igen, és ha jól tudom most indult a 4.évad el Kanadában... -
xem #122 Hali, a 3. évad az csak 22rész? vagy lemaradtam valahol? -
#121 a CTV berendelte a Flashpoint 5. évadját (18 rész)! -
#120 engem a felirat jobban aggaszt ugyanis a fordítók leadták a sorozatot :( -
#119 most akkor mikor lesz folytatása?? egy ilyennel zárni az évadod de geciség :D köv részt! -
#118 "A CBS bekért még 7 Flashpoint-epizódot, hogy nyáron 13-at adhasson le. Elvesztettem a fonalat, hogy mennyi ment le Amerikában és Kanadában, de az biztos, hogy ha a készítők elkészítik az új részeket, akkor 62 rész lesz meg."
-
Cat 02 #117 Érdekesen adják a TV-ben, leadják az elejét, reklám, aztán kezdődik az "intro". -
#116 "Brand new episodes start on CTV January 4th. Tuesday nights, y'all!"
új részek jönnek -
#115 lehet h ez már a 4. évad lenne? mert már 12.rész is kint van... -
#114 a múlthéten jött ki az a 10.rész, én se tudom most mivan XD -
#113 amúgy hány részes a 3.évad mert valahol 9-et írnak de látom van 10 részhez is felirat?
-
#112 3. évad simán a legjobb nálam -
#111 szinte minden részben nagyon erős érzelmi töltés van, főleg a végén, feloldásként))) -
Cat 02 #110 Kéne folytatnom :/ -
#109 4.évad sőőőt már az 5. is berendelve -
#108 -
#107 a 3.évad utolsó azaz 9.részéhez elkészült végre a felirat!!!
kövi évadról van hír? -
#106 azt láttam én is, meg románt is :) De hogy még angol sincs, az elég baj. -
#105 eddig csak spanyolt láttam...
sajnos ezért csúszik a magyar felirat is -
#104 s3e9-hez valaki talált feliratot? -
#103 a 7.rész bizonyította, hogy nincs olyan Flashpoint rész amit ne lehetne felülmúlni, ugyanis szerintem simán hozta az első rész szintjét! részről részre egyre inkább érződik bennem, hogy ez a sorozat valami eszméletlen király:D
csak kár hogy nem annyira népszerű -
#102 5.rész us nem gyengén ütős, a sztori kicsit beteg:D az a rádiós... -
#101 az új szereplő sztem nem igazán illik a képbe, igaz kevés szerepe van, de választhattak volna mást helyette...
3.rész is zsír volt, hozta a szokásos szintet, egy kis Prison Break feelinggel -
#100 érdekesség
-
#99 O.O durva rész volt, ütött rendesen
nagyon ott van ez a sorozat, nemtudom miért nem lett siker a TV2-n... -
tomi555 #98 Hát ez nagyon komoly rész volt, tényleg nézze meg mindenki. -
Cat 02 #97 És ezt KÖTELEZŐ megnézni. Nem viccelek. Aztán pedig KÖTELEZŐ kommentelni is. Kritika valószínűleg nem lesz, mert nem tudjuk szavakba önteni a dolgot. -
#96 3x01 fordítás még csak 50%-on, de már jelezték a fordítók hogy: "ezt a részt MINDENKINEK, ismétlem MINDENKINEK meg kell néznie. Még annak is, aki amúgy nem nézi a Flashpointot. Nem viccelek. Kötelező."
kúrvakíváncsi vagyok, tényleg jó sorozat és részről részre egyre jobb! remélem nem csak én követem nyomon -
#95 Flashpoint 3.évad promó -
#94 próbálod feléleszteni a topikot? :) az a baj ezzel, h nagyon nincs híresztelve .. aki nézi az csöndben követi és élvezi a sorit (mint én) ajánlgatom is annak aki szereti az ilyet, de elég kevesen vagyunk :)
ám én nagyon várom! -
#93 hát nemtudom kiket érdekel még...de:
"A Flashpoint az évadban még 9 résszel fog visszatérni."
Szóval még nincs vége az évadnak?:D -
#92 -
#91 "Ugyancsak változás, hogy a Flashpoint 9 új epizódja mégsem július 19-én fog elkezdődni a CBS-en, hanem midseason-ben. Ez, ezúttal, a bizalom jele. Az ismétlések attól még maradnak." -
#90 "Július 17-től tér vissza a CBS-re új részekkel a Flashpoint. Hogy ez pontosan mennyi lesz, azt passzolom, de az biztos, hogy lesz 3. évad." -
Cat 02 #89 http://www.sorozatjunkie.hu/2009/05/17/flashpoint-2-evad-finale-irta-deino/
-
#88 VÉGE a 2.évadnak, finálé letudva, reménykedjünk a folytatásban, Kanadában tuti, de amcsiban még nem született meg a döntés a kövi évadról...Deino-ék pedig sietnek a felirattal:) -
#87 hát igen :D főleg az utolsó .. az nagyon bejött :) -
#86 a héten finálé:S:S
egy ideig sajnos Flashpoint nélkül leszünk, pedig az utóbbi 3-4 rész nagyon ütősre sikeredett... -
#85 8.részben a kis Pákóék nem voltak olyan rosszakXDA:DAS:
a rész vége nagyot ütött,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vajon Sam otthagyja a csapatot??? -
#84 A videóban a Flashpoint és a Numb3rs néhány szereplőjét bedobják egy kisebb SWAT tréningre.
KATT