Flashpoint (TV)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yep, pont szólt nekem is nemrég a fordító 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bulykin
jelentem, magyar felirat is kész, holnap reggel sasolom is^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
angol már van^^ remélem gyorsan kész lesz a felirat😊

Új rész out, feliratosok meg várnak az angolra 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bulykin
mondjuk nem írtak róla olyanokat, hogy hány részt rendeltek be, de azért elég kaki lenne CSAK öt rész^^

Bulykin
hmmm...nemtudom, de nem hiszem hogy csak öt rész lenne kész, az is lehet hogy elírták😄

Kicsikiraly
hogy lehet, hogy imdb-n az van kinn a szereplõk mellett hogy 5 részben szerepeltek? vagy annyi van eddig kész?

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
szt csak azért vitték be mert ugye ez a rendszer, hogy azért mégis be kell vinni, a tárgyaláson és a helyszínelésnél kelleni fog minden felszerelése (lehet sok CSI-t néztem? 😄)

amúgy 10bõl 11 pontot kapott az elsõ rész nálam 😄 most fogom nézni a másodikat 😄

DFTBA ಠ_ಠ

z0ty4
Jó a banner <#eljen>

Holnap már jön is az új rész <#vigyor1>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

autoszimulator
második rész nagyon jó volt<#eljen>

.: mobilize.hu :.

Bulykin
<#eljen>
van banner^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Elsõ rész vége nekem se volt bejövõs, szerencsétlen csak a munkáját végezte, de a 2.-ban már újra dolgozott =)
Elõször azt hittem h Kristen Bell a nõi mesterlövész 😄 Veronica Marsban is jó párost alkottak a félig kopasz arccal.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

passatgt
nekem elsõ rész volt 10/5, második már 8/10😊

na valamelyik megsasolom már énis, ha majd az idõm engedi 😛
flashpointer
ja jo, akkor maradhat (:

Emancipate yourself from mental slavement!

Bulykin
hehe<#hehe>
ez sorozat<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

flashpointer
filmet neveztek el rolam a tudtom nelkül?

Emancipate yourself from mental slavement!

Bulykin
én ma néztem meg egyszerre a 2 részt😄 de komolyan rég láttam eggyire ütõs kezdést(persze olvastam már nagyon nagyon negatív kritikát is😄😄)

Munch
Elsõ rész tetszett, másodikat még nem néztem meg.
Tetszett. Jó lesz.

Bulykin
nos nekem nem látszik a képek közül egy sem, szal inkább csinálok én^^

Bulykin
imdb
eddig két részt láthattunk, mind a 2 részhez van maygar felirat és azt kell mondjam hogy az újonnan indult sorozatok közül számomra a Flashpoint az mi nagyon elnyerte a tetszésemet, hihetetlenül magával ragadt^^
az elsõ rész nagyon durva, egyszerûen 10/10
a második rész már lazább, de a történate az nagyon drámai, szal 10/10
a sorozat minden héten pénteken látható amerikában
a nézettsége a sorozatnak nagyon jó(eddig)
1rész:8.13millióan látták(elsõ helyen zárt)
2.rész:7.12millióan nézték, de még így is elsõ helyen zárt a nézettségi listán😄

Bulykin
pár kép:

Bulykin
A Flashpoint a CBS biztonsági játszmájának terméke, mivel egy kanadai tévéadóval szövetkezve készült, mégpedig a sztrájk idején lezsírozva az üzletet, mert az ottani írók dolgoztak rendesen januárban is. Ennyit a körülményekrõl, de muszáj volt megemlíteni, mert a kanadai sorozatok valahogy egy kicsit más hangulatúak, mint a tipikus amerikaiak, még akkor is, ha a készítõknek véletlenül ugyanannyi pénzük van.

A történet röviden annyi, hogy létezik egy különleges osztag, akiket a rizikós helyzetekben vetnek be. Van közöttük kommandós, mesterlövész, és túsztárgyaló is. Az elsõ részben új társat kapnak, és egy túszejtést kell megoldaniuk.

← ElőzőOldal 3 / 3