123
Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...
Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!
-
#43 és az 1. évad hány részes lesz? -
#42 Flashpoint: jön a 2. évad!
Érdekesség, hogy mivel kanadai sorozatról van szó, amelyet csak átvesz a CBS, ezért nem ők újították meg, hanem a kanadai CTV, de minket ez nem izgat, csak az, hogy 2009-ben érkezik a Flashpoint 2. szezonja.
forrás:sorozatjunkie -
#41 jaja, nagyon durva volt...
úgy összeségében a rész szerintem isteni volt, nagyon ki lett találva ez a "vadászat" dolog:) -
Cat 02 #40 E07 vége könnyezős volt :S -
#39 Flashpoint S01E06
nálam ez egy 10/9es rész, én élveztem nagyon, egyetlen hibát találtam benne(legalábbis nálam ez hiba volt), hogy a 4bandatagoscsaj helyett lehetett volna inkább 4bandatagos kémény nigger fószerXD sztem úgy sokkal hogyismondjam hitelesebb lett volna a sztori:) de végülis jó volt ez így is:D -
#38 5.rész, jobb mint a 4., de az első 2-t még most sem veri, alakul, alakul^^ -
#37 A heti nézettségek esetében az élboly változatlan, viszont a Flashpoint megint feljebb tudott lépni.
1. America’s Got Talent (NBC) - 13.85 millió néző, 18-49: 3.7/10
2. Wipeout (ABC) - 9.70 millió néző, 18-49: 3.6/11
4. So You Think You Can Dance (FOX, sze.) - 8.84 millió néző, 18-49: 3.0/8
6. So You Think You Can Dance (FOX, csüt.) - 8.69 millió néző, 18-49: 2.9/9
12. Flashpoint (NBC) - 7.68 millió néző, 18-49: 1.9/6 -
#36 te leszel a híradónk:) majd mindig jelzel, ha van feliratXD -
Cat 02 #35 Felkerült
http://www.hosszupuskasub.com/ -
Cat 02 #34 Elkezdték, felénél tart már ha jól tom =) -
egyébként ha van aki a feliratra vár(mint én) akkor nyugi, már elkezdték a ferdítést:) -
#32 ja opp bocsi :S már nem tudom szerkeszteni, szólok modiknak h tegyék spoilerbe :D -
#31 ahham, jó:) csak máskor légyszi szólj ha spoileres amit írsz^^
-
#30 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megnéztem az 5. részt. nekem tetszett, bár a végén nem értettem h miért nem lövi mondjuk kézfejen, így nem tudja elsütni a pisztolyt, de meg sem hal. -
#29 Flashpoint 4.rész
Az első 2 részt nem übereli, de az alacsony(abb) színvonalú 3.résztől simán jobb, kicsit döcögősen indul be a rész, de a végére nagyon izgi lesz^^ -
#28 tényleg nem volt benen semmi extra, egy közepes rész volt, de még mindig nagyon állat sori^^ -
Cat 02 #27 Meglestem 3. részt, nem volt benne semmi extra
[spoiler] Srácot sajnáltam mert sírva az az ázsia lány csunya :S[/apro] -
Cat 02 #26 Hja, szólt is a fordító h ne írjak rá msn-en mert zavarja xD -
#25 na most végeztem a második epizóddal.. eddig tetszik amit láttam :) -
#24 miaz:D te külön értesítést kapsz ha kész a felirat? -
Cat 02 #23 Yep, pont szólt nekem is nemrég a fordító :D -
#22 jelentem, magyar felirat is kész, holnap reggel sasolom is^^ -
#21 angol már van^^ remélem gyorsan kész lesz a felirat:) -
Cat 02 #20 Új rész out, feliratosok meg várnak az angolra :) -
#19 mondjuk nem írtak róla olyanokat, hogy hány részt rendeltek be, de azért elég kaki lenne CSAK öt rész^^ -
#18 hmmm...nemtudom, de nem hiszem hogy csak öt rész lenne kész, az is lehet hogy elírták:D -
#17 hogy lehet, hogy imdb-n az van kinn a szereplők mellett hogy 5 részben szerepeltek? vagy annyi van eddig kész? -
#16 szt csak azért vitték be mert ugye ez a rendszer, hogy azért mégis be kell vinni, a tárgyaláson és a helyszínelésnél kelleni fog minden felszerelése (lehet sok CSI-t néztem? :D)
amúgy 10ből 11 pontot kapott az első rész nálam :D most fogom nézni a másodikat :D -
#15 Jó a banner
Holnap már jön is az új rész -
#14 második rész nagyon jó volt -
van banner^^ -
Cat 02 #12 Első rész vége nekem se volt bejövős, szerencsétlen csak a munkáját végezte, de a 2.-ban már újra dolgozott =)
Először azt hittem h Kristen Bell a női mesterlövész :D Veronica Marsban is jó párost alkottak a félig kopasz arccal. -
#11 nekem első rész volt 10/5, második már 8/10:) -
karajjj #10 na valamelyik megsasolom már énis, ha majd az időm engedi :P -
#9 ja jo, akkor maradhat (: -
#8 hehe
ez sorozat -
#7 filmet neveztek el rolam a tudtom nelkül? -
#6 én ma néztem meg egyszerre a 2 részt:D de komolyan rég láttam eggyire ütős kezdést(persze olvastam már nagyon nagyon negatív kritikát is:D:D) -
#5 Első rész tetszett, másodikat még nem néztem meg.
Tetszett. Jó lesz. -
#4 nos nekem nem látszik a képek közül egy sem, szal inkább csinálok én^^