123
Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...
Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!
-
#83 huh.. hát a mostani rész (07) nagyon fasza volt :)
ez nem az a húbazzeg ide a köv részt sorozat, csak szimplán élvezet minden egyes rész! awesome -
#82 hát a tv-s pórnépnek nem jött be :) az értelmesebbje meg úgy is a kanadai/ami adást nézi :D -
#81 A TV2 leszedte a műsorról az Elit Egységet...
hmm... -
#80 Kommandósok a TV2-nél -
#79 4.rész atyaég de király:D Ed múltja megint előtérbe kerül... -
#78 S02E02 szerintem nagyon jóra sikeredett, igaz az a szőke rittyó elég idegesítő volt, de ettől eltekintve ismét egy ütős rész volt:)
nemtudom a 3.résszel mizu, Deino, felirat mikorra várható? -
#77 ehXD most akartam linkelni -
Cat 02 #76
ám új rész egész jó volt -
#75 TV2--> Jön a Flashpoint! -
#74 igen, már meg is néztem -
#73 már van^^ -
#72 -
Cat 02 #71 Ők csak fordítanak, ha megnézed összes 720p-nél ott van h ki időzítette :) -
#70 kérd meg darkspelléket hogy időzítsék:)
am. elkészült a S02E02höz is a sub, köszönet érte nekik!!! -
#69 egyébként a Flashpoint s02e01 (hdtv-fov) verzióra miért nincs még időzítés, most kezdjem el újra a preair verzió letöltését -
#68 várjuk:) -
deino #67 Ide se mostanában írtunk :P azért:
Flashpoint 2x02 - HDTV-FOV elkezdve.
Fordítás állásáról bővebben a blogon. -
Darkspell #66 A Flashpoint kanadai sorozat. Ott az első évad 13 részből állt, de a CBS ebből csak 9-et adott le most, aztán különböző indokokból szünetet tartottak.
Mivel azonban a jó nézettség miatt (~10m) a CBS megvette a 2. évadot is a kanadaiaktól, ezért az 1. évadból megmaradt részeket azokkal együtt fogja leadni.
A jelenlegi állás szerint a 2. évad a CBS-en (valószínűleg az 1. évad le nem adott részeivel kezdve) 2009. január 9-én (pénteken) startol.
Magyar felirat lesz, amint találunk angolt. -
#65 banner frissült, jó szórakozást^^ -
#64 ahha, én is láttam, ez elég érdekesXD -
#63 Közben újabb két rész kikerült ... -
#62 De az is lehet, hogy kidobják a 2. sorozat 1. részét, és ha egy bizonyos nézőszám megvan, akkor lesz folytatás, ha nincs, akkor kuka. -
#61 találtam egy ilyet: Fenn a neten a Flashpoint folytatása
Itt azt írják h csak májusban lenne a folytatás:D -
#60 csak mert semmi hír nem volt sehol h tegnap indult a 2.évad, meg akkor ennyi lett volna az első? hmm... -
#59 Vsz to be ... -
#58 Flashpoint S02E01 PREAiR PDTV XviD-DiNA
WTF??? most akkor mivan?? -
Cat 02 #57 Szünet valszeg. -
#56 mivan ezzel a sorival? tud vki vmit? már egy ideje nincs új rész...vagy ennyi volt az évad? -
#55 azt nem nézem, sztem az nem annyira jó...láttam az első részt, de nem fogott meg:) -
#54 És jövő héttől a The Unit is folytatódik ... -
#53 8.rész
sztem kúrva jóra sikeredett, végre vaalhára foglalkoztak az első részben keletkezett üggyel:) bár nem tudtam meg mi lett Ed sorsa(lehet nem figyeltem jól)... -
#52 tegnap este újra volt Flashpoint rész, számszerint a 8.^^
A sorozat egyre jobb nézettséet produkál: "Minden elismerés a Flashpoint-nak, mely szinte teljes egészében megtartja a CSI-felvezetést, ami ugyan ismétlés, de akkor is szép, sőt, az össznézettsége a CBS keddi bukásainak fényében még vállalható is." -
#51 "Amerikában megy a kampány, ezért az ABC, a CBS és az NBC megtisztította 22órás timeslotját. Ennek örömére ezen a héten nem volt látható Flashpoint, sőt a jövőhéten sem lesz, egészen szeptember 11-éig. Lehet szidni őket mint a fene, de ez van."
Forrás: sorozatguru -
#50 amúgy nem a tenisz miatt nem van? (vagy az vmi más csatorna? meg amúgyis a flashpoint az kanadai, ott még mehetne) -
#49 omglol hülye politikusok :D -
#48 a héten és a jövőhéten sem lesz új Flashpoint rész, mert Amerikában kampány van... -
#47 most nézem, IMDB-n 13rész van írva... -
#46 hát az elég szar lenne, mert akkor már csak 1 rész van hátra:( remélem nincs igazad^^ -
Cat 02 #45 Én 8-ról hallottam, de ez nem tuti :D -
#44 passz:) még én sem tudom, de sztem olyan 13 vagy jobb esetben 22^^