89
  • TheZsenyka
    Hát igen. Etnikum által lakott utcában szoktam parkolni amikor a cégnél vagyok, és már kétszer leütötték bicikliző porontyaik a tükrömet (kormány fennakad). Sajnos ezek az emberek olyam mértékben primitívek és olyannyira nem tisztelik a tulajdont, hogy érdemben tenni ellenük nem nagyon lehet. Sajnos, ha nem is közvetlenül, beköltöztek a szomszédba is, így otthon sincs nyugalom. Esténként kik ordibálnak részegen, kik "beszélgetnek" harminc méterekről ordibálva egymással? Nyert.

Egyébként maximálisan támogatom a cikkben részletezett megoldást az autotótolvajok ellen.
  • mikloss
    orkok?
  • bertino
  • Kornan
    Ilyesmi kéne biciklire és esetleg motorra is.Mondjuk itt nálunk úgysem kapnának semmit biciklilopásért,max valami minimális büntetést,főleg a tudjátok kik. :)
  • lapaleves
    az a gps nevű izé az nem az, amit valami párszáz forintos ceruzaelemes mütyürrel teljesen le lehet nyomni? mert akkor ez hűde sokat ér. gondolom a megfogott arcok végső elkeseredésükben tolvajjá avanzsált junkiek voltak, akik még rajta voltak az előző lövésen...
  • Cat 02 #4
    Hm, én tuti szétütném a kocsit, mire odaérnek xD
  • atomkrumpli
    ezeknek a videóknak nagy része 3-4 éves
  • Archenemy
    Jaja, ügyes!
  • Glutamin
    Ügyes. Nálunk is kéne ilyen.