Csalijárművekkel az autótolvajok ellen

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a szegény tolvajnak csak ezt tudom mondatni: TAKARODJ DOLGOZNI!!!!

Még annyit tennék hozzá, hogy aki az autó tolvajokat védi, az tényleg gondolkodjon már el rajta, hogy akkor is ugyanezt mondaná-e ha az õ autóját lopnák el. Mert szerintem nem.
Elmondom, hogy én hogy látom a dolgokat.
Van abban némi igazság amit mondasz, de ez a kérdés most jóval egyszerûbb. Most nem kell belekeverni Amerikát, meg különféle összeesküvés elméleteket, mert egyszerûen arról volt szó, hogy joga van-e egy embernek ellopni a más tulajdonát. Arrakistor szerint van. Erre többen is lehülyéztük, mert másképp gondoljuk.
Bármilyen szar is egy rendszer (arról, hogy a EZ mennyire szar megint vitatkozhatnánk) mindig vannak olyan emberek akik becsületesen élnek, dolgoznak és halnak meg. Aki nem dolgozik, hanem autót lop, nincs lelkismerete, elveszi a másét, az dögöljön meg ott ahol van.
Arról beszél, hogy a cikkben írtakhoz hasonló "bûnözés" meg a "terrorizmus" meg a többi hasonló probléma egytõl egyig bizonyíthatóan a gazdasági kizsákmányolásra vezethetõ vissza.

Egyik "megoldás" (ami valójában nem megoldás) az az, hogy a "bûnözõket" meg a "terroristákat" mind egy szálig börtönbe dugjuk vagy kiírtjuk (másszóval azokat, akik a kizsákmányolás ellen ilyen vagy olyan módon fellépnek, azokat a földbe döngöljük), a másik megoldás a kizsákmányolás megszûntetése.

A rendõrség, a saját szerepérõl nem sokat tudván vesz részt ezen rendszer üzemeltetésében és fenntartásában - velük ez a baj.

A "cigánykérdés" (azaz ez a népszerû probléma abban a formában ahogyan azt a többség elé tárják) pedig szintén a rendszer üzemeltetõinek egy eszköze céljaik elérésében, mivel azt az ország megosztottságának fenntartására használják fel.

Ezért a "cigánykérdésre" a rendszer haszonélvezõinek nem célja megoldást találni, ahogy a terrorizmusra sem, a háborúkra sem, és a többi vélt vagy valós problémára sem, sõt bizonyos problémákat saját maguk okoznak (ezek közül talán a legismertebb 9/11 esete), hiszen amíg ezen problémák a számukra kedvezõ világrend fenntartásában és céljaik elérésében vannak segítségükre, addig egyre több és több ilyen mesterséges, vagy manipulált problémával fogjuk magunkat szembetalálni.

"a tolvaj, pedig specializálódik mondjuk autókra, mert nincs mit ennie "

Wááá háháhá háhá!!! Loál!!!
*szipp szipp*
jó volt arrakistor, értékeljük az iróniát :p

Ha valakinek nincs mit ennie, és(!) dolgozni nem akar, és(!) a segélybõl nem jön ki, és(!) nincs senkije akitõl kérhetne, és(!) már nincs semmije amit pénzzé tehetne, az bemegy egy teszkóba, és lop két kefírt meg három zsömlét, afölött még a biztonságiak is néha szemethunynak, ha meg nem, akkor megeszi benn, oszt hánytassák ki vele ha nagyon akarják.

Aki autótolvaj, annak nem épp kajára kell a pénz, max. a napi betevõ heroinra, azt meg éppenhogy leszarom, dögöljön meg az ilyen.
"A rendõrök csaliként általában átalakított Honda Civiceket, Honda Accordokat vagy Toyota Camrykat használnak..."
figyelmeztetõ jelzést nem akarnak a rendõrök rárakni véletlenül a kocsikra???<#wow3><#wow3>

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

BB7
Mindíg ez van! (think)
<#banplz>

Hihetetlen milyen flame lett ebbõl a cikkbõl. Látom vannak itt akik csak arra várnak, h legyen olyan téma ahová be lehet írni a hülyeségeiket. Gratulálok!

Ó, hogy sajnálom szegény tolvajokat!!! Hogy ott rohadjon le a kezük, akik kisemberek 8-10 éves törlesztendõ részlettel vett autóját ellopják!
Még hogy nincs mit ennie??? Menjen el dolgozni, vagy az már büdõs!! Persze, 3-4 órával többet lehet keresni, mint más tisztességes ember 2 hónap alatt!!!
Csak megvetni tudom az ilyen szemét, alja népet!!!!

arrakistor, már elõttem is kérdezték, de te mi a szarról is beszélsz?
Te örülnél ha ellopnák az autódat? Amiért esetleg tíz évig kellet keményen dolgoznod? Egy becsületes ember -bármilyen szegény legyen is- inkább disznószart
lapátolna 10 forintos órabérért, minthogy lopjon.
Az meg hogy a rendõrök a mocskos bûnözõk... Tudod mit? Legyen igazad. De legalább az ilyen tolvajokat elkapják.
Arról a képrõl inkább nem mondok semmit.
Ha ez új, akkor valaki magyarázza már el nekem hogy 4-5 éve miért néztem én a youtube-on amerikai baitcar videókat.

\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"

... a Magyar Nacionalista Párt megbízásából...

Ki nem szarja le a Visztát?

arról beszélek, hogy a rendszer f*szát szopgató rendõrnek mindene megvan , korrupt, tehát jól keres, a p*csét veri és unalmában ilyenekkel szórakozik , a tolvaj, pedig specializálódik mondjuk autókra, mert nincs mit ennie és ezért kényszerül ilyen dolgokra, azért nincs mit ennie mert azok a zsírfejûek sanyargatják, akik a rendõrõket eltartják (illetve kiszúrják a szemét minimálbérrel mert a többit úgyis összeharácsolja korrupt módszerekkel) <#violent>

végezetül egy kis ízelítõ link:

Igen, gondolom a cigánypecsenyére gondolosz! De tudod, akkor zene nincs!
így van! Ráadásul a pénz nem minden!
uniu
"A Cigány az sértés? " nem, a cigány az sertés😊)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

uniu
neeem😊 csak radikalis cigany csoportok 😊)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

A csalit autót kell robbantani, nem a magánkézben lévõ 2-5-10-20 millió forintos kocsit. Olvasd el a hsz-t mielõtt válaszolsz rá 😉

Remek ötlet! <#taps>
Nekem is eszembe jutott már ez a csali téma, és tényleg fel lehetne tuningolni egy kis bombával. 😄
arrakistor pedig ismét megmutatta nekünk magas értelmi képességeit, lehet azért sír mert õ is egy ilyen csóró kis autótolvaj. 😉

Gerygrey
Nem kell eltartani a börtönben a bûnözõket

LOL. Az autó tulajdonosa meg b***hatja a 2-5-10-20 millió forintos kocsit, tényleg remek ötlet 😊
Gerygrey
Biciklire Tomcat pár hete kitalálta már ugyanezt, nem tudom hogy most hogy áll a projekt de tervbe van véve...
szerintem semmi értelme, hogy a kocsi után menjenek a zsaruk. Megérkezik a bontóba és a kocsiban elhelyezett gomba felrobbana.
- Megsemmisül az illegállis mûhely
- Nem kell drága per
- Nem kell eltartani a börönben a bûnözõket
- Nem lesz a bûnözõnek bünözõ leszármazottja(, mert az ilyen ember gondolom nem Goethe könyveket vesz neki karira)

bla bla bla.
Te meg mirõl beszélsz?
biztos hogy a rendörök se szentek, de azért még jó hogy nem a tolvajok mellé álsz mert szegényeknek nincs mitt enniük se,megélhetési bünözök!!
Jó lenne ha mao is rákapcsolna az ilyen csali cuccokra, nem még a rendörök a bünösök mert becsapják szegényeket és csak a szituácioból adodoan gondolták ugy hogy épp bünöznek és lopnak.
Szerintem egy rendes ember se lopna el egy autot ha mondjuk látja hogy benne van a kulcs és nyitva az ajtó, aki ezt megteszi meg is érdemli amit kap a zsaruktól.
Lenne egy hatásos modszer maon, pl: kikéne rakni egy rézbõl készült szobrot valami eldugott helyre, szerintem nem kée sokáig várni míg jönnének a szinesfém gyüjtök.

Amd 3500+, 1Gb Ram, Gf 6800 GT 256Mb, Msi Sli Platinum,serial ata 160GB

én sokkal keményebbe büntetném meg azokat a f*szverõ rendszeráltaleltartott zsírfejû rendõröket , akik ilyenekkel szórakoznak, mint a csóró tolvajokat <#gun><#gun><#levele><#boxer>

Palinko
jó hogy utánna jártál, mert én is erre gondoltam, sztem rögtön kéne zárnia és kész a gps inkább gyenge pont mint jó.

na ez érdekesebb lenne, ha felismeri hogy nem a gazdája üli a gépet akkor jól elkapja a tõkét és nem engedi el még nem jönnek a rendõrök? 😄
A 90-es évek közepén, amikor Budapest utcáin már elviselhetetlenné vált a zsebtolvajlás, volt egy-két vérszegény kísérlet csalik kihelyezésére az ilyenek ellen, de hamar hamvába fúlt a Horn Gyula kormányzósága idején. Tilos csapdát állítani! - volt az új jelszó. Az eredmény mára látszik.

Kara kánként folytatom tanításom.

Azért ezt az új módszert kb olyan 8-10 éve használják az USA-ban legalábbis amit a tv-ben mutogattak már ezerszer ugyanez volt és a bemutatott autóparkból én erre következtetnék. Egyébként tényleg nagyon jó ötlet, fõleg pesten lehetne alkalmazni, de a tv-s sztoriból is kiderült, hogy csak az autótolvajok aljanépét, a tizenéves suhancokat és a totál pancsereket sikerült ezzel a módszerrel nyakoncsípni.
BB7
Miért fél mindenki kimondani h. Cigányok?
Am. meg! A Cigány az sértés? Mert ök annak vesziK! 2bõl rasszista vagy!
Istenem! Most mondják rám, h. magyar.. uaz! Én "sértõdöm? NEM! Hátakkormeg?
valamit
jó ötlet 😊 tisztára, mint a pecázás, kivetik a horgot, had kapják be 😄

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Hát igen. Etnikum által lakott utcában szoktam parkolni amikor a cégnél vagyok, és már kétszer leütötték biciklizõ porontyaik a tükrömet (kormány fennakad). Sajnos ezek az emberek olyam mértékben primitívek és olyannyira nem tisztelik a tulajdont, hogy érdemben tenni ellenük nem nagyon lehet. Sajnos, ha nem is közvetlenül, beköltöztek a szomszédba is, így otthon sincs nyugalom. Esténként kik ordibálnak részegen, kik "beszélgetnek" harminc méterekrõl ordibálva egymással? Nyert.

Egyébként maximálisan támogatom a cikkben részletezett megoldást az autotótolvajok ellen.

mikloss
orkok?<#nevetes1>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kornan
Ilyesmi kéne biciklire és esetleg motorra is.Mondjuk itt nálunk úgysem kapnának semmit biciklilopásért,max valami minimális büntetést,fõleg a tudjátok kik. 😊
az a gps nevû izé az nem az, amit valami párszáz forintos ceruzaelemes mütyürrel teljesen le lehet nyomni? mert akkor ez hûde sokat ér. gondolom a megfogott arcok végsõ elkeseredésükben tolvajjá avanzsált junkiek voltak, akik még rajta voltak az elõzõ lövésen...

Hm, én tuti szétütném a kocsit, mire odaérnek xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ezeknek a videóknak nagy része 3-4 éves

HP+

Jaja, ügyes!
Glutamin
Ügyes. Nálunk is kéne ilyen.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

← ElőzőOldal 2 / 2