Csalijárművekkel az autótolvajok ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van abban némi igazság amit mondasz, de ez a kérdés most jóval egyszerûbb. Most nem kell belekeverni Amerikát, meg különféle összeesküvés elméleteket, mert egyszerûen arról volt szó, hogy joga van-e egy embernek ellopni a más tulajdonát. Arrakistor szerint van. Erre többen is lehülyéztük, mert másképp gondoljuk.
Bármilyen szar is egy rendszer (arról, hogy a EZ mennyire szar megint vitatkozhatnánk) mindig vannak olyan emberek akik becsületesen élnek, dolgoznak és halnak meg. Aki nem dolgozik, hanem autót lop, nincs lelkismerete, elveszi a másét, az dögöljön meg ott ahol van.
Egyik "megoldás" (ami valójában nem megoldás) az az, hogy a "bûnözõket" meg a "terroristákat" mind egy szálig börtönbe dugjuk vagy kiírtjuk (másszóval azokat, akik a kizsákmányolás ellen ilyen vagy olyan módon fellépnek, azokat a földbe döngöljük), a másik megoldás a kizsákmányolás megszûntetése.
A rendõrség, a saját szerepérõl nem sokat tudván vesz részt ezen rendszer üzemeltetésében és fenntartásában - velük ez a baj.
A "cigánykérdés" (azaz ez a népszerû probléma abban a formában ahogyan azt a többség elé tárják) pedig szintén a rendszer üzemeltetõinek egy eszköze céljaik elérésében, mivel azt az ország megosztottságának fenntartására használják fel.
Ezért a "cigánykérdésre" a rendszer haszonélvezõinek nem célja megoldást találni, ahogy a terrorizmusra sem, a háborúkra sem, és a többi vélt vagy valós problémára sem, sõt bizonyos problémákat saját maguk okoznak (ezek közül talán a legismertebb 9/11 esete), hiszen amíg ezen problémák a számukra kedvezõ világrend fenntartásában és céljaik elérésében vannak segítségükre, addig egyre több és több ilyen mesterséges, vagy manipulált problémával fogjuk magunkat szembetalálni.
Wááá háháhá háhá!!! Loál!!!
*szipp szipp*
jó volt arrakistor, értékeljük az iróniát :p
Ha valakinek nincs mit ennie, és(!) dolgozni nem akar, és(!) a segélybõl nem jön ki, és(!) nincs senkije akitõl kérhetne, és(!) már nincs semmije amit pénzzé tehetne, az bemegy egy teszkóba, és lop két kefírt meg három zsömlét, afölött még a biztonságiak is néha szemethunynak, ha meg nem, akkor megeszi benn, oszt hánytassák ki vele ha nagyon akarják.
Aki autótolvaj, annak nem épp kajára kell a pénz, max. a napi betevõ heroinra, azt meg éppenhogy leszarom, dögöljön meg az ilyen.
figyelmeztetõ jelzést nem akarnak a rendõrök rárakni véletlenül a kocsikra???<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Még hogy nincs mit ennie??? Menjen el dolgozni, vagy az már büdõs!! Persze, 3-4 órával többet lehet keresni, mint más tisztességes ember 2 hónap alatt!!!
Csak megvetni tudom az ilyen szemét, alja népet!!!!
Te örülnél ha ellopnák az autódat? Amiért esetleg tíz évig kellet keményen dolgoznod? Egy becsületes ember -bármilyen szegény legyen is- inkább disznószart
lapátolna 10 forintos órabérért, minthogy lopjon.
Az meg hogy a rendõrök a mocskos bûnözõk... Tudod mit? Legyen igazad. De legalább az ilyen tolvajokat elkapják.
Arról a képrõl inkább nem mondok semmit.
\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"
Ki nem szarja le a Visztát?
végezetül egy kis ízelítõ link:

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Nekem is eszembe jutott már ez a csali téma, és tényleg fel lehetne tuningolni egy kis bombával. 😄
arrakistor pedig ismét megmutatta nekünk magas értelmi képességeit, lehet azért sír mert õ is egy ilyen csóró kis autótolvaj. 😉
LOL. Az autó tulajdonosa meg b***hatja a 2-5-10-20 millió forintos kocsit, tényleg remek ötlet 😊
- Megsemmisül az illegállis mûhely
- Nem kell drága per
- Nem kell eltartani a börönben a bûnözõket
- Nem lesz a bûnözõnek bünözõ leszármazottja(, mert az ilyen ember gondolom nem Goethe könyveket vesz neki karira)
bla bla bla.
biztos hogy a rendörök se szentek, de azért még jó hogy nem a tolvajok mellé álsz mert szegényeknek nincs mitt enniük se,megélhetési bünözök!!
Jó lenne ha mao is rákapcsolna az ilyen csali cuccokra, nem még a rendörök a bünösök mert becsapják szegényeket és csak a szituácioból adodoan gondolták ugy hogy épp bünöznek és lopnak.
Szerintem egy rendes ember se lopna el egy autot ha mondjuk látja hogy benne van a kulcs és nyitva az ajtó, aki ezt megteszi meg is érdemli amit kap a zsaruktól.
Lenne egy hatásos modszer maon, pl: kikéne rakni egy rézbõl készült szobrot valami eldugott helyre, szerintem nem kée sokáig várni míg jönnének a szinesfém gyüjtök.
Amd 3500+, 1Gb Ram, Gf 6800 GT 256Mb, Msi Sli Platinum,serial ata 160GB
jó hogy utánna jártál, mert én is erre gondoltam, sztem rögtön kéne zárnia és kész a gps inkább gyenge pont mint jó.
na ez érdekesebb lenne, ha felismeri hogy nem a gazdája üli a gépet akkor jól elkapja a tõkét és nem engedi el még nem jönnek a rendõrök? 😄
Kara kánként folytatom tanításom.
Am. meg! A Cigány az sértés? Mert ök annak vesziK! 2bõl rasszista vagy!
Istenem! Most mondják rám, h. magyar.. uaz! Én "sértõdöm? NEM! Hátakkormeg?
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Egyébként maximálisan támogatom a cikkben részletezett megoldást az autotótolvajok ellen.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
HP+